-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
μαλλον κανεις !!!!!μολις διαβασα αρκετες απο τις προηγουμενες σελιδες μιας και μολις ξεκαθαρισει η αποσυρση μαλλον θα παω για το Renault Clio Sport Tourer 1.5 dCi ....και ενω ημουν σχεδον σιγουρος-ετοιμος ,βλεπω θεματα με τακακια καθε 15.000 χιλιομετρα , ακουω οτι τα παραθυρα στο κλειδωμα δεν ανεβαινουν (εχω corsa 2005 που το εχει και αν δεν κανω λαθος εχουμε 2016...,ταμπουρα ενω παλι το ιδιο κορσακι εχει δισκους και απο οτι εψαξα τα περισοτερα στην κατηγορια εχουν.....) σαν να αρχιζουν παλι να με βαζουν σε σκεψεις ......πανω που ειχα καταληξει.....
- το θέμα με τα τακάκια έχει πλέον λυθεί. βάζουν άλλη, μεγαλύτερης αντοχής ποιότητα.
....
Τα 'νέα' τακάκια βγάλαν 10.000 χλμ αυτήν τη φορά...Καλά το πάνε
- το θέμα με τα τακάκια έχει πλέον λυθεί. βάζουν άλλη, μεγαλύτερης αντοχής ποιότητα.
-
Εννοείς ότι σε νέο τα 1α κρατήσανε 10.000 ή μετά από αλλαγή τα 2α κρατήσανε 10.000?
-
Στο service των 30 αλλαζα για 2η φορα...Στις 40κ χλμ για τριτη φορα τακακια!
Το νεα το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι υποτιθεται αλλαξαν την παστα με αλλη μεγαλυτερης αντοχης. -
και οτι το ειχα παρει αποφαση για αγορα......παμε παρακατω.....ευχαριστω ολους σας.
-
Ο χρήστης GMASTER6 έγραψε:
Στο service των 30 αλλαζα για 2η φορα...Στις 40κ χλμ για τριτη φορα τακακια!
Το νεα το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι υποτιθεται αλλαξαν την παστα με αλλη μεγαλυτερης αντοχης.Το ανταλλακτικό πάντως διατήρησε τον ίδιο κωδικό παρά την αλλαγή οπότε δεν αποκλείεται να έπεσες και σε στοκ παλιού. Πάντως όπως και να 'χει είναι ζήτημα τόσα λίγα km για τακάκια. Δοκιμή σε ανταλλακτικό εκτός Renault δε ξέρω αν θα έφερνε ενδεχομένως μεγαλύτερες αντοχές σε όσους έχουν ζήτημα.
-
τι πάει να πει στοκ παλιού?
εγνωσμένα δηλαδή βάλανε κάτι που έχει αποδειχτεί 'ελαττωματικό' για χάρη του ξεστοκαρίσματος?
δεν μου φαίνεται και πολύ σοβαρό αυτό αν όντως ισχύει. -
Δεν ξεχωρίζει το παλιό από το νέο γιατί ο κωδικός έμεινε ίδιος. Οπότε υποθετικά όπως αποθηκεύονται στα συνεργεία μπορούν να αναμειχθούν νέες παραλαβές με παλιό στοκ. Η όταν ο ανθρωπος έκανε τη τελευταία αλλαγή παραπάνω να ήταν σε μεταβατική περίοδο. Η αλλαγή αν θυμάμαι καλά είχε αρχίσει από φθινόπωρο του 14 περίπου.
-
Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν μπορεί να τοποθετηθεί Medianav σε απλή έκδοση ?
Υπάρχουν η καλωδιώσεις η είναι μπέρδεμα? Έχω βρει ένα μεταχηρισμένο σε καλή τιμή αλλά το κακό είναι ότι δεν έχει -
Ειναι ιδεα μου ή προκειται για μεγάλη διαφορά με το eco στο off? Το εχω ενα χρόνο, με το εκο μονιμως στο ον. Την τελευταία βδομαδα το απενεργοποιησα κ βλεπω τεραστια διαφορα..
-
τι διαδρομές κάνεις;
τι είδους διαφορά είδες ; στο γκάζι ? ναι είναι μεγάλη η διαφορά ....
-
80% πολη 20% εθνικη...
Μου φαινεται 'αρπαζει' καλυτερα...
-
Ο χρήστης kostas_k έγραψε:
Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν μπορεί να τοποθετηθεί Medianav σε απλή έκδοση ?
Υπάρχουν η καλωδιώσεις η είναι μπέρδεμα? Έχω βρει ένα μεταχηρισμένο σε καλή τιμή αλλά το κακό είναι ότι δεν έχεικαπια ιδέα κανείς
-
Φαντάζομαι γίνεται. Αν το πουλανε και σαν εξτρα, θα υπάρχει προεγκατεστημένη η καλωδίωση.
-
Έχει ασχοληθεί κανείς με τη βελτίωση του dci 90hp κινητήρα?
Φανταζομαι ειναι απλό και αξιόπιστο να παει στα 110 που έχει κ το megan κ ισως κ λιγο παραπανω
-
το μεγκάνε, έχει αλλο τουρμπο και άλλα μπεκ. Επίσης περισσότερη ροπή δεν αντέχει το κιβώτιο/δίσκος.
-
Δηλαδή εγώ αμα με aftermarket τροπο του δωσω αλλα 20hp λες να βγάλει προβλημα στο κιβωτιο? Συμπλεκτη δε νομίζω. Δεν κανω εκκινησεις τυπου κόντρας απλα θελω λιγο δυναμη ακομα για προσπερασματα
-
http://www.powertrain.renault.com/appli ... J_2014.pdf
-
Μετα απο δυο μηνες αναμονη σημερα ενημερωθηκα οτι το αυτοκινητο εκτελωνιστηκε και ειναι στην αντιπροσωπεια.Χωρις να χασω χρονο πηγα να το δω αφου πινακιδες θα παρει την ερχομενη βδομαδα.Σε συζητηση που ειχα με τον πωλητη μου ειπε οτι το αμαξι εχει καποιες διαφορες με τα προηγουμενα clio.Εχει αλλαγες λεει στον φωτισμο του καντραν και επισης οι αισθητηρες παρκαρισματος εχουν και οπτικη ενδειξη εκτος απο ηχητικη(δεν το πολυπιστεψα μιας και μου ειπε πρωτη φορα φερνω αμαξι με εργοστασιακους αισθητηρες οποτε πολυ πιθανον να κανει λαθος).Γνωριζει κανεις κατι τετοιο για αλλαγες στον χρωματισμο του καντραν και για τους αισθητηρες παρκαρισματος;Να τονισω οτι δεν μπορουσαμε να το βαλουμε μπρος γιατι ακομη δεν ειχαν περαστει οι κωδικοι στα κλειδια
-
Peugeot 208 vs Renault Clio:
http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... age1=3#top
-
Καλημερα και χρονια πολλα!
Εχετε να μου προτεινετε καμια καλη γυαλιστικη αλοιφή για μικρογρατσουνιες; και κανενα καλο κερι;
Renault Clio IV