-
περνάς από ΒΕΛΜΑΡ, autopoint, αναφέρεις την τιμή που έχεις πετύχει ... και περιμένεις καλύτερη προσφορά. Η Autopoint (Αν σου κάνει δώρο τον συναγερμό ...ζήτα τον ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ, μαλακία μου που δεν το έκανα, και να τους ζητήσεις να σου βάψουν στο χρώμα του αμαξώματος τους αισθητήρες παρκαρίσματος) εξακολουθεί να προσφέρει 10 χρόνια δωρεάν service νομίζω ...
τι χρώματα έχουν μείνει ?
-
famas
Οχι ακομα
Για την αδερφη μου ψαχνω
Η αρχικη τιμη καταλογου για το Volvo ηταν 27.500. Κανουν 4.500 εκπτωση -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι ακομα
Για την αδερφη μου ψαχνω
Η αρχικη τιμη καταλογου για το Volvo ηταν 27.500. Κανουν 4.500 εκπτωσηχωρίς το -50% τέλη ταξ ?
η autopoint έκανε -4000€ την τελευταία φορά, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα μειώσεις στα Τέλη Ταξ.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ναι από την Autopoint στην Λ Αθηνών .... τι χρονολογίας είναι το δικό σου και με πόσα χλμ ? πόσο στο παίρνει πίσω για ανταλλαγή η Autopoint ? Περιμένεις το XC60 με τον νέο 2.0Τ ?Σεπτ 05 63000km και απο εξοπλισμο δεν εχει μονο GPS, τηλεφωνο και parktronic μπροστα...κοινως δυσκολα θα βρεις τοσο πληρες S40 σε μεταχειρισμενο. Οχι πως περιμενω να παρω ολο το ποσο των εξτρα, απλα το κανει πιο εμπορικο). Δεν εχω ρωτησει ακομα παντως...Μου ειχαν πει να το παω για εκτιμηση αλλα δεν το εκανα ποτε.
Το ΧC60 το ζαχαρωνω για Τ6 αλλα με χαλαει πολυ το αυτοματο του. Εννοειται MY10 με αμεσο ψεκασμο και 300 αλογα. -
johnkyr
Θα το κανω αυτο που λες
Χρωματα μου ειπε μαυρο, ανθρακι (λιγα), μπλε, ασημι. Μπλε δεν καταλαβα ποιο εννοουσε και δε ρωτησα ο μλκας... Λευκο που ηθελα δεν ειχε. Τι προτεινεις;Οι τιμες ειναι για ετοιμοπαραδοτα μετα την εκπτωση στο ΕΤΤ. 27,5k ειναι η τελικη λιανικη τιμη απο 6-4-2009, μειον 4.500 στα ετοιμοπαραδοτα που κανει η αντιπροσωπεια της Γλυφαδας.
-
πιστεύω πετυχαίνεις ΚΑΙ καλύτερη τιμή ....
μπλέ, θα είναι το barents blue (σαν το δικό μου). Όλα τα χρώματα που έχουν, είναι και τα πιο εμπορικά.
Λίγο πολύ όλα μου αρέσουν ....Μαύρο..... κυριλέ ... φαντάζομαι με κρέμ δέρματα
Μπλε .... κυριλο-σπόρτ ....φαντάζομαι με κρέμ δέρματα
Γκρί .... πιο μουντό - σοβαρό .... με ανοιχτό γκρί δέρμα
Ασημί .... πιο σπορτ ... με μαύρα δέρματα .... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Χθεσινη προσφορα για Volvo S40 1.8 Summum με μεταλλικο, €23.000 με το κλειδι στο χεριτσάμπα Χρήστο. Δέρμα, xenon, ηλεκτρικά αναδιπούμενοι καθρέφτες, ηλεκτρικό κάθισμα με μνήμες, αισθητήρας βροχής όλα στανταρντ και μετράνε και πολύ μια και το αυτοκίνητο προορίζεται για την αδερφή σου.
Τα σέρβις βέβαια, τσούζουν λίγο αλλά εντάξει...πόσα χμ να κάνει το χρόνοΤο μπλε φίλε βρωμίζει απίστευτα εύκολα
-
Η αληθεια, παιδες, ειναι οτι οταν ακουσα την τιμη νομισα οτι εκαναν λαθος. Σ' ενα εκθεσιακο summum που χαζεψα, ειχαν την τιμη προ εκπτωσης και δεν ειχα καταλαβει κατι, μεχρι να μου το πει η πωλητρια. Ισως ειναι ξεστοκαρισμα εν οψει light turbo.
Αποστολη θα κανει περι τα 15.000 χλμ το χρονο. Ολα τα σκουρα βρωμιζουν, αλλα αφου δεν βρηκε λευκο μαλλον το μπλε θα παρει. Θ' ακολουθησω τη συμβουλη του johnkyr να ρωτησω κι αλλου.
Σε γενικες γραμμες το αυτοκινητο μου φανηκε εξαιρετικη περιπτωση, αν και -μεχρι χθες- προσπαθουσα να την πεισω για Golf DSG -
Είδα το σχετικό θέμα και είπα να ρωτήσω: αξίζει η προσφορά της autopoint με τα 10 χρόνια δωρεάν service ή είναι μούφα? Γιατί το ίδιο αμάξι (C30) το βρίσκω με 700ευρώ λιγότερο στο σφακιανάκη. Θα με υποχρεώσετε πολύ αν μου απαντήσετε. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης clarabell έγραψε:
Είδα το σχετικό θέμα και είπα να ρωτήσω: αξίζει η προσφορά της autopoint με τα 10 χρόνια δωρεάν service ή είναι μούφα? Γιατί το ίδιο αμάξι (C30) το βρίσκω με 700ευρώ λιγότερο στο σφακιανάκη. Θα με υποχρεώσετε πολύ αν μου απαντήσετε. Ευχαριστώ.Αν κρατήσεις το αυτοκίνητο 2-3 χρόνια δεν αξίζει.... Αν όμως περισσότερο μπορεί και να αξίζει.
Επίσης τα 10χρόνια πάνε πακέτο με τον οδηγό ... άρα αν το πουλήσεις σε κάποιον, αυτός δεν έχει αυτή
την υπηρεσία.αν θες το C30 1.6, ίσως να αξίζει ... αφού στα 140.000χλμ αλλάζεις ιμάντα που είναι ακριβός ....
αν θες το 1.8 που έχει καδένα .... οριακά μπορεί να συμφέρει ....
αν θες το 2,5Τ τότε μάλλον συμφέρει, αφού κι αυτός έχει ιμάντα και ίσως πιο ακριβά αναλώσιμα / εργασία1.η autopoint δεν σου κατεβάζει άλλο την τιμή, πες τους ότι θα το αγοράσεις από τον Σ... σιγά μόνο λάδια και φίλτρα θέλει το αμάξι .....(να δούμε τι θα πουν)
- Ζήτα αναλυτικά τις τιμές και τις εργασίες στον Σ, για τα Service ... και κρίνε ...
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, καθώς είμαι ψιλοάσχετη όσον αφορά τα αυτοκίνητα, αγορά και παζαρέματα.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ερωτηση προς ολους οσους χαρακτηριζουν λιγο τον 1.8 για το S40:
1ον τι οδηγειτε?
2ον εχετε οδηγησει το S40?- Έχω παραγγείλει ενα GTR V-Spec
- μόνο? το χω λύσει και ξαναδέσει μόνος μου.
Σοβαρά τώρα, δεν είπα οτι ο κινητήρας είναι λίγος αλλά σχετικά οριακός,που σημαίνει οτι
για τα δικα μου γούστα θα το ήθελα λίγο πιο σπιρτόζικο.Είναι και κοντά 1400 κιλά τη στιγμή που τα άλλα 2,δεν ξεπερνούν τα 1250 κιλά.
Επίσης,1800-125 άλογα δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτικά νούμερα θαρρώ,απο τη στιγμή που ακόμα και η Opel έχει 1800-140 και σχεδόν 18κιλά ροπή.Μην πω για Toyota,Honda,Mitsu...ΥΓ Ξαναλέω,imho.
ΥΓ2 Η παρατήρηση μου επιβεβαιώθηκε και απο οικογενειακό φίλο που πήρε το S40 πριν απο 1 μήνα πρπου σε πολύ καλή τιμή.
-
Σε Mondeo ο κινητήρας ήταν αξιπρεπέστατος κια χωρίς βλάβες για 100Κ.
-
Μετά έλιωσε;
-
καλημέρα πριν ένα μήνα ημουν στο ψαξιμο για οικογενειακο αμαξι με τιμη μέχρι 20-21000 ευρω. Από τα αυτοκίνητα που αναφέρονται την corolla δεν την κοίταξα γιατι έχω toyota yaris και εκτος του ότι δεν μου πολύ αρέσει εξωτερικά δεν ηθελα παλι την ιδια μαρκα (μπας και σε κανενα ταξιδι σταματησουν να με περνανε στις στροφες όσα αυτοκινητα εχω περασει στην ευθεια).Το honda πηγα και το είδα(το sedan) και εξωτερικά μου άρεσε αρκετα αλλά τα πλαστικα στο εσωτερικο μου φάνηκαν πολύ μετρια. Η τιμή ήταν 20000 ευρω για την πλουσια εκδοση μόνο που είχε λίγα χρώματα στο στοκ και αυτο που ηθελα οχι, οπότε θα επρεπε να περιμένω το σεπτεμβρη...
Επισης είδα και οδηγησα το mazda6, πολύ ωραίο αλλα σκληρό για τα δικά μου γούστα καθως και πάλι αν ηθελα το χρώμα που μαρεσει πηγαινε για σεπτεμβρη
Το volvo παντα μου αρεσε σαν αυτοκινητο όμως δεν μπηκα αρχικα στην διαδικασια να το δώ γιατί νομιζα ότι ήταν πολύ ακριβοτερο. Κατα τύχη έμαθα για την έκπτωση και όταν πηγα και μπηκα μέσα απλά καμια σχεση με τα προηγουμενα....μου το έδωσε και για test drive και αυτό ήταν ...Το έκλεισα 21000 ευρω s40 mommentum 1.8
Με την τιμη που έχει τώρα το volvo δεν νομίζω ότι υπαρχει θέμα συγκρισης -
Το αν υπάρχει σύγκριση ή όχι (μεταξύ S40 & Civic-Corolla) εξαρτάται από τα κριτήρια που θέτει κανείς...
Με βάση τα κριτήρια που τέθηκαν στο post νομίζω ότι υπάρχει (και παρα-υπάρχει) σύγκριση..
Και εξηγούμαι¨Γενικά θέλω ένα αμάξι με καλό κινητήρα, όχι για κόντρες, αλλά για αξιοπρεπείς προσπεράσεις ακόμη και φορτωμένο, ταξιδιάρικο, με μικρή **κατανάλωση **και μεγαλούτσικους χώρους, φτηνά service, αλλά και φυσικά να μπορώ να κινηθώ μέσα στη **πόλη **(για αυτό αποκλείεται το ΜΑΖΔΑ 6...)
Από τα παραπάνω το Civic υπερτερεί σε κινητήρα, κατανάλωση, χώρους και δεν υστερεί σε ταξίδι και πόλη..
Υστερεί σε ποιότητα εσωτερικού (αλλά δεν αναφέρθηκε στα κριτήριά του) και -φαντάζομαι- σε service...!Άρα δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό το... χάσμα που περιγράφετε. Άλλωστε το S40 ναι μεν παρουσιάζεται ως 'μεσαίο' από την Volvo αλλά είναι ξεκάθαρα ένα μικρομεσαίο με εξαιρετική ποιότητα και πολύ δυνατό όνομα..
('την' **Corolla **δεν την ανέφερα γιατί δεν την έχω οδηγήσει και δεν πιστεύω ότι ξεχωρίζει κάπου..)
Καταλήγοντας, δεν εννοώ σε καμιά περίπτωση ότι 'πρέπει' να πάρεις το Civic (ή το Volvo). Noμίζω όμως ότι -όπως ειπώθηκε- πρέπει να τα οδηγήσεις και να κρίνεις ο ίδιος...
-
το περίεργο του topic είναι που φτάσαμε να συγκρίνουμε αυτοκίνητα δύο διαφορετικών segments, με το πολυτελέστερο και πιο 'μουράτο' στο όνομα να είναι το φτηνότερο... περίεργα πράγματα
-
Το περίεργο είναι πως μάλλον πάει για αλλαγή του μοντέλου, διότι ήδη είναι αρκτά χρόνια, οπότε ξεπουλάει.
Επίσης έχει αλλάξει κεντρικό αντιπρόσωπο, οπότε λέει πως αν δεν έχει αυτοκίνητα στο συνεργείο δε θα τα βγάζει περα...Αυτά λέει η λογική μου!
-
Ή μήπως κάποιοι πουλάνε πολύ ακριβά στην Ελλάδα....
Ψάξτε για τιμές σε άλλες χώρες και θα καταλάβετε τι εννοώ. Δεν είναι το S40 φτηνό απλά οι άλλες δύο (Honda και Toyota) έχουν χάσει το μέτρο. Υπερτιμολογούν μέτρια αυτοκίνητα με μόνη δικαιολογία το όνομα που έχουν στην αγορά σχετικά με την αξιοπιστία τους (και αυτό σχετικό είναι). Λες θα τα κρατήσουμε 15 χρόνια (μέχρι τότε ΟΛΑ βγάζουν ζημιές) ή το μόνο που μας νοιάζει είναι ένα μοτέρ.
Δυστυχώς ο έλληνας καταναλωτής επιβραβεύει τέτοιες συμπεριφορές πέφτοντας θύμα στερεοτύπων. -
Ο χρήστης selemeles έγραψε:
Το περίεργο είναι πως μάλλον πάει για αλλαγή του μοντέλου, διότι ήδη είναι αρκτά χρόνια, οπότε ξεπουλάει.
Επίσης έχει αλλάξει κεντρικό αντιπρόσωπο, οπότε λέει πως αν δεν έχει αυτοκίνητα στο συνεργείο δε θα τα βγάζει περα...Αυτά λέει η λογική μου!
Απο εδω viewtopic.php?f=8&t=32379
'Ο κυκλος των μοντελων της εταιρειας ειναι 8 χρονια. Στα 4 υπαρχει ενα εκτεταμενο facelift και αλλα μικροτερα στα δυο τελευταια χρονια. Το S40 ξεκινησε σαν MY04.5 δηλαδη Σεπτεμβριο του 2003 οποτε για νεο μοντελο μιλαμε για 2011 (MY12). Παρολα αυτα υπαρχουν φημες που λενε οτι το νεο S60 θα αντικαταστησει και το S40 και οτι στην κατηγορια αυτη πλεον και η Volvo θα προσφερει πιο ορθολογικα μοντελα (V30/C30/XC30 - 5θυρο/3θυρο/SUV)'Οτι γινει λοιπον με το S40 θα γινει το 2011-2012....
Volvo S40 1.8 Kinetic - Civic 4d 1.8 LS - Corolla 1.6 SOL