-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μηπως δεν επρεπε να ειχαμε πληρωσει ολοι μαζικα για να περναγε το μηνυμα καλυτερα? Καλα γυριζω πλευρο για να συνεχισω τον υπνο μου!
Απλά θα έκανες τον Παπακωνσταντίνου ευτυχή καθώς θα έπαιρνε το 2010 τα χρήματα από τα τέλη στο διπλάσιο και θα έδειχνε στους εταίρους ότι μείωσε το έλλειμμα.
-
Λύσεις πολλές και εύκολες. 10 cent στη βενζίνη, 50 cent στα τσιγάρα, 2 ευρώ στα ποτά και 2 μονάδες στο ΦΠΑ.Περί διαρθρωτικών αλλαγών βέβαια κανένας λόγος ακόμα.
Το ΦΠΑ αν δέν κάνω λάθος αυτή τη στιγμή είναι στο max που ορίζει η κοινοτική νομοθεσία, αλλιώς θα το είχανε ανεβάσει εδώ και καιρό. Η βενζίνη πήρε 6 λεπτά επάνω στον ΕΦΚ πρίν 3-4 μήνες.
Βασικά μισές δουλειές κάνανε με τα τέλη. Έπρεπε ταυτόχρονα να απαγορευθεί καί η ακινησία και η οριστική διαγραφή. Αν δηλαδή έχεις αυτοκίνητο να το πληρώνεις ες αεί χωρίς να μπορείς να το ξεφορτωθείς
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εσείς κολήσατε με τα τέλη ,και χαίρεστε με τις προσφυγές, που κάλιστα μπορούμε να πάρουμε μικρά αυτοκίνητα και να λυθεί το πρόβλημα!!!
Η μείωση μισθών και το ξέσκισμα στην φορολογία δεν σας αγγίζει;;;; εκεί είναι το θέμα !!!!!!!!Kαι ποιος σου ειπε οτι υπαρχουν λεφτα να αγορασουμε νεο ,εστω φτηνο και μικρο ,αμαξι;Μπορει να ειναι πιο φτηνα τα τελη του αλλα το κεφαλαιο που θες για την αγορα;
-
Έπεσαν οι πρώτες προσφυγές από το ΙΝΚΑ, πολύ θα ήθελα να δω τα σχετικά κείμενα!! Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοοοοοοοοοο λέμεεεεεεεεε
Εσείς κολήσατε με τα τέλη ,και χαίρεστε με τις προσφυγές, που κάλιστα μπορούμε να πάρουμε μικρά αυτοκίνητα και να λυθεί το πρόβλημα!!!
Η μείωση μισθών και το ξέσκισμα στην φορολογία δεν σας αγγίζει;;;; εκεί είναι το θέμα !!!!!!!!Μπά τώρα προβληματίστηκες?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η μείωση μισθών και το ξέσκισμα στην φορολογία δεν σας αγγίζει;;;; εκεί είναι το θέμα !!!!!!!!Kαι ποιος σου ειπε οτι υπαρχουν λεφτα να αγορασουμε νεο, εστω φτηνο και μικρο, αμαξι;Μπορει να ειναι πιο φτηνα τα τελη του αλλα το κεφαλαιο που θες για την αγορα;
Νταξ μωρέ, μη σε νοιάζει αυτό, θα στο κάνει δώρο ο costaslio...
...ο οποίος δε φαίνεται να έχει καταλάβει καν ποιο είναι το πρόβλημα και πολύ θα ήθελα να δω τι θα έλεγε ως κάτοχος βάρκας αν το κράτος αποφάσιζε ότι επειδή βάρκα δεν έχει ούτε ο 1 στους 10, ΟΛΟΙ όσοι έχουν βάρκα, ανεξαρτήτως μήκους, είναι 'πλούσιοι' και θα πληρώνουν ετήσια 'ειδική εισφορά' από 1000 ευρώ κι επάνω έκαστος.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
.... τι θα έλεγε ως κάτοχος βάρκας ......Εγώ είμαι προσεκτικός σε όλα μου τα βήματα!!!!! Δεν την πατάω με τίποτα εγώ .... βλέπω 20 χρόνια μπροστά!!!!!!
Είμαι οικονομολόγος από τους λίγους!!!!!!!!!!! -
.... τι θα έλεγε ως κάτοχος βάρκας ......
Εγώ είμαι προσεκτικός σε όλα μου τα βήματα!!!!! Δεν την πατάω με τίποτα εγώ .... βλέπω 20 χρόνια μπροστά!!!!!!
Είμαι οικονομολόγος από τους λίγους!!!!!!!!!!!αμα εβλεπες 20 χρονια μπροστα, θα κυκλοφορουσες πραγματι με Χ6
-
άκουσα στην ΤV, ότι για να παραδώσεις τις πινακίδες, πρέπει να @ αποδείξεις, Ε9 ή ενοίκιο πάρκινγκ@ στην εφορία ότι έχεις χώρο για να φυλάσσεις το όχημα. Ισχύει ? ή είναι ανάλογα την κάθε ΔΟΥ. Μήπως προσπαθούν να αποτρέψουν τις καταθέσεις αρ.κυκλοφορίας ?
Μέχρι τώρα λένε ότι έχουν κατατεθεί 150.000 πινακίδες
για το 2011 είπαν ότι πέραν του κυβισμού του κινητήρα θα λαμβάνεται υπόψιν και οι εκπομπές ....
αφού η αγελάδα των 2000cc, μας ψόφησε, κατεβαίνουνε κλίμακα !!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
άκουσα στην ΤV, ότι για να παραδώσεις τις πινακίδες, πρέπει να @ αποδείξεις, Ε9 ή ενοίκιο πάρκινγκ@ στην εφορία ότι έχεις χώρο για να φυλάσσεις το όχημα. Ισχύει ? ή είναι ανάλογα την κάθε ΔΟΥ. Μήπως προσπαθούν να αποτρέψουν τις καταθέσεις αρ.κυκλοφορίας ?Μέχρι τώρα λένε ότι έχουν κατατεθεί 150.000 πινακίδες
για το 2011 είπαν ότι πέραν του κυβισμού του κινητήρα θα λαμβάνεται υπόψιν και οι εκπομπές ....
Ζητούν έγγραφο που να αποδεικνύει ότι το όχημα είτε καταστρέφεται είτε σταθμεύει σε ιδιωτικό χώρο.
-
.... τι θα έλεγε ως κάτοχος βάρκας ......
Εγώ είμαι προσεκτικός σε όλα μου τα βήματα!!!!! Δεν την πατάω με τίποτα εγώ .... βλέπω 20 χρόνια μπροστά!!!!!!
Είμαι οικονομολόγος από τους λίγους!!!!!!!!!!!Κων/νε ξέρεις καλά ότι αυτό που κυνηγάνε είναι το χρήμα.
Με το που θα δούν ότι χρήμα δεν βγαίνει απο εκεί που το θέλουν, ώωωωπ ως δια μαγείας
θα κατέβουν κατηγορία για να τα χώσουν σε άλλους.
Οπότε μην βρεθείς προ εκπλήξεων αν ξαφνικά αρχίσουν να κοπανάνε και σε τίποτα 1600αρια(συγκαταλέγομαι και εγώ σε αυτή την κατηγορία). -
άκουσα στην ΤV, ότι για να παραδώσεις τις πινακίδες, πρέπει να @ αποδείξεις, Ε9 ή ενοίκιο πάρκινγκ@ στην εφορία ότι έχεις χώρο για να φυλάσσεις το όχημα. Ισχύει ? ή είναι ανάλογα την κάθε ΔΟΥ. Μήπως προσπαθούν να αποτρέψουν τις καταθέσεις αρ.κυκλοφορίας ?
Μέχρι τώρα λένε ότι έχουν κατατεθεί 150.000 πινακίδες
Ζητούν έγγραφο που να αποδεικνύει ότι το όχημα είτε καταστρέφεται είτε σταθμεύει σε ιδιωτικό χώρο.
Πάντοτε το ζητούσαν αυτό
-
Τελικά την πάτησε χοντρά ο υπουργός οικονομικών εάν τελικά επιβεβαιωθεί ότι θα παραδώσουν πινακίδες κοντά στα 350.000 ιδιοκτήτες παλαιών ι.χ. Υπολογίζω μια χασούρα κοντά στα 200.000.000 ευρώ για τα τέλη αυτών και χωρίς την απόσυρση μειωμένα έσοδα λόγο πτώσης πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων και ανταλλακτικά αυτών
-
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν έστω και μετά από παλινωδίες και άθελα τους καταλήξουμε να αποσυρθούν από τους δρόμους 350000 σαπάκια εγώ νιώθω ευτυχισμένος!!! Μπορεί για κάποιους να θεωρούμε κοινωνικά άδικος ή σκληρός αλλά το όφελος για την οδική ασφάλεια, τις εκπομπές ρύπων και πόσα άλλα είναι τεράστιες.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Κων/νε ξέρεις καλά ότι αυτό που κυνηγάνε είναι το χρήμα.Φυσικά και επειδή το χρήμα βγαίνει δύσκολα είναι κρίμα να μη προσέχουμε και να το δίνουμε κοροϊδίστικα!!! Προσοχή σε κάθε βήμα μας!!!! Ζαχάρωνα το καλοκαίρι που φθηνήνανε τα αμάξια το jeep compass αλλά το ξανασκέφτηκα λογικά!!!! πρέπει να γνωρίζουμε που ανήκουμε οικονομικά και ανάλογα να πράττουμε......
-
Κων/νε ξέρεις καλά ότι αυτό που κυνηγάνε είναι το χρήμα.
Φυσικά και επειδή το χρήμα βγαίνει δύσκολα είναι κρίμα να μη προσέχουμε και να το δίνουμε κοροϊδίστικα!!! Προσοχή σε κάθε βήμα μας!!!! Ζαχάρωνα το καλοκαίρι που φθηνήνανε τα αμάξια το jeep compass αλλά το ξανασκέφτηκα λογικά!!!! πρέπει να γνωρίζουμε που ανήκουμε οικονομικά και ανάλογα να πράττουμε......
Σωστό αυτό που λες μεν αλλά....
Αυτά τερτίπια που κάνανε δεν επηρρεάζουν μόνο αυτούς με τα τζίπ.
Να σου φέρω παράδειγμα το γείτονά μου απο πάνω, παντρεμένος με δύο παιδιά, ή γυναίκα του δεν εργάζεται, βγάζει γύρω στα 800 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων, πληρώνει δάνειο στην τράπεζα για το σπίτι του. Εν ολίγις καλείτε με 300-400 ευρώ το μήνα να τα βγάλει πέρα. Κατάφερε μετά κόπων και βασσάνων να πάρει ένα citroen ΖX του 94 για να μπορεί να μετακινεί την οικογένειά του, για το οποίο πλήρωνε πρωτίστως 100κάτι ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς. Και ξαφνικά καλείται να πληρώσει το 3 πλάσιο. Αυτός τι σκατά να κάνει δηλαδή;
Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας απο εδώ μέσα θα έχει να σου πει μια ανάλογη ιστορία.
Θέλω να καταλήξω ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. -
Σίγουρα υπάρχουν και αδικίες όπως αυτή που λες αλλά .... ουδέν καλόν αμιγές κακού!!!!!
έπρεπε να λαμβάνουν υπόψην και το εισόδημα σε περιπτώσεις όπως αυτήν που λες!!! να μη τιμωρούν τους μή έχοντες!!!!!!!!
-
Σίγουρα υπάρχουν και αδικίες όπως αυτή που λες αλλά .... ουδέν καλόν αμιγές κακού!!!!!έπρεπε να λαμβάνουν υπόψην και το εισόδημα σε περιπτώσεις όπως αυτήν που λες!!! να μη τιμωρούν τους μή έχοντες!!!!!!!!
Αν βρούν αυτή την μαγική συνταγή θα είμαι εδώ να τους ακούσω... αλλά μέχρι τότε...
Και για να σου λύσω την απορία, ο παραπάνω που ανέφερα προκειμένου να πληρώσει τα τέλη αφού το χρειάζεται το αμάξι, περιμένει το επίδομα αλληλεγγύησης που δικαιούται, αλλά αυτό είναι άλλο ανέκδοτο.... -
Ο χρήστης piii έγραψε:
προκειμένου να πληρώσει τα τέλη αφού το χρειάζεται το αμάξι, περιμένει το επίδομα αλληλεγγύησης που δικαιούται, αλλά αυτό είναι άλλο ανέκδοτο....Το φαντάζομαι , έχω και γω ένα τέτοιο φιλαράκι με 1400άρι του 95!!!!!!!
-
Σίγουρα υπάρχουν και αδικίες όπως αυτή που λες αλλά .... ουδέν καλόν αμιγές κακού!!!!!έπρεπε να λαμβάνουν υπόψην και το εισόδημα σε περιπτώσεις όπως αυτήν που λες!!! να μη τιμωρούν τους μή έχοντες!!!!!!!!
Πωωωωω..... Τι 'και' αδικίες, που περισσότεροι από τους μισούς έχουν αδικηθεί με το σούπερ-σύστημα που στήσανε τα πρασινομπλέ σαϊνια. Και ποιο 'εισόδημα' να λαμβάνουν υπόψη? Για φόρο εισοδήματος πρόκειται?
Έχουμε ξεχάσει, μου φαίνεται, πως μιλάμε για 'τέλη κυκλοφορίας' (χώρια που δε νοείται να κρίνεις από τα κυβικά ενός ΙΧ πόσο ευκατάστατος είναι αυτός που το έχει).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
φόρο ............ μου φαίνεται, πως μιλάμε για 'τέλη κυκλοφορίας'Για ότι και να μιλάμε στην ελλάδα ΦΟΡΟ εννοούμε!!!! Απλώς τον βαφτίζουμε με διάφορα ονόματα!!!!!!!!!
Τέλη κυκλοφορίας