-
Ο χρήστης alexis1970 έγραψε:
... αν δεν έχεις σε λειτουργία τον κλιματισμό (έστω και με το AC στο off) δεν μπορείς να ανακυκλώσεις τον εσωτερικό αέρα, ...Ενδιαφέρουσες απόψεις. Σημείωσα το παραπάνω το οποίο ίσως αποτελεί ένα γρίφο.
Είσαι σίγουρος ότι δεν βάζει αέρα;
Στο δικό μου (Peugeot 207), σε υψηλές ταχύτητες, βάζει αέρα μέσα. Προϋποθέτει όμως το clima να μην είναι ρυθμισμένο σε ανακύκλωση εσωτερικού αέρα. Ωστόσο ο αέρας που βάζει δεν είναι δυνατός, αλλά είναι αισθητός.
Και αποτελεί γρίφο γιατί έχω μία υποψία ότι παίζει ρόλο η θερμοκρασία που είχα βάλει στο clima πριν το κλείσω και οι θέσεις εξόδου του αέρα.
Πάντως, είναι στιγμές που με κλειστό το clima, κλειστά και τα παράθυρα βάζω τα χέρια στους αεραγωγούς (εν'κινήσει) και βγαίνει αέρας από τους αεραγωγούς. -
Αυτό ακριβώς που λες στο τέλος εννοώ storm. Ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να κόψεις τον εξωτερικό αέρα (και τις διάφορες μυρωδιές) εάν δεν είναι σε λειτουργία το clima.
-
Αν ειναι σαν τον κλιματισμο του III τοτε πατας ανακυκλωση και μετα το - στον αερα!
-
Ο χρήστης alexis1970 έγραψε:
Αυτό ακριβώς που λες στο τέλος εννοώ storm. Ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να κόψεις τον εξωτερικό αέρα (και τις διάφορες μυρωδιές) εάν δεν είναι σε λειτουργία το clima.Περνάνε οι μυρωδιές μέσα;
Δεν τις κόβει το φίλτρο;
-
Το φίλτρο νομίζω ότι λειτουργεί μόνο με ενεργοποιημένο τον αέρα ή το clima.
Δεν είμαι και σίγουρος, αλλά θα το ρωτήσω... -
αν είναι σαν το δικο μου megane II -καθως και στα περισσότερα ρενο 10ετιας- όταν πατας το κουμπι της ανακύκλωσης, τότε by default ανοίγει και το a/c το οποιο πατας να το κλείσεις και μένει σε λειτουργια μόνο η ανακύκλωση.
-
-
Καλοπάτητο
-
Καλοτάξιδο!
-
Πάρα πολύ ωραίο ειδικά το πίσω μέρος!!!
-
Καλοτάξιδο! Πολύ ωραίο!
-
καλοταξιδο.
από τις καλυτερες περιοδους μεσα στο ετος για να παραλαβεις καινουργιο αμαξι... -
Περιμένουμε κι άλλες φώτο!!!
-
-
Μετά από 14 μήνες και 30.000 km με το αυτοκίνητο 1.5 dci (90hp) αποφάσισα κι εγώ να καταθέσω την ως τώρα γνώμη μου.
1ον: Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά οικονομικό στην κατανάλωση και κινείται σχεδόν πάντα σε καταναλώσεις κάτω από τα 5 λίτρα. Με τη δική μου οδήγηση είναι στα 4,5 (μεικτή). Στο service δεν θα το έλεγα οικονομικό. (117 ευρώ λάδια-φίλτρο σε αντιπροσωπία).
2ον: Στο ταξίδι είναι ευθύβολο και ξεκούραστο ακόμα και σε αρκετά υψηλές ταχύτητες. Όμως οι αεροδυναμικοί θόρυβοι, όπως έχει ειπωθεί, 'χαλάνε' λίγο την εικόνα.
3ον: Είχα κι εγώ πρόβλημα με τριγμούς που άκουγα από πίσω, δεν μπορούσα να προσδιορίσω από που. Ρυθμίστηκε η κλειδαριά του πορτ παγκάζ και οι τριγμοί μειώθηκαν κατά 80%. Όσοι έμειναν υποθέτω ότι είναι από τις πίσω πόρτες. Γενικά η συναρμογή δεν είναι άψογη. Το ίδιο ισχύει και για τα πλαστικά κάτω χαμηλά στην κονσόλα.
4ον: Το γνωστό πρόβλημα με το λαμπάκι της μηχανής που άναβε λύθηκε μετά από αναβάθμιση λογισμικού στην αντιπροσωπία.
5ον: Τα φρένα αν και δυνατά δεν έχουν πολύ καλή αίσθηση, ειδικά σε μεσαίες ταχύτητες τα ήθελα πιο δυνατά. Και ρε παιδιά...τι μαυρίλα είναι αυτή που βγάζουνε! Λες και είναι τίποτα φτηνιάρικα after sales!
6ον: Το ατού του αυτοκινήτου, ο κινητήρας. Διαμάντι. Πραγματικά βελούδινος για ντίζελ (όταν ζεσταθεί) Τραβάει, ακούγεται ωραία και όσο πρέπει και γενικά είναι 'γεμάτος'.
Κλείνοντας να πω πως η γενική εικόνα είναι πολύ καλή παρόλα τα μικρά ψεγάδια που ανέφερα και σκοπό έχουν την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μας ώστε να λυθούν τα όποια προβληματάκια και να γίνει η συμβίωσή μας με το αμάξι ακόμα καλύτερη! -
Ο χρήστης panagiotisgousis έγραψε:
Τα φρένα... Και ρε παιδιά...τι μαυρίλα είναι αυτή που βγάζουνε! Λες και είναι τίποτα φτηνιάρικα after sales!υποθετω -όπως και αναφερθηκε βεβαια- ότι φταιει η παστα που καταναλώνεται σε χρονο dt.
-
Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους!
Αύριο θα επανέλθω με φωτο από το εσωτερικό με την ηλιοροφή καθότι είναι δύσκολο να βρεθούν στο net... -
Καλοτάξιδο!
Tα τακάκια που βάζει στο Clio η Renault φαίνεται να είναι της πλάκας μιας και διαβάζω ότι αρκετοί έχουν πρόβλημα και τα αλλάζουν σε λιγότερα από 10000km
-
Να και το δικο μου. Μετα απο τοσους μηνες σημερα αξιωθηκα να το φωτογραφισω και να το βαλω ονλαιν.
Γενικως ειμαι πολυ ευχαριστημενος εκτος απο τους τριγμους. Θα προσπαθησω αυριο που δε θα δουλευω μηπως φτιαξω κατι μονος μου αλλιως θα το αναφερω σε λιγους μηνες στην αντιπροσωπια μηπως και κανουν κατι στο 1ο σερβις του
-
Έχοντας συμπληρώσει τρεις μήνες συμβίωσης με ένα Clio IV 1,5 dci Dynamic και 9000χλμ έχω να προσθέσω και εγώ τις παρατηρήσεις για Rena μου.Διανύω κάθε μέρα πάνω από 100 χλμ στην Εγνατία, λόγω εργασίας και η αυτονομία του φτάνει χωρίς κόπο και με ρεαλιστικές ταχύτητες, περίπου 1000+ χλμ. με λίγο πόλη φυσικά.Το σύστημα πλοήγησης απλά τέλειο.Με έβγαλε τις προάλλες ασπροπρόσωπο στο κυκλοφοριακό χάος της Κωνσταντινούπολης (η Αθήνα απλά είναι κυκλοφοριακός παράδεισος σε σχέση με τη Πόλη) με ταχεία αναζήτηση σήματος και επάρκεια σε POI's.Με χρήση v-power diesel απλά ξεχνάς ότι οδηγάς πετρέλαιο, με πλήρη απουσία του χαρακτηριστικού κροταλίσματος.Το αυτοκίνητο παρουσίαζε ένα ενοχλητικό τρίξιμο πίσω και μετά από λίγο ψάξιμο στην αντιπροσωπεία Αλεξανδρούπολης το πρόβλημα λύθηκε με λίγο γράσο στην κλειδαριά του πορτ-μπαγκαζ. Κλείνοντας με αυτό το αυτοκίνητο ξαναβρήκα τη χαρά της οδήγησης χωρίς να με απασχολεί τόσο το κόστος της βενζίνης και να τσιγκουνεύομαι τις βόλτες.Ευχαριστώ.
Renault Clio IV