-
Πότε αναμένεις θεωρητικά να το παραλάβεις;
-
Την παραγγελία την έκανα 26/04 και τότε μου είπαν 3 μήνες. Μάλιστα ο πωλητής μου είπε ότι λογικά θα έρθει νωρίτερα αλλα καλού κακού να έχω στο μυαλό μου 3 μήνες.. Βέβαια χθες που μου δώσε τον αριθμο πλαισίου μου είπε ότι καλα έκανα και το Παρήγγειλα τότε γιατ τώρα ο χρόνος παράδοσης έχει παει το 4 μηνο..
Αυτο για να πω την αλήθεια μ έχει αγχωσει λίγο.. Μήπως δηλαδή παει πέρα απο 3 μήνες..
-
-
Και ναι σιγα μη βγαζανε χειροκίνητο
Επίσης υπαρχει μεγαλο κενο στις ιπποδυναμεις για άλλη μια φορα + κενά σε επιλογές κιβωτίων κινητήρων
Παντως έχω αρχισει να πιστευω ότι δε θα βαλουν μυαλο ποτε -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Επίσης υπαρχει μεγαλο κενο στις ιπποδυναμεις για άλλη μια φορα + κενά σε επιλογές κιβωτίων κινητήρων
Παντως έχω αρχισει να πιστευω ότι δε θα βαλουν μυαλο ποτεΕδώ και ΠΟΣΟ καιρό το λέω ... με πανέμορφους 'τάφους' ασχολούνται! Διαλέγουμε 16άρες ζάντες να κινήσουν 95 άλογα ...
Τα μηχανικά χαρακτηριστικά του GT καλά είναι. Δε μ' αρέσει που έφυγαν τα drls από την μάσκα.
ΜαστρΟρέστη για πε με ποιος ειναι αυτός ο 1,2? Ο Tce του παλιού Twingo GT αλλά με καδένα? Αυτοός που θα μπει και στον αντικαταστάτη του ανυπέρβλητου crossover της Nissan?
-
-
Καφέ πίνω ακόμα και μάλλον κάτι μου ξέφυγε. Το κατάλαβα ότι καταργήθηκε ο παλιός 1,2 Tce. Αυτοι οι 1,2 (για Clio και για QQ) με τα 120 και τα 115 ΗΡ ... διαφορετικοί μεταξύ τους είναι?
Πάντως ... σαν μελωδία μου ακούγεται σε Renault το 'timing chain'!!!
-
Όχι το ίδιο μοτερ με άλλη χαρτογραφηση και ο 120 συνδυάζεται αποκλειστικα με διπλοσυμπλεκτο
-
Και ναι σιγα μη βγαζανε χειροκίνητο
Παντως έχω αρχισει να πιστευω ότι δε θα βαλουν μυαλο ποτεδεν βλέπω κάτι κακό με την έλλειψη χειροκίνητου, δεν έχω εμπειρία απο διπλοσυμπλεκτο ρενω αλλά εδώ μιλάμε για ένα σβέλτο κλιο, καλοεξοπλισμένο, που τουλάχιστον εγώ θα το παιρνα για χρηση στη πόλη και καμιά σβέλτη βόλτα έξω...για ποιο λόγο να έχω χειροκίνητο;
η ενστασις μου είναι στη τιμή που προσφέρεται το πακέτο, θέλω να δω πόσο θα κάνει στις μεσογειακές αγορέςυγ. για τις γαλλικές επιλογές νομίζω ότι έχουμε καλύψει κάθε είδος σχολίου
-
Νταξ καλο θα ήταν απλά να έχεις και τις δύο επιλογές κι όχι μονο τη μία έτσι ώστε να μπορεις να επιλεξεις ότι απο τα δυο σ' αρε όπως επίσης και μια έκδοση με την απλη αναρτηση με λιγο γκαζι παραπανω
Μερικοι μπορεί να μη θέλουν να κοπανιούνται με σπορ αναρτησεις στους απαράμιλλης ποιότητας δρόμους των ελληνικων πολεων -
Και εγώ δεν ξέρω πάντως αν θα ξαναθελήσω χειροκίνητο κιβώτιο ... Μάλλον όχι!
Μερικοι μπορεί να μη θέλουν να κοπανιούνται με σπορ αναρτησεις στους απαράμιλλης ποιότητας δρόμους των ελληνικων πολεωνΓι' αυτούς υπάρχουν άλλες εταιρίες που προσφέρουν μοντέλα τους με δώρο δραμαμίνες!!!
-
Το κακο με τα αυτοματα ειναι η μεγαλυτερη καταναλωση. το αν αξιζουν το 1,5χιλιαρικο πανω παλι δε το ξερω
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Το κακο με τα αυτοματα ειναι η μεγαλυτερη καταναλωση.Mας τέλειωσε αυτό.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
[
Δε μ' αρέσει που έφυγαν τα drls από την μάσκα.Ασε και νομιζα προχθες οτι εχω safety car - αστυνομια απο πισω μου..
-
όπως επίσης και μια έκδοση με την απλη αναρτηση με λιγο γκαζι παραπανω
Μερικοι μπορεί να μη θέλουν να κοπανιούνται με σπορ αναρτησεις στους απαράμιλλης ποιότητας δρόμους των ελληνικων πολεωνδε ξέρω αν θα είναι σκληρό, να πω την αλήθεια δε θυμάμαι ενοχλητικό ρενω σε κοπάνημα ακόμα και σε ρενωσμπορ εκδόσεις, από την άλλη η ρενω δεν έχει υποχρέωση να λαμβάνει υπόψη το ελληνικό κωλοχανείο που αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι
-
Tο ότι είναι ειδική έκδοση επίσης σημαίνει οτι έχει ειδικό πακέτο εξοπλισμού. Αν σου κάνει το παίρνεις, αν όχι κοιτάς άλλη έκδοση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το κακο με τα αυτοματα ειναι η μεγαλυτερη καταναλωση.
Mας τέλειωσε αυτό.
Οχι δε μας τελειωσε! Το edc ειναι απλα πιο οικονομικο σε εξτρα καταναλωση καυσιμου απο το προηγουμενο απλο αυτοματο αλλα κ παλι καιει περισσοτερο σε σχεση με χειροκινητο κιβωτιο ταχ.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
όπως επίσης και μια έκδοση με την απλη αναρτηση με λιγο γκαζι παραπανω
Μερικοι μπορεί να μη θέλουν να κοπανιούνται με σπορ αναρτησεις στους απαράμιλλης ποιότητας δρόμους των ελληνικων πολεωνδε ξέρω αν θα είναι σκληρό, να πω την αλήθεια δε θυμάμαι ενοχλητικό ρενω σε κοπάνημα ακόμα και σε ρενωσμπορ εκδόσεις, από την άλλη η ρενω δεν έχει υποχρέωση να λαμβάνει υπόψη το ελληνικό κωλοχανείο που αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι
Επισης χεστηκε η Ρενω κι η καθε Ρενω για τα 20 Clio (και τα καθε Clio) που πουλαει στην Ελλαδα.
-
Για την Ελλαδα λέω ρε πανέξυπνε?
Τι θα πάθαιναν λέω να είχαν μια πιο Vag δομή στη γκαμα τη στιγμη που μπορουν κι έχουν τη δυνατότητα και τις τεχνικες λυσεις να το κάνουν.Βεβαιότατα και χέστηκαν για την Ελλάδα
Απλά το να έχεις μια έκδοση Gt όπως στο προηγουμενο Clio και κάποιες αλλες με πιο μαλακή αναρτηση αλλα με παρόμοιο επίπεδο δύναμης είναι πιο ορθολογικό απο το να έχει μια γκάμα με μικρα-οικονομικά μέχρι 90 άλογα ένα με σπορ αναρτηση μόνο αυτόματο και 120 αλογα και μετα ξαφνικα να φτάνεις στα 200.Δεν σου φαινεται δηλαδή ότι υπαρχουν κάποια κενα (μεγαλα) σε μηχανικές επιλογές όπως το διαβάζεις?
Διευρύνεις το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι με τις περισσότερες επιλογές κι αν δεν τις έχεις χάνεις πελατες.Απλο
Το περι απαράμιλλης ποιότητας δρόμους το ανέφερα σαν παράδειγμα για να αναδειξω ένα κενο όχι για να εξατομικεύσω. -
γεια σας παιδια,
μετα απο 5000 χλμ με το dieselaki μου 1.5 90hp μπορω να πω οτι με ενα γεμισμα και παντα κατω απο 100 χλμ εντος πολης με ενεργο το eco κανω 1000-1050 χλμ , ιδια διαδρομη.
οταν το παταω πανω 110 χλμ και χωρις eco , με air condition παντα κανω απο 750 με 850 χλμ
ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα εχω αρχισει να γλυκοκοιταω την bmw 116d και το civic με τα 120 αλογα diesel...
ενα προβληματακι εχει βγαλει, τριζει το παραθυρο του οδηγου πανω απο 100 χλμ οταν πηγαινω.
την πορτα δεν την εχω κοπανησει μιας και εγω μονο το οδηγω και ξερω. ουτε σε λακουβα εχω πεσει...
το αντιμετωπιζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ??
Renault Clio IV