-
Εκεί έπρεπε να βάλει +50%
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Εκεί έπρεπε να βάλει +50%Στην πυρά-στην πυρά!
-
Ξέχασες την ασφάλεια......
-
720???
Απο σημερα κιολας αποταμιευση 20 ευρ την εβδομαδα για τα τελη που ερχονται..!!!
Ρε πουστη μου!!
-
Οσοι δεν ξέρετε καμιά ξένη γλώσσα ξεκινάτε σιγά σιγά τα μαθήματα
θα χρειαστεί
-
Με πρόχειρο υπολογισμό, 1.2 δις τα έσοδα από ΤΚ πέρσι (αν θυμάμαι καλά, γιατί το minfin.gr έχει πέσει), το υπουργείο προσβλέπει σε αύξηση από τον επιπλέον φόρο 300εκ, ήτοι +25% η αύξηση, ενώ ο κ. Παπακωσταντίου εχτές στην εκπομπή του κ. Παπαχελά μας κορόιδεψε μέσα στα μούτρα μας ότι δεν πρέπει να ακούμε τα διάφορα δημοσιεύματα και μιλάμε για ποσοστό σαφώς μικρότερο του 20%...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το +20% στα ΤΚ ειναι ψιχουλα μπροστα σε ολες τις αλλες αυξησεις που ερχονται, ανοιξτε τα ματια σας...καλα οσοι εχουν απο 2λιτρο και πανω...
στο τόπικ για τα τέλη είμαστε τι να πούμε για το αφορολόγητο;
-
Με βλέπω να πουλάω το αυτοκινητο μου
-
και ποιος θα το παρει? Ο Παπαχελάς δεν τον ρώτησε τίποτα πάντως
να του πει... που πας ρε καραγκιόζη ... ειδες ποσοι καταθεσαν πινακίδες?
και το συνδεσμος δε μιλαει γιατί αγοράζουν καινουργια έτσι και τα μεταχειρισμένα 2000 τα πετανε5000 χιλιαρικα///
-
Αυτό να μου πεις. Θα επιστρέψω τις πινακίδες και θα το'χω να το βλέπω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το +20% στα ΤΚ ειναι ψιχουλα μπροστα σε ολες τις αλλες αυξησεις που ερχονται, ανοιξτε τα ματια σας...
καλα οσοι εχουν απο 2λιτρο και πανω...
ε μα να γκρινιαζουμε γιατι θα δωσουμε 100€ παραπανω του χρονου, οταν πχ θα εχεις δωσει:
- 500€ παραπανω για πετρελαιο θερμανσης
- 500-1000€ παραπανω απο την αλλαγη του ΦΠΑ σε βασικα προιοντα
- πιθανον καποιοι να μεινουν ανεργοι ή θα υποστουν μειωση μισθου
- 200-5000€ με την καταργηση φοροαπαλλαγων και την μειωση του αφορολογητου
ειναι καπως
-
Αναδεικνύομαι σιγά σιγά σε μεγάλο χρηματοδότη του ελληνικού κράτους (μετά τον μανόσκυ φυσικά, από τον ιδρώτα του οποίου ζει το δίχως άλλο η μισή Ελλάδα... ).
Τέλη στην ΒΜW 720€
Τέλη στην Lancia, 145€
Ασφάλεια BMW(μεικτή): 985€ (λογικά θα μειωθεί πάντως λόγω απομείωσης της αξίας)
Ασφάλεια στην Lancia: 325 € (αν θυμάμαι καλά).Συνολάκι: 2125€ τα πάγια.
Αστεία πράγματα, αν υπολογίσω τον παραπάνω άμεσο φόρο που έχω πληρώσει για το 2010 και φυσικά και για το 2011, βάλε και τους άμεσους και τους έμμεσους για να μην μιλήσω για βενζίνη ε;
Και φυσικά, σε σχέση με κάποιους που είναι άνεργοι την ώρα που μιλάμε, θα έλεγα πως ζω αρχοντικά (έστω κι αν μαζί με τις διάφορες περικοπές στην δουλειά, έχω χάσει ΠΟΛΛΑ χρήματα...).
Ευτυχώς που τσιμπάμε και κάνα εξτραδάκι σε δουλειές από δω κι από εκεί και αναπτερώνεται λίγο η ελπίδα, αλλιώς τώρα θα είχα αρχίσει ήδη το πακετάρισμα με κατεύθυνση τους Αντίποδες! Έμαθα πως στην Αυστραλία ψάχνουν για μηχανικούς , ενώ και το κλίμα είναι μια χαρά!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το +20% στα ΤΚ ειναι ψιχουλα μπροστα σε ολες τις αλλες αυξησεις που ερχονται, ανοιξτε τα ματια σας...
καλα οσοι εχουν απο 2λιτρο και πανω...
ε μα να γκρινιαζουμε γιατι θα δωσουμε 100€ παραπανω του χρονου, οταν πχ θα εχεις δωσει:
- 500€ παραπανω για πετρελαιο θερμανσης
- 500-1000€ παραπανω απο την αλλαγη του ΦΠΑ σε βασικα προιοντα
- πιθανον καποιοι να μεινουν ανεργοι ή θα υποστουν μειωση μισθου
- 200-5000€ με την καταργηση φοροαπαλλαγων και την μειωση του αφορολογητου
ειναι καπως
ρε μλκ αυτά τα λέμε στο ΔΝΤ τοπικ όπου λέει ο κάθε πικραμένος τον πόνο του.
-
Εμενα με απασχολει το ονομα των νεων τελων. Τα προηγουμενα τα ειχαν βαφτισει ''πρασινα'' τελη. Τα νεα πως? Ακουω προτασεις με νεες ονομασιες για τα τελη που ερχονται
-
edited by moderator
Συμμαζέψου. -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Εμενα με απασχολει το ονομα των νεων τελων. Τα προηγουμενα τα ειχαν βαφτισει ''πρασινα'' τελη. Τα νεα πως? Ακουω προτασεις με νεες ονομασιες για τα τελη που ερχονταιΔεν ειΝαι Τελη
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
edited by moderator
Συμμαζέψου.=264€
-
@HiFi
Ζητάω αυτά που έδωσες στο κράτος για 1 έτος. Φέτος έβγαλα όσα έδωσες μείον 600€ και έπρεπε να ζήσω, να πληρώσω τέλη, ασφάλειες, συντήρηση κτλ. Τώρα που θα γίνουν τα πράγματα χειρότερα να δούμε πώς θα τη βγάλουμε το 2011-2012. Μου χρωστάνε μόνο 14-15.000€ πλέον και ανεβαίνουμε...
Ευχαριστώ.
-
Εμ, δεν έγινες μηχανικός να έχεις τα τυχερά σου.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Εκεί έπρεπε να βάλει +50%Μη σου πω +500%...
Τέλη κυκλοφορίας