-
Το συγκεκριμενο που λεει ο Ορεστης δεν του το βρηκανε για να την σπασουν στην Renault, ειναι οντως βλακεια.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το συγκεκριμενο που λεει ο Ορεστης δεν του το βρηκανε για να την σπασουν στην Renault, ειναι οντως βλακεια.ποιο?
-
Τα κουμπακια του CC και το κουμπι ECO που βρισκονται κατω απο το χειροφρενο.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τα κουμπακια του CC και το κουμπι ECO που βρισκονται κατω απο το χειροφρενο.το cc είναι όντως μαλακία να πρέπει να πέρνεις τα χερια από το τιμόνι για να το ενεργοποιείς. αλλά μπορείς να το έχεις στο ον μόνιμα κ να το ενργοποιείς θέτοντας την ταχύτητα που θες από το τιμόνι. οπότε μικρό το πρόβλημα. σωστά?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τα κουμπακια του CC και το κουμπι ECO που βρισκονται κατω απο το χειροφρενο.
το cc είναι όντως μαλακία να πρέπει να πέρνεις τα χερια από το τιμόνι για να το ενεργοποιείς. αλλά μπορείς να το έχεις στο ον μόνιμα κ να το ενργοποιείς θέτοντας την ταχύτητα που θες από το τιμόνι. οπότε μικρό το πρόβλημα. σωστά?
Ναι γίνεται κι αυτό
Νταξ θα μπορούσαν να το έχουν διορθώσει
Τεσπα ας είναι μόνο αυτό το θέμα στο αμάξι. -
Ε τοτε δικιο έχουν. Στο Duster f/l το cc το έχουν στο ταμπλό.
Καποια στιγμή ... θα φτασει στο τιμόνι! -
Κλασσική Renault. Πρέπει να υπάρχει διαγωνισμός για το ποιός θα βρεί το πιο άκυρο σημείο για το κουμπι του cc
-
ECO & CC. Άχρηστα κουμπιά.
Και σε πολύ καλό σημείο τα έβαλαν. Και πολύ τους είναι.Αν ήμουν εγώ ο σχεδιαστής θα τα έβαζα μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού για να μη λένε ότι κάνω 'εκπτώσεις' στον εξοπλισμό.
-
Eιδικά το CC απο τα πιο άχρηστα (not)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eιδικά το CC απο τα πιο άχρηστα (not)Βασικα χωρίς θα θέλω να υπερασπιστώ αυτό το εργονομικο λάθος πιστεύω πως εξαρτάται τον οδηγό
Εμένα πχ και να μην υπήρχε στο αμάξι μου δεν θα είχα θέμα (και δεν πιστεύω ότι είμαι μόνο εγώ ) καθώς δεν το.χρησιμοποιώ σχεδόν πότε και ακόμα και σε ταξίδια το αποφεύγω -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βασικα χωρίς θα θέλω να υπερασπιστώ αυτό το εργονομικο λάθος ...Εγώ δεν το βρίσκω εργονομικά λάθος. Βρίσκω ότι είναι σε πολύ σωστό σημείο!...
Οδηγώ με το αριστερό (είμαι αριστερόχειρας) και το δεξί μου χέρι είναι στο υποβραχιόνιο.
Για μένα είναι ιδανική θέση εκεί που τα έβαλαν.Θυμάμαι και στο 206 που είχε τα κουμπιά των παραθύρων κάτω από το χειρόφρενο, με είχαν βολέψει αφάνταστα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Βασικα χωρίς θα θέλω να υπερασπιστώ αυτό το εργονομικο λάθος ...
Εγώ δεν το βρίσκω εργονομικά λάθος. Βρίσκω ότι είναι σε πολύ σωστό σημείο!...
Οδηγώ με το αριστερό (είμαι αριστερόχειρας) και το δεξί μου χέρι είναι στο υποβραχιόνιο.
Για μένα είναι ιδανική θέση εκεί που τα έβαλαν.Θυμάμαι και στο 206 που είχε τα κουμπιά των παραθύρων κάτω από το χειρόφρενο, με είχαν βολέψει αφάνταστα.
τί λετε μωρε
μια χαρά είναι εκεί αφού εγώ δε το χρησιμοποιώ κ βολεύει γιατί οδηγώ με το ένα χέρι?
οι πλειοψηφία των ανθρώπων χρησιμοποιούν το cc κ τη στιγμή που το χρησιμοποιεί οδηγεί με τα δυο χέρια κ δεν θέλει να πέρνει το χέρι από το τιμόνι κ να το 'ψάχνει'.
από την άλλη, όπως είπα αν είναι σα τα γερμανικά που το μπορείς να το έχεις συνέχεια on κ να το ενεργοποιείς με τα πλήκτρα 'set' ή 'res' που νομίζω κ στα ρενώ είναι στο τιμόνι, σώζεται η κατάσταση -
ε και τι να κάνουμε τώρα ρε συ Chemic δηλαδής;
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε όλοι οδηγούμε σαν και εσένα, ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να οδηγούμε σύμφωνα με την δική σου φιλοσοφία.
Με το ζόρι θα πρέπει να πω και εγώ ότι τα συγκεκριμένα κουμπιά είναι σε λάθος θέση;Δεν ξέρω τι κάνει η πλειοψηφία και ούτε έχω στατιστικά στοιχεία που να δείχνουν τι κάνει η πλειοψηφία.
Και μεταξύ μας, λίγο με απασχολεί. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
από την άλλη, όπως είπα αν είναι σα τα γερμανικά που το μπορείς να το έχεις συνέχεια on κ να το ενεργοποιείς με τα πλήκτρα 'set' ή 'res' που νομίζω κ στα ρενώ είναι στο τιμόνι, σώζεται η κατάσταση
99% ετσι θα ειναι.
-
@chemic εγώ τόνισα ότι είναι λάθος
Απλά δεν το χρησιμοποιώ αυτό το συστημα.
Αν το χρησιμοποιουσα θα με ενοχλούσε και πολύ μάλιστα γιατί.η τοποθέτηση του διακόπτη είναι ηλιθιωδης
Κατά τα λοιπά γίνεται αυτό που λέτε με τα πλήκτρα στο τιμόνι αλλά θα μπορούσε όπως είπα και πριν ο διακόπτης επιλογής λειτουργίας να έχει μετακινηθει σε άλλη θεση -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
θα μπορούσε όπως είπα και πριν ο διακόπτης επιλογής λειτουργίας να έχει μετακινηθει σε άλλη θεσηΌχι δεν θα μπορούσε! Είναι Γάλλοι λέμε!
Ευτυχώς είναι Γάλλοι και στο στήσιμο στα γρήγορά τους!
-
Κι ένα Video απο τον νεο μικρο Energy που σαν της Ford (σε κραδασμους και θόρυβο) δεν παίζει να είναι αλλα είδωμεν
-
Αναμενόμενο 5αράκι στο πιο πρόσφατο κρατς-τεστ ( ) ...
Βέβαια, στην πλαϊνή στούκα με κολώνα η επίδοση ήταν οριακή... -
Βλεπω εννιαίους κεφαλης θώρακα?
Μα τι τσιπιές ειναι αυτες?
Τεσπα αν εξαιρεσουμε το θωρακα στο pole test πολυ ικανοποιητικα τα αποτελέσματα -
Το υποτιθέμενο Gordini GT (με τους 140 ίππους από τον 1.2 TCE),
καθώς και το υποτιθέμενο RS
Renault Clio IV