-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
ΥΓ. Ποια είναι η λύση; Είναι σίγουρα στα δικά μου χέρια;Άμα στα χέρια σου έχεις ένα τέτοιο και καταφέρεις να μπεις στη βουλή...
-
Παίρνει αυτό 300 σφαίρες; Άσε που δεν είμαι και ο Λούκι Λουκ.
-
Παίρνει αυτό 300 σφαίρες; Άσε που δεν είμαι και ο Λούκι Λουκ.The UNDEAD don't die with bullets!
-
Ηρεμηστε ρε παιδια με τα τελη και ποιος φταιει.
Ολοι γνωριζουμε οτι το κρατος το κανουν οι πολιτες. Ας κοιταχτούμε στον καθρέπτη και ας αναρωτηθούμε 'ποσο καλοι πολιτες' ειμασταν σήμερα και το αν δωσαμε κοινωνικά το 'καλο παραδειγμα'.
Η λύση όλων των προβλημάτων είναι στα χέρια μας και πουθενα αλλού.
Άτιμοι πολίτες, γιατί αποφασίσατε τέτοια αύξηση των τελών; Κοιτιέμαι στον καθρέπτη και ρωτώ γιατί τα 483 ευρώ του 2.5 λιτρου έγιναν 880+500, ενώ ο μισθός μου έπεσε από τα 1.150 ευρώ στα 852. Τη στιγμή μάλιστα που σκάνε από παντού έκτακτες εισφορές και χαράτσια, βενζίνες στο 1.65 από 0.8 και δε συμμαζεύεται. Μήπως έχεις εσύ καλύτερο (=ομιλητικότερο) καθρέπτη, γιατί ο δικός μου έχει καταπιεί τη γλώσσα του;
ΥΓ. Ποια είναι η λύση; Είναι σίγουρα στα δικά μου χέρια;
γιατι ειμαι μαζοχας....και γουσταρω να πλερωνω ρε....σιγα μην ρωταγα εσενα!!!
και θα χτυπησω ενα 1200αρι πολσκι του 78 για να πλερωνω τελη 250 και επιπλεον τεκμηριο 5 χηνες....
οποτε με καντετ και πολσκι θα θεωρουμαι προνομιουχος....μπρουκλης!!
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
The UNDEAD don't die with bullets!Αυτό είναι πιο χρήσιμο εδώ μέσα στο forum παρά έξω.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επειδή δε μου απαντάς, θα γίνω πιο συγκεκριμένος. Στις 100 E-Class που θα δεις στο δρόμο, πόσες είναι πάνω από 1800;
ουτε και εσυ μου απαντησες.
Εγώ ρώτησα πρώτος.
komi από το car.gr δε μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Εκεί οι περισσότεροι θέλουν να ξεφορτωθούν τα πολλά κυβικά, ενώ οι 1800άρηδες δεν πουλάνε. Σε ΙΧ στο δρόμο εγώ θα δω 98 1800 και 2 με περισσότερα κυβικά.
Συμπέρασμα: Η Mercedes αγαπάει τους Έλληνες.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ΥΓ. Ποια είναι η λύση; Είναι σίγουρα στα δικά μου χέρια;
Άμα στα χέρια σου έχεις ένα τέτοιο και καταφέρεις να μπεις στη βουλή...
Παίρνει αυτό 300 σφαίρες; Άσε που δεν είμαι και ο Λούκι Λουκ.
Και 10-20 να καθαρίσεις, το σοκ θα ειναι τοσο μεγαλο που οι υπολοιποι θα συνετιστουν ή θα παραιτηθούν.
Το θεμα ειναι ποιος θα καταστρέψει τη ζωή του για να κανει λιγο καλυτερη τη δικη μας...
εγω προσανατολιζομαι σε κατι τετοιο που ειναι και νομιμο
http://www.lentzis.com/images/detailed/P1020179.jpg
http://www.lentzis.com/images/detailed/ ... 1_zoom.jpg
http://www.lentzis.com/images/detailed/ ... c6985b.jpgΚόμη δεν είμαι ακόμα επαγγελματίας ... Φοιτητής στα τελειωματα είμαι που όμως δουλεύει πλέον σχεδόν φουλ ταιμ ...
ε, οχι ρε φιλε.
δεν μπορείς να γραφεις τοσα εδω μεσα ενω εισαι ακομα φοιτητης.Οσες εικονες κι αν εχεις απο το περβαλλον σου...
Οσα χρόνια και αν εχεις καθησει συνοδηγός, δεν σημαινει οτι ξερεις να οδηγας κιολας
-
Το κράτος από τα τέλη κυκλοφορίας ήλπιζε να εισπράξει φέτος 1.3 δις. ευρώ, αλλά το ποσό δεν θα ξεπεράσει τα 900 εκατ. ευρώ, μιας και οι πινακίδες των περισσότερων αυτοκινήτων που κατατέθηκαν αφορούσαν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, άνω των 2.000 κ.εκ, αφού ο Έλληνας αποφάσισε να κρατήσει το μικρό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του και να θέσει σε ακινησία το δεύτερο, μεγάλου κυβισμού που είχε.
Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Περισσότερες από 250.000 πινακίδες παραδόθηκαν στις εφορίες - AutoBlog.gr
νεοτερες πληροφορίες αναφερουν οτι θα μειωθει δραματικα το ποσο που καλουνται να πληρωσουν σε τέλη οσοι εχουν μεγαλα και ενεργοβορα οχηματα.
'Οσο πιο πολυ καίει, τόσο χαμηλότερα τέλη θα πληρωνει' συμφωνα με στέλεχος του υπουργείου οικονομικων που δεν θελησε να δημοσιευτει η ταυτότητα του
Σε ότι αφορά τα καύσιμα, η κατανάλωση του 2011 παρουσίασε μείωση κατά 22%, οδηγώντας περισσότερα από 1.500 πρατήρια σε κλείσιμο τα τελευταία δύο χρόνια,
Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Περισσότερες από 250.000 πινακίδες παραδόθηκαν στις εφορίες - AutoBlog.gr
επίσης θα διπλασιαστούν ή θα τριπλασιαστούν τα τέλη στα χαμηλου κυβισμου αυτοκίνητα 'επειδη λογω μειωμενης κατανάλωσης δεν πληρωνουν αρκετα χρήματα σε καύσιμα' συμφωνα με το ιδιο στέλεχος.
http://www.autoblog.gr/2012/01/17/peris ... s-efories/καλα ντε, μην
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ε, οχι ρε φιλε.
δεν μπορείς να γραφεις τοσα εδω μεσα ενω εισαι ακομα φοιτητης.Οσες εικονες κι αν εχεις απο το περβαλλον σου...
Οσα χρόνια και αν εχεις καθησει συνοδηγός, δεν σημαινει οτι ξερεις να οδηγας κιολας
προφανώς και μπορώ να γράψω... μπορεί να μην έχω μεγάλη εμπειρία στον εργασιακό τομέα του χώρου μου, έχω όμως αντίληψη τι γίνεται στην αγορά...
αν αγόραζες 1600-1800αρι όταν την περίοδο των παχιών αγελάδων μπορούσες να αγοράσεις/συντηρήσεις άνετα 3500...
αν γενικά ήσουν μετρημένος αυτή η κατάσταση δεν θα επικρατούσε... τα παραδείγματα που έχω πολλά ... -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Παιδιά το ΠΑΡΤΥ τελείωσε !!!! Καταλάβετέ το ...... Το 1600άρι ΤΩΡΑ είναι η Πόρσε Καγιέν του παρελθόντος (πριν το 2008)!!!!!
αρα ετοιμασου του χρονου να πληρωσεις αντιστοιχα
και αν δεν μπορει να παει να το πουλησει,οσο οσο,1000 ευρω,και αν δεν πουλιεται ας προσεχε,ποιος του ειπε να παρει 1600αρι
Παιδιά , όσο έχω θα πληρώνω μετά ... πάπαλα!!!!
Φυσικά ας πρόσεχα! Εαν δεν έχω φυσικά θα το δώσω όσο και όσο !!!! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ε, οχι ρε φιλε.
προφανώς και μπορώ να γράψω... μπορεί να μην έχω μεγάλη εμπειρία στον εργασιακό τομέα του χώρου μου, έχω όμως αντίληψη τι γίνεται στην αγορά...
αν αγόραζες 1600-1800αρι όταν την περίοδο των παχιών αγελάδων μπορούσες να αγοράσεις/συντηρήσεις άνετα 3500...
αν γενικά ήσουν μετρημένος αυτή η κατάσταση δεν θα επικρατούσε... τα παραδείγματα που έχω πολλά ...Δηλ, Θα ειχα τα λεφτα για ενα Land Cruiser και θα αγοραζα Terios , επειδη αυτοι που κυβερνουν δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα ?
Ξερεις κανεναν που να το εκανε , να εχει 80-90Κ για αυτοκινητο και να πηρε καποιο με 20 ? -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
ε, οχι ρε φιλε.
αν γενικά ήσουν μετρημένος αυτή η κατάσταση δεν θα επικρατούσε... τα παραδείγματα που έχω πολλά ...Δηλ, Θα ειχα τα λεφτα για ενα Land Cruiser και θα αγοραζα Terios , επειδη αυτοι που κυβερνουν δεν εχουν καμια επαφη με την πραγματικοτητα ?
Ξερεις κανεναν που να το εκανε , να εχει 80-90Κ για αυτοκινητο και να πηρε καποιο με 20 ?στον άξονα των z λοιπόν ελληναράδες απλες...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ξερεις κανεναν που να το εκανε , να εχει 80-90Κ για αυτοκινητο και να πηρε καποιο με 20 ?
Πάρα πολλούς.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ε, οχι ρε φιλε.
μπορεί να μην έχω μεγάλη εμπειρία στον εργασιακό τομέα του χώρου μου, έχω όμως αντίληψη τι γίνεται στην αγορά...
αν γενικά ήσουν μετρημένος αυτή η κατάσταση δεν θα επικρατούσε... τα παραδείγματα που έχω πολλά ...το αυτοκινητο (τελη κλπ) ειναι απο τα τελευταία που με απασχολουν φιλε μου.
Αλλωστε απο τα 600€ περυσι στα 660, αντε 880 με την εισφορα, 300€ καπου θα τα βρεις.ειναι πολλα μαζεμενα ομως και ηρθαν αποτομα.
αυτό το: 'έχω όμως αντίληψη τι γίνεται στην αγορά... ' θα ηταν διαφορετικό αν ειχες οικογένεια με παιδια, περιουσιακα στοιχεια κλπ και εβλεπες ποσο αλλαξαν οι συσχετισμοι και οι υποχρεωσεις σου μεσα σε ενα μολις χρονο.
Αφορμή για την απαντηση μου σε σενα ήταν κυριως κατι που ανέφερες για ελευθερους επαγγελματιες, επιχειρηματιες κλπ οι οποιοι ειναι πιο ευπροσάρμοστοι στα συνεχως εναλλασομενα δεδομενα.
Δεν ειχες ομως ιδια εμπειρια, αλλα ειδες ή ακουσες. Δεν ειναι το ιδιο ακομα κι αν δουλευεις στην επιχειρηση του πατερα σου.Θα μπορουσα κι εγω να σου αναφερω αρκετα παραδειγματα που γνωριζω απο το κοντινο μου περιβαλλον Ε.Ε οι οποιοι επηρεαστηκαν (και το επιπεδο ζωης τους) πολυ περισσοτερο απο την κριση σε σχεση με καποιους μισθωτους υπαλληλους του ιδιωτικου ή του δημοσιου τομεα (ευτυχως δεν ξερω κανεναν που να εχασε τη δουλεια του)
προφανώς και μπορώ να γράψω...
edit: προφανώς και δεν εννοούσα να μην γραφεις, αλίμονο...
απλα οπως σου εξηγησα παραπανω, αυτα που γράφεις σχετικά με τον προγραμματισμο κλπ δεν συνάδουν με την ιδιοτητα του φοιτητη. Αλλες αναγκες και υποχρεώσεις εχει ο φοιτητης, άλλες ο εργαζόμενος που μενει μονος του κι αλλες ο εργαζομενος που εχει και οικογένεια.edit2: στο τσακ ημουν να παρω το LandCruiser, αλλα ειπα να παρω κατι πιο ταπεινο και οικονομικο γιατι 'δεν ξερεις τι γίνεται καμια φορα'
που να φανταζόμουν οτι ενα αυτοκινητο που καιει 7λιτ/100 και εχει εκπομπες 153 γραμμαρια θα ηταν δείγμα πλουτισμου -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ε, οχι ρε φιλε.
αν γενικά ήσουν μετρημένος αυτή η κατάσταση δεν θα επικρατούσε... τα παραδείγματα που έχω πολλά ...το αυτοκινητο (τελη κλπ) ειναι απο τα τελευταία που με απασχολουν φιλε μου.
Αλλωστε απο τα 600€ περυσι στα 660, αντε 880 με την εισφορα, 300€ καπου θα τα βρεις.ειναι πολλα μαζεμενα ομως και ηρθαν αποτομα.
αυτό το: 'έχω όμως αντίληψη τι γίνεται στην αγορά... ' θα ηταν διαφορετικό αν ειχες οικογένεια με παιδια, περιουσιακα στοιχεια κλπ και εβλεπες ποσο αλλαξαν οι συσχετισμοι και οι υποχρεωσεις σου μεσα σε ενα μολις χρονο.
Αφορμή για την απαντηση μου σε σενα ήταν κυριως κατι που ανέφερες για ελευθερους επαγγελματιες, επιχειρηματιες κλπ οι οποιοι ειναι πιο ευπροσάρμοστοι στα συνεχως εναλλασομενα δεδομενα.
Δεν ειχες ομως ιδια εμπειρια, αλλα ειδες ή ακουσες. Δεν ειναι το ιδιο ακομα κι αν δουλευεις στην επιχειρηση του πατερα σου.Θα μπορουσα κι εγω να σου αναφερω αρκετα παραδειγματα που γνωριζω απο το κοντινο μου περιβαλλον Ε.Ε οι οποιοι επηρεαστηκαν (και το επιπεδο ζωης τους) πολυ περισσοτερο απο την κριση σε σχεση με καποιους μισθωτους υπαλληλους του ιδιωτικου ή του δημοσιου τομεα (ευτυχως δεν ξερω κανεναν που να εχασε τη δουλεια του)
πολύ θα ήθελα να έχει ο πατέρας μου διυλιστήρια...
άλλο λέω εγώ και άλλο εσύ... δεν μάθαμε να είμαστε εγκρατείς και μετρημένοι και τώρα το πληρώνουμε... και αν κρίνω από τις πιπ@ς που γράφει ο φίλος από πάνω , θα το πληρώνουμε για χρόνια...
στην κατάσταση που είμαστε , είμαστε συνυπεύθυν όλοι... άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο... με γκρίνια και μιζέρια δεν γίνεται τίποτα... -
Πρώτη φορα συμφωνώ τόσο με τον red monster
-
Δν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα , οτι λεω πιπες, αλλα αν ναι να μαθεις να φερεσαι
Δεν εχω LC, μακαρι , ενα κορολλα 1600 του 03 εχω.
Αν εβγαζα προ κρισης 90Κ το χρονο ,(για εμενα αυτο ειναι το μεγιστο ποσο για αγορα αυτοκινητου, το ετησιο , καθαρο εισοδημα καποιου) ναι θα ειχα LC. Εχω ερωτα με αυτο το αμαξι.
Αν καποιος αγοραζει με αυτο το σκεπτικο, ουτε τεκμηρια τον απασχολουν, ουτε εκτακτες εισφορες, ουτε τιποτα.
Τωρα, ποσοι πρατουν ετσι, αυτο ειναι αλλη ιστορια. -
Οι 'άπλες', που δυστυχώς παρασύρθηκαν από την υπερβολή της ελληνικής κοινωνίας κατά τις 2 τελευταίες δεκαετίες, ήταν πάρα πολλοί.
Κι όχι μόνο στα αυτοκίνητα, αλλά και σε άλλα πράγματα.
Γνωστός μου πληρώνει 2.300 ευρώ δόση για το σπίτι που έφτιαξε σε οικόπεδο που αγόρασε με δάνειο κι αυτή τη στιγμή το οικογενειακό του εισόδημα είναι 2.400 ευρώ! Το πολεμάει με δικηγόρο για τροποποίηση της μηνιαίας δόσης, γιατί η τράπεζα δεν αποδέχεται διακανονισμό για Χ λόγους.Έβλεπες φοιτητές με αυτοκίνητα 15-30.000 ευρώ, γεμάτα τα πάρκινγκ των ΑΕΙ στου Ζωγράφου, σε σημείο που αναρρωτιόσουν τι διάολο δεν κάνεις σωστά.
Ή εξοχικά δίπατα, με πισίνες, ψησταριές, γκαζόν από μισθωτούς.
Οι πίστες φίσκα, ακόμα και καθημερινές.Οι Γερμανοί έτριβαν τα μάτια τους, αφού ζούσαν πιο μετρημένα, μας το έλεγαν όταν έρχονταν για διακοπές. Εμείς καμαρώναμε σαν γύφτικα σκεπάρνια, αντί να σκεφτούμε μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά.
Σου βγαίνουν τώρα οι Εσθονοί και άλλοι του τέως ανατολικού μπλοκ και μας κράζουν που κλαιγόμαστε, ενώ έχουμε βιοτικό επίπεδο πολύ ανώτερο από τους ίδιους που καλούνται να συμμετάσχουν στη...σωτηρία μας.Μήπως το παρατραβήξαμε λίγο ως λαός; Ας κρίνει καθένας για τον εαυτό του.
-
Είναι πολύ ευκολο να μιλάς εκ του ασφαλούς όταν είσαι έξω απ'΄τον χορό...
Αλλά πόσο έξω το έριξε ένας παντρεμένος δημοσιος υπάλληλος που αγόρασε ένα Hyundai Elantra 2.0 to 2008 με εισόδημα 25000 το χρόνο.
Από πέρυσι του κόπηκαν τα δώρα δηλαδή πολύ χονδρικά -1500 ευρώ. Χωρίς να υπολογίζω καμία άλλη μείωση που σίγουρα έχει φάει...
Φέτος βγήκε σε εφεδρεία και παίρνει το 60% του μισθού του άρα περίπου 14000 το χρόνο.
Τεκμηριο μόνο για να αναπνέει σαν παντρεμένος 5000 + 8800 το αυτοκίνητο = 13800 χωρίς σπίτι έτσι?Αντίθετα κάποιος αγαπούλας που σκόρπαγε (και συνεχίζει) κάθε βράδυ στα μπουζούκια χιλιάρικα (ευρώ) αναρωτιέμαι πόσο τεκμήριο έχει...
Αυτά τα 'μαζί τα φάγαμε' και 'ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας' είναι μαλακίες για την πλειοψηφία που σήμερα τρώει το αγγούρι της εσωτερικής υποτίμησης. Εξαιρέσεις όλοι έχουμε για παράδειγμα...
Αντίθετα ξέρω πολλούς που έχουν χρόνια να πάνε διακοπές ώστε να μαζέψουν αρκετά για να χτίσουν ένα σπίτι ή να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο.Τους νοικοκύριδες που έκαναν οικονομία για να αγοράσουν ιδιοκτησία πλήτουν τα τεκμήρια καταλάβετέ το. Εμένα που δουλεύω 10-12 ώρες την ημέρα, κανένας πούστης Πάγκαλος δεν θα με βάλει στο ίδιο τσουβάλι με αυτόν που κληρονόμισε 80 ακίνητα
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδιά το ΠΑΡΤΥ τελείωσε !!!! Καταλάβετέ το ...... Το 1600άρι ΤΩΡΑ είναι η Πόρσε Καγιέν του παρελθόντος (πριν το 2008)!!!!!
αρα ετοιμασου του χρονου να πληρωσεις αντιστοιχα
και αν δεν μπορει να παει να το πουλησει,οσο οσο,1000 ευρω,και αν δεν πουλιεται ας προσεχε,ποιος του ειπε να παρει 1600αρι
Παιδιά , όσο έχω θα πληρώνω μετά ... πάπαλα!!!!
Φυσικά ας πρόσεχα! Εαν δεν έχω φυσικά θα το δώσω όσο και όσο !!!!Υπάρχουν περιπτώσεις στη ζωή σου που ένιωσες ότι αδικείσαι και αντέδρασες?
Ή για όλα, πάντα, έλεγες 'ας πρόσεχα'?
Τέλη κυκλοφορίας