-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειναι ετσι στημενο το αυτοκινητο που χανει προσφυση ο πισω αξονας για πλακα και με σχετικα αποτομο τροπο....
Πως γίνεται αυτό με 90 άλογα? Και σε τέτοια αμαξάρα!
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
ειναι ετσι στημενο το αυτοκινητο που χανει προσφυση ο πισω αξονας για πλακα και με σχετικα αποτομο τροπο....
τι σχεση εχουν τα αλογα???
(αμαξαρα???? )
-
τι σχεση εχουν τα αλογα???
(αμαξαρα???? )
Είναι τόοοοσο δυσδιάκριτη η ειρωνεία μου ?
-
sorry , δεν το επιασα αυτο που θες να πεις..
-
To 'Πως γίνεται αυτό με 90 άλογα? Και σε τέτοια αμαξάρα!' ήταν ειρωνικό ....
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
μα τι σχεση εχουν τα αλογα με το συστημα ευσταθειας!!!
τι σχεση εχει η ποιοτητα της ασφαλτου εκει με την δικη μας!!!
φυσικα και ειναι απαραιτητο και για αυτοκινητα 60 αλογων!!!!
αν ειναι τοτε σε αυτοκινητα με λιγα αλογα και κυβικα να μην βαζουν abs μιας και κινουνται μεσα στην πολη και δεν το πολυ-χρειαζονται!!!μα όλα αυτά που λες είναι 'κόκκινο πανί΄για τους ραλλάκιδες... οι πεζάκιδες έχουν σκυλοκρ@ξει το 207 rallye και εσύ μου μιλάς για αναγκαιότητα traction σε 60 άλογα.. αληθώς ανέστη
-
ε ?
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
μα τι σχεση εχουν τα αλογα με το συστημα ευσταθειας!!!
τι σχεση εχει η ποιοτητα της ασφαλτου εκει με την δικη μας!!!
φυσικα και ειναι απαραιτητο και για αυτοκινητα 60 αλογων!!!!
αν ειναι τοτε σε αυτοκινητα με λιγα αλογα και κυβικα να μην βαζουν abs μιας και κινουνται μεσα στην πολη και δεν το πολυ-χρειαζονται!!!μα όλα αυτά που λες είναι 'κόκκινο πανί΄για τους ραλλάκιδες... οι πεζάκιδες έχουν σκυλοκρ@ξει το 207 rallye και εσύ μου μιλάς για αναγκαιότητα traction σε 60 άλογα.. αληθώς ανέστη
τι σχεση εχει το ραλλακι με το auris και το αυτοκινητο το 60 αλογων!!!!
μιλαμε για αυτοκινητα που το αγοραζει ενας κοινος καταναλωτης!! -
τι να το κάνει το ESP το 1300άρι auris?
?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι να το κάνει το ESP το 1300άρι auris?
?
χαλιεσαι???
-
?
Παντως οταν το πηγαμε TD το Auris και πηγαινες μαλλιοκουβαρα σε στροφες... το τελευταιο πραγμα που ειχε ταση ηταν να πεταξει κωλο!
Ειπαμε, δεν σου αρεσουν τα Toyota, εισαι φανατικος Fordisti αλλα λίγο αντικεμενικοτης...
-
'Auris', 'μαλλιοκουβαρα', 'στροφες' στην ίδια πρόταση
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
'Auris', 'μαλλιοκουβαρα', 'στροφες' στην ίδια πρότασηκοιτα να δεις... εγω ειχα δαγκωσει την ταυτοτητα μου παντως...
-
Είσαι γνωστός χέστης έτσι και αλλιώς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι γνωστός χέστης έτσι και αλλιώς.επιτελους μια μεγαλη αληθεια
-
Είσαι γνωστός χέστης έτσι και αλλιώς.
επιτελους μια μεγαλη αληθεια
Γλαρε τι λεει? Ποσες ωρες εμειναν ακομα για να τελειωσει το φορματ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι γνωστός χέστης έτσι και αλλιώς.εσυ παντως θα εψαχνες τα λουρια για ejection
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Οτιδηποτε μη-τουρμπο ειναι πισογυρισμα, καποια στιγμη που θα βρεθεις συνοδηγος σε ενα τουρμπακι που προσπερναει στην εθνικη θα καταλαβεις. Τωρα αν επιμενεις μεταξυ των δυο, εμενα μ'αρεσει το αστρα αλλα θα σερνεταιΛοιπόν επειδή δεν μου αρέσουν οι 'εξυπνάδες' τα πράγματα έχουν ως εξής: Ένα ατμοσφαιρικό αυτοκίνητο πάντα τρώει τη σκόνη ενός υπερτροφοδοτούμενου του ίδιου ή και λίγο μικρότερου κυβισμού. Διότι το υπερτροφοδοτούμενο εμφανίζει καλές επιδόσεις σε όλο το φάσμα των στροφών.Ενώ ο κινητήρας 1.33 dual vvt-i εμφανίζει μέγιστη ισχύ 99hp στις 6000 στροφές το λεπτό. Όμως κανένας δε μας λέει τί γίνεται στο πεδίο από 1500-2000 στροφές το λεπτο. Όπου υπάρχει και μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων και η δυσαναλογία αυξάνεται.
Πλην όμως σε ένα αυτοκίνητο οι επιδόσεις δεν είναι το πάν. Όταν κάθεσαι συνοδηγός σε ένα toyota τρέμει το φυλλοκάρδι σου ώσπου να καταλάβεις ότι τα φρένα του είναι τόσο καλά που δύνανται να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο έγκαιρα και με ασφάλεια.
Όταν ο κινητήρας είναι υπερτροφοδοτούμενος η πιθανότητα να εμφανίσει τεχνικό πρόβλημα αγγίζει την βεβαιότητα σε αντίθεση με την αξιοπιστία ενός Ιαπωνικού Ονόματος.
Όταν το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Kosmocar και τους dealer αυτής Karenta, Παζαρόπουλος, Auto Marin μαθαίνει κανείς τί σημαίνει κάκιστες υπηρεσίες αντιπροσώπευσης ιδίως εαν τις συγκρίνει με την Toyota Ελλάς. Από την άλλη πλευρά τα ανταλλακτικτικά της Opel εχουν απίστευτα χαμηλές τιμές.Η δική μου επιλογή είναι Toyota Auris 1600
-
Ο χρήστης vacondios έγραψε:
Η δική μου επιλογή είναι Toyota Auris 1600
Προσεξες απο ποτε ειναι το θεμα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η δική μου επιλογή είναι Toyota Auris 1600
Προσεξες απο ποτε ειναι το θεμα;
Να ήταν μόνο αυτό.....
ASTRA 1.4 VS AURIS 1.33 D VVTI