-
Με τη σοφία που έχω συσσωρεύσει (στην καμπούρα μου) μετά από 16 χρόνια γάμου, στο ερώτημα του τόπικ απάντησα 'να είσαι εργένης'!
-
Περιμενα να τελειωσεις την προταση με το ... 'να παντρευτεις'
Αλλα νταξει , δεν ειναι ολοι σαν τον markvag
-
Να τα κάνεις και τα τρία, και μετά να αποφασίσεις
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Αν υπάρχει μια εξαίρεση σ' αυτό, είναι να έρχεται από πολύ....βόρεια (προάστια... ).
Το εννοείς αυτό;
Ξέρω πως θα πρέπει να περιμένω...λιθοβολισμό από τον koutsan (αλλά ευτυχώς , ποντάρω στην...βαρεμάρα του... ), αλλά το εννοώ, ναι! Και για να μην παρεξηγηθώ, ας εξηγηθώ:
Από τα λίγα που έχω καταλάβει, είναι πως μάλλον πρέπει το ζευγάρι να προέρχεται από αντίστοιχο κοινωνικό περιβάλλον και να μην υπάρχουν μεγάλες διαφορές...Για να το πω καλύτερα, μάλλον πρέπει, ΜΕΤΑ το γάμο, να ζουν και οι δύο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ με πριν και όχι χειρότερα...
Δηλαδή, αν εγώ ζούσα σε ένα δυάρι και μετά ζω σε έπαυλη, θα ...χοροπηδήσω από την χαρά μου!
Αν ζούσα σε έπαυλη και ...αναγκαστώ να ζήσω σε 2άρι, εεεε αυτό: πιθανόν να χτυπάω το κεφάλι μου ή χειρότερα, να χτυπάω αυτόν...που με πήρε στο λαιμό του!Γι' αυτό, ούτε σώγαμπρος, ούτε...νύφη. Δύο ισότιμοι άνθρωποι, για ένα όσο το δυνατόν...ανέφελο βίο.
Σημείωση: δεν έχω παντρευτεί και ούτε καν έχω πλησιάσει προς τα εκεί. Κρίνω μόνον από τις σχέσεις που είχα. Γενικώς στις σχέσεις, αυτό παίζει λιγότερο... Αλλά όταν έρθει η ώρα που η σχέση...τραβάει σε μήκος, μάλλον θα παίξει αρκετά... Κανείς δεν θέλει να περνάει χειρότερα από αυτό που έχει συνηθίσει, όσο και να...γουστάρει τον άλλο....
Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσω την συμβουλή του Τάσου!
-
Πριν το γάμο ζούσα μίζερα αλλά δεν το ήξερα.
Μετά το γάμο, μου λένε ότι ζω ευτυχισμένα, αλλά δεν το παίρνω χαμπάρι...Πλάκα κάνω. Όσοι παντρεύτηκαν και δεν ατύχησαν τραγικά, θα σου το πούνε: Είναι φυσικός προορισμός. Ολοκληρώνεσαι.
-
Το αβένσις είναι στέισον βάγκον?
-
Ο χρήστης glenn077 έγραψε:
Μετά το γάμο, μου λένε ότι ζω ευτυχισμένα, αλλά δεν το παίρνω χαμπάρι...Πλάκα κάνω. Όσοι παντρεύτηκαν και δεν ατύχησαν τραγικά, θα σου το πούνε: Είναι φυσικός προορισμός. Ολοκληρώνεσαι.
σωστος.
αν ο αντρας δεν κανει φαμιλια ,οτι και να κανει τιποτα δεν αξιζει.υ.γ δεν ειμαι παντρεμενος αλλα το σωστο να λεγεται.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αν ο αντρας δεν κανει φαμιλια ,οτι και να κανει τιποτα δεν αξιζει.
Συμφωνα με τον κανονα που εθεσες, ποιος ειναι ο ελαχιστος αριθμος τεκνων που πρεπει να αποκτησει ο αντρας, προκειμενου να αξιζει?
-
Συναδελφος μου εχει 9 και εχει ηδη προβλημα με την μεση .Ξερετε γιατι ,
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
αν ο αντρας δεν κανει φαμιλια ,οτι και να κανει τιποτα δεν αξιζει.
Συμφωνα με τον κανονα που εθεσες, ποιος ειναι ο ελαχιστος αριθμος τεκνων που πρεπει να αποκτησει ο αντρας, προκειμενου να αξιζει?
εννοουσα οτι μεγαλη μαγκια ενος αντρα ειναι να κανει φαμιλια ,τωρα ποσα παιδια θα κανει δεν εχει σημασια.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το αβένσις είναι στέισον βάγκον?Όχι. Αλλά δεν το έχω ακόμη. Στις 30 Ιουνίου ε-ε-έρχεται!
-
@Pathos οταν λεει ο HF ΒΠ εννοει full καταστασεις -φανταζομαι- οχι κανα Νεο Ηρακλειο..
Εγω παντως διαφωνω απολυτως, οσο πιο πλουσιο το μωρακι τοσο καλυτερα. Εχω 100% εμπιστοσυνη στις επιδοσεις μου στο κρεβατι. Τις νοτιες δεν τις πολυγουσταρω. Ειναι κομπλεξικες και θα ηθελαν να ειναι ΒηταΠι. Ασε που οι οικογενειες τους ειναι νεομικροαστικες, και δεν με προβληματιζει αυτο τοσο, αλλα σιγουρα αυτη η μικροαστικιλα θα εχει ποτισει και τα δικα τους μυαλα. Οποτε La Monte Young στη μαπα τους. Γκομενες των ΒΠ ftw
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@Pathos οταν λεει ο HF ΒΠ εννοει full καταστασεις -φανταζομαι- οχι κανα Νεο Ηρακλειο..Εγω παντως διαφωνω απολυτως, οσο πιο πλουσιο το μωρακι τοσο καλυτερα. Εχω 100% εμπιστοσυνη στις επιδοσεις μου στο κρεβατι. Τις νοτιες δεν τις πολυγουσταρω. Ειναι κομπλεξικες και θα ηθελαν να ειναι ΒηταΠι. Ασε που οι οικογενειες τους ειναι νεομικροαστικες, και δεν με προβληματιζει αυτο τοσο, αλλα σιγουρα αυτη η μικροαστικιλα θα εχει ποτισει και τα δικα τους μυαλα. Οποτε La Monte Young στη μαπα τους. Γκομενες των ΒΠ ftw
Όταν λέω ΒΠ, δεν μιλώ με γεωγραφικούς όρους (όχι βέβαια πως το Ν. Ηράκλειο και το Μαρούσι είναι ΒΠ, μην τρελαθούμε κιόλας... ), αλλά με ποιοτικούς: εννοώ να έχει συνηθίσει να διάγει βίον χαρισάμενον κι εγώ να μπορώ να προσφέρω μόνον το ανθόσπαρτον , καθότι τα λουλούδια είναι φτηνά, ενώ τα υπόλοιπα κοστίζουν!
Σε ένα γάμο, κάτι τέτοιες...λεπτομέρειες, παίζουν σημαντικό ρόλο νομίζω...
-
@HiFi απλά έτσι όπως το έλεγες μου φενόταν ότι περισσότερο υπολόγιζες στο πόσα λεφτά έχει η άλλη παρά άλλα προσόντα.
Πάντως πιστεύω ότι μια σχέση για να δουλέψει καλά (τουλάχιστον στην αρχή) πρέπει και τα δύο μέλη να είναι 'συμπληρωματικά αντίθετοι' χαρακτήρες. Σαν δυο κομμάτια παζλ που ταιριάζουν μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Συναδελφος μου εχει 9 και εχει ηδη προβλημα με την μεση .Ξερετε γιατι ,τα κουβαλάει στην πλάτη
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Πάντως πιστεύω ότι μια σχέση για να δουλέψει καλά (τουλάχιστον στην αρχή) πρέπει και τα δύο μέλη να είναι 'συμπληρωματικά αντίθετοι' χαρακτήρες. Σαν δυο κομμάτια παζλ που ταιριάζουν μεταξύ τους.
Μια σχεση για να δουλεψει καλα πρεπει βασικα
- το σεξ να ειναι καλο
- να υπαρχουν λεφτα
- να υπαρχει επικοινωνια
Τα συμπληρωματικα αντιθετοι δεν παιζουν μπαλα οταν σκανε οι ΖΝ στη σκηνη. Σκεψου να ακους 'θα σε σπασω ρε μαλακα' απο Χαρμανη -> http://www.youtube.com/watch?v=nNbY1w0i5l8 και να ξυπνησεις το πρωι και να παιζει φουλ απο ηχεια laptop με αθλιο ηχο 'ηταν μια σπιθα στην αρχη, και μιας βροχης ψιχαλα'.. το'χω ζησει το σκηνικο man. fυck dat shit.
-
Το αβένσις είναι στέισον βάγκον?
Όχι. Αλλά δεν το έχω ακόμη. Στις 30 Ιουνίου ε-ε-έρχεται!
Νταξ, έχεις ελπίδες ακόμη
-
εγω μιλάω σοβαρά, ΝΑ ΔΕΙΣ πως νοιώθεις μετά απο 25 χρόνια γάμου, και παίρνεις ΔΙΑΖΥΓΙΟ ~~!
ανάσανα !!!!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Νταξ, έχεις ελπίδες ακόμηΔηλαδή; Παπαριά έκανα;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Περιμενα να τελειωσεις την προταση με το ... 'να παντρευτεις'Αλλα νταξει , δεν ειναι ολοι σαν τον markvag
Ζηλεύετε όλοι ρε...
Αλλά δεν το ξέρετε ακόμα!
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?