-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Θα δω το χαρτί που μου δώσανε και θα σου πω! Αλλά νομίζω πως μόνο αυτά είναι!Γνωρίζει κανείς τρόπο στην έκδοση dynamic (keyless σύστημα) πώς μπορώ να ανεβοκατεβάζω τα παράθυρα μόλις έχω ξεκλειδώσει το αμάξι? Δοκίμασα να πατήσω το κουμπί Start-Stop του κινητήρα χωρίς να πατάω φρένο (για να μην πάρει μπροστά ο κινητήρας, αφού είναι αυτόματο) αλλά ενώ ανάβουν τα διάφορα λαμπάκια κλπ στον πίνακα οργάνων, τα παράθυρα τζίφος! Μόνο αν βάλω την κάρτα στην υποδοχή ενεργοποιούνται! Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση?
Ιδιο θεμα εχω και εγω. Επειδη δε βαζω την καρτα στην υποδοχη σχεδον ποτε αλλα την εχω στην τσεπη μου.
Δε μου αρεσει και οταν φτανεις καπου και σβηνεις τον κινητηρα που μετα απο μισο με ενα λεπτο κοβεται το ρευμα στα παραθυρα και πρεπει να βαλεις την καρτα μεσα για να τα ανοιξεις.
Η στο κλειδωμα καμια φορα συμβαινει να ξεχνω παραθυρα ανοιχτα κςι πρεπει παλι να μπεις μεσα και να βαλεις την καρτα.
Ενα διπλο κλικ στο κουμπι κλειδωματος της καρτας θα ηταν ωραιο να ανεβαζε ολα τα παραθυρα πανω. -
Τι να κάνουμε, θα ζήσουμε και χωρίς αυτό...
-
Στο megane iii με τριπλο κλικ ανεβαζει παραθυρα, κλεινει οροφη.
-
Ναι κι αν το κάνεις αυτό στα handsfree ενεργοποιείται το υπερκλείδωμα (σε όποια είναι διαθέσιμο)
Δηλαδή κλειδωμα θυρών και απο τη μέσα κι απο την έξω μεριά και κλείσιμο ανοικτών παραθύρων -
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Η στο κλειδωμα καμια φορα συμβαινει να ξεχνω παραθυρα ανοιχτα κςι πρεπει παλι να μπεις μεσα και να βαλεις την καρτα.
Ενα διπλο κλικ στο κουμπι κλειδωματος της καρτας θα ηταν ωραιο να ανεβαζε ολα τα παραθυρα πανω.δηλαδη...
εχεις το keyless start και δεν κλεινουν με το κλειδι τα παραθυρα?
μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο μενου ή δεν κάνεις κατι καλά?Στο megane iii με τριπλο κλικ ανεβαζει παραθυρα, κλεινει οροφη.
στο megane II (στο δικο μου δηλαδη) κλεινει με διπλο κλικ.
σε καθε μοντελο δηλαδη, του βαζουν και απο μια επαναληψη στο κλειδι? -
Λοιπον σημερα δοκιμασα και ισχυει το πως α σταματησεις σβησεις κινητηρα εχοντας ανοιχτο παραθυρο, τοτε εχεις ρευμα για να κλεισεις το παραθυρο μεχρι να ανοιξεις καποια πορτα. Εφοσων ανοιξεις πορτα τα παραθυρα δε δουλευουν πια
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Λοιπον σημερα δοκιμασα και ισχυει το πως α σταματησεις σβησεις κινητηρα εχοντας ανοιχτο παραθυρο, τοτε εχεις ρευμα για να κλεισεις το παραθυρο μεχρι να ανοιξεις καποια πορτα. Εφοσων ανοιξεις πορτα τα παραθυρα δε δουλευουν πιααν εχεις αυτοματα φωτα και σταματησεις το βραδυ, αυτα μενουν ανοιχτα μεχρι επισης να ανοιξεις καποια πορτα.
αν δεν ανοιξεις πορτα, ρευμα πρεπει να εχεις για μιση ωρα.
μετα κλεινει αυτοματα. -
Πλέον ενα τεταρτο και τα φώτα σβήνουν μολις σβήσει ο κινητήρας
-
Εχει λαβει κανεις εκτος απ το βιβλιο χρησης και το βιβλιο συντηρησης?Υπαρχει κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πλέον ενα τεταρτο και τα φώτα σβήνουν μολις σβήσει ο κινητήραςουαου εξελιξεις δηλαδη
για το τεταρτο οκ δεν βαριεσαι κακο δεν κανει.
για τα φωτα επρεπε να γινει αυτη η ρυθμιση. το θεωρω καπως, να σταματω και μεχρι να ανοιξω πορτα (οπου μπορει να κανω μεχρι και 2 λεπτα να μαζεψω πραγματα ή και να θελω απλα να κατσω να περιμενω καποιον) να μενουν ανοιχτα τα φωτα. -
Νταξ edmond για το 2002 που βγήκε το αμάξι σου καλά είναι αυτά. Δεν ήταν και πολλά τα αμάξια αυτής της κατηγορίας με τόσους αυτοματισμούς τότε. Και που υπάρχουν δηλαδή σε μοντέλο δεκαετίας+ πλέον φτάνει και με το παραπάνω
-
Αυτό που λες Ορέστη υπάρχει και στο QQ. Σε ένα τέταρτο όλα κλείνουν για εξοικονόμιση ενέργειας. Πρέπει να το γράφει και στις οδηγίες χρήσης. Και αν κατάλαβα καλά όλα ξεκινούν από την ώρα που βγαίνει το κλειδί από την μίζα και δεν είναι ενεργά τα αυτόματα φώτα ή κάτι τέτοιο τεσπα!
-
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
http://www.newsauto.gr/apokalipsi-to-politeles-clio/Έβαλαν και φώτα xenon;
-
καλησπερα παιδια,εχω αγορασει εδω και 2 βδομαδες το clio και μου εχει βγαλει 2 θεματακια,1 οτι μια στιγμη κολλησαν τα φωτα ανοιχτα και ουτε κλεινανε ουτε τπτ, και ενα αλλο το οποιο δε ξερω αν ειναι του αυτοκινητου και ποτε το κανει και ποτε οχι και αυτο ειναι οτι οταν σταματαω και θελω να κατεβω αλλα χωρις να σβησω το αμαξι,oταν ανοιγω τη πορτα αυτο σβηνει απο μονο του!!!
στην αρχη το εκανε πολυ συχνα και νομιζα οτι ηταν του αυτοκινητου καποιο ειδος λειτουργιας,αλλα τωρα μου το κανει πιο σπανια,το πηγα στην renault που το αγορασα και μου ειπε ο μηχανικος οτι δεν ειναι φυσιολογικο απτη μια να το κανει και πιθανον να οφειλεται στο οτι δεν εχει φορτησει ακομα καλα η μπαταρια και οτι ηταν πολυ καιρο στο τελωνειο ακινητοποιημενο που μου ακουγεται υπερβολικο.
επισης στο διαγνωστικο που το βαλανε δεν εβγαλε καποιο προβλημα.
θα ηθελα να μου πει αν εχει αντιμετωπησει καποιος κατι παρομοιο ή γενικα καποια γνωμη γιατι εχω ξενερωσει λιγο...
ευχαριστω -
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
καλησπερα παιδια,εχω αγορασει εδω και 2 βδομαδες το clio και μου εχει βγαλει 2 θεματακια,1 οτι μια στιγμη κολλησαν τα φωτα ανοιχτα και ουτε κλεινανε ουτε τπτ, και ενα αλλο το οποιο δε ξερω αν ειναι του αυτοκινητου και ποτε το κανει και ποτε οχι και αυτο ειναι οτι οταν σταματαω και θελω να κατεβω αλλα χωρις να σβησω το αμαξι,oταν ανοιγω τη πορτα αυτο σβηνει απο μονο του!!!
στην αρχη το εκανε πολυ συχνα και νομιζα οτι ηταν του αυτοκινητου καποιο ειδος λειτουργιας,αλλα τωρα μου το κανει πιο σπανια,το πηγα στην renault που το αγορασα και μου ειπε ο μηχανικος οτι δεν ειναι φυσιολογικο απτη μια να το κανει και πιθανον να οφειλεται στο οτι δεν εχει φορτησει ακομα καλα η μπαταρια και οτι ηταν πολυ καιρο στο τελωνειο ακινητοποιημενο που μου ακουγεται υπερβολικο.
επισης στο διαγνωστικο που το βαλανε δεν εβγαλε καποιο προβλημα.
θα ηθελα να μου πει αν εχει αντιμετωπησει καποιος κατι παρομοιο ή γενικα καποια γνωμη γιατι εχω ξενερωσει λιγο...
ευχαριστωΔεν βοηθα και πολυ η συνταξη σου στο να καταλαβουμε τι προβλημα εχεις ακριβως αλλα μηπως να δοκιμαζες και σε μια δευτερη αντιπροσωπεια; Αν δεν το βρει ο μηχανικος ποιος θα το βρει;;; Το αμαξι εχει εγγυηση οποτε μην ξενερωνεις!
-
οταν οδηγω και σταματησω καπου για να κατεβω αλλα ΧΩΡΙΣ να θελω να σβησω το αμαξι,οταν βαλω χειροφρενο και μολις ανοιξω τη πορτα ,το αυτοκινητο σβηνει!! οπως οταν παταμε το στοπ.
στην αρχη νομιζα οτι ηταν του αυτοκινητου λειτουργια οπως πχ το start-stop αλλα επειδη δε μου το κανει παντα, και μετα και το θεμα με τα φωτα το πηγα στην αντιπροσωπεια και το κακο ειναι οτι δεν του φανηκε και του μηχανικου φυσιολογικο και οτι δε το ειχε ξανακουσει κιολας.
εγγυηση εχει ρε φιλε αλλα αμα απτη 10η μερα αρχισουμε τα προβληματα καληνυχτα.... -
Εχει δίκιο αυτά είναι απαράδεχτα για καινούριο αμάξι!
Εγώ θα τους είχα ζαλίσει στην αντιπροσωπεία!Μην τους αφήσεις σε ησυχία...! -
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Εχει δίκιο αυτά είναι απαράδεχτα για καινούριο αμάξι!
Εγώ θα τους είχα ζαλίσει στην αντιπροσωπεία!Μην τους αφήσεις σε ησυχία...!να τους ζαλισω ρε φιλε....αλλα τι θα κερδισω??
δεν ειναι κινητο να μου το αλλαξουν.... -
Ο χρήστης Rg1985 έγραψε:
να τους ζαλισω ρε φιλε....αλλα τι θα κερδισω??
δεν ειναι κινητο να μου το αλλαξουν....Κανεις μεγαλο λαθος!!!
Renault Clio IV