-
Δεν είχα τετοιο σκόπο για αυτό και το σβήνω το 'επίμαχο' link
-
CD player έχει ή μόνο από USB/εξωτερική πηγή ήχου;
-
Cd player δεν έχει
-
Το ειδα! Υπέροχο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ειδα! Υπέροχο!Να πω την αληθεια το περιμενα
-
Ειδα και εγω ενα χθες εδω με ΔΟΚ πινακιδες.Ασημι με μαυρα πλαινα και κοκκινη γραμμη .Το προσεξα λογω των φωτων ημερας,πολυ δυνατα μου φανηκαν.
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
CD player έχει ή μόνο από USB/εξωτερική πηγή ήχου;αρχίζουν και τα κόβουν σιγά σιγά τα cd players
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αρχίζουν και τα κόβουν σιγά σιγά τα cd players
Kαι καλά κάνουν αλλά δε θα με χάλαγε να είχε και τα 2.
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
αρχίζουν και τα κόβουν σιγά σιγά τα cd players
Kαι καλά κάνουν αλλά δε θα με χάλαγε να είχε και τα 2.
Δεν εχω θυρα usb
-
Πρέπει δηλαδή να κάνουμε τα CDάκια μας ΜΡ3 σγά-σγά ;
-
Ε το πιο ευκολο είναι αυτο
Βεβαια απαιτεί και το να παρεις το αμαξι πρωτα που αυτο όπως παμε τείνει να γίνει απο δύσκολο έως πολυ δυσκολο -
Και 'γω περίπου για το '24 μιλούσα (που ΔΕΝ θα έχουν σίγουρα CD player όλα) ...
-
Έτσι.Mαζι με την αναπτυξη θα έρθει και το Clio ...
-
Το VI !!
-
Επιτηδες άφησα κενο τον αριθμο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ε το πιο ευκολο είναι αυτο
Βεβαια απαιτεί και το να παρεις το αμαξι πρωτα που αυτο όπως παμε τείνει να γίνει απο δύσκολο έως πολυ δυσκολοΜπορεις να βαλεις και cd player που να παιρνει usb και aux.
Αλλα και παλι αν ειναι fixed το player στο αμαξι και δεν μπορεις να το αλλαξεις γινεται να βαλεις εξοδο aux σιγουρα με καποιο κιτ. -
Ή πιο απλα pc έχουμε όλοι, flashακια έχουμε όλοι.
Σε μια ώρα περιπου περνάς καμια 30αρια audio cd στο pc.Αντιγραφή-επικόλληση τα αρχεία στο flaskακι κι απο μια cdοθήκη που πιανει και χώρο μένεις με ένα flash στη USB να παίζει όλη του μουσική σου όποτε θες κι όποιο φάκελο θες εσύ -
Δεν θα το δεχτεί ο κόσμος, είναι συνηθισμένος στα σιντί, δεν θέλουμε φλασάκια, χάνει σε feedback, όποια εταιρία το κάνει θα επιστρέψει άρον άρον στα συστήματα με cd, όπως και διατηρούνται ακόμα οι κασέτες όπου είχε συνηθίσει όλος ο κόσμος, είναι του σατανά, καταστρέφουν την ευχαρίστηση της μουσικής, το τσίκι-τσίκι όταν κολλάνε είναι ο χαρακτήρας της ψηφιακής εγγραφής, σχόλια παρωχημένα, και άλλα σχόλια παρωχημένα, τρίτο σετ 'δεν θέλω να αλλάξει τίποτα, θέλω να είναι όπως ήταν στο δημοτικό' σχολίων, μπλα μπλα μπλα...
Τα έγραψα εγώ σε ένα ποστ για να μην έχουμε την κλασική τροπή της κουβέντας.
-
μπορουμε να παμε σε πικ απ αμα γουσταρετε
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν θα το δεχτεί ο κόσμος, είναι συνηθισμένος στα σιντί, δεν θέλουμε φλασάκια, χάνει σε feedback, όποια εταιρία το κάνει θα επιστρέψει άρον άρον στα συστήματα με cd, όπως και διατηρούνται ακόμα οι κασέτες όπου είχε συνηθίσει όλος ο κόσμος, είναι του σατανά, καταστρέφουν την ευχαρίστηση της μουσικής, το τσίκι-τσίκι όταν κολλάνε είναι ο χαρακτήρας της ψηφιακής εγγραφής, σχόλια παρωχημένα, και άλλα σχόλια παρωχημένα, τρίτο σετ 'δεν θέλω να αλλάξει τίποτα, θέλω να είναι όπως ήταν στο δημοτικό' σχολίων, μπλα μπλα μπλα...Τα έγραψα εγώ σε ένα ποστ για να μην έχουμε την κλασική τροπή της κουβέντας.
Renault Clio IV