-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
έφτασε σήμερα το ειδοποιητήριο. 184€
και λέει ότι η εμπρόθεσμη είναι η καταβολή του ποσού μέχρι 31/12.
Λέει επίσης ότι μπορείς να το προμηθευτείς από 1 ΝΟΕ έως 31 ΔΕΚΓραψτε αν θελετε κυβικα και χρονολογια
1798cc 1η άδεια 01/2009
Σε εναν φιλο ηρθε σημερα το ειδοποιητηριο για 2000 κυβικα του 1999 μερσεντες
746 446 τα τελη 150 ειδικος φορος και 150 για τους ρυπουςαυτός ήταν ο λόγος για τον όποιο δεν πήρα κι εγώ φέτος ένα peugeot 306race του 99
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόλις παρέλαβα..... 428+150=578 για το mx-5...
88€ για το navara....
υπερβολικά δίκαιος ο τρόπος υπολογισμού των τελών...1η άδεια ΜΧ-5: 10/2007, 2000cc
1η άδεια Navara: 2003, 2500cc και 2645kgr ΜΒ -
Μου ήρθε κι εμένα χθες το μπουγιουρντί...
Τέλη κυκλοφορίας 446 + ειδικός φόρος 150 + περιβαλλοντικά τέλη 150....= 746!
Αυτή η διπλή φορολόγηση των κυβικών και στα τέλη και στον ειδικό φόρο άσχημα μου κάθεται...
Ως 31/12 λέει αλλά δεν θα βιαστώ, αν δώσει παράταση με βολεύει ώστε να τα χρεώσω στα έξοδα του Ιανουαρίου... (στο προσωπικό μου excelάκι όπου ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος μου βγαίνουν φουσκωμένοι και μου κακοφαίνεται) -
Ρε παιδιά, ούτε εμένα μου έχει έρθει το ειδοποιητήριο και αγχώνομαι. Φοβαμαι ότι χάθηκε στο γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας. Δεν μ' αρέσει να τρέχω τελευταία στιγμή στις ουρές της ΔΟΥ, άλλες φορέ το πλήρωνα τέλη Νοεμβρίου (με ελάχιστη ταλαιπωρία ). Τώρα τι να κάνω, να πάω από βδομάδα στη ΔΟΥ χωρίς το ειδοποιητήριο ή να περιμένω κι άλλο;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ρε παιδιά, ούτε εμένα μου έχει έρθει το ειδοποιητήριο και αγχώνομαι. Φοβαμαι ότι χάθηκε στο γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας. Δεν μ' αρέσει να τρέχω τελευταία στιγμή στις ουρές της ΔΟΥ, άλλες φορέ το πλήρωνα τέλη Νοεμβρίου (με ελάχιστη ταλαιπωρία ). Τώρα τι να κάνω, να πάω από βδομάδα στη ΔΟΥ χωρίς το ειδοποιητήριο ή να περιμένω κι άλλο;Περιμενε μια εβδομαδα ακομη.Σε εμας ηρθαν τα δυο απο τα τρια σημερα.
-
stam69 Αν σε παρηγορεί ούτε σε εμένα έχει έρθει τίποτα, ελπίζω μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Αλλιώς θα πάω σε ΔΟΥ 15-20/12. Από προηγούμενων ετών εμπειρία, όλοι τρέχουν στην εφορία την τελευταία εβδομάδα άρα ακόμα και τότε που θα πάω εγώ ελπίζω ότι δε θα έχει κίνηση.
-
Ημουνα στην ΔΟΥ ψυχικου. εκει ενα παιδι ζητουσε να πληρωσει εκει γιατι δεν του ειχε ερθει η ειδοποιηση. η υπαλληλος δεν δεχτηκε. Του ειπε να περιμενει μεχρι 15-12-09 και τοτε αν δεν του εχει ερθει να ξαναπαει στην ΔΟΥ. Η υπαλληλος ηταν πολυ εξυπηρετικη και του ορκιστικε οτι δεν μπορουσε να του βγαλει χαρτι για να πληρωσει εκεινη τη στιγμη, οπως ηθελε το παιδι που του ειχες τυχει και αλλη φορα να μην του ερθει και ειχε πληρωσει τα διπλα λογο καθυστερησης....
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και την ενθάρρυνση. Θα περιμένω λίγο ακόμα...
-
Ήρθε σήμερις η λυπητερή.
Όπως πέρσι και πρόπερσι θα πάρουν τα @@ μου . Αυτά που τους λείπουν να πάνε να τα πάρουν από εκεί που ξέρουν και κάνουν την παλαβή.
Και κυκλοφορώ σε δρόμους που υπάρχει και συνοριοφυλακή , ανάθεμα αν με έχουν σταματήσει 1 φορά στα 2 χρόνια.
Βέβαια ξέρω τα στέκια και τις ώρες που πίνουν καφέ και λουφάρουν .
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ήρθε σήμερις η λυπητερή.Όπως πέρσι και πρόπερσι θα πάρουν τα @@ μου . Αυτά που τους λείπουν να πάνε να τα πάρουν από εκεί που ξέρουν και κάνουν την παλαβή.
Και κυκλοφορώ σε δρόμους που υπάρχει και συνοριοφυλακή , ανάθεμα αν με έχουν σταματήσει 1 φορά στα 2 χρόνια.
Δεν θα το πουλήσεις ποτέ?
-
Ήρθε σήμερις η λυπητερή.Όπως πέρσι και πρόπερσι θα πάρουν τα @@ μου . Αυτά που τους λείπουν να πάνε να τα πάρουν από εκεί που ξέρουν και κάνουν την παλαβή.
Μόνο πρόσεξε να μην τσαντίσεις κανά γείτονα γιατί μπορεί να εφαρμόσει αυτό που προτείναμε σε συμφορουμίτη για άλλη περίπτωση: viewtopic.php?p=1702264#p1702264
-
Ο γείτονάς μου είναι αστυνόμος και το ξέρει.
cpp , όχι δε θα το πουλήσω ποτέ, εξάλλου ψίχουλα θα πάρω οπότε ...όσο πάει.
-
Για το μξ 1.8 '09 =>185ε
Για τη μηχανή 600cc '98 =>περιμένω... -
Και σε μας σήμερα ήρθε η λυπητερή:
302 euro για το nissan almera 1600 του 1996
18 ευρώ για το scooter honda HB (? δεν θυμάμαι πως λέγεται ακριβώς) 150 του 2007Τα ανέβασαν και στα μηχανάκια τα τέλη?
-
κι εμενα μου ηρθανε.εχει πλακα που τα διαχωριζουνε: Τελη κυκλοφοριας και 'περιβαντολλογικα τελη'. Ε, αμα ειναι για το περιβαλλον...
-
Εμένα μου είπαν να ΠΑΡΑΛΑΒΩ το ειδοποιητήριο μετά της 1-1-2010!
-
Πολύ κοροϊδία ρε παιδιά όμως. Όλα αυτά περιβαλλοντικά και λοιπές μαλακίες είναι για να δικαιολογήσουν τα χρήματα που τρώνε. Είναι πολύ
-
και που είσαι ακόμα ........ θα κόψουν κατά τουλάχιστον 6.000€ στους υπάλληλους το αφορολόγητο, με αποτέλεσμα να πληρώσουμε τουλάχιστον +1000-2000€, χαλαρά στην εφορία, οι αποδείξεις που θα βάλουν να μαζέψουμε για να τα γλυτώσουμε θα είναι από λίγες οικονομικές δραστηριότητές με αποτέλεσμα να .
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για τη μηχανή 600cc '98 =>περιμένω...Δε θα υπάρξουν αλλαγες στα τελη κυκλοφορίας των δικύκλων, τουλάχιστον για φέτος.
-
Όπως πέρσι και πρόπερσι θα πάρουν τα @@ μου . Αυτά που τους λείπουν να πάνε να τα πάρουν από εκεί που ξέρουν και κάνουν την παλαβή.Και κυκλοφορώ σε δρόμους που υπάρχει και συνοριοφυλακή , ανάθεμα αν με έχουν σταματήσει 1 φορά στα 2 χρόνια.
Καλά αν δεν τα πληρώσεις δεν στα ζητάει η εφορία και μάλιστα με ποινή, όταν βγαίνει το εκκαθαριστικό;; Έτσι φαντάζομαι ότι πρέπει να γίνεται...
Αλήθεια οι συνοριοφύλακες σταματάνε και κοινούς θνητούς με ελληνικά αυτοκίνητα ή μόνο τις νταλίκες κλπ;;
Τέλη κυκλοφορίας