-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Αρνακι στον φουρνο,τρια ατομα ειμαστε αλλωστε,στο χωριο.Μακαρι να εχει καλο καιρο.
τα χασκυ τι θα φανε?
Θα λειπουν το ΣΚΔ,εχουν κανονισει να πανε εκδρομη στην Μυκονο!!!!
Αντε να ερθει το Πασχα να ξεκουραστουμε λιγο,την αλλη εβδομαδα ανοιχτα πρωι απογευμα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εμένα τώρα γιατί δεν μου αρέσουν αυτες οι ψηφοφορίες? Μόνο εγώ δουλεύω πάντα!!!Δεν είσαι μόνος .... κι εγώ θα δουλεύω
-
To Coyot είναι εις Αθήνας για λίγες μέρες, διαθέσιμο για καφέ κλπ...
-
Kouk γιατί έβαλες στην ψηφοφορία σε όλες τις επιλογές θα ψήσουμε;
Θα μπορούσες να βάλεις και την επιλογή 'Είμαι ακρεατοφάγος και απεχθάνομαι τα βαρβαρικά και αντιχριστιανικά έθιμα'... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Είμαι ακρεατοφάγος -
Bάλτην τώρα την επιλογή kouk...
-
Στο χωριό,κοντά στην Ανδρίτσαινα,μάλλον,αλλιώς Πύργο (που δεν με χαλάει καθόλου).
Patrinos είσαι offtopic για άλλη μια φορά. -
Σπίτι στην Αθήνα. Λίγο η δουλειά, λίγο προβλήματα υγείας στην ευρύτερη οικογένεια, θα μείνουμε Αθήνα.
Αλλά δεν πειράζει. Κάτι θα βρούμε να φάμε! -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Kouk γιατί έβαλες στην ψηφοφορία σε όλες τις επιλογές θα ψήσουμε;Γιατί δεν πιστεύει ότι κάποιος μπορεί να μην ψήνει την Κυριακή.
Όπως κάθε χρόνο στα ...χιόνια.
(εδώ και πολλά χρόνια δεν θέλω να τρώω κρέας)Κάτι θα βρούμε να φάμε!
-
-
χωριο, ορεινη χαλκιδικη ( ).... με γεμιστο κατσικακι στον φουρνο και οχι στην σουβλα ( )....
το καλο τσιπουρο ειναι δεδομενο απλα....
-
Σπίτι οικογενειακά + φίλους. Κατσικάκι στη γάστρα, μαγειρίτσα και λίγο κρέας.
-
Λεωνιδιον για ακομα μια χρονια.
Αρνακι στη σουβλα,κοκορετσι,2 κοντοσουβλια,λουκανικα,σεφταλιες και μια λεκανη τζατζικι Θα ειμαστε μεγαλη παρεα βλεπετε....
Α κ αεροστατα εννοειται...
-
Μόνο σε'μενα δεν αρέσει το αρνί; Μου μυρίζει κάπως.. Το κοκορέτσι όμως...
Τεσπα θα'μαι Ναυπλιο με γονείς και καποιους φίλους. Ίσως καταίβω και καμια Σπάρτη σεναν φίλο, ίσως μετα συνεχίσω για Μονεμβασιά που αυτό σημαίνει ότι θα ήθελα να συνεχίσω και να πάω Ελαφόνησο για μπάνιο, αλλά είναι λίγο νωρίς..
-
Mεταξύ σπιτιού,δουλειάς και ξεναγήσεων...
Τέλος πάντων,δεν έχω πάρει 'ανάσα' τους τελευταίους 3 μήνες, αλλά πού θα πάει...θα 'στρώσει'!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
...Α κ αεροστατα εννοειται...;;Αερόστατα;; Τί εννοείς;!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Α κ αεροστατα εννοειται...
;;Αερόστατα;; Τί εννοείς;!
http://blogs.exodos.gr/index.php?option ... &Itemid=78
http://www.arcadiablogs.gr/Λε ... F%84%CE%B1
Η κατασκευη
Youtube Videoκαι το πεταγμα
http://www.youtube.com/watch?v=w2vp2LyH ... re=related -
Λόγω εργασίας θα μείνω Αθήνα. Το πολύ πολύ την ημέρα της Ανάστασης θα επισκεπτούμε τους γονείς για το πατροπαράδοτο ξεκοκάλισμα του οβελία.
Κατά τα άλλα ουδέν.
-
Οπως τα τελευταια 15 χρονια,στη δουλεια
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Μόνο σε'μενα δεν αρέσει το αρνί; Μου μυρίζει κάπως.. Το κοκορέτσι όμως...+1
Αν πετύχω αρνάκι, άντε να τσιμπήσω καμιά πετσούλα Όλα τα υπόλοιπα ψητά τα σκίζω... .
Φέτος θα είμαι στο χωριό της γυναίκας μου, οικογενειακά και θα ψήσουμε (ποτέ δεν σουβλίζουμε). Μετά το μεσημέρι κάνουμε βόλτες σε γνωστούς και φίλους και τσιμπάμε και από τα δικά τους.Τεσπα θα'μαι Ναυπλιο με γονείς και καποιους φίλους. Ίσως καταίβω και καμια Σπάρτη σεναν φίλο, ίσως μετα συνεχίσω για Μονεμβασιά που αυτό σημαίνει ότι θα ήθελα να συνεχίσω και να πάω Ελαφόνησο για μπάνιο, αλλά είναι λίγο νωρίς..
Φέτος ήμουν καλεσμένος στο Ναύπλιο για Πάσχα αλλά δεν τα κατάφερα να ενδώσω, ενώ το ήθελα πολύ. Ελπίζω του χρόνου.
Πάσχα 2009 Για λέτε που θα'στε!!!....