-
δεν νομίζω να κοπεί η απόσυρση.
τα κόστος είναι αμελητέο για το κράτος σε σύγκριση με τα έσοδα απο ΦΠΑ κλπ τέλη.
το diesel ακούγεται θελκτικό. -
Το Autotriti από την πανευρωπαική παρουσίαση του μοντέλου:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 108409.asp
-
Πότε θα ξέρουμε αν δοθεί παράταση στην απόσυρση;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα Cup θα ονομαστούν Gordini. πάλι καλά, τουλάχιστον δεν θα είναι μια απλή διαφορά χρώματος όπως πριν.
Βασίλη ειναι στανταρ αυτο?
Αν ναι μπα κι έχεις βρει τι διαφορές θα έχουν ?Τα σίγουρα είναι( αν επαληθευτεί ότι τα Cup θα γίνουν Gordini) θα έχει 15% πιο σκληρή ανάρτηση και 5 χιλιοστά χαμηλότερο ύψος από την έκδοση Sport. Βάλε μέσα σε όλα αυτά, καθίσματα Ρεκαρο, ίσως τρεπαπιστονες κτλ.
τώρα δεν ξερω τι θα γινει και με την εκδοση Williams που λενε οτι θα βγει... περιπλέκονται τα πραγματα. πολλες εκδόσεις βλεπω στον οριζοντα και στο τελος θα μεινουμε μονο με μια. κρατα μικρο καλαθι..
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Πότε θα ξέρουμε αν δοθεί παράταση στην απόσυρση;Τελευταία στιγμή όπως πάντα.
-
Second step: fun to drive
The new car comes with three engines: a fairly basic entry level 1.2-litre with 75bhp, a 1.5 dCi diesel with 90bhp and a three cylinder turbocharged 0.9-litre petrol throwing out the same power. In terms of economy, the 1.2 shows its age, throwing 127 grammes of CO2 out the back every 1,000 metres. The diesel in its most eco form manages an excellent 83 and the three cylinder petrol around 100, depending on your choice of wheels and so forth.
As for performance, the diesel does what they all do, offering decent low down shove and some nose heavy driving characteristics, but it’s the three cylinder petrol that’s the star.
It bobbles along merrily if you keep it above 2,000rpm where the turbo kicks in, and while it could never be called swift it can be hustled about, but you’ve got to think about your gearchanges: find yourself one too high in say, third, out of a slow corner and you might as well get out and push, because the torque will have gone on holiday.
Get the right gear (often one lower than instinctive) and the turbo wooshes into life, torque appears and you fizz forward. Great fun. In fact, unlike most point and shoot modern cars which require no thought to make fast progress, there’s skill and learning required to get the best out of this engine, and when you do, there’s great satisfaction to be had. That sounds more like the Renaults of old…
There’s a slightly odd imbalance in the ride and handling quality of the Clio. The engineers have spent a lot of time and money on the suspension, which has advanced McPherson struts linked to triangular lower wishbones and double bushes and at the front and a torsion beam with coil springs at the back.** As a result its composure through bends and under braking is pretty good, holding nice and flat, while the steering feel is meaty.
It only understeers when you’re deliberately pushing it or the road offers little grip, and that’s easily counteracted with a lift, which tucks the nose back in. It can even misbehave of you want it too, the back stepping out for lift-off oversteer. Those lovely Renault handling traits that many of us came to learn as youths are on their way back.**
But all this fun has come at the expense of some high speed refinement, and the thing bashes against any transverse ridges with quite a shock, and it tends to patter over rougher surfaces noisily. I’ll take the compromise.
http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... AR-review/
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Renault Clio Williams set for a comeback in 2014
Renault is set to resurrect the iconic hot hatch based on the latest Clio RS 200 with a 220bhp 1.6-litre turbo engine
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... eback-2014Βασικα ας βγαλουν κι απλο Cup με πιο σφιχτη αναρτηση, πιο δυνατο μοτερ και τετραπιστονα μπροστα και δεν θα πουμε όχι
Κι ας το πουνε όπως θελουν.
Cup, Williams, Gordini κλπΕπισης θα θελαμε και ένα χειροκινητο αλλα με τη Renault ζηταμε πολλα
Το κακό με την RENAULT Ορέστη ήταν ότι είχε αργήσει πολύ να περάσει στα ημιαυτόματα κιβώτια την ώρα που η VW είχε εφοδιάσει και τα πιο ταπεινά μοντέλα της με
τέτοια. Αφού το θέλεις να υπάρξει και χειρικίνητο αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει.
Επίσης να ξέρεις ότι αυτά τα αυτοκίνητα με τα σκληρές αναρτήσεις τα πιο χαμηλωμένα με διαφορετικά μοτέρ κλπ δεν είναι και τόσο καθημερινά αυτοκίνητα. Ακόμα και αν σου χάριζαν ένα μετά από λίγες μέρες θα είχε αρχίσει να σε κουράζει. Το ξέρουν στις εταιρείες αυτό γι αυτό και βγάζουν λίγα κομμάτια. Εγώ ποτέ μου δεν τα ζήλεψα. Δωσε μου εμένα το απλό RS και πάρε εσύ τα 'κακά'Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Να υποθέσω ότι το (πολύ καλό και αρμονικό, κατά τη γνώμη μου) Estate δε θα το δούμε εδώ, ε;
-
Όντως πολύ όμορφο το estate.
Μου αρέσουν οι κρυφές χειρολαβές στις πίσω πόρτες σε στυλ 156sw, δίνοντάς του έναν 'αέρα' shooting brake.
Διαστάσεις γι'αυτό και το 5θυρο έχουμε; -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Να υποθέσω ότι το (πολύ καλό και αρμονικό, κατά τη γνώμη μου) Estate δε θα το δούμε εδώ, ε;Μάντης είσαι?!
-
Το 5θυρο στο περίπου 4.05.
Το estate το πιθανότερο είναι να μην εισαχθεί. -
Με δουλειές της νύχτας ασχολείστε όλοι και θέλετε νεκροφόρες;
-
Στην Αυτοκίνηση στα τέλη Οκτώβρη πρώτη παρουσίαση του Clio IV στην Ελλάδα:
http://renaultnewsgr.blogspot.gr/2012/10/20-2012.htmlΚαι ίσως και το Twizy.
-
Μου αρέσει που θέλουν και 6 ευρώ. Τέτοιο υπερθέαμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Από τα 10-12 άλλων χρονιών...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Sorry για το αλλα απο οσο κατάλαβα θα υπάρχει και έκδοση του Nissan Micra σε diesel?
-
Αν είναι σωστά διατυπωμένο στο άρθρο αυτό εννοεί. Με τον κλασσικό 1.5 diesel της renault.
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Sorry για το αλλα απο οσο κατάλαβα θα υπάρχει και έκδοση του Nissan Micra σε diesel?
Που το παραξενο? Και οι προηγούμενες γενιές Micra κυκλοφορούσαν με diesel κινητήρα. Οχι εδώ βεβαια ... για τους γνωστούς λόγους περι απαγόρευσης κλπ.
-
3 ευρώ οι φοιτητές λεει
-
Πάντως θα εχει ενα ενδιαφέρον το micra σε diesel αλλα το clio iv το βρίσκω πολύ πιο καλό αλλα και πολύ πιο ποιοτικό απο το micra
Renault Clio IV