-
-
Το 'χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις' συμπεριλαμβάνει και το θέμα της ποσότητας φαγητού, συνθήκη που δεν βλέπω να πληροί το παράδειγμά σου.
-
Για μένα ο συνδυασμός εξωτερική εμφάνιση-απαιτήσεις έχει ανάλογο ρυθμό μεταβολής. Το κακό είναι όταν βλέπεις κάτι φοβερές μετριότητες να έχουν απαιτήσεις top model και βάλε...
Σαν Kia που θέλει 500άρικο για service... -
Από τα specs του PaiMei αυτό που δεν έχω καταφέρει ποτέ να βρω είναι το 'ήσυχη'.
Το έχω αποδεχτεί πλέον, πως δεν υφίσταται ήσυχη γυναίκα Οπότε έχω ρίξει την απαίτηση στο να μην αρέσκεται σε τσακωμούς, γιατί οι 'σχεσειακοί' τσακωμοί παίζει να είναι από τα πράγματα που βαριέμαι περισσότερο στη ζωή μου.Το να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, δεν είναι απαραίτητα κακό, αναλόγως βέβαια του είδους των απαιτήσεων. Ας πούμε το να θέλουν να είναι μαζί μου [και να μοιραζόμαι το χρόνο μου κλπ], είναι de facto μια υπερβολική απαίτηση για μια γυναίκα , την οποία όμως μπορώ κατά περίπτωση να συγχωρέσω [προφανώς αστειεύομαι].
Στα σοβαρά όμως, γενικώς νομίζω πως άνθρωποι που πιστεύουν -ορθώς- αρκετά για τον εαυτό τους, έχουν και υψηλές απαιτήσεις από τη ζωή τους. Φαντάζομαι βέβαια ότι ο PaiMei καλύπτεται πίσω από τη ρήτρα 'υπερβολικές', η οποία κάλλιστα λαμβάνει υπ' όψιν το παραπάνω. -
Το 'ησυχη' απλα δεν υπαρχει
-
Παίδες συγνώμη αλλά εκ των βασικότερων specs όπως και να το κάνουμε...
(Εξασφαλίζει και απόλυτο επίπεδο ησυχίας, χρονικά περιορισμένο δε) -
το κιτσ ντύσιμο
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις, δεν είναι απαραίτητα κακό, αναλόγως βέβαια του είδους των απαιτήσεων. Ας πούμε το να θέλουν να είναι μαζί μου [και να μοιραζόμαι το χρόνο μου κλπ], είναι de facto μια υπερβολική απαίτηση για μια γυναίκα , την οποία όμως μπορώ κατά περίπτωση να συγχωρέσω [προφανώς αστειεύομαι].
Μην το γελάς.
Εμένα με κούρασε αυτή η απαίτηση, ειδικά από την στιγμή που δεν λάμβανε καθόλου υπόψη της τη βεβαρημένη σε υποχρεώσεις μέρα μου, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κι εγώ ήθελα να είμαστε περισσότερες ώρες-μέρες μαζί, αλλά απλώς δεν γινόταν να επιτευχθεί η επιθυμητή συχνότητα. Άλλωστε και το πολύ μαζί περισσότερο φθείρει παρά συμβάλλει ευνοϊκά, αλλά οι γυναίκες δεν τα καταλαβαίνουν αυτά.Ως προς την εμφάνιση, εντάξει, δεν χρειάζεται να φτάνουμε στα άκρα. Δεν είπε κανείς ότι θα μπορούσε να είναι με γυναίκα που δεν θα του άρεσε στην όψη. Όμως, δεν αρκεί αυτό όταν μιλάμε για συμβίωση ή για πιο μακροχρόνιες καταστάσεις έστω (αν υποτεθεί ότι το πράγμα προχωράει).
Για εφήμερες καταστάσεις, δεν το συζητώ, μου είναι παντελώς αδιάφορο οτιδήποτε άλλο πλην της εμφάνισης, αλλά σε μια σχέση βλέπεις και τα υπόλοιπα.@Asimov, υπάρχει και το έχω βρει, απολαμβάνοντας πλέον επικούρεια γαλήνη.
-
Εddie
Κατά τα άλλα...
+1 στον Οnyx και στον Προεδρούκο...
Τα είπαν όλα!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
@Asimov, υπάρχει και το έχω βρει, απολαμβάνοντας πλέον επικούρεια γαλήνη.Εγω παλι θα παω απο καρδια πριν κλεισω την τεταρτη δεκαετια της ζωης μου
Σε ζηλευω -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
@Asimov, υπάρχει και το έχω βρει, απολαμβάνοντας πλέον επικούρεια γαλήνη.
Εγω παλι θα παω απο καρδια πριν κλεισω την τεταρτη δεκαετια της ζωης μου
Σε ζηλευωΡε, μην αφήνεις να σε ταλαιπωρούν...
Πέρασα κι εγώ από διάφορα κύματα, αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό από την ψυχική σου υγεία... Έρωτες κ.λπ, περνάνε αργά ή γρήγορα και όταν περάσεις αυτή τη νοητή γραμμή, θες και την ησυχία σου.
-
Πρεπει να το συζητησουμε αυτο να μου πεις τι εκανες εσυ, γιατι εγω (και πολλοι γνωστοι μου) μεχρι και με ultrex λουστηκα
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
@Asimov, υπάρχει και το έχω βρει, απολαμβάνοντας πλέον επικούρεια γαλήνη.[Ρε Asimov τι λέει αυτός ; Βρε μπας και της ρίχνει τίποτις στο φαγητό τα βράδια; Μήπως της φτιάχνει κανά τσαγάκι απ' τα καλά; Μήπως -τουλάχιστον- έχει καμιά καλή αδερφή; ]
-
Υπάρχει βέβαια και η λαϊκή ρήση που θέλει αυξημένη επαγρύπνηση για τα σιγανά ποταμάκια...
Νομίζω το αν μια γυναίκα είναι ήσυχη εξαρτάται από το πόσο καλή ή κακή δουλειά έχει κάνει ο μπαμπάς της στο παρελθόν. Όσες της είχε στα ώπα ώπα ο μπαμπάς χαιρέτα νύφη χαιρετίσματα. Δεν πρόκειται να στανιάρουν ποτέ. Αν η άλλη έχει μάθει μια ζωή να γκρινιάζει για να περνάει το δικό της δεν θα αλλάξει ποτέ εκτός αν σε καβαλήσει full extra με σέλα κλπ.
Επειδή το ερώτημα του θέματος είναι λιγουλάκι γενικό και απροσδιόριστο (στην τελική όλα τυχερά είναι) εγώ θα το άλλαζα κάπως.
Αξίζει να παντρευτεί κάποιος ακόμα και αν δεν νιώθει 100% ερωτευμένος μόνο και μόνο για να 'δέσει το γαϊδαρό του (τρόπον τινά) και να κάνει οικογένεια; -
δεν είναι μόνο το να γκρινιάζει για να περνάει το δικό της, ή επειδή είναι κακομαθημένη γενικότερα.
Εγώ τουλ. δεν αναφέρομαι σε 'ανησυχία' σε σχέση με το πρόσωπό μου, δεν μου γκρινιάζουν [πολύ ]Αλλά ρε γμτ, πάντα θέλουν να ζουν κάποιο δράμα. Πάντα κάτι θα συμβαίνει στη ζωή τους που θα τους προκαλεί ανησυχία, άγχος, εκνευρισμό, και τέλος πάντων είναι άξιο μεγάλης σοβαρής συζήτησης που πρέπει να μοιραστούν
Η έννοια του να μην ασχολούνται με κάτι, του να σκεφτούν άπαξ ένα πρόβλημα και τη λύση του και όχι κάθε μέρα μέχρι να λυθεί, δεν υπάρχει.Κάτι τέτοια εννοώ ως 'μη-ήσυχη'
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
@Asimov, υπάρχει και το έχω βρει, απολαμβάνοντας πλέον επικούρεια γαλήνη.
[Ρε Asimov τι λέει αυτός ; Βρε μπας και της ρίχνει τίποτις στο φαγητό τα βράδια; Μήπως της φτιάχνει κανά τσαγάκι απ' τα καλά; Μήπως -τουλάχιστον- έχει καμιά καλή αδερφή; ]
Δεν ξερω γι' αυτο τον καλεσα να εξηγηθει απο κοντα
Κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας -
Καθένας με τον πόνο και τον καημό του...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
...Αλλά ρε γμτ, πάντα θέλουν να ζουν κάποιο δράμα. Πάντα κάτι θα συμβαίνει στη ζωή τους που θα τους προκαλεί ανησυχία, άγχος, εκνευρισμό, και τέλος πάντων είναι άξιο μεγάλης σοβαρής συζήτησης που πρέπει να μοιραστούν ...(Ετσι. Γι' αυτο σου λεω 'friends with benefits' και εφαρμογη των 'recursive functions'.
-
Πω σα γεροντοκορες κανετε idd... καλα λεει ο κουτσαν
Βρειτε εκει τιποτα μωρακια να κανετε παιχνιδι ρε λεβιεδες... τι fail @ life θεωριες ειναι αυτες;
Ξερετε τι μου 'πε τις προαλλες μια γκομενα; Τις ελεγα οτι συμφωνα με ερευνες ο μεσος ανδρας τελειωνει μεσα σε 2-4 λεπτα (εκτος αν ειχε προηγουμενως τελειωσει, μιλαμε για την πρωτη επαφη). Ξερετε τι μου ειπε; Σ'εχει φαει η μαλακια ρε μαλακα αμα καθεσαι και διαβαζεις τετοιες ερευνες και θεωριες. Pwned.Σας εχω πει για τον Ιταλο που ειχε σκασει Ροδο και εβλεπε ολους τους Ροδιτες να πηγαινουν στις Παναγιες Τσαμπικες και να παρακαλανε για να πιασουν παιδι και τους ειπε οτι.. χμ, αν δεν κανετε σεξ δεν θα σας βοηθησει ουτε ο Τσαμπικος ουτε η Τσαμπικα; (αλλιως το ειπε αλλα το λεω ευγενικα)
Οσο για τις ησυχες και wannabe σοβαρες που χασομερανε στον ελευθερουδακη ακουγοντας Πυξ Λαξ στo mp3 -> they suck balls
Αληθεια με τρομαζουν, ειναι μιζερες γι'αυτο συμπεριφερονται ετσι σοβαρα. Νομιζω οτι δεν ειναι ευχαριστημενες με τον εαυτο τους και νομιζω οτι εχουν δικιο που δεν ειναι ευχαριστημενες με τον εαυτο τους.
skye ->
vivre dans l'excès à plein temps
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?