-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Πιστεύω ότι αν το κυνηγούσαμε με τον κατάλληλο τρόπο (εκεί θέλει ψάξιμο και όρεξη - ίσως ως 'έλληνες φορολογούμενοι' να είχαμε περισσότερες πιθανότητες) θα ήταν εξαρετικά εύκολο να στριμώξουμε τον ισχυρισμό του κράτους ότι 'αυτοκίνητο με κινητήρα Χ κυβικών εκατοστών συνεπάγεται Ψ παραπάνω έσοδα το χρόνο σε σχέση με αν κάποιος δεν το είχε' (και έπαιρνε ταξί για να πάει παντού?! ).
Κανονικά αυτοί θα πρέπει να αποδείξουν τη λογική, όχι εμείς ότι δεν υπάρχει (διότι με παραδείγματα ανετότατα μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτό που ισχυρίζεται το κράτος δεν ισχύει 'κατά κανόνα') και σίγουρα δε μπορούν να ορίζουν ό,τι τους βολεύει ως 'τεκμαρτή δαπάνη' - πρέπει να προκύπτει έπειτα από μια λογική διεργασία που να έχει άμεση επαφή με την πραγματικότητα.Αν θυμάμαι καλά το ΣΤΕ είχε κρίνει τα τεκμήρια οριακά συνταγματικά παλαιότερα, κι έτσι άνοιξε η κερκόπορτα, κι αφού άνοιξε είναι πολύ δύσκολο να κλείσει...
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε λοιπόν είναι να βρούμε την απόφαση αυτή.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα τεκμήρια ως (1) **concept **(έννοια) που ΟΚ, μπορεί να είναι 'συνταγματικά', και (2) ως νούμερα. Το ότι είναι συνταγματικά ως concept δε συνεπάγεται ότι και τα νούμερα έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Εκεί, νομίζω, είναι το ζουμί - και εκεί σίγουρα έχουμε μπόλικο 'πάτημα'.
-
Ακομα 2011 εχουμε και μου λειπει πολυ το κουτσουνι μου!
Η μεταβαση ή να το πω καλυτερα η καταβαση απο τα 300+ αλογα στα 75 ηταν πιο οδυνηρη απο τι περιμενα..
-
Τρελή ξενέρα...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Η μεταβαση ή να το πω καλυτερα η καταβαση απο τα 300+ αλογα στα 75 ηταν πιο οδυνηρη απο τι περιμενα..
μεγάλη πίκρα. δυστυχώς την δύναμη όσο εύκολα την συνηθίζεις προς τα πάνω τόσο δύσκολα την ξεσυνηθίζεις προς τα κάτω.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Εταιρος συνφορουμιτης, ανεφερε οτι τις παρεδωσε, αλλα αφησε 1000€ στην ακρη για να τις παρει οταν το θελησει...
Τα οποία ανασύρθησαν 2 μέρες μετά την κατάθεση για να πληρωθεί ένα ξεχασμένο χαράτσι για ένα άδειο σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Όχι που θα μου τα άφηνε ο Βενιζέλος
Περίμενα ότι η ακινητοποίηση του αυτοκινήτου και η μη χρήση του, θα μου δημιουργούσε στέρηση. Π@π@ρια, βλέπω να καταστρέφονται οι πινακίδες του...
Αλήθεια, μετά το πέρας του 12μηνου, οπότε και οι πινακίδες καταστρέφονται, ποια η διαδικασία επανχρήσης του; ΄Δηλαδή αν θέλω να το πινακιδώσω το 2014, θα πληρώσω τα τέλη του έτους ή και κάποιο ποσό για επανέκδοση αδείας και νέων πινακίδων; -
Τι είχες?!!!
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Τι είχες?!!!Μου αρέσει ο αόριστος 'είχες'.... Ακόμα το έχω
Ένα υπεραυτοκίνητο των ολόκληρων 1999κ.εκ των 660€ Τ.Κ. 8.800€ τεκμηρίου. 2.0 mx-5
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πιστεύω ότι αν το κυνηγούσαμε με τον κατάλληλο τρόπο (εκεί θέλει ψάξιμο και όρεξη - ίσως ως 'έλληνες φορολογούμενοι' να είχαμε περισσότερες πιθανότητες) θα ήταν εξαρετικά εύκολο να στριμώξουμε τον ισχυρισμό του κράτους ότι 'αυτοκίνητο με κινητήρα Χ κυβικών εκατοστών συνεπάγεται Ψ παραπάνω έσοδα το χρόνο σε σχέση με αν κάποιος δεν το είχε' (και έπαιρνε ταξί για να πάει παντού?! ).
Κανονικά αυτοί θα πρέπει να αποδείξουν τη λογική, όχι εμείς ότι δεν υπάρχει (διότι με παραδείγματα ανετότατα μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτό που ισχυρίζεται το κράτος δεν ισχύει 'κατά κανόνα') και σίγουρα δε μπορούν να ορίζουν ό,τι τους βολεύει ως 'τεκμαρτή δαπάνη' - πρέπει να προκύπτει έπειτα από μια λογική διεργασία που να έχει άμεση επαφή με την πραγματικότητα.Αν θυμάμαι καλά το ΣΤΕ είχε κρίνει τα τεκμήρια οριακά συνταγματικά παλαιότερα, κι έτσι άνοιξε η κερκόπορτα, κι αφού άνοιξε είναι πολύ δύσκολο να κλείσει...
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε λοιπόν είναι να βρούμε την απόφαση αυτή.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα τεκμήρια ως (1) **concept **(έννοια) που ΟΚ, μπορεί να είναι 'συνταγματικά', και (2) ως νούμερα. Το ότι είναι συνταγματικά ως concept δε συνεπάγεται ότι και τα νούμερα έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Χρειάζεται διάβασμα αλλά μια καλή αρχή
Το καθιερούμενο τεκμήριο του ελάχιστου φόρου εισοδήματος των ελευθέρων επαγγελματιών (δηλαδή του τέλους επιτηδεύματος) θα αποτελούσε συνταγματικώς ανεκτό τρόπο προσδιορισμού της πραγματικής φοροδοτικής ικανότητας των ελευθέρων επαγγελματιών μόνο εάν το τεκμήριο αυτό ήταν μαχητό, δηλαδή να επιτρεπόταν η ανταπόδειξή του από τον φορολογούμενο (ΣτΕ 2919/1999). Το αντικειμενικό κριτήριο ή τεκμήριο καθορισμού ελάχιστου εισοδήματος συνάδει με το άρθρο 20 παρ. 1 του Συντάγματος (δικαίωμα δικαστικής προστασίας) και το άρθρο 6 παρ. 1 της Ε.Σ.Δ.Α. (δικαίωμα σε δίκαιη δίκη) μόνο όταν δίνει το δικαίωμα και τη δυνατότητα στον φορολογούμενο να μην αποδεχθεί την εφαρμογή του συστήματος αυτού ασκώντας προσφυγή ενώπιον του αρμόδιου διοικητικού δικαστηρίου και προσκομίζοντας στοιχεία που να αποδεικνύουν την αδυναμία καταβολής του φόρου εισοδήματος εκ μέρους του φορολογούμενου επαγγελματία (ΣτΕ 230/2002).
Την προηγούμενη φορά την είχαν 'γλυτώσει' επιτρέποντας την 'μαχητότητα' του τεκμηρίου για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών. Προσέξτε την διατύπωση του νόμου που αναφέρει περιπτώσεις στις οποίες 'ΙΔΙΩΣ' ισχύει η 'μαχητότητα' χωρίς να αποκλείει άλλες περιπτώσεις
('Αρθρο 16 παρ. 2) Το ετήσιο συνολικό ποσό της αντικειμενικής δαπάνης, που προσδιορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου, μπορεί να αμφισβητηθεί από τον φορολογούμενο όταν αυτό είναι μεγαλύτερο από την πραγματική δαπάνη του φορολογουμένου και των μελών που τον βαρύνουν, εφόσον αυτό αποδεικνύεται από τον υπόχρεο με βάση πραγματικά περιστατικά ή στοιχεία. Τέτοια περιστατικά συντρέχουν ιδίως στο πρόσωπο των υπόχρεων, οι οποίοι:
α) υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις,
β) είναι φυλακισμένοι,
γ) νοσηλεύονται σε νοσοκομείο ή κλινική,
δ) είναι άνεργοι και δικαιούνται βοήθημα ανεργίας,
ε) συγκατοικούν με συγγενείς πρώτου βαθμού και έχουν μειωμένες δαπάνες διαβίωσης, λόγω αποδεδειγμένης συμβολής στις δαπάνες αυτές των συγγενών τους με την προϋπόθεση ότι οι τελευταίοι αυτοί έχουν εισόδημα από εμφανείς πηγές,
στ) είναι ορφανοί ανήλικοι οι οποίοι έχουν στην κυριότητά τους επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης από κληρονομιά του πατέρα ή της μητέρας τους και
ζ) προσκομίζουν στοιχεία από τα οποία αποδεικνύεται ότι για λόγους ανώτερης βίας πραγματοποίησαν δαπάνη μικρότερη από την αντικειμενική.
Όταν συντρέχει μία ή περισσότερες από τις περιπτώσεις αυτές, ο φορολογούμενος υποχρεούται να υποβάλει μαζί με τη δήλωσή του και τα αναγκαία δικαιολογητικά για την απόδειξη των ισχυρισμών του. Ο προϊστάμενος της δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας ελέγχει την αλήθεια των ισχυρισμών και την ακρίβεια των αποδεικτικών στοιχείων του φορολογουμένου και μειώνει ανάλογα την ετήσια αντικειμενική δαπάνη, στην οποία αναφέρονται οι ισχυρισμοί και τα αποδεικτικά στοιχεία.
Στις πιο πάνω α΄ και ε΄ περιπτώσεις, η διαφορά μεταξύ της αντικειμενικής δαπάνης και της πραγματικής δαπάνης λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό της συνολικής αντικειμενικής δαπάνης του γονέα ή του τέκνου που συμβάλλει στις δαπάνες διαβίωσης του υπόχρεου.
Αν πρόκειται για τους γονείς, η διαφορά αντικειμενικής δαπάνης καταλογίζεται σε εκείνον που έχει το μεγαλύτερο εισόδημα. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
.. μετά το πέρας του 12μηνου, οπότε και οι πινακίδες καταστρέφονται, ποια η διαδικασία επανχρήσης του; ΄Δηλαδή αν θέλω να το πινακιδώσω το 2014, θα πληρώσω τα τέλη του έτους ή και κάποιο ποσό για επανέκδοση αδείας και νέων πινακίδων;Εφ΄όσον έχουν καταστραφεί λόγω παρόδου 1 έτους και πλέον, όποτε θές πάς και εκδίδεις καινούριες, πληρώνοντας το σχετικό πα-παράβολο που είναι 30€ . Πας ΔΟΥ, πληρώνεις σήμα τρέχοντος έτους (χωρίς πρόστιμο), παίρνεις την άδεια κυκλοφορίας και λοιπές αποδείξεις (κατάθεσης πινακίδων-νέων τελών) και πάς Υπ. Μεταφορών, όπου εκδίδονται αυθημερόν καινούριες πινακίδες αλλά και νέα άδεια (αυτή χωρίς παράβολο), ώστε να αναγράφονται οι νέες πινακίδες.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Ένα (1) ευρώ κατέθεσαν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2012 δυο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου.
..
..
... σε έναν εισπρακτικό μηχανισμό που η πλειοψηφία των πολιτών τον έχει αποδεχτεί διότι οι θεσμικές άμυνές της είναι ανύπαρκτες...
...
...http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimat ... iniou.html
Το πήραν το σήμα των τελών κυκλοφορίας με το 1 ευρώ που πλήρωσαν?
Τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις?Η διαδικασία που ακολούθησαν, αν κατάλαβα καλά, είναι η ίδια που μπορεί ν'ακολουθήσει κάποιος αν θέλει να πληρώσει τη ΔΕΗ χωρίς να πληρώσει υποχρεωτικά και την ΕΡΤ...
-
Αίτηση έκανε όπως βλέπω.
Με 1 ευρώ θα πάρει 1 @. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εταιρος συνφορουμιτης, ανεφερε οτι τις παρεδωσε, αλλα αφησε 1000€ στην ακρη για να τις παρει οταν το θελησει...
Τα οποία ανασύρθησαν 2 μέρες μετά την κατάθεση για να πληρωθεί ένα ξεχασμένο χαράτσι για ένα άδειο σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Όχι που θα μου τα άφηνε ο Βενιζέλος
Περίμενα ότι η ακινητοποίηση του αυτοκινήτου και η μη χρήση του, θα μου δημιουργούσε στέρηση. Π@π@ρια, βλέπω να καταστρέφονται οι πινακίδες του...
Αλήθεια, μετά το πέρας του 12μηνου, οπότε και οι πινακίδες καταστρέφονται, ποια η διαδικασία επανχρήσης του; ΄Δηλαδή αν θέλω να το πινακιδώσω το 2014, θα πληρώσω τα τέλη του έτους ή και κάποιο ποσό για επανέκδοση αδείας και νέων πινακίδων;Σιγα τωρα που στις εφοριες θα καθονται να καταστρεφουν πινακιδες... Τις ιδιες θα παρεις και μετα 10 χρονια
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ακομα 2011 εχουμε και μου λειπει πολυ το κουτσουνι μου!Η μεταβαση ή να το πω καλυτερα η καταβαση απο τα 300+ αλογα στα 75 ηταν πιο οδυνηρη απο τι περιμενα..
bye bye landcruiser + audi 3.2, hallo LADA NIVA 99...στην υγεια μας...και ομως το εκανα και ειμαι πολυυυυ καλαααα
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αίτηση έκανε όπως βλέπω.
Με 1 ευρώ θα πάρει 1 @.Αυτο (@) και μια γραπτη απαντηση εντός 30 ημερών (σύμφωνα με τις προθεσμίες διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών) πως δεν υπάρχουν προκαθορισμένα τελη για την περιπτωση τους αξίας 1€. Η ημερομηνία αίτησης έχει την ισχύ της και η 'εκπροθεσμη' απαντηση στους τυχόντες χρονικούς περιορισμούς αγοράς τελών δεν τους ενδιαφέρει ... απλώς καθυστερούν την αγορά τους για καποιες μερες.
Κοινώς απλώς για τον 'θορυβο'. -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Ακομα 2011 εχουμε και μου λειπει πολυ το κουτσουνι μου!
bye bye landcruiser + audi 3.2, hallo LADA NIVA 99...στην υγεια μας...και ομως το εκανα και ειμαι πολυυυυ καλαααα
αν είχα τα λεφτά εχώ δεν θα το έκανα με ΤΙΠΟΤΑ στην θέση σου.
να έχω landcruiser και να την βγάζω με niva? απαπαπα ούτε στον εχθρό μου.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/ena-1-evro-gia-ta-teli-kikloforias-katethesan-dio-ekpedeftiki-sti-dou-agriniou.htmlΑίτηση έκανε όπως βλέπω.
Με 1 ευρώ θα πάρει 1 @.Επειδή η απάντηση είναι , σύντομη , το λες : αστειευόμενος ... ως κυνική πραγματικότητα ή ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει ?
Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε μία πιο αναλυτική απάντηση . -
Την απάντησή μου τη βρίσκω ιδιαίτερα αναλυτική.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Χρειάζεται διάβασμα αλλά μια καλή αρχή
Το καθιερούμενο τεκμήριο του ελάχιστου φόρου εισοδήματος των ελευθέρων επαγγελματιών (δηλαδή του τέλους επιτηδεύματος) θα αποτελούσε συνταγματικώς ανεκτό τρόπο προσδιορισμού της πραγματικής φοροδοτικής ικανότητας των ελευθέρων επαγγελματιών μόνο εάν το τεκμήριο αυτό ήταν μαχητό, δηλαδή να επιτρεπόταν η ανταπόδειξή του από τον φορολογούμενο (ΣτΕ 2919/1999). Το αντικειμενικό κριτήριο ή τεκμήριο καθορισμού ελάχιστου εισοδήματος συνάδει με το άρθρο 20 παρ. 1 του Συντάγματος (δικαίωμα δικαστικής προστασίας) και το άρθρο 6 παρ. 1 της Ε.Σ.Δ.Α. (δικαίωμα σε δίκαιη δίκη) μόνο όταν δίνει το δικαίωμα και τη δυνατότητα στον φορολογούμενο να μην αποδεχθεί την εφαρμογή του συστήματος αυτού ασκώντας προσφυγή ενώπιον του αρμόδιου διοικητικού δικαστηρίου και προσκομίζοντας στοιχεία που να αποδεικνύουν την αδυναμία καταβολής του φόρου εισοδήματος εκ μέρους του φορολογούμενου επαγγελματία (ΣτΕ 230/2002).
Την προηγούμενη φορά την είχαν 'γλυτώσει' επιτρέποντας την 'μαχητότητα' του τεκμηρίου για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών. Προσέξτε την διατύπωση του νόμου που αναφέρει περιπτώσεις στις οποίες 'ΙΔΙΩΣ' ισχύει η 'μαχητότητα' χωρίς να αποκλείει άλλες περιπτώσεις
('Αρθρο 16 παρ. 2) Το ετήσιο συνολικό ποσό της αντικειμενικής δαπάνης, που προσδιορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου, μπορεί να αμφισβητηθεί από τον φορολογούμενο όταν αυτό είναι μεγαλύτερο από την πραγματική δαπάνη του φορολογουμένου και των μελών που τον βαρύνουν, εφόσον αυτό αποδεικνύεται από τον υπόχρεο με βάση πραγματικά περιστατικά ή στοιχεία. Τέτοια περιστατικά συντρέχουν **ιδίως **στο πρόσωπο των υπόχρεων, οι οποίοι:
α) υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις,
β) είναι φυλακισμένοι,
γ) νοσηλεύονται σε νοσοκομείο ή κλινική,
δ) είναι άνεργοι και δικαιούνται βοήθημα ανεργίας,
ε) συγκατοικούν με συγγενείς πρώτου βαθμού και έχουν μειωμένες δαπάνες διαβίωσης, λόγω αποδεδειγμένης συμβολής στις δαπάνες αυτές των συγγενών τους με την προϋπόθεση ότι οι τελευταίοι αυτοί έχουν εισόδημα από εμφανείς πηγές,
στ) είναι ορφανοί ανήλικοι οι οποίοι έχουν στην κυριότητά τους επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης από κληρονομιά του πατέρα ή της μητέρας τους και
ζ) προσκομίζουν στοιχεία από τα οποία αποδεικνύεται ότι για λόγους ανώτερης βίας πραγματοποίησαν δαπάνη μικρότερη από την αντικειμενική.
Όταν συντρέχει μία ή περισσότερες από τις περιπτώσεις αυτές, ο φορολογούμενος υποχρεούται να υποβάλει μαζί με τη δήλωσή του και τα αναγκαία δικαιολογητικά για την απόδειξη των ισχυρισμών του. Ο προϊστάμενος της δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας ελέγχει την αλήθεια των ισχυρισμών και την ακρίβεια των αποδεικτικών στοιχείων του φορολογουμένου και μειώνει ανάλογα την ετήσια αντικειμενική δαπάνη, στην οποία αναφέρονται οι ισχυρισμοί και τα αποδεικτικά στοιχεία.
Στις πιο πάνω α΄ και ε΄ περιπτώσεις, η διαφορά μεταξύ της αντικειμενικής δαπάνης και της πραγματικής δαπάνης λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό της συνολικής αντικειμενικής δαπάνης του γονέα ή του τέκνου που συμβάλλει στις δαπάνες διαβίωσης του υπόχρεου.
Αν πρόκειται για τους γονείς, η διαφορά αντικειμενικής δαπάνης καταλογίζεται σε εκείνον που έχει το μεγαλύτερο εισόδημα.Ωραίος.
Τα (δ) & (ε) αναμφίβολα 'παίζουν' σε πολλές περιπτώσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Μ' αρέσει όμως και το (ζ), ειδικά το 'για λόγους ανωτέρας βίας (...) πραγματοποίησαν δαπάνη μικρότερη από την αντικειμενική'.
Αν εγώ δεν κάνω κάπου 45.000 χλμ το χρόνο (με τις τρέχουσες τιμές βενζίνης) που θα έπρεπε για να μην είναι άδικο το τεκμαρτό των 8.800 αλλά από 6 έως 8.000 χλμ, πράγμα το οποίο μπορεί ν' αποδειχτεί από τα χαρτιά των σέρβις, ΚΤΕΟ, κλπ, πρέπει να είναι για λόγους 'ανωτέρας βίας'??!...Εκείνοι, πώς αιτιολογούν ότι αύξησαν τα τεκμήρια κατά ~65%? Είχαν κάνει λάθος στους προϊγούμενους υπολογισμούς τους και τώρα το διόρθωσαν?!...
Πάντως το λογικό θα ήταν όποιος αδικείται από το τεκμαρτό που του έχουν βάλει αυθαίρετα (επάνω στο οποίο μπορεί να του έχουν βάλει και 'εκτακτη εισφορά' μάλιστα) να καταθέσει επιστολή που να παρουσιάζει τα πραγματικά του έξοδα λόγω ΙΧ. Δεν ξέρω τι πιθανότητες έχει να δικαιωθεί, και αναμφίβολα πολλοί θα το θεωρήσουν αστείο κάτι τέτοιο. Είναι ίσως κάπως αστείο, δεδομένης της χώρας στην οποία ζούμε. Αλλά προσωπικά ακόμα πιο αστεία βρίσκω τη συμπεριφορά προβάτου σε τέτοια θέματα - αυτή είναι που μας έχει φέρει εδώ που είμαστε.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αίτηση έκανε όπως βλέπω.
Με 1 ευρώ θα πάρει 1 @.Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αίτηση έκανε όπως βλέπω.
Με 1 ευρώ θα πάρει 1 @.Επειδή η απάντηση είναι , σύντομη , το λες : αστειευόμενος ... ως κυνική πραγματικότητα ή ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει ?
Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε μία πιο αναλυτική απάντηση .Την απάντησή μου τη βρίσκω ιδιαίτερα αναλυτική.
Τουλάχιστον είχες την ευκαιρία .
wasted . . .
-
Ο χρήστης ΣΟΟΕ έγραψε:
Κύριοι,Απο το 2008 προσπαθούμε να οργανώσουμε τον Σύλλογο Οδηγών Οχημάτων Ελλαδος (ΣΟΟΕ) .... Αν δείτε την σελίδα μας στο FACEBOOK δυστυχώς είμαστε μόνο 42 .... Αν διαθέτετε λίγο χρόνο θα δείτε ότι ο σκοπός του καταστατικού περιλαμβάνει πολλα απο αυτα που μας ενοχλούν.
Αν δεν αποκτήσουμε οντότητα και φωνή ποτε δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά ....
Σας ευχαριστώ
Καλο βράδυ και χρονια σας πολλά
Εντάξει, που να μπαίνει τώρα ο Έλληνας στο ΣΟΕΕ, να κάνει εγγραφή....
Είναι δύσκολα πράγματα...
Προτιμάει να γκρινιάζει, να πληρώνει τα κερατιάτικα και μετά να ψάχνει τρόπους να κλέψει το κράτος που τον έκλεψε (εκτός κι αν το έχει ήδη κάνει...) κλπΠαρεμπιτπόντως, για όσους δεν το έχουν υπόψη τους:
Παράταση έως τις 13 Ιανουαρίου δίνει τελικά το υπουργείο Οικονομικών για την προμήθεια των σημάτων των τελών κυκλοφορίας, λόγω της απεργίας των εφοριακών υπαλλήλων .
Στην απόφαση του υπουργείου σημειώνεται ωστόσο ότι** η προμήθεια των τελών από τις 2 έως τις 13 Ιανουαρίου θα γίνεται** μόνο από τις ΔΟΥ.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας του έτους 2012 που λήγει 31-12-2011 καθώς και για την θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται μέχρι και τις 13-1-2012.
Για το χρονικό διάστημα από τις 2-1-2012 έως και τις 13-1-2012, τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας θα χορηγούνται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες'.
Εν τω μεταξύ, παράταση έως τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις που λήγουν στις 30 Δεκεμβρίου.
Τέλη κυκλοφορίας