-
please help!!!!
eimai anamesa sto WV Golf TSA 1400 kubika k sto Lancia MUSa 95 Hp. Ap th mia to Lancia einai omorfo alla anarwtiemai an einai aksiopisto!!
einai to prwto mou autokinhto k eimai polu mperdemenh!!! -
please help!!!!
eimai anamesa sto WV Golf TSA 1400 kubika k sto Lancia MUSa 95 Hp. Ap th mia to Lancia einai omorfo alla anarwtiemai an einai aksiopisto!!
please help!!!!
TSA? Προφανώς εννοείς tsi. Aυτό να πάρεις.
Γράφε ελληνικά σε παρακαλούμε. Είναι κουραστικά τα άλλα -
οκ οκ σορρυ για τα αγγλικα! λοιπον πιστευεις δεν ειναι αξιοπιστο το Lancia?
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewforum.php?f=15
εδω επρεπε να το βαλεις.
-
Αν ήξερες τί θέμα άνοιξες κορίτσι μου. Κάτσε να δεις τί θα γίνει μέχρι το βράδυ
Πάνε οδήγησε και τα δύο και πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο.
Προσωπικά θα έπαιρνα golf γιατί έχω εμπιστοσύνη στους γερμανούς γενικά αλλά είναι δική μου άποψη. Ο άλλος θα έπαιρνε lancia και καλά θα έκανε.
Κάνε αυτό που σου αρέσει -
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:shifty:
Αν ήξερες τί θέμα άνοιξες κορίτσι μου. Κάτσε να δεις τί θα γίνει μέχρι το βράδυκαι **βεβαια ** golf tsa....
εγω περιμενω να δω ποσοι θα σαλιαρισουν παλι μεχρι το βραδυ
-
Μια χαρά αξιόπιστα είναι όλα τα αυτοκίνητα σήμερα, αν τους φέρεσαι σωστά βέβαια. Μην το σκέφτεσαι έτσι, αν σε προβληματίζει μόνο για αυτό το λόγο το Musa να το πάρεις. Αλλιώς, Golf δαγκωτό, είναι το καλύτερο all around μικρομεσαίο.
-
Γιατί δεν χτυπάς ένα Golf TSou ?!?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Γιατί δεν χτυπάς ένα Golf TSou ?!?Εγώ λέω το TSe (Gue Vara) που είναι και επαναστατικό μοντέλο!
Σοβαρά τώρα... το Golf και η Mussa είναι εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα. Η σωστότερη σύγκριση θα ήταν ανάμεσα σε Golf και Delta.
-
Musa μακραν.Εκτος αν θες να τα σκασεις χοντρα για ενα κονσερβοκουτι αδιαφορης αισθητικης που θα σε κανει να μετανιωνεις για την αγορα του καθε πρωι που θα το βλεπεις.
-
Εγω το Musa πρωτη φορα το ακουω
-
Παρακαλούνται οι κ.κ. mods να περιποιηθούν το post του κυρίου παραπάνου. Κύριε Pasxε τα προσωπικά σας κακεντρεχή σχόλια παρακαλώ να τα κρατάτε για τον εαυτό σας. Εάν έχετε να συνεισφέρετε στην συζήτηση επί τεχνικών θεμάτων όπως ζήτησε και η κοπέλα μπορείτε να συμβάλετε εποικοδομητικώς ειδάλλως η σιωπή φαντάζει πολυτιμότερη στην παρούσα
-
Αει κανε μας τη χαρη ρε.. Την γνωμη μου ειπα στην κοπελα,αφου μπηκα στη θεση της.Εμενα δε θα μ αρεσε να βλεπω το γκολφ και να χω δωσει 20Κ ευρω (ουτε 10 δε θα δινα αλλα αλλο θεμα) για να βλεπω ενα κονσερβοκουτι 4Χ2. Πολλα πραγματα δε μας ειπε για την χρηση που το θελει.Νομιζω θα της ταιριαζε καλυτερα.Τεχνικα αν θες να μιλησουμε,αλλα δε σε κοβω να πιασεις λεξη..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Musa μακραν.Εκτος αν θες να τα σκασεις χοντρα για ενα κονσερβοκουτι αδιαφορης αισθητικης που θα σε κανει να μετανιωνεις για την αγορα του καθε πρωι που θα το βλεπεις.+1
Είναι βασικά θέμα προταιριοτήτων, αφού είναι οχήματα διαφορετικών κατηγοριών. (Β-MPV και C Seg)
Το Musa είναι πιο μαζεμένο, πιο οικονομίκο στην χρήση, πιο πρακτικό στην πόλη και τολμώ να πώ οτι ίσως σου βγεί και πιο αξιόπιστο.
To Golf είναι πιο γρήγορο, με καλύτερο πάτημα στο δρόμο αλλά και πιο ακριβό. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αει κανε μας τη χαρη ρε.. Την γνωμη μου ειπα στην κοπελα,αφου μπηκα στη θεση της.Εμενα δε θα μ αρεσε να βλεπω το γκολφ και να χω δωσει 20Κ ευρω (ουτε 10 δε θα δινα αλλα αλλο θεμα) για να βλεπω ενα κονσερβοκουτι 4Χ2. Πολλα πραγματα δε μας ειπε για την χρηση που το θελει.Νομιζω θα της ταιριαζε καλυτερα.Τεχνικα αν θες να μιλησουμε,αλλα δε σε κοβω να πιασεις λεξη..Δηλαδη προτιμας ενα ATOS ; Να βαζεις και το Γ στην αρχη, ή το ΓΑΜ Δηλαδη ελεος, δεν σ' αρεσει το γκολφ και σ'αρεσει το μουσα;
-
Δλδ εσενα σ αρεσει περισσοτερο το γκολφ απο το μουσα; Να στο θεσω αλλιως λοιπον...
Το ετουτο με το γαμα δεν το πιασα σορρυ.
-
Ο χρήστης kalia1985 έγραψε:
please help!!!!eimai anamesa sto WV Golf TSA 1400 kubika k sto Lancia MUSa 95 Hp. Ap th mia to Lancia einai omorfo alla anarwtiemai an einai aksiopisto!!
einai to prwto mou autokinhto k eimai polu mperdemenh!!!Να προτιμήσεις τη Lancia Musa, είναι το ιδανικό όχημα.
Είσαι κοπέλα και η lancia επίσης,
η Musa είναι όμορφη και φαντάζομαι για να είναι στην επιλογή σου θα είσαι άτομο με gusto, λίγο κουλή η άλλη επιλογή βέβαια αλλά όλοι έχουμε αμφιβολίες.
Είναι οικονομικό ακόμη και μέσα στην πόλη, χωράει να παρκάρεις παντού γιατί είναι 4 μέτρα.
Είναι πολύ ποιοτικό πολύ στυλάτο και ξεχωριστό, και δεν κυκλοφορούν πολλά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι αξιόπιστο γιατί τα περισσότερα μηχανικά μέρη είναι από Fiat όπως κινητήρας κιβώτιο κλπ....
Η κατασκευή και η σχεδίαση είναι όμως Lancia και φαίνεται από μακριά.
Είναι άνετο και έχει χώρους και επίσης είναι βολικό. Επίσης η θέση οδήγησης είναι κάτι σαν αυτό που θέλετε εσείς οι γυναίκες, δηλαδή κάθεσαι ψηλά και οδηγείς αμφιθεατρικά....Νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις και για πρώτο αυτοκίνητο είναι super επιλογή.....
Επέλεξε το σε bicolore έκδοση και εξόπλισε το με alcantara/δέρμα....
Καλή επιλογή.ΥΓ: Το Golf είναι για πολύ άντρες, από εθνικό στάρ και απάνου...
ti na dialeksw? WV Golf TSA h Lancia MUSa ?