-
Παντως το νουμερο απο μονο του δεν πρεπει να λεει ολη την ιστορια....αλλιως πως εξηγειτε το Lotus Elise 111s 11,000 Nm/deg ?
-
πιο πολυ αισθηση στιβαροτητας ειναι παρα κατι διαφορεικο .ποιος θα παει το αυτοκινητο στα ορια που θα περασει αυτα τα νουμερα δυναμης ωστε να κινηθει το σασι κατα μια μοιρα! ???
και το 106 εχει πολυ μικρη ακμψια αλλα στριβει!!! και πολυ καλα!!! -
ακαμψιες και τριχες κατσαρες.
σας εχουν πεισει τα περιοδικα οτι η ακαμψια κανει πιο στριφτερο το αμαξι.
πιο ασφαλες ναι πιο στριφτερο οχι. -
Ο χρήστης Dejan13 έγραψε:
Τελικα κατεληξα με τη βοηθεια σας στο tt coupe κ ο θεος βοηθος!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!Καλορίζικο αν και μια επέτρεψε μου ένα σχόλιο. Όταν ξεκίνησες να γράφεις το θέμα δεν έβαλες τίτλο 'Ποιό κουπέ να πάρω στα 35.000;' αλλά 'Ποιό roadster...'
Αν δεν έχεις γκαράζ είναι ένα θέμα αλλά γενικά ξανασκέψου το. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Παντως το νουμερο απο μονο του δεν πρεπει να λεει ολη την ιστορια....αλλιως πως εξηγειτε το Lotus Elise 111s 11,000 Nm/deg ?Έχει να κάνει και με το μέγεθος... 11,000 στην Elise είναι μια χαρά... 11,000 στο A8 θα ήταν θέμα...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ακαμψιες και τριχες κατσαρες.
σας εχουν πεισει τα περιοδικα οτι η ακαμψια κανει πιο στριφτερο το αμαξι.
πιο ασφαλες ναι πιο στριφτερο οχι.αισθηση!!!! αλλιως π.χ η αισθηση της bugatti σε στροφες με 120 χλμ και ακαμψια γρανιτη και αλλιως του 106
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τελικα κατεληξα με τη βοηθεια σας στο tt coupe κ ο θεος βοηθος!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Καλορίζικο αν και μια επέτρεψε μου ένα σχόλιο. Όταν ξεκίνησες να γράφεις το θέμα δεν έβαλες τίτλο 'Ποιό κουπέ να πάρω στα 35.000;' αλλά 'Ποιό roadster...'
Αν δεν έχεις γκαράζ είναι ένα θέμα αλλά γενικά ξανασκέψου το.Εχεις δικιο φιλε αλλα η περιπτωση μου δε παιζεται!!Να φανταστεις οταν πηγα να κλεισω το πρωτο μου αυτοκινητο (2004) ημουν στο τσακ για το mx-5 η το mg-tf κ τελικα κατεληξα στο audi a3 ( 1.6 fsi).Αρα λοιπον εχεις καθε δικιο σε αυτο που ειπες!!Μου αρεσουν τρελλα τα roadster αλλα ειναι πρακτικοι οι λογοι κ κυριως οπως προειπα οτι δε παιζει γκαραζ!!!Αντε να δω τι θα κανω!!!
-
Ο χρήστης Dejan13 έγραψε:
Τελικα κατεληξα με τη βοηθεια σας στο tt coupe κ ο θεος βοηθος!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Καλορίζικο αν και μια επέτρεψε μου ένα σχόλιο. Όταν ξεκίνησες να γράφεις το θέμα δεν έβαλες τίτλο 'Ποιό κουπέ να πάρω στα 35.000;' αλλά 'Ποιό roadster...'
Αν δεν έχεις γκαράζ είναι ένα θέμα αλλά γενικά ξανασκέψου το.Εχεις δικιο φιλε αλλα η περιπτωση μου δε παιζεται!!Να φανταστεις οταν πηγα να κλεισω το πρωτο μου αυτοκινητο (2004) ημουν στο τσακ για το mx-5 η το mg-tf κ τελικα κατεληξα στο audi a3 ( 1.6 fsi).Αρα λοιπον εχεις καθε δικιο σε αυτο που ειπες!!Μου αρεσουν τρελλα τα roadster αλλα ειναι πρακτικοι οι λογοι κ κυριως οπως προειπα οτι δε παιζει γκαραζ!!!Αντε να δω τι θα κανω!!!
καλοταξιδο και ατρακαριστο και να το χαρεις
-
Δεδομένου ότι οδήγησες την SLK, πως σου φάνηκε?
Με το airscarf (ή όπως λέγεται) και θερμαινόμενα καθίσματα, νομίζω μπορείς να την οδηγείς ανοιχτός όποτε θέλεις από πλευράς κρύου! -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Παντως το νουμερο απο μονο του δεν πρεπει να λεει ολη την ιστορια....αλλιως πως εξηγειτε το Lotus Elise 111s 11,000 Nm/deg ?
Έχει να κάνει και με το μέγεθος... 11,000 στην Elise είναι μια χαρά... 11,000 στο A8 θα ήταν θέμα...
Και φυσικά θέμα βάρους, η Elise κατηγορίας φτερού μια χαρά είναι με τόσο. Αυτοκίνητο διπλού βάρους με το ίδιο θα είχε σημαντική διαφορά προς το χειρότερο.
Αφού υπάρχει θέμα με γκαράζ και τώρα έχεις Audi μάλλον πάρε SLK.
-
Μια φορα roadster,για παντα roadster.
Σαν τις αλφα για να καταλαβεις... -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Σαν τις αλφα για να καταλαβεις...+916 (Spider)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σαν τις αλφα για να καταλαβεις...Μπα....μιά,δυό,τρείς και φτάνει πιά.
Για το roadster ή για τις alfa...?
-
Το εγραψα με την εννοια οτι οποιος εχει εμπειρια απο roadster,δυσκολα αλλαζει κατηγορια.Μπορει να το εχει ως δευτερη ή και τριτη επιλογη στο παρκινγκ,αλλα παντα πρεπει να υπαρχει εκει...
-
mazda mx-5 σε αυτά τα λεφτά στην απλή έκδοση 1,6
-
το Α3 cabriolet ?
το σκέφτεται κανείς έστω και λίγο ........ -
Ο χρήστης ccooll έγραψε:
το Α3 cabriolet ?
το σκέφτεται κανείς έστω και λίγο ........δεν ειναι roadster ειναι αυτοκινητο βολτας και καφε
-
Ο χρήστης ccooll έγραψε:
το Α3 cabriolet ?
το σκέφτεται κανείς έστω και λίγο ........Εγώ. Όταν δεν θέλω να τελειώσω.
Λίγο όμως... -
το Α3 cabriolet ?
Λίγο όμως...Dead kittens
-
το Α3 cabriolet ?
Λίγο όμως...
Ποιο Roadster θα αγοραζατε μεχρι 35,000?