Υποβραχιωνιο εχω εγω στο δικο μου κ το βρισκω πολυ πρακτικο.
εχει και ενα μικρο αποθηκευτικο χωρο κ μαρεσει. μαζευει κ προς τα πανω αμα δε το θες διπλα σου αλλα ξεκουραζει πολυ στην οδηγηση ειτε σε πολη ειτε σε αυτοκινητοδρομο.
Το εχω δει ετσι προχειρα πως πιανει με ενα μεταλικο αξονα στη θεση του οδηγου. Δε μου φαινεται και προχειροκατασκευη αλλα δε θα δοκιμαζα να στηριχτω πανω του για να γυρισω πισω πχ.
Τωρα σχεδον ενα μηνα μετα με το νεο κλιο σε ντιζελ εχω να πω τα εξης.
Καταναλωση μεσα σε πολη 4.7 αλλα δε μπλεκω σε πολυ κινηση ποτε κ παντα με το eco mode ενεργοποιημενο.
Γενικα πλεον οδηγω ηρεμα πολυ κ σπανια θα το πατησω τερμα για καμια προσπεραση.
Στα συν επισης το κρατημα σε στεγνο. Στα μειων το κρατημα σε βρεγμενο.
Γενικα πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα. σε ελκει να το στριψεις.
Μου αρεσουν τα αυτοματα φωτα. μου αρεσει που δε βαζω κλειδι πουθενα και ουτε το ψαχνω στην τσεπη μου για να ξεκλειδωσω ειτε να κλειδωσω οταν φευγω.
Δε μου αρεσει που οι κεντρικοι αεραγωγοι δεν ρυθμιζονται καθ υψος.
Με χαλαει λιγο το gps που ειναι λιγο αργο. βρισκει δορυφορους κατευθειαν αλλα αν θες να κανεις zoom out στο χαρτη αργει να τον φορτωσει κ λαγκαρει. Θα μπορουσανε να το κανανε το media nav να παιζει κ βιντεο. θα μαρεσε.
Το ηχοσυστημα που διαφημιζουνε το bass reflex δε βλεπω κατι ιδιαιτερο. τυπικα ηχεια ειναι.
Μου αρεσουν οι χωροι του για μικρο. Μαρεσει η ηλιοροφη και τη συστηνω. ειναι μονο 350εξτρα αλλα καλο και κακο μαζι δεν ανοιγει.
Με χαλαει που η πισω αεροτομη εχει ενα πλαστικο καλυμα και δε μπορω να βαλω σχαρα πισω για ποδηλατα.
Με χαλαει ενας τριγμος που ακουγεται καπου απο το συνοδηγο κ ενας καπου απο πισω.
Αυτα προς το παρον.