-
ο τιμοκαταλογος καπου τωρα δε θα ανακοινωθει?
υπαρχει ακριβης ημερομηνια?
επισης το αυτοματο edc diesel φλεβαρη αν θυμαμαι καλα θα ξερουμε εξοπλισμο κ τιμες?
ειναι λιγο βλακεια ομως κατ εμε να μη μπορει κανεις να βαλει το αυτοματο κιβωτιο σαν κατι εξτρα σε οποια εκδοση θελει κ να πρεπει ντε κ καλα να παρει καποια ακριβη κ να πληρωσει κ αλλα εξτρα (οπως αυτοματους υαλοκαθαριστηρες κ ειδικο συστημα aircondition που κλεινει τον εξωτερικο αερα οταν εχει καυσαερια εξω) που δε θελει...? -
Λογικά την επόμενη βδομάδα θα πρέπει να μάθουμε τιμές, πέρα από τις λίγες που δώσανε στη δημοσιότητα.
Η ενημέρωση που έχουν οι αντιπροσωπείες είναι ότι θα έχουν εκθεσιακά περίπου 15 του μήνα.DCi EDC νομίζω άγνωστο αν και πότε στην Ελλάδα. To 120TCE EDC πάντως Μάρτιο Ελλάδα.
-
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σουπερμίνι αυτή την στιγμή στην αγορά που να μπορεί να 'χτυπήσει' το νέο κλιό! Θα χάνει σε επιμέρους τομείς από τον ανταγωνισμό(π.χ σε χώρους οικονομία από το jazz, θεωρητική αξιοπιστία από το yaris κ.α) όμως το συνολικό πακέτο δείχνει και είναι κορυφαίο! Μόνο μην τα σκατώσουν στην τιμολόγηση!
Μπράβο λοιπόν στην ρενώ και μακάρι να βελτιωθούν τα προβλήματα που διακρίναμε στην ποιότητα των υλικών στο πρωτότυπο της έκθεσης πριν λίγες μέρες, όταν το αυτοκίνητο βγει τελικά στην παραγωγή! Ειδικά το tce 120 θα μπορεί κάλλιστα να καλύψει τις ανάγκες μέχρι και μιας τριμελούς οικογένειας δίχως πολλές παραχωρήσεις! Είναι και κουκλάρα το άτιμο...
Ανέβασαν τον πήχη οι Γάλλοι με δαύτο και το ευχάριστο είναι ότι θα παρασύρουν και τους άλλους από Γερμανία και Ιταλία μεριά! Θα έλεγα και Ιαπωνία-Κορέα όμως το θέμα design προσεγγίζεται διαφορετικά εκεί και συχνά θυσιάζεται στον βωμό της πρακτικότητας! -
Σπυρο το αμαξι παραγεται ήδε σε Τουρκια και Γαλλία
Απλα τα αμαξια που ειδαμε ήταν προπαραγωγής κι ήταν για εκθέσεις.
Απ' όσο λενε καποιες μικρολεπτομέρειες στα παραγωγής ειναι καλυτερες(αυτο θα το δουμε βέβαια)
Ε οι τιμές είναι ένα σοβαρό θέμα αλλά η τουρκικη καταγωγη θα βοηθήσει θεωρώ.
Τώρα το πως και τι θα πουλήσει θα το δουμε
Πάντως όταν με το καλο έρθουν όλες οι εκδόσεις θα ειναι ένα υπερπλήρες πακέτο. -
Ελπίζω στην Ελλάδα να φέρουν τα Γαλλικά! Τραβάμε το κόλλημα μας με τους γείτονες είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι! Από την άλλη βέβαια θα μας βολεύει να φέρνουν τ' ανταλλακτικά από την Τουρκία!
-
Τα γαλλικα θα ειναι στις πλουσιες εκδόσεις (κι όχι παντα αν έχω καταλαβει καλα)
Οι χαμηλές απο Τουρκια όπως σ' όλη την Ευρώπη -
Πως νομίζω ότι αρχές 13 θα ξεκινήσει η παραγωγή του στη Τουρκία? Η κάνω λάθος? Δεν είμαι σίγουρος. Πάντως σίγουρα θα παράγεται και εκεί, και θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής της Renault.
-
Με το πρότζεκτ του νεόυ '5' (κάτι σαν 3θυρο Κλιο δλδ ) τι γίνεται;
Έχουμε καμιά εξέλιξη; Προχωράει; Πάγωσε; -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πως νομίζω ότι αρχές 13 θα ξεκινήσει η παραγωγή του στη Τουρκία? Η κάνω λάθος? Δεν είμαι σίγουρος. Πάντως σίγουρα θα παράγεται και εκεί, και θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής της Renault.Όχι παραγεται ηδη εκεί.Κι απ' όσο έχω καταλαβει το κυριο κομματι της παραγωγης θα ειναι εκει
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πως νομίζω ότι αρχές 13 θα ξεκινήσει η παραγωγή του στη Τουρκία? Η κάνω λάθος? Δεν είμαι σίγουρος. Πάντως σίγουρα θα παράγεται και εκεί, και θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής της Renault.έχει ήδη αρχίσει η παραγωγή του...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πως νομίζω ότι αρχές 13 θα ξεκινήσει η παραγωγή του στη Τουρκία? Η κάνω λάθος? Δεν είμαι σίγουρος. Πάντως σίγουρα θα παράγεται και εκεί, και θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής της Renault.
Όχι παραγεται ηδη εκεί.Κι απ' όσο έχω καταλαβει το κυριο κομματι της παραγωγης θα ειναι εκει
70-30 θα είναι η παραγωγή σε Τουρκία και Γαλλία αντίστοιχα..
-
Αυτό είχα διαβάσει κι εγώ
-
Σκόρπιες απόψεις...
-
Εμφάνιση. Εξωτερικά σε σχέση με την προηγούμενη γενεά καμία απολύτως σχέση. Το νέο Clio χρησιμοποιεί οπτικά τις καμπύλες του για να κρύψει τα εβαζέ του χαρακτηριστικά (4.062μ είναι αυτά σε μήκος....). Εντάξει τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι κλεμμένα από φορτηγό και πρακτικά δεν μπορώ να διανοηθώ το κόστος τους σε περίπτωση ατυχήματος. Το καπώ εξέχει κάπως παραπάνω από το κανονικό αλλά οι πεζοί να είναι καλά. Και τα πίσω χερούλια για τις πόρτες θα μπορούσαν να κρύβονται περισσότερο.
-
Κινητήρες. Τούρμπο, τούρμπο και πάλι τούρμπο και μάλιστα με τον νέο diesel κινητήρα να μοιράζεται με την Merc. Τι άλλο θα ήθελε κανείς;; Αξιοπιστία ίσως. Θεωρώ ότι σήμερα υπάρχει. Σε διάφορα reviews έχω διαβάσει τα καλύτερα για τον τρικύλινδρο 0.9 που είναι καλύτερος από τον Ecoboost και το δικύλινδρο Τwinair της FIAT. Οψόμεθα όμως.
-
Εσωτερικό. Η ποιότητα των υλικών θα κριθεί με το χρόνο και όχι με το πόσο ζουλιούνται και βέβαια το στυλ των Γάλλων στις επιλογές χρωμάτων σχεδιασμού και λοιπών είναι πραγματικά αξεπέραστο. Είτε σαν επιβάτης είτε σαν οδηγός θα μπορούσα να δηλώσω ότι τόσο η Renault όσο και το group PSA με αφήσαν πάντα απόλυτα ικανοποιημένο. Εσωτερικά μου αρέσει που οι Γάλλοι τολμούν και μετά από 20 και έτη του ταχύμετρο, στροφόμετρο έχουμε (όπως και στην περίπτωση του Civic) μία άλλη διάταξη με την ταχύτητα ως μη γραφική ένδειξη και με το ταχύμετρο να παραμένει με τις παραδοσιακές γραφικές ενδείξεις. Η μεγάλη οθόνη των 7'' θα βοηθήσει εμάς τους παπούδες των 40+. Μου αρέσει επίσης το καπέλο πάνω από τις ενδείξεις των οργάνων. Τέλος επιτέλους οι θέσεις των διακοπτών των παραθύρων έφυγαν από τις απίστευτες θέσεις των Γάλλων (που για να πω την αλήθεια δεν ήταν μη εργονομικές απλά ήταν παράξενες... οι διακόπτες ανάμεσα στον οδηγό και συνοδηγό έδιναν τη δυνατότητα και στους δύο να χειρίζονται τα παράθυρα με ότι αυτό σημαίνει...).
Αυτά...
ΥΓ. Τα περί βάρους τα ακούω βερεσέ. Ειδικά όταν προσθέτεις +20 kgr μονωτικού υλικού για το NVH και άλλα 50 κιλά για τα διάφορα gadgets...
-
-
...το Clio II ph2 και το Clio III ph1 & ph2 εχουν τους διακοπτες τον παραθυρων στην ιδια ακριβως θεση!
-
Μέχρι Παρασκευή οι αθηναικές αντιπροσωπείες -λογικά- θα έχουν από ένα εκθεσιακό. Και από Δευτέρα θα αρχίσουν να γεμίζουν και οι επαρχιακές. Και ο τιμοκατάλογος από μέρα σε μέρα. Αυτά λέει η τελευταία ενημέρωση από αθηναική αντιπροσωπεία.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3036823/
1.5 DCi Authentic 13.900 +μεταλλικό/πινακίδες. Με βάση την αγγελία του Κατάκη.
-
με αποσυρση...
-
Γιατί? Ποιος αντιπρόσωπος δεν βάζει πλήρη απόσυρση ακόμη κι αν δεν έχεις? Στη χειρότερη να σου χρεώσει 200 το χαρτί μιας απόσυρσης.
-
δε το πιασα.τι απατεωνια ειναι αυτη?
-
DCi 90 Authentique ;; Ειδική έκδοση για τις αφρικανικές χώρες ή ελληνική εφεύρεση ;
Μόνο με τους 75άρηδες (1.2 βενζίνη και DCi) απαντάται αλλού...
Renault Clio IV