-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπερδεύτηκα!
Κογιότ πόσο πληρώνουμε ρε συ?Οι 'δίλιτροι'είστε στα 600 € για το '11...
Παίδες, χωρίς πλάκα, αν υπάρχει τρόπος, μπορείτε να καταθέσετε προσωρινά πινακίδες και να κάνετε νέα ταξινόμηση μέσα στο '11 ; Με -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
600σε εσένα δεν αλλάζει πολύ είτε παλιό είτε καινουργιο
Πως το έβγαλες αυτό?
Εδώ κοίτα τι γράφει: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... Id=4596294
Το 578 τι είναι? Για ποιούς?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μπερδεύτηκα!
Κογιότ πόσο πληρώνουμε ρε συ?Οι 'δίλιτροι'είστε στα 600 € για το '11...
Παίδες, χωρίς πλάκα, αν υπάρχει τρόπος, μπορείτε να καταθέσετε προσωρινά πινακίδες και να κάνετε νέα ταξινόμηση μέσα στο '11 ; Με -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εγώ είμαι στα 225γρ.Δε με συμφέρει.
Σε συμφέρει ! Είναι 560κάτι € !
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εγώ είμαι στα 225γρ.
Δε με συμφέρει.
Σε συμφέρει ! Είναι 560κάτι € !
Έχεις δίκιο.
To αστείο είναι ότι καινούρια 335i εκπέμπει 196 γρ και πληρώνει σχεδόν τα μισά από πέρσι...441 ευρώ
Το πουλάω να πάρω 335i
-
Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει... Τα αυτοκινητα που θα ταξινομηθουν απο 1/1/11 και μετα ποσο θα πληρωνουν???
-
Γελάω που το έχετε δέσει όλοι σχοινί κορδόνι οτι από του χρόνου θα ισχύει η κλίμακα με τους ρύπους έτσι όπως παρουσιάστηκε. Δεν υπάρχει περίπτωση. πρώτον γιατί δεν είναι προοδευτική, κάποιος να τους το μάθει αυτό, και δεύτερον επειδή δεν νομίζω να αφήσουν τους 'ρυπαίνοντες' σε τόσο χαμηλά τέλη.
Κατάργηση των τελών τώρα. Ας τα πάρουν από τους φοροφυγάδες. Οι μισοί μαντράδες κάνουν αυτή τη δουλειά, καταθέτουν πινακίδες και κυκλοφορούν κανονικότατα τα Ι.Χ. αυτωνών και των φίλων τους.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει... Τα αυτοκινητα που θα ταξινομηθουν απο 1/1/11 και μετα ποσο θα πληρωνουν???Σύμφωνα με τους ρύπους και τον δεύτερο πίνακα, εδώ.
Σε 4 χρόνια για τα ίδια κυβικά (1400) έχω πληρώσει:
2007 168€
2008 168€
2009 202€ αύξηση
2010 184€ μείωση (δικαιολογημένη κατά την άποψη μου, δεν γίνεται να σε τιμωρεί επειδή έχεις καινούριο αυτοκίνητο, και να τα ονομάζει ' πράσινα' τέλη)
2011 220€ αύξηση (και πάλι)
Ελπίζω το 2012 να είναι χρονιά μείωσης.Πάντως η 'κλοπή των πινακίδων κυκλοφορίας' και η αντικατάσταση της άδειας ίσως είναι η μοναδική εφικτή λύση για όσους θεωρούν παράλογα τα φετινά τέλη. Λύση που μπορεί να ταρακουνήσει και εφικτή στην Ελλάδα γιατί μπορεί να την κάνει ο καθένας μεμονωμένα (γιατί κείμενο για κοινή διαμαρτυρία κλπ φαντάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τη χώρα μας).
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Πάντως η 'κλοπή των πινακίδων κυκλοφορίας' και η αντικατάσταση της άδειας ίσως είναι η μοναδική εφικτή λύση για όσους θεωρούν παράλογα τα φετινά τέλη. Λύση που μπορεί να ταρακουνήσει και εφικτή στην Ελλάδα γιατί μπορεί να την κάνει ο καθένας μεμονωμένα (γιατί κείμενο για κοινή διαμαρτυρία κλπ φαντάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τη χώρα μας).
Εδω και μιση ωρα στριφογυρνα αυτη η ιδεα στο μυαλο μου... (Λες www να παρω τα πρωτα ΙΡΒ?? )
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πάντως η 'κλοπή των πινακίδων κυκλοφορίας' και η αντικατάσταση της άδειας ίσως είναι η μοναδική εφικτή λύση για όσους θεωρούν παράλογα τα φετινά τέλη. Λύση που μπορεί να ταρακουνήσει και εφικτή στην Ελλάδα γιατί μπορεί να την κάνει ο καθένας μεμονωμένα (γιατί κείμενο για κοινή διαμαρτυρία κλπ φαντάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για τη χώρα μας).
Εδω και μιση ωρα στριφογυρνα αυτη η ιδεα στο μυαλο μου... (Λες www να παρω τα πρωτα ΙΡΒ?? )
. Σε συμφέρει; Δεν τους συμφέρει όλους. Εγώ με το νέο σύστημα θα γλίτωνα μόλις 4€ και δεν αξίζει εφόσον του χρόνου θα τα ονομάσουν ανοιχτοπράσινα τέλη και θα τα αλλάξουν πάλι...
-
Παιδια κ πινακιδες να αλλαξετε ο φακελος σας στο υπουργειο εχει την ημερομηνια πρωτης ταξινομησης οποτε παλι αυτη η χρονολογια θα ισχυει... οι πινακιδες αλλαζουν, η αδεια οχι.
-
Τοτε να παμε να καψουμε το υπουργειο και να καουν οι φακελοι!!!!!!
-
καποιοι το εκαναν προπερσι, αλλα σε αλλο υπουργειο
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Οι μισοί μαντράδες κάνουν αυτή τη δουλειά, καταθέτουν πινακίδες και κυκλοφορούν κανονικότατα τα Ι.Χ. αυτωνών και των φίλων τους.για προχώρα το. παίζει εξυπηρέτηση?
χωρίς πλάκα κάποιος μπορεί να πλήρωσε 483 το 2008,580 το 2009,1530 το 2010, και 1200 όπως λένε για 2011.
τραγικές διαφορές. -
-
Στην λίστα έχει γίνει κάποιο λάθος...
Πχ το 308 1.6 120hp και το 3008 1.6 120hp έχουν το ίδιο ακριβώς μοτέρ, για ποιό λόγο να πληρώνει το δεύτερο παραπάνω τέλη; -
Άλλες εκπομπές λόγω διαφορετικής κατανάλωσης λόγω βάρους.
-
Τόσο πιο βαρύ είναι ενα μηδενικό ;
-
I'm pulling all strings to get my 599 delivered this year
καράσυμφέρει.το Niva είναι τρελό ανέκδοτο, το να πάρει βέβαια κάποιος καινούριο το 2011 εξίσου.
επίσης τα Dacia φάγαν καλό πακέτο. -
δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να μην ισχυσουν οι ρυποι και για τα αυτοκινητα πριν το 2010
ξαναλεω.. τι μ@λακες ειναι αυτοι ?
ενα πραγμα μονο με συνεφερε, τα 'πρασινα' τελη , αλλα τελικα πρασινα αλογα
δεν ειμαι φυσικα υπερ του περσινου καραγκιοζηλικιου οπου την πληρωνε ο κοσμακης με τα παλια αυτοκινητα, αλλα μη μου λες ρε φιλε πρασινα τελη και να με βαζεις να πληρωνω περισσοτερα απο την αρχαιολογια που καιει σουπερ...
εγιναν τα euro 4 και 5 παλια..
παντως απο με το νεο συστημα διαφοροι τουρμπατοι με λιγα κυβικα (κατω απο 2 λιτρα) θα τα βρουν σκουρα...
βλεπε 159 tbi που θα παει στα 425το καλυτερο μοτερ της αγορας κατα τα αλλα
ας μη μιλησουμε για το wankel που θα παει στα 822
(το challenge κιολας)παει πλεον το φορολογικο υπερατου
πλακα πλακα πλεον τι θα εχει νοημα να αγοραζει καποιος?
Τέλη κυκλοφορίας