-
Σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα η Renault φωτογραφίες από το facelift του Clio:
-
Στα μηχανικά:
- Θα διατίθεται με τον 1.5 DCi 110 hp με 6αρι χειροκίνητο.
- Ο TCe 120 hp θα διατίθεται και με 6αρι χειροκίνητο.
Λανσάρισμα το φθινόπωρο.
-
Πετυχημενο facelift,διακριτικο και σημαντικες αναβαθμισεις σε κινητηρα-κιβωτιο,ελπιζω να ακολουθησει η ford το 2017 στο fiesta με αναλογες προσθηκες.
-
Φοβερος ο μπροστά προφυλακτήρας. Αραγε να μπαινει στο pre-facelift? Επισης, αλλαξαν το κοκκινο ή ειναι θεμα επεξεργασιας της φωτογραφιας;
Εχει βαλει κανεις σε αντιπροσωπία υποβραχιονιο; Ποσο παει το μαλλι περιπου;
-
Λογικά θα κουμπώνει. Δεν έχει αλλάξει το σχήμα των ανταλλακτικών στις επαφές.
Δείχνει να έχει αλλάξει το κόκκινο. Εκτός κι αν έχει πάει το φιλτράρισμα σύννεφο.
-
Υπέροχο. Πάντα θα αγαπώ τα κλιο αφού ήταν το πρώτο μου αυτοκίνητο.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
καλησπερα παιδια,
κλεινω περιπου 2 χρονια με το clio IV και ηθελα να ρωτησω για 2 παρατηρησουλες αν εχει συμβει και σε αλλους...
1ον μου κανει εδω και 2-3 μηνες ενα μπουκωμα στην εκκινηση σαν να δυσκολευεται δλδ να ξεκινησει πατωντας το start-stop αλλα μονο οταν ειναι κρυο το αμαξι και εχει πολλες ωρες να κινηθει. (πχ τα πρωινα)
Στην αντιπροσωπεια που το πηγα για service δε βρηκαν κατι και μου ειπαν δεν τους ακουγεται ανησυχητικο παροτι δε το ειχαν ξανακουσει...
και 2ον εχει τυχει 2-3 φορες να ακουω καθως απομακρυνομαι να κλειδωνει με το keyless αλλα να πηγαινω μετα απο ωρες και να ειναι ξεκλειδωτο το αμαξι!!!!!!!
Εχει τυχει κατι απτα 2 σε καποιον και γνωριζουμε τι μπορει να φταιει?? -
Ο χρήστης Tirnavos έγραψε:
Φοβερος ο μπροστά προφυλακτήρας. Αραγε να μπαινει στο pre-facelift? Επισης, αλλαξαν το κοκκινο ή ειναι θεμα επεξεργασιας της φωτογραφιας;Εχει βαλει κανεις σε αντιπροσωπία υποβραχιονιο; Ποσο παει το μαλλι περιπου;
έχω βάλει εγω υποβραχιονιο. Νομίζω 60ε πηγε α θυμαμαι καλα. Δεν Είναι σίγουρος αν ηταν μαμα η μου το βαλανε εδω Ελλάδα αλλα νομίζω οτι τον έβαλε το εργοστασιο γιατι πιάνει πάνω Στο κάθισμα του οδηγού.
Πολύ χρήσιμο αξεσουάρ. Θα το προτεινα οποσδήποτε
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Φοβερος ο μπροστά προφυλακτήρας. Αραγε να μπαινει στο pre-facelift? Επισης, αλλαξαν το κοκκινο ή ειναι θεμα επεξεργασιας της φωτογραφιας;
έχω βάλει εγω υποβραχιονιο. Νομίζω 60ε πηγε α θυμαμαι καλα. Δεν Είναι σίγουρος αν ηταν μαμα η μου το βαλανε εδω Ελλάδα αλλα νομίζω οτι τον έβαλε το εργοστασιο γιατι πιάνει πάνω Στο κάθισμα του οδηγού.
Ρώτησα στον Κατακη στη Θεσσαλονίκη, και μου ειπε για το αυθεντικό της renault μαζι με εργασία 200 ευρω.
Δεν τα λες και λιγα. -
Αυτή είναι η τιμή για παραγγελία με την αγορά του αυτοκινήτου. Έρχεται μαμά από το εργοστάσιο. Δεν είναι ίδια για εγκατάσταση μετά Ελλάδα από εξουσιοδοτημένο.
-
Nαι εγω το παρηγγειλα ετσι το αμαξι κ περιμενα ενα 3μηνο. Επισης αξιζει κ η οροφη. Δεν ηταν ακριβη θυμαμαι. Δεν ειναι ανοιγομενη αλλα αυτο μπορει να ειναι κ στα + για θεμα αξιοπιστιας
-
Παρουσιάστηκε και το RS facelift:
http://auto.in.gr/news/world/article/?aid=1500088698
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... lt-clio-rs
-
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
καλησπερα παιδια,
κλεινω περιπου 2 χρονια με το clio IV και ηθελα να ρωτησω για 2 παρατηρησουλες αν εχει συμβει και σε αλλους...
1ον μου κανει εδω και 2-3 μηνες ενα μπουκωμα στην εκκινηση σαν να δυσκολευεται δλδ να ξεκινησει πατωντας το start-stop αλλα μονο οταν ειναι κρυο το αμαξι και εχει πολλες ωρες να κινηθει. (πχ τα πρωινα)
Στην αντιπροσωπεια που το πηγα για service δε βρηκαν κατι και μου ειπαν δεν τους ακουγεται ανησυχητικο παροτι δε το ειχαν ξανακουσει...
και 2ον εχει τυχει 2-3 φορες να ακουω καθως απομακρυνομαι να κλειδωνει με το keyless αλλα να πηγαινω μετα απο ωρες και να ειναι ξεκλειδωτο το αμαξι!!!!!!!
Εχει τυχει κατι απτα 2 σε καποιον και γνωριζουμε τι μπορει να φταιει??Το πρώτο έχει συμβεί και σε μένα... όταν είχα να βάλω πάρα πολύ καιρό την κάρτα στην υποδοχή μου το έκανε... από τότε μία φορά την εβδομάδα περίπου(βασικά όταν το θυμηθώ) την βάζω και σταμάτησε να το κάνει!
Για το δεύτερο δεν μου έχει τύχει... εκτός και αν δεν είχε κλείσει καλά καμία πόρτα... Πάντως μου έχει τύχει κανά δυο φορές να απομακρυνθώ και να μην κλειδώσει... -
Εγω 3 χρόνια σχεδόν τώρα ζήτημα να εχω βαλει την καρτα 3-4φορες στην υποδοχη.και αυτο μονο για να κλεισω τα τζαμια γιατι αν σβησει κανεις τον κινητηρα κ ανοιξει πορτα μετα δεν υπάρχει ρευμα για τα τζάμια. Ακυρος σχεδιασμος.
-
Πολυ ακριβο το EDC,για να παρεις ενα dci με το αυτοματο,μπορει να βγαινει και ποιο ακριβο απο το dsg.
-
Το Clio IV facelift θα έχει και έκδοση GT Line:
www.newsauto.gr/ekdosi-gt-line-gia-neo-clio/ -
Εχω να πω πως αλλαξα λαστιχα στο dci 90hp και αντι για 195/55/16 εβαλα 205/55/16. Αρκετα πιο φθηνα και χωρανε μια χαρα δε βρισκει πουθενα.
Τα έχω μερικες βδομαδες τωρα. Συγκεκριμενα εβαλα τα Goodyear efficientgrip performance. Πολυ καλο κρατημα, πολυ καλυτερο απο τα εργοστασιακα απλα η ενεργειακη κλαση του ειναι Β αντι για το Α που εχουν τα εργοστασιακα νομιζω.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το Clio IV facelift θα έχει και έκδοση GT Line:
http://www.newsauto.gr/ekdosi-gt-line-gia-neo-clio/Εχει δισκους πισω η εκαναν εκπτωση με ταμπουρα και εδω?
-
Σε αυτο εδω το αρθρο το βγαζει καλυτερο το κλιο σε φρεναρισμα σε σχεση με το 208 1.2vti
Λεει συγκεκριμενα ''...ενώ ένα μικρό προβάδισμα έχει το Clio στην αποτελεσματικότητα των φρένων (58,4 μ. έναντι 61,5 μ. του 208)''
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkriti ... 208-12-vti
Βαζοντας ταμπουρα εμεις κερδιζουμε χρηματα σε σερβις γιατι δε φθειρονται τοσο γρηγορα σα τα δισκοφρενα.
Επισης πρεπει να αλλαξω τακακια για 2η φορα και αυτη τη φορα και δισκους.
Λεω να μην βαλω την εργοστασιακη μαρκα αλλά ένα σετ Βosch δισκοπλακα και Brembo τακάκια.
Εχει πειραματιστει κανεις με τα φρενα του? -
Βαζοντας ταμπουρα εμεις κερδιζουμε χρηματα σε σερβις γιατι δε φθειρονται τοσο γρηγορα σα τα δισκοφρενα.
Διαφορα χρονικη δεν υπαρχει ιδιαιτερη.. Ειναι και λιγο λανθασμενο, επειδη ειναι κλειστο το ταμπουρο και δεν εχεις οπτικη επαφη με τη κατασταση των σωθικων του, το οτι θελει λιγοτερη συντηρηση. Διαφορα επι της ουσιας υπαρχει μονο σε απανωτα φρεναρισματα ή σε πολυ πολυ εντονο φρεναρισμα. Αισθητικα προτιμαμε δισκους,γεμιζει η ζαντα
Renault Clio IV