-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Πεθερα ΔΕΝ σου βαζει χερι για κανεναν λογο...το κοβεις...
Γυναικα πριν το στεφανι...το ιδιο...Μετα κανε οτι θελεις...
Η πεθερά είναι δύσκολο πράγμα
-
Οφ τοπικ αλλα εχω μια απορια μιας αναφερθηκαν στανες κ.λ.π. σε ντοκυμαντερ εξωτερικου βλεπεις σε κτηνοτροφια να υπαρχει ταξις καθαριωτης κλπ εμεις εδω οι στανες μας ειναι σκουπιδαριο και απορω πως τα προιοντα ειναι βρωσιμα... επιδωτησεις ειχα παρει κ.λ.π. τι βελτιωση εκαναν???
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
λιγο παραπανω ευγενεια ισως;;
κατι αλλο απο το 'δεν νομιζω να ξαναερθουμε εδω;;'Βασικά πολύ ευγενική την βρίσκω. Οι περισσότερες θα σε είχαν παρατήσει επι τόπου και θα είχαν γυρίσει στην πόλη.
Ναι αμε. Κλασικη πριγκηπεσσα.
Υπαρχει σχετικο επεισοδιο στο Sex and the City, που την παει στην εξοχη σε 'cabin' και η γκομενα φρικαρει... -
Σε βάζει σε σκέψεις...
-
Τωρα θα χορεψεις τον δικο μου χορο! Και να'ξερες!
-
Θηκη για το στυλο δεν βλεπω στο τραπεζι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε βάζει σε σκέψεις...
βυζοσκέψεις;
kingstonian δε το προετοίμασες το κορίτσι φαίνεται πάααρε κει μια κοτούλα στο σπίτι για αρχή (σοβαρά ένας στην Καλλιθέα έχει κότα στο μπαλκόνι του )
-
νεο προβλημα απο το πουθενα.
καθε ιδεα χρησιμη γιατι ειμαστε σε αβολη θεση.παρανυφακι στο γαμο του αδελφου ειναι ενα γλυκυτατο κοριτσακι, εγγονουλα φιλης της μανς μας, το ξερουμε απο 40 ημερων που λεει ο λογος.
το προβλημα ειναι οτι οι γονεις χωρισαν εδω και καιρο.
το σωστο δεν ειναι να ερθουν στο τραπεζι και οι δυο και απλως να τους βαλουμε σε αλλο τραπεζι;;
η νυφη μου λεει οτι αφου ειναι εγγονη της φιλης της μαμας μου, να καλεσουμε μονο την γιαγια..στην θεση μας τι θα κανατε;;
ειναι προσωπικο μεν, καλο δε να δουμε αντιλογο.. -
Αφου χωρισαν καλεις την μαμα της μικρης, ο μπαμπας της μαλλον δεν θα θελει να ερθει, αν ξερει τα περι παρανυφης κλπ
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Αφου χωρισαν καλεις την μαμα της μικρης, ο μπαμπας της μαλλον δεν θα θελει να ερθει, αν ξερει τα περι παρανυφης κλπτο θεμα ειναι οτι ο μπαμπας της μικρης ειναι γιος της φιλης της μαμας μου...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Αφου χωρισαν καλεις την μαμα της μικρης, ο μπαμπας της μαλλον δεν θα θελει να ερθει, αν ξερει τα περι παρανυφης κλπ
το θεμα ειναι οτι ο μπαμπας της μικρης ειναι γιος της φιλης της μαμας μου...
Τοτε μιλας μαζι του, του λες οτι δεν ξερεις τι να κανεις μην τον φερεις σε δυσκολη θεση κλπ, και θα βρεθει η λυση
-
νεο προβλημα απο το πουθενα.
καθε ιδεα χρησιμη γιατι ειμαστε σε αβολη θεση.παρανυφακι στο γαμο του αδελφου ειναι ενα γλυκυτατο κοριτσακι, εγγονουλα φιλης της μανς μας, το ξερουμε απο 40 ημερων που λεει ο λογος.
το προβλημα ειναι οτι οι γονεις χωρισαν εδω και καιρο.
το σωστο δεν ειναι να ερθουν στο τραπεζι και οι δυο και απλως να τους βαλουμε σε αλλο τραπεζι;;
η νυφη μου λεει οτι αφου ειναι εγγονη της φιλης της μαμας μου, να καλεσουμε μονο την γιαγια..στην θεση μας τι θα κανατε;;
ειναι προσωπικο μεν, καλο δε να δουμε αντιλογο..Αν ξερεις προσωπικα τα ατομα,λογικα ξερεις και πως να κινηθεις.
Εναλλακτικα παιρνει ενας τρίτος τηλεφωνο και αλιεύει...
Παντως εφοσον εχουν χωρισει εδω και καιρο,λογικα δεν υπαρχει προβλημα. -
το σωστο δεν ειναι να ερθουν στο τραπεζι και οι δυο και απλως να τους βαλουμε σε αλλο τραπεζι;;ΣΑΦΩΣ!
η νυφη μου λεει οτι αφου ειναι εγγονη της φιλης της μαμας μου, να καλεσουμε μονο την γιαγια..
Κριμα θα ειναι να μην καμαρωσουν και αυτοι το παιδακι τους παρανυφακι?...και για το κοριτσακι θα ειναι χαρα... -
καλεις ολη την ιοκογενεια και στο ιδιο τραπεζι. Για χαρη της μικρης θα καθησουν. Καλο θα κανεις φιλε μου. Που ξερεις.Μπορει να τα ξαναβρουν.
-
Εξαρτάται πώς έχουν χωρίσει. Αν είναι στα μαχαίρια όχι μη τους καλέσεις, κακό θα κάνεις στη μικρή.
-
Καλειτε και τους 2 και τους αφηνετε να το διαχειριστουν αυτοι, που ξερουν καλυτερα απο εσας σε ποια κατασταση ειναι μεταξυ τους.
Αν δεν τρεχει τιποτα θα ερθουν και οι 2, αν οχι, συντομοτατα μετα το καλεσμα θα ακουσετε γκρινια απο εναν ή και απο τους 2 και θα πορευτειτε με βαση τα νεα φρεσκα δεδομενα χωρις να χρειαζεται να μαντευετε με κινδυνο να κανετε λαθος.
Συμφωνω με Κουπεα, κανονικα θα πιουν το ποτηριον τουτο για μερικες ωρες για χαρη του παιδιου και θα περασει η βραδια, εκτος και αν ειναι εντελως κριαρια. -
απο οτι φαινεται μαλλον σε σωστο δρομο ειμαστε...
την λυση την εδωσε η ιδια η μικρη!!
ενω ο 'Κωστας' δεν ειχε αντιρρηση και τσιναγε η μανα του-παντα μια μανα τα κανει σκ..-ειπε η μικρη...
'και η μαμα μου που θα καθησει...;;-μπαμπα η μαμα θα ερθει ετσι δεν ειναι;;'
οποτε η γιαγια θα κανει υπομονη για 3-4 ωρες και ολα καλα!! -
Αφου ακουει τη μανα του ο 'Κωστας', και την αφηνει και επεμβαινει, χαιρετισματα.
Τουλαχιστον λυθηκε το προβλημα σας. -
Οπως το ειπα . Το πρωτο βημα εγινε για χαρη του παιδιου. Τωρα που θα ειναι και μονοι τους χωρις το ματι του Βουδα ισως τα βρουν μεταξυ τους.
Ο Κωστας δε μας τα λεει καλα ομως. -
Μετά από 2 μέρες μόνος στο σπίτι καταλαβαίνω πως όλα είναι τόσο διαφορετικά όταν είσαι μόνος...
Δεν έχω διάθεση για κάτι, δε μιλώ καθόλου , άντε λίγο skype... θα πάω κανένα γυμναστήριο με ένα φιλαράκι να περάσει η ώρα...
Δεν έχει τον 'παραδοσιακό καφέ' της πρωινιάτικης Κυριακής κτλ...Θα περάσουν οι μέρες, που θα πάει
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?