-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
180 αποκλείεται να έχει μόνο λάδια και φίλτρο λαδιού.
Εχει και όλα τα υπόλοιπα φίλτρα που έχει μέσα στο μεγάλο service των 30.000.Ρώτησα συγκεκριμένα για το πρώτο service.Και μου είπε λάδια φίλτρα κατι ρουλεμάν και κάτι ελέγχους που κάνουν...
-
E ναι αυτή τότε είναι η τιμή για των 30.000.
Αλλη μία ερώτηση μόνο για λάδια και φίλτρο λαδιού που είναι στις 15.000 ή στον 1 χρόνο. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
E ναι αυτή τότε είναι η τιμή για των 30.000.
Αλλη μία ερώτηση μόνο για λάδια και φίλτρο λαδιού που είναι στις 15.000 ή στον 1 χρόνο.Θα πάρω να ρωτήσω πάλι,αλλά νομίζω τα ίδια θα μου πουν νομίζω.
-
Σκεφτομαστε την αγορα του clio 1.5dci, καθως η συζυγος το ειδε και ξετρελαθηκε! Εμενα προσωπικα μου αρεσει ωστοσο με 'ξενιζει' αρκετα το ψηφιακο ταχυμετρο, δεν ξερω αν θα το συνηθισω ποτε. Γενικα διαβαζω στο forum πολυ καλα σχολια και εντυπωσεις. Δεν ξερω αν υπαρχει κατι σημαντικο που θα μπορουσε να μου επισημανει καποιος κατοχος. νομιζω και η τιμη που πηρα σε σχεση με τον εξοπλισμο ειναι καλη
-
εμένα πάλι όταν το πρωτοείδα το ψηφιακό ταχύμετρο με τρέλανε!
-
και εμενα δεν μου αρεσει καθολου αλλα ομως το αγορασα..το ειδα σαν συνολο και το προσπερασα σαν ιδεα το ταχυμετρο...
-
Εμενα μαρεσει το ψηφιακό ταχύμετρο. Δειχνει σύγχρονο.
Εχει κ ροοστατη να χαμηλωνεις τη φωτεινότητα του πινακα κατα τη νύχτα να μην ενοχλεί. -
Φίλοι μου γεια σας, δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί κάτι σχετικό με αυτό που θα πω σε προηγούμενο topic αλλά θέλω τη βοήθειά σας για να είμαι σίγουρος πριν εκθέσω και εκτεθώ. Λοιπόν σήμερα πήγα σε ένα αξιόπιστο πρατήριο στα Βόρεια προάστια και σε κεντρικό σημείο, είπα στον υπάλληλο να το γεμίσει όσο πάει και ήμουν λίγο πριν ανάψει το λαμπάκι. Προς τεράστια έκπληξη μου είδα το μετρητή να περνά τα 45 lt (κάτι που δεν το έχω ξαναδεί στους 7 μήνες που έχω το clio) και να σταματάει στα 49 lt. Ρωτώ τον υπάλληλο πως έγινε αυτό και μου αποκρίθηκε πως όταν ένα ντεπόζιτο το γεμίζουμε τέρμα παίρνει περισσότερα λίτρα από αυτά που λέει σαν χωρητικότητα ο κατασκευαστής. Και ρωτώ είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά όταν δεν έχει ανάψει καν λαμπάκι ;;
-
Δυσκολα...
-
Ο χρήστης nick-gous έγραψε:
Φίλοι μου γεια σας, δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί κάτι σχετικό με αυτό που θα πω σε προηγούμενο topic αλλά θέλω τη βοήθειά σας για να είμαι σίγουρος πριν εκθέσω και εκτεθώ. Λοιπόν σήμερα πήγα σε ένα αξιόπιστο πρατήριο στα Βόρεια προάστια και σε κεντρικό σημείο, είπα στον υπάλληλο να το γεμίσει όσο πάει και ήμουν λίγο πριν ανάψει το λαμπάκι. Προς τεράστια έκπληξη μου είδα το μετρητή να περνά τα 45 lt (κάτι που δεν το έχω ξαναδεί στους 7 μήνες που έχω το clio) και να σταματάει στα 49 lt. Ρωτώ τον υπάλληλο πως έγινε αυτό και μου αποκρίθηκε πως όταν ένα ντεπόζιτο το γεμίζουμε τέρμα παίρνει περισσότερα λίτρα από αυτά που λέει σαν χωρητικότητα ο κατασκευαστής. Και ρωτώ είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά όταν δεν έχει ανάψει καν λαμπάκι ;;Με αερα κοπανιστο παιρνει και παραπανω
-
Έχει κουμπί εξαέρωσης το Clio? Αν ναι γίνεται να πάρει παραπάνω από το 'επίσημο'.
-
Φίλοι μου γεια σας, δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί κάτι σχετικό με αυτό που θα πω σε προηγούμενο topic αλλά θέλω τη βοήθειά σας για να είμαι σίγουρος πριν εκθέσω και εκτεθώ. Λοιπόν σήμερα πήγα σε ένα αξιόπιστο πρατήριο στα Βόρεια προάστια και σε κεντρικό σημείο, είπα στον υπάλληλο να το γεμίσει όσο πάει και ήμουν λίγο πριν ανάψει το λαμπάκι. Προς τεράστια έκπληξη μου είδα το μετρητή να περνά τα 45 lt (κάτι που δεν το έχω ξαναδεί στους 7 μήνες που έχω το clio) και να σταματάει στα 49 lt. Ρωτώ τον υπάλληλο πως έγινε αυτό και μου αποκρίθηκε πως όταν ένα ντεπόζιτο το γεμίζουμε τέρμα παίρνει περισσότερα λίτρα από αυτά που λέει σαν χωρητικότητα ο κατασκευαστής. Και ρωτώ είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά όταν δεν έχει ανάψει καν λαμπάκι ;;H επίσημη χωρητικότητα που γράφει στο εγχειρίδιο κατόχου ποια είναι; Λογικά στο λαμπάκι θα έχεις τουλάχιστον άλλα 5 λίτρα μέσα, οπότε εσύ που λες ότι ήσουν λίγο πριν, ας πούμε πως είχες 6. Η διαφορά είναι μεγάλη, οπότε μάλλον το πρατήριο κάνει καλές δουλειές.
-
Φίλοι μου γεια σας, δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί κάτι σχετικό με αυτό που θα πω σε προηγούμενο topic αλλά θέλω τη βοήθειά σας για να είμαι σίγουρος πριν εκθέσω και εκτεθώ. Λοιπόν σήμερα πήγα σε ένα αξιόπιστο πρατήριο στα Βόρεια προάστια και σε κεντρικό σημείο, είπα στον υπάλληλο να το γεμίσει όσο πάει και ήμουν λίγο πριν ανάψει το λαμπάκι. Προς τεράστια έκπληξη μου είδα το μετρητή να περνά τα 45 lt (κάτι που δεν το έχω ξαναδεί στους 7 μήνες που έχω το clio) και να σταματάει στα 49 lt. Ρωτώ τον υπάλληλο πως έγινε αυτό και μου αποκρίθηκε πως όταν ένα ντεπόζιτο το γεμίζουμε τέρμα παίρνει περισσότερα λίτρα από αυτά που λέει σαν χωρητικότητα ο κατασκευαστής. Και ρωτώ είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά όταν δεν έχει ανάψει καν λαμπάκι ;;δοκίμασε άλλο πρατήριο .... 99.999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999%
έκλεψε .... -
Ρώτησα σήμερα τη Renault κ μου απάντησαν ότι η χωρητικότητα είναι 45 lt + 2lt max με το λαιμό. Εγώ είχα και 5 ρεζέρβα ως πότε από το 42 max ως το 49 με έκλεψε 7 lt.
-
Λοιπόν σήμερα πήγα σε ένα αξιόπιστο πρατήριο στα Βόρεια προάστια και σε κεντρικό σημείο,**Δεν μας λες και ποιο είναι αυτό το αξιόπιστο πρατήριο;
Απόδειξη πήρες;;;; **
-
Πήρα απόδειξη και πήγα σήμερα και του την έδειξά και πήρε την εταιρία που τον προμηθεύει να έρθει να του μετρήσει την αντλία. Αυτά μου είπε και αποχώρησα. Αλήθεια η ψέματα δεν πρόκειται να ξαναβάλω εκεί. Πιστεύω ότι στα τόσα χρόνια που φουλάρι πάντα πρώτη φορά είπα σε υπάλληλο να το δω μέχρι να ξεχειλίσε. Την ονομασία ας μην την πω στη παραμικρή μια πιθανότητα να είχε κάποιο πρόβλημα ή αντλία του.
-
παιδια εχω το clio εδω και λιγες μερες και θελω να μου πειτε αν στο δικο σας εχει καπακι στη μπαταρια.εχω δει πολλα σε video στο net τα οποια εχουν.το δικο μου δεν εχει και μου ειπαν απο εκει που το πηρα οτι ετσι ειναι.επισης ξερετε πως μπορω να δω απο τον αριθμο πλαισιου που ειναι κατασκευασμενο το αυτοκινητο?
-
Εμένα δεν έχει.
-
καλησπερα παιδια.
εγω σκεφτομαι αυτες τις μερες να το παω για φιμε.
πηγα σε ενα μαγαζι.μου ειπε βαζει μαρκα madico,αμερικανικη ειναι που την εψαξα γιατι δεν τη ξερω,και την εχουν και 1-2 φιλοι μου, με εγγυηση εφ'ορου ζωης κανονικα και ολα, απλα μου ειπε οτι στα φινιστρινια πισω δεν γινεται να μπει.
καποιος που ξερει ή που εχει βαλει μπορει να μου πει μια γνωμη αν ισχυει αυτο και αν φαινεται ασχημο αν δεν εχει σε εκεινο το σημειο φιμε??
thanks -
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
καλησπερα παιδια.
εγω σκεφτομαι αυτες τις μερες να το παω για φιμε.
πηγα σε ενα μαγαζι.μου ειπε βαζει μαρκα madico,αμερικανικη ειναι που την εψαξα γιατι δεν τη ξερω,και την εχουν και 1-2 φιλοι μου, με εγγυηση εφ'ορου ζωης κανονικα και ολα, απλα μου ειπε οτι στα φινιστρινια πισω δεν γινεται να μπει.
καποιος που ξερει ή που εχει βαλει μπορει να μου πει μια γνωμη αν ισχυει αυτο και αν φαινεται ασχημο αν δεν εχει σε εκεινο το σημειο φιμε??
thanksΙσχύει αυτό που σου είπαν γιατί το φινιστρίνι δεν είναι γυαλί αλλά plexiglass και δε μπαίνει. Αυτό μου είχαν πει στη llumar.
Renault Clio IV