-
Ναι πάνω κάτω αυτος λεει ότι ειναι ακριβώς το αντιθετο απ' αυτο που λες εσύ
-
Και κάτι κακό και για το κιβώτιο λεει ...
Δεν μου αρέσει το GT.
-
Ότι λένε όλοι ότι αργεί να ανταποκριθεί στις εντολές που δίνονται απο τα πένταλς του τιμονιού
-
Καθόλου καλό αυτό.
-
Σχεδιαστικά μιλάω.Σε επιδόσεις παίζει και το fiesta ecoboost 125 αλλά και το polo tsi να του ρίχνουν έστω και λίγο.Το κιβώτιο πιστεύω ότι με μια αναβάθμιση λογισμικού θα στρώσει.Τωρα,από τα βιντεο που βλέπω,2 πράγματα δε μου κολλάνε.Ο κινητήρας κατά την επιτάχυνση σφυρίζει περίεργα σαν αεροπλάνο και ενώ μπροστά φοράει πολύ καλα φρένα,πίσω έχει ταμπουρα
-
Ε καλα αυτο με τον κινητήρα ειναι θέμα του κινητήρα.Έτσι ακουγεται ο συγκεκριμένος.
Τα φρένα το έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι ειναι μαλακια επιλογή σ' αυτα τα αλογα το ταμπούρο πισω.
Αλλα Renault.Άντε να βγαλεις ακρη.Του χρόνου μπορει να έχει δισκους πισω -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω λέξη αλλά το αμαξάκι είναι Ε-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ .&-
Ο γιουτιούμπης δίνει και υπότιτλους, τους οποίους μπορεί και να μεταφράσει κιόλας!!
Ωραίο το Κλιό, ακόμα και σε αυτή την πιο 'χλιαρή' έκδοση!
Παίζει να μην υπάρχει πιο εξωγήινη γλώσσα από τα ολλανδικά! Μόνο που την ακούω με πιάνει κράμπα στη γλώσσα!!
-
Γεια χαρά σε όλους.
Σιγά σιγά να μπαίνω κι εγώ στο κλίμα του νήματος, μιας και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παραγγείλω το 1.5 dci dynamic.Ψάχνω αυτή την περίοδο στις αντιπροσωπείες για την καλύτερη προσφορά και ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια για να μην πάω 'αδιάβαστος' στην αγορά.
Το αυτοκίνητο θα το πάρω σε λευκό χρώμα. Τις λωρίδες περιμετρικά τις χρεώνουν έξτρα στο perso pack και αν ναι πόσο περίπου; Γιατί μου έχει πάρει το μυαλό το λευκό με τις κόκκινες λωρίδες .. Είχα την εντύπωση ότι η έκδοση dynamic τις έχει στάνταρ!
Σκοπεύω να ζητήσω δώρο το park control γιατί το πίσω τζάμι είναι αρκετά μικρό με μικρή ορατότητα, πρακτικά κάποιος που τους φοράει να μας πει μία γνώμη; Είναι απαραίτητοι;
Τέλος το υποβραχιόνιο το κάνουν δώρο αντί συναγερμού π.χ.; Γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα για τους συναγερμούς δεν πρόκειται να βάλω.
Ποια είναι μία καλή προσέγγιση στην τιμή σε αυτά που ζητάω; Ρωτάω όσους το αγόρασαν εμπειρικά να δώσουν ένα στοιχείο, για να δω που μπορώ να φτάσω τελικά την τιμή μαζί με τα έξοδα.
Στόχος μου είναι τα 15.500 - 15.700
Ο Σφακιανάκης ήδη μου είπε στα 15.750 με δική μου απόσυρση αλλά δε συζήτησα λεπτομέριες για δώρα αισθητήρες, λωρίδες κτλ...
Πως το βλέπετε;
Υ.Γ. Δεν μπορώ να περιμένω!
-
Μια λογική τιμή είναι 16.990 + 125 πινακίδες -1.220 απόσυρση =15.895
Από εκεί και πέρα ότι περαιτέρω πετύχεις παρακάτω είναι καλή τιμή χωρίς κάποιο extra.Με βάση τον κατάλογο των extra που έχω στη διάθεσή μου αν δεν έχει αλλάξει κάτι οι λωρίδες μαζί με το ότι όλα τα πλαστικά προστατευτικά είναι σε μαύρο glossy κοστίζουν 190 euro.
Τους αισθητήρες παρκαρίσματος πιστεύω μπορείς να τους πετύχεις δώρο.
Το υποβραχιόνιο είναι στα 90 euro. Δεν είναι μεγάλο κόστος για να μπορείς να το ζητήσεις ως δώρο.
To οικονομικό όριο που έχεις βάλει είναι οριακά χαμηλότερα μάλλον από αυτό που κοστίζει. Με αυτά που θέλεις μια τιμή στα 15.800-16.000 είναι καλή.
-
Αν μπορώ να πετύχω δώρο τους αισθητήρες τότε ίσως αντί για αυτούς να ζητήσω υποβραχιόνιο και pack perso που σαν σύνολο βγαίνει και πιο οικονομικό δώρο..
Καλό ακούγεται
-
Αν κ είναι καθαρά θέμα αντιπροσωπίας οι τιμές κ τ δώρα, προσωπικά εμενα δώσανε παρκιν και συναγερμό. Για τεμπέλης κ ζάντες μαυρςς ουτε λογος... 90ε κ 60 αντίστοιχα. Μάλλον δεν βγαίνει η αντιπροσωπία με τοσα ακριβά δωρα...
-
Ο χρήστης Echokid έγραψε:
Αν μπορώ να πετύχω δώρο τους αισθητήρες τότε ίσως αντί για αυτούς να ζητήσω υποβραχιόνιο και pack perso που σαν σύνολο βγαίνει και πιο οικονομικό δώρο..Καλό ακούγεται
Πιο φθηνό τους είναι αισθητήρες+υποβραχιόνιο παρά look perso+υποβραχιόνιο. Πιο πιθανό και πιο ρεαλιστικό το 1ο για δώρα.
-
Κανένα νεότερο για το αυτόματο diesel υπάρχει?
-
Echokid οι τιμες ειναι αυτες που σου εγραψε ο samatistas.
15890 βγαινει χωρις μεταλικο. Τους αισθητηρες τους παιρνεις ευκολα σαν δωρο αν τους ζητησεις. Απο εκει κ περα σφιγγουν τα πραγματα απο οτι εχω καταλαβει. Πες τους να στους βαψουν ομως τους αισθητηρες στο χρωμα του αμαξιου.
Επισης το dynamic εχει σα στανταρντ λωριδες χρωμιου στα πλαγια μπροστα κ πισω. Αν θες κοκκινες θα παρεις το πακετο εξωτερικης διαμορφωσης αλλα εμενα με χαλαει προσωπικα που βαφει τους καθρεπτες μαυρους.
Το εχω παραγγειλει κ γω σε λευκο με μαυρη ζαντα κ ηλιοροφη
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Κανένα νεότερο για το αυτόματο diesel υπάρχει?Γενικόλογα ότι φθινόπωρο θα διατεθεί ναι, ακόμη σε παραγγελία δεν μπορεί να μπει πάντως.
-
Πηγα σημερα για να παρω τις πινακιδες και μου ειπε απο του χρονου το αυτοματο...
Να ρωτησω, ποιος ξερει ποση πρεπει να ειναι πιεση στα ελαστικα?
-
Ο κατασκευαστής.
-
Λογικά πρέπει να υπάρχει στο manual.
-
Στο ΙΙΙ το γραφει στην πορτα του οδηγου!
-
Καθως το παρελαβα κ εγω σήμερα, αν προσεξα καλα έχει ταμπελακι στην πόρτα οδηγου. Γενικα πολυ θετικες εντυπώσεις, με μοναδικα ισως μειον η γνωστή ορατότητα πισω κ ισως να ηθελα πιο σφιχτό τιμονι. Θα τα συνηθισω
Renault Clio IV