-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Για ελαστικα ετσι οπως το βλεπω μαλλον σε 205/55/16 θα παω οταν ερθει η ωρα.
sorry αλλα δεν ειναι μεγαλα για την ''καροτσα' σου?
τετοια διασταση εχει ο αδερφος μου στο octavia5 και δειχνουν να γεμιζουν αρκετα καλα τους θολους του αμαξιου!Θα δειξει στην πραξη. Το πιο σπορ κλιο με τα 120αλογα τι λαστιχα φοραει?
-
205/45/17
-
Πάντα σκέφτεται η Renault τον πελάτη, που θ' αλλάξει κάποια στιγμή λάστιχα ...
-
-
Παιδιά αγόρασε κανείς το 1,2;
Από επιδόσεις την παλεύει ή όχι;
Και αυτό με την μισή ταπετσαρία κόκκινη στην έκδοση authentic είναι άσχημο; -
Για χρήση εντός πόλης νομίζω την παλεύει.
Σε ταξίδι θα είναι οριακό.
Εδώ την πάλευε το ΙΙΙ που ήταν και +/- 100 κιλά βαρύτερο.
Αν αντέχεις πήγαινε στο 1.5 DCi 75 hp. Θέλεις ένα χιλιάρικο πάνω αλλά νομίζω η ροπή του το κάνει πιο αξιοπρεπές στις μετακινήσεις. Και σίγουρα ότι δώσεις θα το γλιτώσεις σε οικονομία καυσίμου μακροπρόθεσμα.Για το εσωτερικό δεν έχω εικόνα από Authentic. Επίσης Authentic δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βρεις ετοιμοπαράδοτο.
-
αν λες το 1.2 με τα 75 ατια και οχι αυτο με τα 120 τοτε με το χερι στην καρδια θα σου πω πως δεν αξιζει.
Εκτος απο επιδοσεις αν λες οτι δε σε ενδιαφερει, δες ποσα $ θα εξοικονομεις καθε χρονο αν παρεις το 900cc στη μεσαια εκδοση που δεν πληρωνει τελη κυκλοφοριας κ καιει κ λιγοτερο. Νομιζω σε κατω απο 5χρονακια θα εχεις τα λευτα σου πισω κ ολο αυτον το καιρο θα χαιρεσαι εναν καλυτερο κινητηρα -
Λοιπον επισης κατι ακομα που δε μου αρεσει στο νεο κλιο ειναι η κορνα! ναι η κορνα!
το οτι ειναι ησυχη και διακριτικη νταξει πες αστο να παει...
Αλλα ρε παιδι μου μου εχει χρειαστει να κορναρω για σοβαρους λογους και η κορνα θελει δυναμη πραγματικα αν ειναι να την πατησεις με τον αντηχειρα. Γιατι αν κανεις ελιγμο αποτομο για να αποφυγεις καποιον παπαρα που αλλαζει λωριδα δεν σκεφτεσαι να βγαλεις το ενα χερι απο το τιμονι να να πατησεις τη κορνα με την παλαμη. Οποτε ενω στριβες ο αντιχειρας προσπαθει να κανει τη δουμεια. ε λοιπον θελει δυναμη κ σχεδον παντα δεν κορναρω εγκαιρωςΛεπτομερειες σε ενα κατα τα αλλα πολυ καλο συνολο...
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
αν λες το 1.2 με τα 75 ατια και οχι αυτο με τα 120 τοτε με το χερι στην καρδια θα σου πω πως δεν αξιζει.
Εκτος απο επιδοσεις αν λες οτι δε σε ενδιαφερει, δες ποσα $ θα εξοικονομεις καθε χρονο αν παρεις το 900cc στη μεσαια εκδοση που δεν πληρωνει τελη κυκλοφοριας κ καιει κ λιγοτερο. Νομιζω σε κατω απο 5χρονακια θα εχεις τα λευτα σου πισω κ ολο αυτον το καιρο θα χαιρεσαι εναν καλυτερο κινητηραΓι'αυτό λέω. Άλλωστε δε βλέπω κάποια έκδοση του clio με 120hp, σε ποιά αναφέρεσαι;
Η έκδοση με τον 0,9 lt δεν είναι υπερβολή; Μπορεί να βγάλει μια δεκαετία χωρίς πρόβλημα τόσο μικρός κινητήρας;
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Λοιπον επισης κατι ακομα που δε μου αρεσει στο νεο κλιο ειναι η κορνα! ναι η κορνα!
το οτι ειναι ησυχη και διακριτικη νταξει πες αστο να παει...Στο ΙΙΙ ph2 να δεις.... πατουσα κορνα και γελουσε ο κοσμος...
αλλα προσφατα εβαλα 2 τενορακια της bosch και πλεον κορναρω σαν ανθρωπος!!! -
Τενοράκια μίνς? Μερσεντόκορνα κι έτσι?
(να δω μηπως βαλω κι εγω γιατι κι εμενα κορνα ειναι αθλια ) -
Το παν είναι να ακούγεται μέχρι τον 5ο.
-
libitas, υπαρχει και ενα 1200αρι με 120αλογα ναι αλλα δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα. Θα βγαινει μονο σε αυτοματο και θα ειναι σπορ εκδοση.
Τωρα για το ερωτημα σου αν ο 900αρης θα αντεξει 10χρονια...
Πρακτικα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τιποτα στη ζωη. Παμε ολοι βασει εμπειριας και υποθετοντας απο προηγουμενες περιπτωσεις οτι και το μελλον θα εξελιχθει αναλογα.
Το downsizing γινεται πολλα χρονια τωρα και εχουμε φτασει εδω. υπαρχει τεχνογνωσια.
Υπαρχει η 5ετης εγγυηση για ασφαλεια. η ειναι λιγοτερο πλεον νομιζω. Αλλα δεν ξερω ποτε καποια εταιρια αξιοπρεπεστατη σε θεμα κινητηρων να εχει παρουσιασει κατι που να εχει γενικο προβλημα.Η αποψη μου ειναι πως με το προβλεπομενο σερβις καθε κινητηρας θα ανταποκιθει πολυ καλα για πανω απο 200.000 χιλιομετρα.
Γιατι σιγουρα ο 900αρης τουρμπο θα εχει πιο ανθεκτικα πιστονια βαλβιδες και αλλα μετη για να αντεξει τις μεγαλυτερες πιεσεις. Τον εχουν μελετησει οι ανθρωποι
-
Ο προηγούμενος 1.2 tce, είχε αρκετά κομμάτια αλλαγμένα και πιο ενισχυμένα σε σχέση με τον ατμοσφαιρικό με την προοπτική να αντέξει πάνω από 300.000χλμ χωρίς να χρειαστεί κάτι. Ο καινούριος που έχει σχεδιαστεί από την αρχή ως τούρμπο, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην αντέξει και 10 και παραπάνω χρόνια.
-
Οκ τότε. Κοιτάζω και yaris 1.33 λόγω αξιοπιστίας αλλά η εμφάνιση του clio είναι ξεχωριστή. Στα ίδια χρήματα βγαίνει η καλή έκδοση του ενός και του άλλου.
Η εγγύηση του Clio είναι 3 έτη πάντως.
-
Οποιο αλλο γιαρις να πω ναι... ειναι σχετικα αξιοπιστο αλλα το 1.33 ειναι χαλια....
Ασε που δεν παει βημα.... ασε που ειναι πιο ακριβο στα αναλωσιμα του.... πραγματικα εγω θα κοιτουσα οποια αλλη εκδοση εκτος του 1.33!Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Τι ακριβώς είχε ο 1,33?
Αρκετά δυνατός για το ελαφρύ Yaris και με ... καδενα.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι ακριβώς είχε ο 1,33?
Αρκετά δυνατός για το ελαφρύ Yaris και με ... καδενα.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
+1.
Μια χαρά κινητήρας είναι και σβέλτος για το Yaris, δεδομένων των αναλογιών πάντα. Δεν είναι τούρμπο αλλά οκ. -
To 1000ari, οποιας γενιας και να ειναι... μου διχνει πολυ πιο σπιρτο απο το 1.33... τωρα αν ειναι να το δουλευω στις 4000-5000 για να βρω την δυναμη του τοτε παω πασο... αλλα εκει διχνει τα δοντια της η καταναλωση....!!!
Τωρα να σου πω την αληθεια ξερω πως θελει πιο ακριβα λαδια, πιο ακριβα μπουζι... αλλα σε μια γρηγορη αναζητηση που εκανα ειδα πως ειναι σχεδον τα ιδια με τα απλα.... μονο στα 90.000 ξεφευγει το 1.33
Τωρα για βλαβες... υπαρχουν θεματα με τα ηλεκτρικα τους... πριν απο μια ωρα εσβησα βλαβη αεροσακου χωρις λογο (ελεγε αδυναμια συνδεσης με Ecu η βλαβη)
Και πρεπει καποια στιγμη πως οι Χρυσες εποχες του Toyota After Sales TΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!!!! Εχουν γινει χειροτεροι και απο την ρενο.... (χωρις πλακα)
Δεν εχω πετυχει ουτε ενα αμαξι που να εχει κανει χρηση της εξτρα εγγυησης... ολα τα βγαζουν εκτος για τους Χ Ψ λογους....
Εμενα μου κοψανε Yaris 1.33 (τυχαια) γιατι ο πελατης ειχε κανει το ετησιο σερβις σε κατι λιγοτερο απο 13 μηνες.... -
Μια ερωτηση ρε παιδια για υποθετικη χρηση εγγυησης.
Φιλος φιλου με κορσα επαθε βλαβη σε αντλια νερου στα 2 χρονια. Το παει στην αντιπροσωπεια και του λενε 350€ κ παθαινει νηλα το παιδι γιατι πιστευε θα καλυφθει απο την εργοστασιακη εγγυηση μηχανικων μερων. Του απαντανε πως η εγγυηση αυτη περιλαμβανει μονο τα μερη κινητηρα. Εμβολα πιστονια εκεντροφορους κτλπ και οχι περιφερειακα οπως αντλια νερου μιζα κτλπ.Εκανε λιγο φασαρια το παιδι κ τα βρηκανε τελικα με μια αρκετα χαμηλοτερη τιμη. αλλα ο ανθρωπος ξενερωσε κ με το δικιο του.
Στα συνεργεια της ρενο τι ισχυει στην περιπτωση αυτη εχει κανεις εμπειρια?
Renault Clio IV