Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
elteo
Εννοώ πως φαίνεται πως δεν θεωρείς τον Γιωργάκη σωτήρα και πολύ καλά κάνεις. Αλλά ακόμη ο Κωστάκης δεν φαίνεται να σε έχει πείσει για το πόσο άχρηστος και ανίκανος είναι...
από που το συμπέρανες αυτό; Πρέπει να είμαι κομματόσκυλο για να μην βλέπω τα χάλια μας ως χώρα και οικονομία. Που ακόμα και τα κομματόσκυλα γαβγίζουν μετά τα βατοπέδια και λοιπά σκάνδαλα. Φάντασου που φτάσαμε...
Εκτός αν θεωρείς τα χάλια που έχει η οικονομία, αποκλειστικό φταίξιμο του Γιωργάκη και των ΠΑΣΟΚων, ενώ εάν ενθυμούμαι καλώς, πάνε 5 χρόνια τώρα που τα καημένα τα ΠΑΣΟΚια δεν έχουν δει υπουργείο ούτε με κυάλι...
Το σχόλιο μου στον ιταλάκια από το οποίο πιάστηκες είναι για την άσπρη μέρα που όλοι (?) ελπίζουν με την έλευση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Να θυμίσω απλά και ενδεικτικά ότι στο σκάνδαλο της Ζιμενς και οι δύο χρηματίστηκαν. Εκεί πάει η ένστασή μου. Δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του Γιωργάκη. Για κοίτα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και πέσμου πόσα στελέχη βλέπεις στην σύνθεση του τα οποία έβλεπες και στις 2 κυβερνήσεις του Σημίτη ή ακόμα ακόμα και του μακαρίτη;
Ε, νομίζω πως έχω το δικαίωμα, για τα σημερινά χάλια, να βρίζω ΚΥΡΙΩΣ, τον Κωστάκη, γιατί αν πρέπει να ανατρέξω ΚΑΙ στο παρελθόν, θα πρέπει να βρίζω τουλάχιστον καμιά ντουζίνα νοματαίους και θα είναι αν μη τι άλλο χρονοβόρο!
Δεν σου αφαίρεσε το δικαίωμα αυτό κανείς. Αλλά θέλει τουλάχιστο 2 για να χορέψεις τον χορό του ζαλόγγου.