-
Και τώρα μόλις τα ΑΤΜ.
-
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Με αφορμή κάποιους που καταφέρανε να είναι δίγαμοι και τρίγαμοι και οι γυναίκες τους να μην το ξέρουν καν... σκέφτομαι ότι κάποιος θα μπορούσε να ταξιδεύει πολύ λόγω εργασίας και στην μία πόλη να είναι παντρεμένος, στην άλλη να συζεί και σε άλλη να είναι ελεύθερος!! Τα έχει όλα και μάλιστα έχει κυρίως τα καλά τους αποφεύγοντας τα κακά τους αφού δεν θα προλαβαίνει να μείνει αρκετά σε ένα μέρος για να βαρεθεί ή να τον φάει η γκρίνια!!
Φανταστείτε τον τύπο με γυναίκα πχ στη Θεσ/κη, μόνιμη φιλενάδα στο Βόλο και εργένη στην Αθήνα! Αυτός θα ξέρει καλά να μας πεί για τον βασικό εθνικό οδικό άξονα !-Να είσαι παντρεμένος Δευτέρα έως Παρασκευή με τη γυναίκα σου!
-Να συζείς με τη γκόμενα το Σάββατο!
-Να είσαι εργένης την Κυριακή για να γουστάρεις μπαλίτσα με τα φιλαράκια (+πίτσες, μπύρες, κτλ)!Αν μπορεί κανείς να το κάνει αυτό, ας πει και σε μας τον τρόπο!!!!
-
Στην πραγματικότητα όμως ισχύει αυτό...
http://www.youtube.com/watch?v=T2jRJn9U ... re=related
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
οι μηχανικοί καυλ...εμ.. ζουν για τους περιορισμούς και τις τεχνικές δυσκολίεςΜωρέ καλά σας είχα καταλάβει εγώ ότι δεν πάτε καλά εσείς εκεί στα Πολυτεχνεία...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
-Να είσαι παντρεμένος Δευτέρα έως Τεταρτη με τη γυναίκα σου!
-Να συζείς με τη γκόμενα Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο!
-Να είσαι εργένης την Κυριακή για να γουστάρεις μπαλίτσα με τα φιλαράκια (+πίτσες, μπύρες, κτλ)!Αν μπορεί κανείς να το κάνει αυτό, ας πει και σε μας τον τρόπο!!!!
Ενταξει, το διορθωσα.
Τις Τριτες -Τετάρτες που έχει Champions League μπορουμε να κάνουμε αλλαγές ?
-
Το διαζύγιο βλάπει σοβαρά την υγεία, σύμφωνα με νέα έρευνα
*Το διαζύγιο και η χηρεία έχουν μακροπρόθεσμη ζημιογόνα επίπτωση στην ψυχική και σωματική υγεία, που ακόμα κι ένας επόμενος γάμος δεν μπορεί πλήρως να σβήσει, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.Η μελέτη του πανεπιστημίου του Σικάγο, υπό τη δρα Λίντα Γουέιτ, που δημοσιεύεται στο περιοδικό υγείας και κοινωνικής συμπεριφοράς Journal of Health and Social Behaviour, σύμφωνα με το ΒΒC και το Live Science, αφορούσε 8.652 άτομα ηλικίας 51 έως 61 ετών, εκ των οποίων το 20% ξαναπαντρεμένοι, το 22% διαζευγμένοι ή χήροι αλλά όχι ξαναπαντρεμένοι και το 4%...αιώνια εργένηδες.
Η έρευνα διαπίστωσε, μεταξύ άλλων, ότι οι χωρισμένοι έχουν 20% κατά μέσο όρο περισσότερες χρόνιες ασθένειες, όπως καρκίνο, καρδιά ή διαβήτη, σε σχέση με όσους δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Το ποσοστό πέφτει απλώς στο 12% για όσους ξαναπαντρεύονται, αλλά η «ψαλίδα» παραμένει.
Όσοι δεν παντρεύτηκαν ποτέ, ανέφεραν 12% περισσότερα προβλήματα κινητικότητας, όπως βαδίσματος ή ανεβάσματος μιας σκάλας, σε σχέση με τους παντρεμένους. Οι ανύπαντροι ήταν επίσης 13% πιθανότερο να εμφανίσουν σημάδια κατάθλιψης σε σχέση με τους παντρεμένους.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ...απόθεμα υγείας με το οποίο ξεκινά κανείς την ενήλικη ζωή του, διατηρείται ή διαβρώνεται ανάλογα με την ποιότητα του γάμου του. Όσοι παραμένουν συνεχώς παντρεμένοι, έχουν περίπου τα ίδια χαμηλότερα ποσοστά χρόνιων προβλημάτων υγείας με όσους δεν παντρεύτηκαν ποτέ.
Αν και όσοι άνθρωποι ξαναπαντρεύονται μετά από ένα διαζύγιο, τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι γενικά, στην πραγματικότητα, κατά την έρευνα, λίγα οφέλη έχουν από την άποψη της υγείας τους μακροπρόθεσμα.
Η αρνητική επίπτωση στην υγεία από το διαζύγιο κυρίως έγκειται στο ότι το εισόδημα του χωρισμένου μειώνεται και άγχος αναπτύσσεται για διάφορα ζητήματα, όπως η φροντίδα του παιδιού από τους χωρισμένους γονείς.
Από την άλλη, ο γάμος φέρνει άμεσα οφέλη στην υγεία, τόσο γιατί βελτιώνει την οικονομική κατάσταση των συζύγων (κυρίως των γυναικών), όσο και γιατί βελτιώνει τις υγιεινές συμπεριφορές (κυρίως των ανδρών).
Όταν κανείς ξαναπαντρεύεται, σύμφωνα με την έρευνα, στο μεν ψυχολογικό επίπεδο τα πράγματα συνήθως βελτιώνονται, όμως στο σωματικό είναι διαφορετικά, καθώς χρόνιες ασθένειες, όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες ή ο διαβήτης, μπορεί να συνεχίσουν να αναπτύσσονται αργά για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των αρνητικών επιπτώσεων του διαζυγίου.
Η υπεύθυνη της έρευνας δρ Γουέιτ επεσήμανε ότι τα πορίσματα της έρευνας δεν σημαίνουν πως ένα ζευγάρι πρέπει να μένει μαζί ακόμα κι όταν δεν αντέχουν άλλο, αλλά δείχνουν την ανάγκη, μετά το διαζύγιο ή το θάνατο του συζύγου, να φροντίζουν οι χωρισμένοι και οι χήροι την υγεία τους όσο μπορούν, για να μην πέσουν θύμα κάποιας χρόνιας ασθένειας.
Από την άλλη, όπως τόνισε, μια έρευνα, εκ των πραγμάτων, καταγράφει μέσους όρους, συνεπώς υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που, όταν έμειναν μόνοι, η υγεία τους βελτιώθηκε, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων υποσυνείδητα συνεχίζουν -και μετά το διαζύγιο- να ψάχνουν να βρουν ένα σύντροφο που να μοιάζει στην πρώτη γυναίκα ή τον πρώτο άνδρα τους*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252 -
δε με λες βρε BILL33 εγώ που είμαι 33 χρονάκια παντρεμένος,που ανήκω στο ποιο πάνω.
-
Εισαι
-
άσε τον κάτι άλλο υπονοείς
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
άσε τον κάτι άλλο υπονοείςΔεν εννοω τιποτα αλλο ,αλλωστε δεν εχω λογο.
Μακαρι να φτασω και εγω τοσα χρονια ευτυχισμένος και παντρεμενος. -
καλαμπουρακι κάνουμε
αλλά αν θέλεις να φτάσεις τα δικά μου χρόνια,ε τότε με όλες μου τις ευχές.
και μια slk να συνοδεύει τον έγγαμο βίο σου. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μακαρι να φτασω και εγω τοσα χρονια ευτυχισμένος και παντρεμενος.+1000.
Το νόημα της ζωής είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. -
Και τα διαζύγια καλά είναι πρέπει να ζήσουμε και εμείς .... έχουμε να πάρουμε και ducati λέμε
-
οικογενειακού δικαίου monsieur?
-
Και απ'αυτό Και με όσα βλέπω, ένας από τους λόγους που είμαι πολύ επιφυλακτικός με το θέμα.
Το να πάμε και εμείς αδιάβαστοι δεν συγχωρείται -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Και τα διαζύγια καλά είναι πρέπει να ζήσουμε και εμείς .... έχουμε να πάρουμε και ducati λέμεσωστά άλλωστε η αρχή του διαζυγίου είναι ένας καλός γάμος.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Και απ'αυτό Και με όσα βλέπω, ένας από τους λόγους που είμαι πολύ επιφυλακτικός με το θέμα.
Το να πάμε και εμείς αδιάβαστοι δεν συγχωρείταιΚάλλιον το προλαµβάνειν...
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
... κάποτε θα πεθάνεις ......Μη φαβάσαι... Δεν είναι τίποτα...
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?