-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τα ευχάριστα νέα είναι ότι αρχές του 13 θα εισαχθεί και το Estate.Για ποσο καιρό?
Govus ξερεις, αν ενδιαφερεσαι τρέχεις στην αρχη και το παιρνεις γιατι μετα τίποτα δεν ειναι εγγυημενο -
με το downsizing που γίνεται στους μισθούς ...
θα είναι το μονο station που θα μπορούμε να πάρουμελες να το δούμε και σε RS , όπως το 207RC station ?
Ps μέχρι τώρα έχω δει στο δρόμο, ΔΥΟ νέα focus ST ecoboost station .......
-
@red_monster σαφέστατα ειρωνικό προς χρόνια σχόλια ειδικού τύπου.
@orestisren την απόψη μου την έχω πει... ή πετυχαίνει με το clio η PGA ή βάζει πωλείται...απλά!
@johnkyr δημοσιογραφικά μήπως? Μα 2 κιόλας estate?
-
δεν μου φάνηκαν για δημοσιογραφικά ...... δεν είχαν αυτοκόλλητα...
ένα μαύρο και ένα κοκκινο ήταν (διαφορετικές μέρες στον Κηφισό) -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δεν μου φάνηκαν για δημοσιογραφικά ...... δεν είχαν αυτοκόλλητα...
ένα μαύρο και ένα κοκκινο ήταν (διαφορετικές μέρες στον Κηφισό)την πρώτες ημέρες πουλήθηκαν 4, 2 από τα οποια ήταν station!
-
Και ενδεικτικές τιμές χωρίς ενδεχόμενη απόσυρση:
http://www.gocar.gr/new-models/buy/8577 ... s_sth.html
Και τελικά θα έρθει και το DCi 75.
Ενα πλούσιο Dynamic 0.9 TCE 13.900. Αψογη τιμή πιστεύω.
Το βασικό επίπεδο Authentic έχει τα πάντα ασφαλείας, άνεσης ακόμη και Hill Start Assist και cruise control.
-
Και το Diesel dynamic 16400
Πραγματικα πανακριβο -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και το Diesel dynamic 16400
Πραγματικα πανακριβοΤωρα θα σου λεγα δημοσια, αλλα θα στα πω στο τηλεφωνο
-
Στο diesel μπορεί να υπάρχουν εκδόσεις ανάμεικτες και με τις 2 εκπομπές ρύπων, οπότε αυτή να είναι με τα 83g και να υπάρχει και άλλη φθηνότερη με μικρότερες εκπομπές ρύπων.
Πάντως αν συνεχιστεί η απόσυρση το diesel θα παίζει σε πολύ καλή τιμή. Θα πιάνει τα 15 μόνο από την απόσυρση και με προσφορά θα παίζει σε καλή τιμή ακόμη και το πλουσιότερο diesel.
-
Από τους TCE 90 υπάρχουν δύο εκδόσεις αυτή με την πιο κοντή κλιμάκωση κιβωτίου και μια με πιο μακρυά. Θα εισαχθεί η 2η γιατί εκπέμπει 99g ενώ η 1η λίγο πάνω από 100, οπότε θα εισαχθεί αυτή που δεν πληρώνει τέλη.Μεγα κριμα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Πάντως αν συνεχιστεί η απόσυρση το diesel θα παίζει σε πολύ καλή τιμή. Θα πιάνει τα 15 μόνο από την απόσυρση και με προσφορά θα παίζει σε καλή τιμή ακόμη και το πλουσιότερο diesel.
με την ευρωπαική κρίση στις πωλήσεις όλοι κάνουν καλές τιμές. ακομα κ το vag.
'κρίμα' μόνο όσοι βιαστήκαν να πάρουν το απερχόμενο κλιο -
Aκριβό ακούγεται το diesel όντως... Αλλά από την άλλη ακόμα και στην πιο βασική του έκδοση δεν του υπολείπεται τίποτα βλέπω. ίσως η μεσαία η expression με την 7ιντση οθόνη και βαμένους καθρέπτες και χρώμιο να είναι καλό value for money...
Αν έρθει σε τιμή λίγο πάνω από 14 η diesel 90ps με βλέπω να ψήνομαι -
Οσο ισχύει η απόσυρση θεωρώ ότι θα μπορέσεις να βρεις 90άρι σε αυτή τη τιμή.
Σκέψου ότι το πιο πλούσιο dci 90 dynamic με απόσυρση πάει 14940+μεταλλικό+πινακίδες(περίπου 600 euro μαζί τα 2 τελευταία).
Δηλαδή καλή τιμή. 15.500 με το κλειδί στο χέρι με μεταλλικό. Αρα θεωρώ ότι ένα expression θα παίζει μεταξύ 14 και 15.
Και αυτό χωρίς να υπολογίζω την όποια προσφορά της Renault. -
Το είδα
Λοιπον το κοκκινο εσωτερικο είναι too much.Μαλλον σε μαυρο, μπλε, ή καφε που έχει
Πολύ όμορφο μπροστα,πίσω και μεσα
Οι γραμμες του κινουνται σε αυτες του Megane 3 coupe
Γενικα το αμαξι χτυπαει παρα πολυ.Φωναζει πως να το πω.Το πρωτο Renault που συμβαινει αυτο μετα το Megane 2 Ποιοτικα ειναι οκ.Μαλακα υλικα έχει αλλα όχι αφρώδη στο πανω μερος του ταμπλο, σκληρά κάτω αλλα φαίνονται οκ ποιοτικά(φαινεται να μην γρατζουνιόνται εύκολα κλπ), σκληρά στις πόρτες οι οποίες είναι ντυμενες με πλαστικο στο χρωμα του ταμπλο και σε ένα σημειο με μια επενδυση στο χρώμα του ταμπλο (θα ήθελα ταπετσαρια βεβαια), όμορφες ταπετσαρίες, και το πλαστικο σε piano black έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομερές ποσότητες(αυτο δεν ειναι καλο απαραιτητα καθως χτυπαει καπως αν κι εμενα μ' αρεσε ). Η οθόνη ειναι σωστα εργονομικά και το μονο εργονομικο φάουλ ειναι το γνωστο πληκτρο του cruise control και το πληκτρο eco (τεινει να γινει all time classic αυτο το πραγμα )
Επισης πρώτη φορά δεν μου άρεσε το χειρηστηριο για το ηχοσυστημα πισω απο το τιμονι σε αίσθηση Πολυ μαλακα πληκτρα ρε παιδι μου.Όλοι οι διακοπτες και χειρολαβες με soft touch υλικά .Το αμαξακι ειναι πολυ ωραιο
Χώροι πολυ ωραιοι μπροστά καθως το αμαξι είναι φαρδυ και άνετο.Πισω οκ φαρδος στα ίδια επιπεδα αλλα ο χώρος για τα ποδια μικρυνε λιγο χωρις βεβαια να σημαινει αυτο ότι δεν είναι πολυς.Επισης ο σχεδιασμος πισω ίσως δημιουργει θεματα στους ψηλόκορμους ανθρωπους όσον αφορα το χωρο για το κεφαλι.Fail οι τρύπες για το isofix στα καθισματα και οι μανιβέλες που ειδα πισω Επισης που ειναι το ψυχωμενο ντουλαπι που υπηρχε μπροστα απο το συνοδηγό? .Χώρος αποσκευών κουκλι
Στα του αμαξώματος βερνικι υπαρχει όπου φαινεται λαμαρινα αλλιώς δεν υπαρχει στο κοκκινο που είδα
Δηλαδή απο την πισω μερια της πορτας η μπογιά είναι αβερνίκοτη και ειδικα στο κοκκινο έκανε μπαμ γιατι πορτοκάλιζε το χρώμα εκεί στο γκρι που ειχε όμως ήταν οκ.Ομορφη ζάντα και τα λαστιχα μπαλωνιασανε με μαλλον ευεργετικα αποτελεσματα για τα κοπανηματα που έπασχε καπως το 3.
Εν κατακλειδι θέλω ένα 900αρι και μου αρέσει που σκουζει το αμαξι.Απο το να βλεπω Polo ή τίποτε άλλο ας βλεπω κατι να φωναζει μλκες εδω ειμαι για να σας **** γιατι πρακτικα κατι τέτοιο κανανε οι κυριοι στη Renault
Highlight βεβαια η σηματουμπα μπροστα
Πλέον κοντραρει Magnumedit απ' όσο βλεπω παντως τωρα τα πολλά μαυρα piano black αντικαθιστουνται και με άλλους χρωματισμους καθως υπαρχει πλουσιο customizing για καποια σημεια του ταμπλου
-
Ορέστη αν σε ξανακούσω να λες για πλαστικά θα σε κυνηγήσω!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ορέστη αν σε ξανακούσω να λες για πλαστικά θα σε κυνηγήσω!Και σε στατικο τι να λεω ρε συ Αλεξανδρε?
Κουνησα το αμαξι και κουνηθηκε πολυ αρα θα ειναι άνετο ή το τιμονι μου φανηκε πολυ πληροφοριακό γιατι αισθανομουν τη γυαλαδα του πατωματος στα χέρια μου? -
Καλα δεν κοπανουσε ο ημιακαμπτος;
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλα δεν κοπανουσε ο ημιακαμπτος;Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Όχι
Τα σινεμπλοκ πολυουρεθανης φαινεται ότι ειναι αποτελεσματικα τελικα -
Επισης το έχω δει καιρο και δεν το έχω βαλει
Για μενα το πιο όμορφο εσωτερικο για το νέο Clio σε χρωμα και λεπτομέρειες
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
λες να το δούμε και σε RS , όπως το 207RC station ?Η απάντηση:
http://renaultnewsgr.blogspot.gr/2012/1 ... sport.html
Renault Clio IV