-
Alexis 5 αν εισαι σιγουρος για το DPF σε ευχαριστω για την πληροφορηση, παντως σαν πρωτη φορα αγοραστης RENAULT αρχιζω και τα ψιλοπαιρνω με τα θεματα των εξουσιοδοτημενων μιας και 3 που πηρα μου ελεγαν απλα SOLARIS 05-30 kai τιποτα παραπανω ουτε κωδικους ουτε χαρακτηριστικα, και μαλλον απο οτι καταλαβαινω θα δυσκολευτω να βρω καποιον αξιοπιστο
-
Ναι ειναι το Dpf και λεει απο πίσω στο ταμπελάκι των προδιαγραφών Rn0720
Επίσης άλλαξε με ένα Σολαρις που λέγεται κάπως διαφορετικά προσφατα αλλα απο πίσω πάλι το ίδιο λέει -
Ο χρήστης klikk έγραψε:
Alexis 5 αν εισαι σιγουρος για το DPF σε ευχαριστω για την πληροφορηση, παντως σαν πρωτη φορα αγοραστης RENAULT αρχιζω και τα ψιλοπαιρνω με τα θεματα των εξουσιοδοτημενων μιας και 3 που πηρα μου ελεγαν απλα SOLARIS 05-30 kai τιποτα παραπανω ουτε κωδικους ουτε χαρακτηριστικα, και μαλλον απο οτι καταλαβαινω θα δυσκολευτω να βρω καποιον αξιοπιστοΜην σκας!!! τα εξουσιοδοτημενα μονο αυτο που πρεπει εχουν....
Αν ειναι να πας να τα παρεις απο εξω θα τα βρεις σαν SOLARIS FE ή DPF
Ουσιαστικα θελεις να ειναι C4 Ren0720 οπως πολυ σωστα αναφερει και ο βενζινοκινητος Ορεστης απο πανω! -
Υποβραχιωνιο εχω εγω στο δικο μου κ το βρισκω πολυ πρακτικο.
εχει και ενα μικρο αποθηκευτικο χωρο κ μαρεσει. μαζευει κ προς τα πανω αμα δε το θες διπλα σου αλλα ξεκουραζει πολυ στην οδηγηση ειτε σε πολη ειτε σε αυτοκινητοδρομο.
Το εχω δει ετσι προχειρα πως πιανει με ενα μεταλικο αξονα στη θεση του οδηγου. Δε μου φαινεται και προχειροκατασκευη αλλα δε θα δοκιμαζα να στηριχτω πανω του για να γυρισω πισω πχ.Τωρα σχεδον ενα μηνα μετα με το νεο κλιο σε ντιζελ εχω να πω τα εξης.
Καταναλωση μεσα σε πολη 4.7 αλλα δε μπλεκω σε πολυ κινηση ποτε κ παντα με το eco mode ενεργοποιημενο.
Γενικα πλεον οδηγω ηρεμα πολυ κ σπανια θα το πατησω τερμα για καμια προσπεραση.Στα συν επισης το κρατημα σε στεγνο. Στα μειων το κρατημα σε βρεγμενο.
Γενικα πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα. σε ελκει να το στριψεις.
Μου αρεσουν τα αυτοματα φωτα. μου αρεσει που δε βαζω κλειδι πουθενα και ουτε το ψαχνω στην τσεπη μου για να ξεκλειδωσω ειτε να κλειδωσω οταν φευγω.Δε μου αρεσει που οι κεντρικοι αεραγωγοι δεν ρυθμιζονται καθ υψος.
Με χαλαει λιγο το gps που ειναι λιγο αργο. βρισκει δορυφορους κατευθειαν αλλα αν θες να κανεις zoom out στο χαρτη αργει να τον φορτωσει κ λαγκαρει. Θα μπορουσανε να το κανανε το media nav να παιζει κ βιντεο. θα μαρεσε.
Το ηχοσυστημα που διαφημιζουνε το bass reflex δε βλεπω κατι ιδιαιτερο. τυπικα ηχεια ειναι.
Μου αρεσουν οι χωροι του για μικρο. Μαρεσει η ηλιοροφη και τη συστηνω. ειναι μονο 350εξτρα αλλα καλο και κακο μαζι δεν ανοιγει.
Με χαλαει που η πισω αεροτομη εχει ενα πλαστικο καλυμα και δε μπορω να βαλω σχαρα πισω για ποδηλατα.
Με χαλαει ενας τριγμος που ακουγεται καπου απο το συνοδηγο κ ενας καπου απο πισω.Αυτα προς το παρον.
-
Τι λάστιχα φοράει giteart? Michelin η Continental?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Alexis 5 αν εισαι σιγουρος για το DPF σε ευχαριστω για την πληροφορηση, παντως σαν πρωτη φορα αγοραστης RENAULT αρχιζω και τα ψιλοπαιρνω με τα θεματα των εξουσιοδοτημενων μιας και 3 που πηρα μου ελεγαν απλα SOLARIS 05-30 kai τιποτα παραπανω ουτε κωδικους ουτε χαρακτηριστικα, και μαλλον απο οτι καταλαβαινω θα δυσκολευτω να βρω καποιον αξιοπιστο
Μην σκας!!! τα εξουσιοδοτημενα μονο αυτο που πρεπει εχουν....
Αν ειναι να πας να τα παρεις απο εξω θα τα βρεις σαν SOLARIS FE ή DPF
Ουσιαστικα θελεις να ειναι C4 Ren0720 οπως πολυ σωστα αναφερει και ο βενζινοκινητος Ορεστης απο πανω!Alexis 5 αυτην την περιοδο κανω πολλα χλμ και γι'αυτο ψαχνω λάδια απο εμπορα γιατι η διαφορα στο 5λιτρο ειναι γυρω στα 22.5 ευρο μεταξυ εμπορα και αντιπροσωπειας. Αν εχω σκοπο να τα αλλαζω καθε 10000χλμ βγαινει κοντα στα 70 ευρω μεχρι να συμπληρωσω 30000 χλμ οποτε καταλαβαινεις οτι λογω εποχης καθε ευρω μετραει.
*(ευχαριστω και τα υπολοιπα παιδια για την πληροφορηση) -
και κατι αλλο ακομη κοιταξα στην αγορα για λαστιχα για να εχω μια εικονα για το που παιζουν οι τιμες και διαπιστωσα οτι στοιχιζουν γυρω στα 500+ ευρο τα Continenal 195/55/16 που φοραει. Μου φανηκαν καπως τσιμπημενα εχει να προσθεσει καποιος κατι?
-
Ο χρήστης klikk έγραψε:
και κατι αλλο ακομη κοιταξα στην αγορα για λαστιχα για να εχω μια εικονα για το που παιζουν οι τιμες και διαπιστωσα οτι στοιχιζουν γυρω στα 500+ ευρο τα Continenal 195/55/16 που φοραει. Μου φανηκαν καπως τσιμπημενα εχει να προσθεσει καποιος κατι?Μακριά
Πανάκριβα χωρίς πρόσφυση σε βρεγμένο
τα καλύτερα είναι τα Bridgestone. Κρατάνε πολύ περισσότερο και είναι ότι πρέπει σε βρεγμένο αλλά και σε στεγνό. Ότι πρέπει για το αμαξάκι μας.Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
.......Το υποβραχιόνιο για να ακουμπάς το χέρι σου είναι όχι για να ανέβεις και να κάνεις τραμπάλα
Αυτό με τριγμούς βρες τι τριζει ακριβώς και πάνε σντιπροσωπία να τους φτιάξουν (αν δηλαδη έχεις το θέμα που έχω εγώ που δεν μ' αρεσει γενικα να ακουώ πραματα να τριζουν μεσα στο αμαξι )
Αυτό με κράτημα είναι θέμα των φοβερών εκο κοντακτ 5 -
samatistas οπως λεει κ ο φιλος απο πανω, φοραει continental eco contact 5.
Σε στεγνο τα ενοιωθα μαλακα και να τριβονται σα γομα σε καλη ασφαλτο με πολυ ικανοποιητικο κρατημα αλλα σε βρεγμενο με αρκετο νερο που εριχνε οταν τα δοκιμασα βρηκα τα ορια τους νωριτερα απο οτι περιμενα.
Για αυτο κ θα πρεπει να το εχουμε στο νου μας οσοι εχουμε αυτα τα λαστιχα πως με πολυ νερο η προσφυση ειναι μειωμενη.
Σε σχεση με αυτο που θα περιμενα κρινοντας απο το κρατημα σε στεγνο. δε θελω να τρομοκρατω κοσμο! -
Ο τύπος του ελάστικού eco θεωρώ ότι ευθύνεται για αυτή την αίσθηση.
Πάντως δεν έχουν όλα τα clio iv τα ίδια λάστιχα από τη μάνα τους. Ανάλογα τη φουρνιά. -
ολα καλα και άγια, αλλα 500 ευρω για αλλαγη ελαστικων, ειναι κατι που προσωπικα θα το κοιταγα πριν την αγορα.
ειδικα σε αμαξι τετοιας κατηγοριας και τιμης. δεν το κατακρινω -τουναντιον- καταλαβαινετε πως το λεω.
δεν αμφισβητω οτι τοσο κανουν σε αυτην την διασταση -αν και οντως τσιμπημενη τιμη γενικα μου φαινεται- αλλα παιζει και να κοιταγα την τοποθετηση 15αρας.
περι ορεξεως φυσικα. -
Παίζουν επώνυμα σε αυτή τη διάσταση και λίγο κάτω από 450. Αλλά γενικά είναι ακριβή διάσταση.
-
Δε γινεται να τοποθετηθούν ελαστικά αλλης διάστασης που να μην έχουν μεγάλη απόκλιση;
-
Μόνο αν πας σε 15άρα με 185/65.
-
Ας μας πει ο Rafi την εμπειρία του.
Εχει βάλει 205/45 (με επιφύλαξη το προφίλ) αν θυμάμαι καλά στο ΙΙΙ Dynamic που παίρνει και αυτό ίδια διάσταση σε 16άρες.
-
και δυο ακομη αποριες παιδια, εσας η αδεια κυκλοφοριας ειναι μια κολα Α4 και οχι το πρασσινο-ασπρο εντυπο που ξεραμε? στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι εχουν ελειψη αυτου του εντυπου αυτην την περιοδο.
Και η δευτερη απορια ειναι αν αργησατε και εσεις να παρετε το συμπληρωματικο εγγραφο απο την αντιπροσωπεια που γραφει το ποτε γινονται τα σερβις, τι λαδια περνει το αυτοκινητο κ.λ.π γιατι εγω μονο το manual πηρα και ενα αλλο βιβλιαρακι για τον χειρισμο της οθονης πολυμεσων -
Στο πρώτο η απάντηση είναι ναι.
Στο δεύτερο επίσης ναι μπορεί να συμβεί. Θα σε ενημερώσει ο αντιπρόσωπος να περάσεις να το πάρεις. Αλλά επειδή παίζει και να αδιαφορήσει πέρνα εσύ μετά από κάποιο διάστημα. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ας μας πει ο Rafi την εμπειρία του.Εχει βάλει 205/45 (με επιφύλαξη το προφίλ) αν θυμάμαι καλά στο ΙΙΙ Dynamic που παίρνει και αυτό ίδια διάσταση σε 16άρες.
Πάντως τα 205/55/16 αντικαθιστούν σαν διάσταση τέλεια τα 195/55/16 και με πολύ χαμηλότερο κόστος...
-
To III παίρνει 195/50 16, που σε καλά λάστιχα είναι ακόμη πιο ακριβή διάσταση. Το 205/45 μπορεί να μπαίνει, αλλά έχει κατά 1και κάτι εκ. μικρότερη διάμετρο τροχού.
Renault Clio IV