-
ρε παιδια 3 -4 μερες δεν ασχοληθηκα με το φορουμ και το thread πηγε 15 σελιδες στις 2 το αφησα!
-
προχωρησε πολυ το θεμα απο τοτε...
-
εχω ενα ceed 1.4 passion και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Στο προτεινω ανεπιφυλακτα
-
απο δυναμεις πως ειναι? τραβαει δηλαδη? επιταχυνση? απο αξιοπιστια πιστευω ειναι μια χαρα, και εμφανιση καλη που το ειδα.
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
απο δυναμεις πως ειναι? τραβαει δηλαδη? επιταχυνση? απο αξιοπιστια πιστευω ειναι μια χαρα, και εμφανιση καλη που το ειδα.ειναι δυνατο αυτοκινητο αλλα βγαζει την δυναμη ψηλα!!!! με οτι συνεπαγεται απο αυτο!!!!
ειναι το πιο γρηγορο ατμοσφαιρικο στην κατηγορια του!!! αλλα και το πιο αντιοικονομικο!!! εχει υψηλη καταναλωση σχετικα με τους ανταγωνιστες του!
οποιος ξερει κατι αλλο ας το πει!!! φυσικα ο ιδιοκτητης του πρωτα!!! -
Ο χρήστης nipe81 έγραψε:
Μηπως οδήγησες καθόλου το i30;
Γενικά ξέρει κανείς τι λέει σαν αυτοκίνητο;το ιδιο με το ceed ειναι, ακριβως ,απλα εχει μια υποψια πιο χαλαρης ρυθμισης στις αναρτησεις για πιο χαλαρες μετακινησεις!!!!
ειναι κατι σαν 106 και σαξο .....το ιδιο αυτοκινητο!! -
απο δυναμεις πως ειναι? τραβαει δηλαδη? επιταχυνση? απο αξιοπιστια πιστευω ειναι μια χαρα, και εμφανιση καλη που το ειδα.το αυτοκινητο εχει αρκετη δυναμη(για ατμοσφαιρικο κινητηρα) απλά η ολη δυναμη βγαινει κυριως μετα τις 3500-4000 στροφες.Οχι οτι δεν τραβαει χαμηλά αλλά μετα τις 3500-4000 στροφες ειναι σαν να οδηγεις αλλο αυτοκινητο
Απο αξιοπιστια ολα καλα , δεν υπαρχει θεμα , γιαυτο αλλωστε υπαρχουν και τα 7 χρονια εγγυησης. οσο για την εμφανιση αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
απο δυναμεις πως ειναι? τραβαει δηλαδη? επιταχυνση? απο αξιοπιστια πιστευω ειναι μια χαρα, και εμφανιση καλη που το ειδα.
ειναι δυνατο αυτοκινητο αλλα βγαζει την δυναμη ψηλα!!!! με οτι συνεπαγεται απο αυτο!!!!
ειναι το πιο γρηγορο ατμοσφαιρικο στην κατηγορια του!!! αλλα και το πιο αντιοικονομικο!!! εχει υψηλη καταναλωση σχετικα με τους ανταγωνιστες του!
οποιος ξερει κατι αλλο ας το πει!!! φυσικα ο ιδιοκτητης του πρωτα!!!Αυτό που λες για αντιοικονομικό απλά δεν ισχύει... Στο λέω σαν κάτοχος ι30. Απλά τα άλογα θέλουν και αντίστοιχο τάισμα. Όχι όμως ότι καίει πολύ άμα το πιέζεις...
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
ειναι δυνατο αυτοκινητο αλλα βγαζει την δυναμη ψηλα!!!! με οτι συνεπαγεται απο αυτο!!!!
οποιος ξερει κατι αλλο ας το πει!!! φυσικα ο ιδιοκτητης του πρωτα!!!Αυτό που λες για αντιοικονομικό απλά δεν ισχύει... Στο λέω σαν κάτοχος ι30. Απλά τα άλογα θέλουν και αντίστοιχο τάισμα. Όχι όμως ότι καίει πολύ άμα το πιέζεις...
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=494&page_id=671
στο 307 μου 1,4 οταν το πιεζω βλεπω μεση καταναλωση 9,2-9,3 λιτρα και ειναι πιο αδυναμο απο το ι 30 και το παταω ακομα πιο πολυ για να κουνησει το κωλο του
το 307 αρπαζει απο τις 3,500 στροφες ενω το ι30 κοντα στις 5,000 ....δεν ειναι πολυ ελαστικο και ανεβαινει η καταναλωση
ηπια καταναλωση εγω βλεπω στο 307 7,5 νταν και οταν εχει μικρες ανηφορες ο δρομος 7,8! -
αν διαθετεις 17κ οπως λες , τσεκαρε μηπως βρεις golf5 gt sport , καπου εκει κοστιζει πλεον και με την εκπτωση 3κ και το θεωρω την καλλιτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα μαζι με το facelift leon...
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
αν διαθετεις 17κ οπως λες , τσεκαρε μηπως βρεις golf5 gt sport , καπου εκει κοστιζει πλεον και με την εκπτωση 3κ και το θεωρω την καλλιτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα μαζι με το facelift leon...ασε τα gt!!!! σκετο tsi τα gt θελουν δουλεια ακομα
-
οχι φιλε εννοω το golf 5 gt sport (ειναι επιπεδο εξοπλισμου) tsi ειτε με τα 122 ειτε με τα 140
Μπροστα στα αυτοκινητα που εχει ο φιλος στα υποψιν , ειναι αεροπλανα και τα 2
Απο κοντα και το λεον -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
οχι φιλε εννοω το golf 5 gt sport (ειναι επιπεδο εξοπλισμου) tsi ειτε με τα 122 ειτε με τα 140
Μπροστα στα αυτοκινητα που εχει ο φιλος στα υποψιν , ειναι αεροπλανα και τα 2
Απο κοντα και το λεονσε αυτα ναι!!!!! με χιλια !!!
-
δε διαφωνω για το 5αρι γκολφ ουτε βεβαια για το λεον απλα δε θελω κατι παλιο εστω και αν η τιμη ειναι πολυ καλη.
η αληθεια ειναι οτι δε μοιυ αρεσει σαν εμφανιση το 5αρι βεβαια αυτα ειναι γουστα... -
Καμμια αντιρρηση , απλα σε αυτα τα λεφτα παιρνεις κατι 'καινουριο' (σε εισαγωγικα για ευνοητους λογους) που ειναι πολυ λιγοτερο αυτοκινητα απο τα 2 προαναφερθεντα.
Και στην τελικη αν οντως εχεις σκοπο να το κρατησεις σε βαθος χρονου κι οχι να το πουλησεις σε 2/3/4 χρονια , το οτι ειναι μοντελα που εχουν 3/4 χρονια στην αγορα θα επρεπε να σου ειναι αδιαφορο
Αποψεις μου φυσικα , δε σου ζηταω να τις ασπαστεις , απλα εγραψα γιατι θεωρω αμαρτια να δωσεις τοσα λεφτα για ενα φιεστα η ενα ι30 , οταν μπορεις με τα ιδια λεφτα να παρεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ -
ναι δε λεω θα μεινει για αρκετα χρονια στην οικογενεια, οποτε ποια προτεινεις εσυ?
-
εγω σου προτεινα golf5 122 η λεον με τα 125 (στην ουσια ο ιδιος κινητηρας ειναι)
Ειναι αποψη μου οτι τη συγκεκριμενη στιγμη με τα λεφτα που διαθετεις ειναι τα καλλιτερα μεσαιας κατηγοριας αυτοκινητα που μπορεις να επιλεξεις -
το λεον το ειχα επισημανει απο την αρχη... ειναι ενδιαφερον αυτοκινητο.
-
τεταρτη μεσημερι θα γινει επιτελους η παραγγελεια, σχεδον εχο καταληξει, σας εχω πρηξει κιολας τοσο καιρο...
-
τεταρτη μεσημερι θα γινει επιτελους η παραγγελεια, σχεδον εχο καταληξει, σας εχω πρηξει κιολας τοσο καιρο...Ναι αλλα εγω εχω μπερδευτει !! Ποιο θα παρεις τελικα???
Kia Ceed vs Seat Ibiza vs Fiat Punto vs Ford Fiesta κλπ...