-
Καλησπέρα αγόρασα προσφατα το νεο Clio πετρελαιο. Απο την αντιπροσωπια εκτος απο το βιβλιο χρησης δεν μου εδωσαν το βιβλιο συντήρησης. Οποιος ξερει να μου στειλει τα προγραμματισμενα service που ειναι να γινουν και σε ποια χλμ .. ευχαριστω προκαταβολικα
-
Ο χρήστης nick-gous έγραψε:
Καλησπέρα αγόρασα προσφατα το νεο Clio πετρελαιο. Απο την αντιπροσωπια εκτος απο το βιβλιο χρησης δεν μου εδωσαν το βιβλιο συντήρησης. Οποιος ξερει να μου στειλει τα προγραμματισμενα service που ειναι να γινουν και σε ποια χλμ .. ευχαριστω προκαταβολικαΠατέντα απο αντιπροσωπεία για να πηγαίνεις αποκλειστικά σε αυτούς, η απλή παράλειψη i wonder.....
-
Μάλλον το πρώτο πιστεύω.. αν με 5 χρονιά εγγύηση πρέπει να τους το πας υποχρεωτικά. Οποίος ξέρει τη σειρά από service να μου τα στείλει.
-
Πηγαινε και απαιτησε να παρεις το βιβλιο συντηρησης του αυτοκινητου σου. Μα που φτασαμε , φοβομαστε να ζητησουμε τα αυτονοητα?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πηγαινε και απαιτησε να παρεις το βιβλιο συντηρησης του αυτοκινητου σου. Μα που φτασαμε , φοβομαστε να ζητησουμε τα αυτονοητα?Εκτός αν σου το χάρισαν το αυτοκίνητο κ δεν εσκασες τα 16000 ευρώ.
ΥΓ. Μάλλον το ξέχασαν να στο δώσουν. Υπενθύμισε τους το τώρα που ειναι νωρίς. -
Φυσικά απαιτείς το βιβλίο συντήρησης και φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να το πηγαίνεις σε αυτούς για σέρβις. Υπάρχει νομοθεσία της Ε.Ε. που ορίζει ότι το σέρβις σε οποιοδήποτε συνεργείο που έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας και γίνεται με ορίτζιναλ ανταλλακτικά του κατασκευαστή δεν ακυρώνει την εγγύηση.
-
Τα εσκασα τα 16.000 για τα καλα αλλα τα αξιζει ειναι πολυ καλο αυτοκινητο. Οταν τους το ανεφερα οτι λειπει μου ειπανε οτι δενυπαρχει προβλημα κ θα μου κανουν ενα καινουριο στο πρωτο service. Κάπως πρέπει να εχω μια εικονα για το τι με περιμενει.
-
Σαν τι να σε περιμένει; Λάδια, ξύδια, φίλτρα, μπουζί, πλατίνες...
καλοτάξιδο!!!
-
Τι να σε περιμενει, θα παιρνεις προσφορες πριν κανεις οτιδηποτε.
-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. οποίος έχει κάποιο σχετικό site η link ας μου το στείλει.
-
Μάλλον το πρώτο πιστεύω.. αν με 5 χρονιά εγγύηση πρέπει να τους το πας υποχρεωτικά. Οποίος ξέρει τη σειρά από service να μου τα στείλει.Πηγενε με την αδεια και ζητα τους να σου τυπωσουν ακριβως τι θελει το αμαξι... ανα ποσα χιλιομετρα!
-
Ξέρει κανείς ποσά χιλιόμετρα βγάζει περιπου με ρεζερβα από την ωρα που αναψει το λαμπακι ??
-
Ξέρει κανείς ποσά χιλιόμετρα βγάζει περιπου με ρεζερβα από την ωρα που αναψει το λαμπακι ??Σε εθνική κοντα στα 130....
-
Καλησπερα και απο εμενα,
Μετα απο αρκετο ψαξιμο εχω καταληξει και εγω στο CLIO 0.9 Energy TCE 90hp Dynamic Edition.
Το αυτοκινητο μεσα-εξω ειναι φοβερο, πλουσιος εξοπλισμος, αλλα εχω εναν προβληματισμο και αυτος εχει να κανει με τις επιδοσεις. Δεν ειμαι γνωστης αλλα τα 900 κυβικα μου φαινονται καπως λιγα. Θα 'τραβαει' στην εγνατια με ~140χλμ η θα σερνεται? Θα μπορω να κανω προσπεραση η θα ιδρωνω?
Επισης, γνωριζετε εαν το συγκεκριμενο εχει τελη κυκλοφοριας?
-
Μέχρι ταχύτητες 140-150 δεν θα σε προβληματίσει, συγκριτικά με άλλα 90άρια σε ιπποδύναμη.
Το expression δεν έχει τέλη, το dynamic έχει 90 με 100 euro το χρόνο. Δε θυμάμαι το ακριβές ποσό.
-
Πάρε το dci για να μην προβληματίζεται στις προσπεράσεις και θα κάνεις απόσβεση σε 1 με 1,5 χρόνο την διαφορά τιμής. Και δεν θα έχεις και τέλη (προς το παρόν....)
-
Το dci είναι πιο δυνατό δηλαδή;
Αξίζει τόσο πολύ η διαφορά των +2.200 ευρώ για το dci; Είναι αρκετά μεγάλη διαφορά, ειδικά για εμένα που κάνω ελάχιστα χλμ το χρόνο (5.000-10.000)
-
Ο χρήστης jetochi έγραψε:
Το dci είναι πιο δυνατό δηλαδή;Αξίζει τόσο πολύ η διαφορά των +2.200 ευρώ για το dci; Είναι αρκετά μεγάλη διαφορά, ειδικά για εμένα που κάνω ελάχιστα χλμ το χρόνο (5.000-10.000)
Για 5-10χιλ χλμ δεν αξίζει. Πάρε το tce. Εγώ με 21.000 τον πρώτο χρόνο υπολόγισα ένα όφελος γύρω στα 1800 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των τελών που γλίτωσα απο το βενζινοκινητο που άλλαξα. Στα 10.000 που λες ότι κανείς το μέγιστο όφελος είναι 700 ευρώ περιπου αν υπολογίσεις ότι το TCE θα είναι γύρω στα 7 λιτ/100. Οπότε θα κάνεις 3 χρόνια να κάνεις απόσβεση.
Από πλευράς επιδόσεων επειδή έχω δοκιμάσει και το tce πριν πάρω το dci, Δεν θα έχεις ιδιαίτερο προβλημα στον αυτοκινητόδρομο. -
Στα ιδια ειναι σε επιδοσεις.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μέχρι ταχύτητες 140-150 δεν θα σε προβληματίσει, συγκριτικά με άλλα 90άρια σε ιπποδύναμη.Το expression δεν έχει τέλη, το dynamic έχει 90 με 100 euro το χρόνο. Δε θυμάμαι το ακριβές ποσό.
To dynamique δεν πληρωνει τελη
Renault Clio IV