-
Σε λίγα χρόνια θα τοποθετούν στα 5θυρα μοντέλα φινιστρίνια αντί πίσω παραθύρων, μάλλον για μας 'εξαναγκάζουν' ν' αγοράζουμε τ' αντίστοιχα MPV τους ... Άντε να βάλεις παιδιά εκεί πίσω...
Όσο για τις φωτό, μόνο σε μένα φαίνεται ΜΕΓΑΛΟ ; -
και σε μενα...
-
Αλήθεια ρε παιδιά το ZOE τι απέγινε? (το φαγε το μαύρο σκοτάδι? )
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=36&art_id=11983 -
Το ΖΟΕ είναι ένα ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο και υποτίθεται, πως θα παρουσιαστεί σε έναν χρόνο από τώρα... Η σχέση του με το Clio IV είναι μέχρι τώρα μια απλή υπόθεση, όπως και η τελική μορφή του ενός ή του άλλου.
-
Κάπου έλεγαν ότι δεν θα έχει 'σχέση' (σε εμφανιση τουλαχιστον) με το Clio και θα είναι ξεχωριστό μοντέλο σε γκάμα ηλεκτρικών.
Και να πω την αλήθεια. Yaris με πρόσοψη του Dezir δεν άξιζε για αντικαταστάτης του Clio.Ο χρήστης Govus έγραψε:
Όσο για τις φωτό, μόνο σε μένα φαίνεται ΜΕΓΑΛΟ ;Kάτι μου λέει ότι και αυτό που φαινεται στην φώτο δεν πρέπει να είναι 'πραγματικό' μοντέλο!
-
Αφού το ΖΟΕ (είτε είναι αντικαταστάτης ή όχι του Clio III) έφτασε τα 4,10 μέτρα, τότε, αν σκεφτείς πως τα ευρωπαϊκά σούπερ-'μίνι' τουλάχιστον, μεγαλώνουν πάντοτε όταν αλλάζουν γενιά, τότε μάλλον σίγουρα θα είναι μακρύτερο, πλατύτερο και ...βαρύτερο από το σημερινό ... Το θέμα είναι πόσο.
-
4,2 είναι το Golf ενώ τα υπόλοιπα παίζουν στα 4,3 με 4,35μ.
κανιβαλίζουν την κατηγορία!!
-
Εγώ πάντως ψιλοανακουφίστηκα.Το περίμενα αρκετά χειρότερο με τα δείγματα γραφής που έχουμε πάρει (Yetingo)
-
Ετσι οπως φαινεται ειναι χαλια απο το πλαι.. Δεν ειναι επισημες οι φωτο παντως..
-
Καλησπέρα σε όλους!
Βρήκα αυτή την photo ανεβασμένη στην σελίδα της Renault στο Facebook από κάποιον fan, και μετά από λίγο αφαιρέθηκε.
Ψάχνοντας βρήκα και ένα σχετικό άρθρο.
http://www.tf1.fr/auto-moto/actualite/future-renault-clio-2012-premiere-photo-scoop-6673503.html -
Αρχίζει να ομορφαίνει η δουλειά...αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το οριστικό σχέδιο για σχόλια.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αρχίζει να ομορφαίνει η δουλειά...αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το οριστικό σχέδιο για σχόλια.Η μούρη δεν ξέρω αλλά απο το πλάι μ' αρέσει πολύ
-
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αρχίζει να ομορφαίνει η δουλειά...αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το οριστικό σχέδιο για σχόλια.+1 αν και ... κάτι δεν μου κάθεται και πολύ καλά! Δεν το έχω εντοπίσει όμως τι.
-
Ο χρήστης itstolis έγραψε:
Ωραία κατανομή των 2 όγκων , μεγάλο μεταξόνιο ..... καλό
Λίγο τα εμπρός φωτιστικά σώματα μοιάζουν τεράστια και σε συνδυασμό με αυτό θυμίζουν (αμυδρά) VW Polo. -
τα φωτα μπροστά θυμίζουν γιαπωνεζικο στα χειρότερά του , αλλά το υπόλοιπο όμορφο, σαν το mazda 2
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Λίγο τα εμπρός φωτιστικά σώματα μοιάζουν τεράστια και σε συνδυασμό με αυτό θυμίζουν έντονα VW Polo.fixed
Επίσης το καπώ μου έφερε στο μυαλό αυτό:
-
Κι εμένα αλλά δεν το λέω τόση ώρα για να μην με αρχίσετε στις
Τώρα βέβαια έφυγε απο πάνω μου -
Tiida
-
Εγώ περιμένω το καινούριο με τον 1.6Τ
Renault Clio IV