-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δηλαδή είναι για γέλια η περίπτωση να προτείτετε test-drive στην κοπέλα λες και θα πάρει αμάξι να κάνει κόντρες και να μπαίνει με τις πάντες....ένα αμάξι γουστόζικο και ξεχωριστό για την πολή είναι ότι πρέπει να εκείνη και είναι και ευκολο-οδήγητο και ευρύχωρο.Μάλιστα. Το διαβάσαμε και αυτό. Περιττό το test-drive λοιπόν.
Για πες μας τότε πως θα κρίνει ότι είναι όντως ευκολοδήγητο και αν είναι όπως το θέλει στο δρόμο, σε πραγματικές συνθήκες, αν δεν το έχει οδηγήσει προηγουμένως;
Να ξέρεις πως οι εταιρίες που ΔΕΝ προτείνουν test drive, δείχνουν πως κάτι έχουν να φοβηθούν στο μοντέλο τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Θέλει τόσο μυαλό, για να δει κάποιος ότι δεν μετράνε παντού τα άλογα ,τα γκάζια, τα κρατήματα?
Δηλαδή υποτιμάς τον πελάτη επειδή είναι γυναίκα και πέραν του ότι υποστηρίζεις πως δεν χρειάζεται να κάνει test drive, προεξοφλείς και το γεγονός πως δεν θα την ενδιαφέρει η ελαστικότητα του κινητήρα, η επιτάχυνση, οι ρεπριζ, η αίσθηση του κιβωτίου ταχυτήτων, να δει τον συμπλέκτη στις αλλαγές των ταχυτήτων, το πάτημα τα κρατήματα και οι κλίσεις του αυτοκινήτου στο δρόμο, η άνεση από την ανάρτηση, η κατανάλωση του κινητήρα, η συνολική αίσθηση που αποκομίζει οδηγώντας το.
Και παρόλαυτα η Musa είναι πολύ σικ αμάξι, και αυτό είναι ξεκάθαρα αντικειμενικό, υποκειμενικό είναι το κακό γούστο του καθενός που δεν του αρέσει όπως και να το κάνουμε....σας αρέσει δε σας αρέσει έτσι είναι guys
Εύγε! Συνέχιζε να προτείνεις μοντέλα απλά για να τα προωθείς (να είχες και επιχειρήματα χαλάλι) και όχι γιατί αξίζει κάποιος να τα αγοράσει. Γιατί δεν λες πως στο Musa στο εσωτερικό του τα περισσότερα πλαστικά όπως και το ταμπλό προέρχονται από το Fiat Idea που οπτικά και ποιοτικά σε αρκετά σημεία είναι για γέλια (ή κλάματα όπως το πάρει κανείς); Αυτό θεωρείται σικ αμάξι; Γιατί δεν την ενημερώνεις πως πρόκειται για ένα μοντέλο που πρωτοκυκλοφόρησε το 2004 βασιζόμενο στο πάτωμα του Punto προηγούμενης γενιάς (MK2); Γιατί δεν ενημερώνεις πως το συγκεκριμένο που προτείνεις, είναι ένα από τα χειρότερα ΠΑΛΤΑ της αγοράς; Γιατί δεν της προτείνεις να αγοράσει από τον ίδιο όμιλο (αφού αυτόν υποστηρίζεις) κάτι πιο πρόσφατο, πιο νεανικό και πιο εμπορικό ( όπως Μιτο, GPunto, έστω Υpsilon στην τελική); Αυτές είναι οι συμβουλές σου προς έναν υποψήφιο αγοραστή; Στο πως θα τον χαντακώσεις;
Μετά από αυτά αν ακόμα θέλετε να συγκρίνετε το Musa με το Golf VI πάω πάσο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και το γκολφ ειναι τραγικα τρανσεξουαλ,σε πασε,ντε μοντε ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ γι αυτο που ειναι και οταν ξυπνας καθε πρωι βλεπεις ενα μαμημενο τετραπλευρο αηδιαστικο κατασκευασμα god damn it!!!!!!τουλαχιστον δε θα βλεπεις ενα βανακι που προσπαθει να το παιξει στυλατο
για εναλλακτικη προταση στα επαγγελματικα καλο ειναι, αλλα οχι για κανονικο αυτοκινητο
παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θα υποστηριξετε ακομα και ιταλικο τρικυκλο, αρκει να μην ειναι vag
-
γελαει ο κοσμος ολος με αυτα που γραφονται εδω περα για τα ιταλικα καρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θα υποστηριξετε ακομα και ιταλικο τρικυκλο, αρκει να μην ειναι vag -
Εντυπωσιακό βέβαια παραμένει το γεγονός ότι το τρολ μπήκε πέταξε μια χονδρομ@λ@κια και εμείς έχουμε γεμίσει 6 σελίδες επιχειρηματολογόντας για μια τελείως άκυρη σύγκριση.
-
προτεινω TSA!
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
γελαει ο κοσμος ολος με αυτα που γραφονται εδω περα για τα ιταλικα καραθελεις να πας μια κοντρα με τι ιταλικο μου καρο να δουμε ποιος θα γελασει;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και το γκολφ ειναι τραγικα τρανσεξουαλ,σε πασε,ντε μοντε ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ γι αυτο που ειναι και οταν ξυπνας καθε πρωι βλεπεις ενα μαμημενο τετραπλευρο αηδιαστικο κατασκευασμα god damn it!!!!!!
τουλαχιστον δε θα βλεπεις ενα βανακι που προσπαθει να το παιξει στυλατο
για εναλλακτικη προταση στα επαγγελματικα καλο ειναι, αλλα οχι για κανονικο αυτοκινητο
παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θα υποστηριξετε ακομα και ιταλικο τρικυκλο, αρκει να μην ειναι vag
Εμενα μη μου το λες,δε θα παιρνα τιποτα απο τα δυο.Για κοπελα μιλαμε.Που μπηκε και προτεινε δυο μοντελα.Μην κανουμε το κλασσικο που μπαινει καποιος ρωταει 'να παρω το Α η το Β' και ο πρωτος που του απανταει λεει το Γ και ο δευτερος τη μπρερα..
Ε σορρυ αλλα θεωρω το γκολφ τραγικο και απεχθανομαι την νοοτροπια του νεοελληνα που κουβαλαει μυθους,παραδοσεις και ταμπου και ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ θελει να αγορασει γκολφ γιατι το προτιμαει.. Στο τελευταιο,σαφως,δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Τελος Μ ΑΡΕΣΕΙ που ο Vasgti κατηγορει τον Busso για προωθηση προιοντων...
-
Ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι το όλο θέμα είναι moufa.gr;
Δηλαδή τόση φαιά ουσία για μια μπούρδα; -
Δεν εμφανιζεται και η κοπελα να ξεκαθαρισει λιγο τα πραγματα
-
Ρε παιδιά, τι είναι αυτό το MUSa;
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Ρε παιδιά, τι είναι αυτό το MUSa;Δεν ξερω τι ειναι...μαλλον δεν ηξερα,αλλα στην Ιταλια παει πολυ καλα
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Μούσα φυσικά. Οι εξαιρετικές πωλήσεις της στην Ιταλία αποδεικνύουν την ποιότητα αυτού του αυτοκινήτου. Στα συν του ο ημιάκαμπτος άξονας που είναι πιο ανθεκτικός στις καταπονήσεις και μεγαλώνει το χώρο αποσκευών και τα δοκιμασμένα μηχανικά μέρη από το πούντο του 1999 στο οποίο βασίζεται. Το πολύ καλό τιμόνι στρίβει χωρίς μεγάλη δύναμη γεγονός που δρα θετικότατα στα ταξίδια. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του βέβαια είναι το εξαιρετικό ντιζάιν που διαφοροποιείται εντονότατα αισθητικά από το φίατ ιντέα, καθώς μόνο τα πολύ έμπειρα μάτια σχεδιαστών αυτοκινήτων μπορούν να ανακαλύψουν τις ανεπαίσθητες διαφορές . Επιπλέον προσφέρεται σε μία λογική τιμή εάν σκεφτούμε ότι η Λάντσια με το λανσάρισμα της νέας Δ έχει καθιερωθεί ακλόνητα πλέον σαν η τέταρτη πρίμιουμ μάρκα της Ιταλίας μετά τη Ferrari, τη λαμποργκίνι και τη μαζεράτι...Το γκόλφ από την άλλη, έχει βρωμίσει ο τόπος από αυτά και αναρωτιέμαι το γιατί. Έχει το μικρότερο μεταξόνιο στην κατηγορία του, είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό το σκόντα το οκτάβια που το αγοράζουν μόνο οι ταρίφες. Χώρια που το φτιάχνουν οι γερμαναράδες που δεν τους πάω καθόλου...
να προσεχουμε τι γραφουμε λιγο...δηλαδη συγκρινεται ο ημιακαμπτος αξονας της μουσα, με την αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων του γκολφ , σε ανεση και ακριβεια αντιδρασεων; ο ημιακαμπτος ειναι λυση οικονομικη και τιποτα αλλο.ως προς τα υπολοιπα ολοι εχουμε τα γουστα μας και τα κοληματα μας , ο γερμανοιταλικος πολεμος καλα κρατει εδω μεσα κατα τα αλλα , ομως το να ποσταρουμε τα μειονεκτηματα της πλευρας που υποστηριζουμε σαν πλεονεκτημα , μην το σχολιασω περαιτερω καλυτερα...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γελαει ο κοσμος ολος με αυτα που γραφονται εδω περα για τα ιταλικα καρα
θελεις να πας μια κοντρα με τι ιταλικο μου καρο να δουμε ποιος θα γελασει;
εγω με το δικο μου γαλλικο καρο (ραλλυ) παω
-
οποτε θες
-
οποτε θεςπροσεχε 7,0kg/hp και αναρτηση
σε παω γιατι δεν κολλωνεις
-
ποσα κιλα εισαι;και ποσα αλογα εχεις;
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
ο ημιακαμπτος ειναι λυση οικονομικη και τιποτα αλλο.Αυτο δε σημαινει πως δεν ειναι αποτελεσματικη.
-
ποσα κιλα εισαι;και ποσα αλογα εχεις;με ολα τα σκατα μεσα πες 950 και με προγραμμα σκουπα και τλπ 135-140 αλογα
αλλα υπολογιζω πως εχασε αρκετουτσικα -
εγω ειμαι 132 και 1050 κιλα χωρις προγραμμα .
εισαι πιο ελαφρυς αλλα εχω τουρμπο και αμ κανουμε κοντρα σε καλη ασφαλτο στις δυο πρωτες πιστευω θα σε περασω δλδ θα φας σκονη .
μου πουλουσαν ενα τσιπακι της weber αλλα δεν το πηρα ο μακακας
παντως σε γλιστερο εχω προβλημα στην εκκινηση
ti na dialeksw? WV Golf TSA h Lancia MUSa ?