-
Εγω μια χαρα ξερω τι λεω για τις σωληνωσεις του αυτοκινητου!σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι 2 λιτρα το καυσιμο που υπαρχει σε αυτα!!Επισης για να μετρηθει σωστα η αντλια και το τριπ θα πρεπει να γεμισει μεχρι το πρωτο πεταγμα της αντλιας,να μην προσθεσει καυσιμο ο βενζινας για να γινει στρογγυλο το ποσο και μετα στο επομενο γεμισμα να γεμισει παλι μεχρι το πρωτο πεταγμα!Εμενα στο ιδιο βενζιναδικο ο ενας γεμιζε το ντεποζιτο μεχρι πανω και ο αλλος στο πρωτο πεταγμα και νομιζα οτι με κλεβουν αλλα το καταλαβα και τωρα γεμιζω με τον ιδιο τροπο και εχω αποκλιση 0,2-0,3 λιτρα σε καθε γεμισμα!
-
χθες γεμισα και εγω και δεν βρηκα καμια αποκλιση απο το τριπ κομπιουτερ
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
χθες γεμισα και εγω και δεν βρηκα καμια αποκλιση απο το τριπ κομπιουτερΘα το δοκιμάσω και εγώ σε άλλο βενζινάδικο γιατί σε εμένα σταθερά σε εταιρικό shell είμαι ενα 5% πάνω και πάντα το σταματάω στο πρώτο χτύπημα. Οπότε λογικά ο τύπος με κλέβει....
Ξέρετε κανένα αξιόπιστο πρατήριο σε Καλλιθέα/ ν Σμύρνη ή Μενιδι;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στο 3αρι μου αναφερει πως κατα το γεμισμα να σταματαω μετα το δευτερο σκασιμο της αντλιας!
Απο τοτε που το εκανα αυτο παντα πεφτω μεσα στα νουμερα! -
Αυτό με το σκάσιμο της αντλίας πάντως δεν το καταλαβαίνω.
εξαρτάται απο πια πλευρά γεμίζεις δηλαδη απο που ειναι ο λαιμός του ρεζερβουάρ, τι κλίση εχει το αμάξι, και πόσο θα περιμένεις να ξεαφρίσει το πετρέλαιο για να δεχθεί την επόμενη ποσότητα μέχρι το επόμενο σκάσιμο.
στο sprinter της δουλειάς μου, το πρωτο σκάσιμο το κανει 15 λίτρα πριν το απόλυτο γέμισμα ειδικά αμα εχει ανάποδη κλίση! -
Δοκιμή του Clio RS από το Drive:
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/renault-clio-rs -
Το είδα σήμερα το συγκεκριμένο RS με πινακίδα ΥΤΒ-8000, στη Lion στον Κηφισό όπου και πήγα να παραλάβω το δικό μου!!
Ο πωλητής μου είπε ότι είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που έχει έρθει μέχρι στιγμής!
Σύντομα και φωτογραφίες (του δικού μου)! Μου κάνανε δώρο την επέκταση εγγύησης τελικά μιας και όπως χαρακτηριστικά είπαν 'το αυτοκίνητο είναι κινητή διαφήμιση', λόγω των έξτρα που έχει επάνω!!
-
Δεν ισχύει ότι είναι το μόνο RS στην Ελλάδα. Το μόνο για test drive ίσως ναι.
Επίσης, σε όλα τα clio πλέον είναι ως προσφορά δωρεάν η 5ετής επέκταση εγγύησης:
https://www.youtube.com/watch?v=Ul9O_3d1tdY (το σχετικό σποτ)Καλορίζικο και καλοτάξιδο σε ένα ακόμη iv στο forum.
-
Ναι είπε πως άλλαξε η εμπορική πολιτική αυτή τη βδομάδα, αλλά η άδεια είχε βγει πιο πριν οπότε δεν δικαιούμουν δωρεάν κλπ κλπ. Τέλος πάντων σημασία έχει ότι την πήρα!!
Ευχαριστώ για τις ευχές!
-
Σωστός που την έβαλε αφού είχε ήδη βγάλει άδεια. Θα μπορούσε να το έχει κάνει γαργάρα. Φυσικά και δε σε χάλασε.
Εν αναμονεί των πρώτων εντυπώσεων.
-
Χθες παρελαβα κ γω το diesel clio μου!!!
-
Σας εδωσαν εσας βιβλιο για service? Ποτε λεει το 1ο service?
-
Ο συναγερμος που σας εβαλαν τι μαρκα ειναι?
-
Απο ποτε ισχυει η 5η εγγύηση? Εχετε καποιο χαρτι που λεει τα χρόνια εγγύησης? Επισης ποσα χρόνια οδικη βοηθεια εχουμε?
Γενικα δεν εχω παρατηρησει τριγμούς οπως διαβαζα εδω.
Φοβερη η καταναλωση 3.7 με a/c σε εθνικη Αθηνών Πατρών -
-
Καλοταξιδο το αυτοκινητο, απ'οτι εχω διαβασει ειναι το αυτοκινητο με τη μικροτερη αποκλιση μεταξυ εργοστασιακης και πραγματικης καταναλωσης
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Γενικα δεν εχω παρατηρησει τριγμούς οπως διαβαζα εδω.Καλοτάξιδο!
Και εγώ έτσι είχα παρατηρήσει στην αρχή αλλά πλέον τους ακούω dolby surround
H κατανάλωση του πάντως είναι τρομερή. Μεγαλύτερο νούμερο από 4.2λ/100 δεν έχω δει (μέση) και με αρκετή πίεση.
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
H κατανάλωση του πάντως είναι τρομερή. Μεγαλύτερο νούμερο από 4.2λ/100 δεν έχω δει (μέση) και με αρκετή πίεση.
Που το βλέπεις το 4.2; Εγώ σε Αθήνα κάτω από 4.7-4.8 δεν εχω δει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Χθες παρελαβα κ γω το diesel clio μου!!!-
-
-
Απο ποτε ισχυει η 5η εγγύηση? Εχετε καποιο χαρτι που λεει τα χρόνια εγγύησης? Επισης ποσα χρόνια οδικη βοηθεια εχουμε?
Φοβερη η καταναλωση 3.7 με a/c σε εθνικη Αθηνών ΠατρώνΚαλοταξιδο
Χαρτί εγώ δεν εχω πάρει και το περιμένω εδώ και 10μηνες. Στα σύστηματα τους ειναι περασμένο αλλα χαρτί τους παρακαλάω και όλο προβλήματα έχουν. Να δω ποτέ θα αρχίσω τις καταγγελίες.....Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Μόνο εγώ είμαι δηλαδή με πολύ νορμάλ οδήγηση στα 4.5 λτ;;; Και αν το πιέσω φτάνει στα 5;;;
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Που το βλέπεις το 4.2; Εγώ σε Αθήνα κάτω από 4.7-4.8 δεν εχω δει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κινούμαι ως επί το πλείστον Περιφερειακή και Αττική Οδό. Αν δε το πιέζω και πηγαίνω χαλαρά, έχω πέσει και στα 3,7λ/100 (πάντα με S&S και ECO στο off).
Στα 3,700 χλμ το μοτέρ και δείχνει να βελτιώνεται η κατανάλωση όσο πάει. Πέσαμε κάτω από το ψυχολογικό όριο των 4λ/100.
Και πάλι με S&S και ECO off.
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Μόνο εγώ είμαι δηλαδή με πολύ νορμάλ οδήγηση στα 4.5 λτ;;; Και αν το πιέσω φτάνει στα 5;;;Πωπω παραπονα... Δηλαδη εμεις που βλεπουμε 7αρια να τους βαλουμε φωτια να τα καψουμε???
-
Ο χρήστης antonis-tsif έγραψε:
Μόνο εγώ είμαι δηλαδή με πολύ νορμάλ οδήγηση στα 4.5 λτ;;; Και αν το πιέσω φτάνει στα 5;;;Ανάλογα που κινείσαι και πως κινείσαι....
Δηλαδή λέμε μέση κατανάλωση στη πόλη max 4.2,ε αν είσαι στο κέντρο της Αθήνας μεσημέρι και κάνεις το Παγκράτι - Περιστέρι σε μιάμιση ώρα 4.2 ή 4.5 δεν θα δεις, πάνω από 5 σίγουρα!
Αν κινείσαι σε μια πόλη που δεν ξέρει τί είναι φανάρι και τί κίνηση τότε ναι..
Επομένως αυτό το σε πόλη τόσο ή τόσο.....Είναι σχετικό.
Εγώ στην Αθήνα κάτω από 4.7 δν μπορώ να πέσω. -
Ο χρήστης ad1 έγραψε:
Χθες παρελαβα κ γω το diesel clio μου!!!-
-
-
Φοβερη η καταναλωση 3.7 με a/c σε εθνικη Αθηνών ΠατρώνΚαλορίζικο κατ' αρχάς!!!
Λοιπόν:
- Μου έδωσαν βιβλίο σέρβις μαζί με τα μάνιουαλ κλπ. Το πρώτο σέρβις λέει στον ένα χρόνο για λάδια!
- Ο συναγερμός είναι META
- Ίσχυε πριν πάρει την αντιπροσωπεία ο Θεοχαράκης και τώρα την προσφέρει και αυτός σαν επέκταση επί πληρωμή. Την τελευταία βδομάδα δε, την προσφέρει δωρεάν για τις νέες παραγγελίες. Χαρτιά δεν δίνουν, γιατί δεν τα χουν ετοιμάσει όπως μου είπε χαρακτηριστικά, για την επέκταση. Παρ' όλα αυτά είναι περασμένο στο σύστημα. Οδική έχουμε για 3 χρόνια! Αχρείαστα να ναι!!
Κατανάλωση όταν το πήρα έγραφε 14 ή 15 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά έχοντας κάνει 10 χλμ ακόμα έχει πέσει κάτω από το 10 αμέσως και συνεχίζει...
-
Renault Clio IV