-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Μάλλον θα τον χάσω τον αγώνα και τα δοκιμαστικά
Αλλά δε πειράζει...είναι για καλό σκοπό
(bachelor στη Μύκονο)
Μπορεί να φέρει και γούρι στην ομάδα σου Πού ξέρεις;
Λες να είμαι τόσο μαυρόγατα?
-
Μακάρι να βρέχει σε όλους του αγώνες, στα στεγνώνει και στο τέλος να ξαναβρέχει!
Νομίζω πως στο Μπαχρέιν είναι δυνατή η Φερράρι παραδοσιακά (νομίζω) οπότε οι φίλοι της ομάδος ίσως πάρουν κάποιον βαθμό και δε θα παραπονιούνται για το πως έχει καταντήσει η Bernie την F1. Το ίδιο φυσικά και για τους MacLaren Fans.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Μακάρι να βρέχει σε όλους του αγώνες, στα στεγνώνει και στο τέλος να ξαναβρέχει!Νομίζω πως στο Μπαχρέιν είναι δυνατή η Φερράρι παραδοσιακά (νομίζω) οπότε οι φίλοι της ομάδος ίσως πάρουν κάποιον βαθμό και δε θα παραπονιούνται για το πως έχει καταντήσει η Bernie την F1. Το ίδιο φυσικά και για τους MacLaren Fans.
Αν σου αρέσει το θέαμα με τα φετινά μονοθέσια..... Δεν μπορώ να τα συνηθίσω ρε Λόρδε. Αυτό με τις αεροτομές εμπρός και πίσω μου χαλάει την όποια αισθητική.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Βροχή δε νομίζω να έχειΜε την σκόνη (άμμο) που έχει εκεί, θέλει προσοχή όπως στο βρεγμένο στην αρχή του αγώνα....
-
μέχρι να βάλουμε τα καινούρια parts στο αυτοκίνητο, το ίδιο σκηνικό θα δούμε και αυτό το πσκ. απο Βαρκελώνη θα δούμε κάποια εξέλιξη.
παρεπιπτόντως...θεωρώ πολύ εύστοχο το σχόλιο του Niki Lauda που είπε οτι αν σε όλες τις θέσεις βρίσκονται Ιταλοί τότε είναι καταστροφικό! καλά ήμασταν με τον Γάλλο τον Βρετανό και τον Γερμανό στην ομάδα! άντε να έρθει ο Ισπανός....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μακάρι να βρέχει σε όλους του αγώνες, στα στεγνώνει και στο τέλος να ξαναβρέχει!
Νομίζω πως στο Μπαχρέιν είναι δυνατή η Φερράρι παραδοσιακά (νομίζω) οπότε οι φίλοι της ομάδος ίσως πάρουν κάποιον βαθμό και δε θα παραπονιούνται για το πως έχει καταντήσει η Bernie την F1. Το ίδιο φυσικά και για τους MacLaren Fans.
Αν σου αρέσει το θέαμα με τα φετινά μονοθέσια..... Δεν μπορώ να τα συνηθίσω ρε Λόρδε. Αυτό με τις αεροτομές εμπρός και πίσω μου χαλάει την όποια αισθητική.
εγώ έχω αρχίζει να τα συνηθίζω, σε βαθμό που όταν είδα φωτογραφίες απο τα περσινά μονοθέσια, μου φάνηκαν πολύ χαμηλές οι αεροτομές σε σημείο που κάτι μου έλειπε!
-
Είναι θέμα γούστου φυσικά, εμένα μου άρεσαν από την πρώτη στιγμή! Θεωρώ τα ομορφότερα μονοθέσια κάπου στο ΄90 και νομίζω τα φετινά προσεγγίζουν περισσότερο εκείνα σε σχέση με τα περυσινά.
-
FP1
-
Ο χρονος του Πικέ σε σχέση με αυτόν του Αλόνσο μας δειχνει οτι παλι δυνατη θα ειναι η Ρενω.
-
Σωστός
-
Είναι θέμα γούστου φυσικά, εμένα μου άρεσαν από την πρώτη στιγμή! Θεωρώ τα ομορφότερα μονοθέσια κάπου στο ΄90 και νομίζω τα φετινά προσεγγίζουν περισσότερο εκείνα σε σχέση με τα περυσινά.+1
Μου αρέσουν πολύ. Περισσότερο από τα περσινά.
-
Έβλεπα λίγο τα δοκιμαστικά τώρα, και βλέπω πως μάλλον η RedBull είναι γρήγορη και εδώ! Πίστεψα σε μια αναλαμπή της μόνο στην Κίνα τόσο έντονη. Σίγουρα και η Ρενώ έχει διορθωθεί πάρα πολύ.
-
Έβλεπα λίγο τα δοκιμαστικά τώρα, και βλέπω πως μάλλον η RedBull είναι γρήγορη και εδώ! Πίστεψα σε μια αναλαμπή της μόνο στην Κίνα τόσο έντονη. Σίγουρα και η Ρενώ έχει διορθωθεί πάρα πολύ.... και η Φερραρι τα ίδια ... αργή ΚΑΙ εδώ
-
-
Παντως αν εδιναν πρωταθληματα για τις Παρασκευες, ο Ροζμπεργκ θα το ειχε ηδη σπιτι του
-
Έτσι πως φαίνεται η κατάσταση βλέπω πάλι Φέττελ!
-
18ος ο Κίμις... Χάλια και πάλι η Ferrari.
-
Μη με γελουν τα ματια μου!!!
Alonso p2!!!
Να και η 2η 10αδα
-
Σημειοτεον βεβαια οτι ο πρωινος χρονος του Χαμιλτον ειναι αναλογος με αυτόν των RBR...
-
Αυτό ισχύει αλλά έχω την εντύπωση πως γενικά η πίστα έγινε κάπως πιο αργή, ειδικά προς το τέλος.
2009 FORMULA 1™ Gulf Air Bahrain Grand Prix (4th Round)