-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
από Koupris » 02/04/09 9:07
Μπερδευτικα... αλλα επειδη εχει κακο ιστορικο η Μακλαρεν (εχουν τη χαζομαρα στο αιμα τους)θα παω με τη μερια του Τρουλι...Δεν ειναι πρεπον να κανω παραθεση τον εαυτο μου αλλα πειτε μου ρε παιδια ποιος πιστευε οτι η Μακλαρεν δεν εχει κανει οντως τη μ@λακια???διοτι οι ανθρωποι εκει ειναι πολυ μ@λακες,στον τροπο με τον οποιο συγκαλυψαν το θεμα!!!
Αλλα και οι αλλοι της Τoyota τι αγαθιαρηδες...επρεπε να το επαναφερει η φια το θεμα,αντι να κανουν αμεσως ενσταση...ο Λακης ο Γλυκουλης του motorsport ενα πραγμα... -
Τα άτομα στη μακλάρεν ειναι το λιγότερο γελοία..
http://dl.groovygecko.net/anon.groovy/c ... _final.mp3 -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν εκαναν απλα τις κοτες, αλλα τοσο η ομαδα, οσο και ο Λιουις ειπαν ψεμματα:However, the FIA said on Thursday afternoon that both Hamilton and team manager David Ryan had not been completely honest about what happened during the race.
'During the hearing, held approximately one hour after the end of the race, the Stewards and the Race Director questioned Lewis Hamilton and his Team Manager David Ryan specifically about whether there had been an instruction given to Hamilton to allow Trulli to overtake,' the FIA said in a statement.
'Both the driver and the team manager stated that no such instruction had been given.
Team: Lewis, you need to allow the Toyota through. Allow the Toyota through now.
'The race director specifically asked Hamilton whether he had consciously allowed Trulli to overtake. Hamilton insisted that he had not done so.'
LH: I let him past already.
LH: Tell Charlie I already overtook him. I just let him past.
Καλά να πάθουν και οι δυό τους...και ελπίζω να φάνε κι άλλη ποινή!
Για δεύτερη φορά αυτή η ομάδα δημιουργεί προβλήματα...ηθικής!
Επίσης, το μεγάλο στόμα του Λιούι τον πρόδωσε με τη συζήτησή του στα media...ο ψεύτης!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
http://dl.groovygecko.net/anon.groovy/c ... _final.mp3
Σε μια ρόγα από σταφύλι έκατσαν οχτώ σπουργίτια...
Βγάλε το -οπαδικό- κασκολάκι σου, έπιασαν ζέστες. Κατάλαβε ότι κουβέντα κάνουμε, δεν παίρνουμε τηλέφωνο τον Τσουκαλά. -
-
Geof1 kai loipoi renaulkides thn Pempth 9/11 poy einai h hmera poy exoyme dokimes gia to UAE Touring Car Championship 8a moirastoyme thn pista toy Dubai Autodrome me thn Renault F1 Team.
Osoi pistoi mporeite akoma na prolabetai na er8etai. Eidika poy h emirates exei 2 pthseis thn hmera...Dubai Autodrome is on itinerary for the forthcoming Renault F1 Roadshow which takes place in the city this next week. On Thursday, 9 April, the circuit will come alive with the thrilling sound of Formual 1 when ATCUAE President and FIA Vice President Mohammed Bin Sulayem will drive the ING Renault F1 car in a 'shootout' against a selection of supercars. Dubai is the first stop in an exclusive 2009 four-show programme that will be travelling around the world. Also on the Renault Roadshow agenda is a unique performance of the Renault F1 in Downtown Burj Dubai area on 10 and 11 April.
The Renault F1 car will be at the circuit from 11.30 am until 3pm with Bin Sulayem taking to the track at 1.00 pm. Members of the public are invited to attend the event which will enable them to get up close the real deal. ON hand will be Renault F1 third droiver Romain Grosjean who is not stranger to Dubai Autodrome where he won GP2 Asia races at the circuit on route to winning the 2007/2008 GP2 Asia Championship.
This year, Dubai has been selected as the inaugural event, with the show being held under the patronage of Mohammed Ben Sulayem, FIA vice-president for sport, and president of the Automobile & Touring Club of the UAE. For the two days, 10 and 11 April, the lake and waterfront areas facing the Dubai Mall and Souk Al Bahar will be specially adapted to host the Renault Roadshow as well as the company’s Formula 1 Team paddock.
A Renault Village, at the Dubai Mall area, will also be put in place, which will display models from the company’s range as well as host a number of activities for visitors. The normally tranquil outdoor environment will undergo a temporary change of ambience, buzzing to the high-octane sounds of revving engines and screeching tyres, as a number of tuned performance vehicles are put through their paces during the two-day, six-demo programme.
As an introduction to the main Formula 1 show, a team of professional stunt drivers will be pulling off stunning car tricks in a variety of cars on the demo platform that is being specially constructed; including the new 2009 Renault Megane Trophy - the latest incarnation of the company’s 360hp V6 hot hatch. Winners from pre-arranged raffle draws will be able to experience first-hand the thrill of what this car is capable of, as they will get to have a white-knuckle ride in one as it performs donuts, wheelspins and other exhilarating manoeuvres.
The event has travelled to the capital cities of Johannesburg, Kiev, New Delhi and Sao Paulo, proving to be a huge hit with petrol heads of all nationalities. “This is a major achievement for both Renault and its partner, Emaar Properties, as it will be the first time that F1 comes to the city,” said Mohamed Bennani, managing director of Renault GCC. “It is a huge operation, with all the logistics and special construction that is involved, but when you are prepared to put in such a vast amount of time and hard work, the rewards are that much greater,” he added.
“Many people are just not aware of how loud a Formula 1 car really is”, said Nicolas Gondard, head of Renault’s regional motorsport activities. “Hearing the Renault F1 car revving up sends tingles down the spine – it really is an incredible sound. We have spent months planning this event inspecting venues, adapting the event for Dubai and making sure F1 safety and running standards are achieved. Downtown Burj Dubai emerged as the ideal setting, due to its central location and its being home to the high traffic venue of The Dubai Mall. We’re expecting a full-house with residents and visitors coming to see the show and I can assure you, they won’t be disappointed.”
There will be six shows in total each lasting one hour. The schedule is:
Friday, 10 April - two shows - 4.30pm and 7.00pm
Saturday, 11 April - four shows - 11.00am, 2.00pm, 4.30pm and 7.00pm -
Δεν ειμαι ρενακιας!!!Ειμαι Αλονσακιας!!!!!!!!
Καλη φαση αυτη παντως ρε Hannibal!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν ειμαι ρενακιας!!!Ειμαι Αλονσακιας!!!!!!!!Καλη φαση αυτη παντως ρε Hannibal!!
Loipon, tsimpas to bradyno apo A8hna poy feygei gyrw stis 23:00. Eisai Dubai 5 to prwi peripoy, rixneis kammia wra ypno sto airport erxesai autodrome blepeis F1, radical, mhxanes kai emas toy UAETCC kai stis 17:00 petas pali gia Ellada....
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Όχι δεν θα πάει ο Lewis 4ος και η ποινή δεν είναι επειδή επέστρεψε τη θέση στον Trulli. H ποινή είναι επειδή κοροϊδεύανε τους κριτές και τον κόσμο, λέγοντας ψέματα κατ' εξακολούθηση μετά τον αγώνα για το τι ακριβώς συνέβη προσπαθώντας να τσιμπήσουν την 3η θέση. Προσωρινά τους έκατσε.
Ναι, αυτό κατακρίνω κι εγώ από άποψη ηθικής και 'ανδρισμού'. Είναι πραγματικά αηδιαστικά γελοία συμπεριφορά.
Αλλά υπάρχει κανονισμός τέτοιος? Γιατί εδώ που τα λέμε, αν το έραβε το στοματάκι του ο Λούης δε θα υπήρχε ΚΑΝ θέμα.Στο μεταξύ, είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι και αυτό πρωταπριλιάτικο? Είναι συνήθης τακτική να πετάνε κάποια μεγάλη μπαρούφα (στυλ :'Λούης στη Brawn') και μετά να μην υποψιαζόμαστε τα υπόλοιπα.
Νομίζω το λάθος σου είναι που εστιάζεις στον Hamilton. ΔΕΝ έκανε αυτός την πατάτα. Αυτός έκανε ακριβώς ό,τι έπρεπε να κάνει, σε όλες τις φάσεις. Πέρασε όταν ο Trulli βγήκε εκτός πίστας και παραχώρησε πάλι τη θέση όταν η ομάδα του είπε να κάνει αυτό. Όχι όμως πριν τους επισημάνει δις πως ο Trulli ήταν εκτός πίστας όταν τον πέρασε. Από κει και πέρα, οτιδήποτε είπε στους κριτές, ήταν δασκάλεμα από την ομάδα: 'Θα πας πάνω και θα τους πεις έτσι κι έτσι. Δεν φρέναρα, με πέρασε στεγνά, η ομάδα δε μου είπε να παραχωρήσω θέση'. Ο Lewis αφέθηκε εκτεθειμένος από την ομάδα του και όχι από τον εαυτό του. Αν φταίει σε κάτι, είναι που δέχτηκε να παίξει σε αυτή τη φάρσα αντί να τους πει 'εγώ πριν από λίγο δήλωσα στους δημοσιογράφους τι πραγματικά έγινε και δεν θα ξεφτιλιστώ λέγοντας τα ανάποδα στους κριτές'. Αλλά ποιος οδηγός σήμερα τολμάει να το πει αυτό στα αφεντικά του; Ίσως μόνο ο Αλόνσο. Ίσως.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όχι δεν θα πάει ο Lewis 4ος και η ποινή δεν είναι επειδή επέστρεψε τη θέση στον Trulli. H ποινή είναι επειδή κοροϊδεύανε τους κριτές και τον κόσμο, λέγοντας ψέματα κατ' εξακολούθηση μετά τον αγώνα για το τι ακριβώς συνέβη προσπαθώντας να τσιμπήσουν την 3η θέση. Προσωρινά τους έκατσε.
Ναι, αυτό κατακρίνω κι εγώ από άποψη ηθικής και 'ανδρισμού'. Είναι πραγματικά αηδιαστικά γελοία συμπεριφορά.
Αλλά υπάρχει κανονισμός τέτοιος? Γιατί εδώ που τα λέμε, αν το έραβε το στοματάκι του ο Λούης δε θα υπήρχε ΚΑΝ θέμα.Στο μεταξύ, είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι και αυτό πρωταπριλιάτικο? Είναι συνήθης τακτική να πετάνε κάποια μεγάλη μπαρούφα (στυλ :'Λούης στη Brawn') και μετά να μην υποψιαζόμαστε τα υπόλοιπα.
Νομίζω το λάθος σου είναι που εστιάζεις στον Hamilton. ΔΕΝ έκανε αυτός την πατάτα. Αυτός έκανε ακριβώς ό,τι έπρεπε να κάνει, σε όλες τις φάσεις. Πέρασε όταν ο Trulli βγήκε εκτός πίστας και παραχώρησε πάλι τη θέση όταν η ομάδα του είπε να κάνει αυτό. Όχι όμως πριν τους επισημάνει δις πως ο Trulli ήταν εκτός πίστας όταν τον πέρασε. Από κει και πέρα, οτιδήποτε είπε στους κριτές, ήταν δασκάλεμα από την ομάδα: 'Θα πας πάνω και θα τους πεις έτσι κι έτσι. Δεν φρέναρα, με πέρασε στεγνά, η ομάδα δε μου είπε να παραχωρήσω θέση'. Ο Lewis αφέθηκε εκτεθειμένος από την ομάδα του και όχι από τον εαυτό του. Αν φταίει σε κάτι, είναι που δέχτηκε να παίξει σε αυτή τη φάρσα αντί να τους πει 'εγώ πριν από λίγο δήλωσα στους δημοσιογράφους τι πραγματικά έγινε και δεν θα ξεφτιλιστώ λέγοντας τα ανάποδα στους κριτές'. Αλλά ποιος οδηγός σήμερα τολμάει να το πει αυτό στα αφεντικά του; Ίσως μόνο ο Αλόνσο. Ίσως.
Το τελικό αποτέλεσμα πάντως δικαίωσε τους επικριτές της McLaren. Και το χειρότερο όλων είναι ότι για την συγκεκριμένη ομάδα που προσπαθεί ακόμα να βγάλει τη ρετσινιά της 'ατιμίας' για το 2007 έρχεται μία φάση μετά την Dennis εποχή που δείχνει ότι στην καλύτερη περίπτωση από πλευράς ηθικής η McLaren βρίσκεται στον πάτο και στη μέση περίπτωση απλά ορίζει τι είναι πάτος.
-
Ο Λούης δε φταίει. 500 ώρες τους ρωτούσε τι να κάνει και αυτοί δεν ξέρανε!!!!!!!!
-
Το σίγουρο είναι ότι όλοι στην F1 προσπαθούν να βγάλουν και από την μύγα ξύγκι. Δεν υπάρχουν άγιοι.
Το σκηνικό της Αυστραλίας δεν με παραξενεύει καθόλου. Έχω διαβάσει όλες τις 100άδες σελίδες της δικογραφίας και των ακροάσεων της υπόθεσης του 2007 καί σε πρώτο βαθμό και σε δεύτερο. Οι απαντήσεις των στελέχών της McLaren στούς ανακριτές και δικαστές της FIA, ήταν παιδαριώδεις. Λές και απολογείτω πιτσιρικάς ότι έκλεψε το γλυκό από το ντουλάπι, αρνούμενος κατηγορηματικά, φορώντας μιά μπλούζα γεμάτη...σιρόπια.
Και ξέρετε δεν είδαμε, και δεν φανταζόμαστε και ήταν και αργά και είμασταν κουρασμένοι και ναί μεν...έβαλε ένα ντοσίε πάνω στο γραφείο, αλλά εγώ δεν είδα τί είχε μέσα και αυτός επέμενε αλλά μετά εγώ έφυγα και ήρθε ένας άλλος και αυτός δεν ξέρω τί είπε αλλά δεν δουλεύει πιά για μάς, αλλά τότε δούλευε, αλλά όχι σε σημαντική θέση, τον είχαμε επειδή τον λυπόμασταν, ήταν και λίγο αγαθός και οι άλλοι φταίνε, εμείς δεν φταίμε, πού να ξέραμε..........................
ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο στύλ ήταν και οι τωρινές δηλώσεις του Γουίτμαρς. Λές και διάβαζα τα ίδια πράγματα!
-
Γράφεται ότι μπορεί και να ακυρωθεί από το πρωτάθλημα. Γνώμη μου είναι ότι τέτοια απόφαση είναι υπερβολική.
Τι λέτε?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γράφεται ότι μπορεί και να ακυρωθεί από το πρωτάθλημα. Γνώμη μου είναι ότι τέτοια απόφαση είναι υπερβολική.Τι λέτε?
Υπάρχει προηγούμενο ακύρωσης οδηγού από το πρωτάθλημα (1997 ο MS) για αντιαθλητική συμπεριφορά. Τότε όμως η FIA είχε τιμωρήσει τον οδηγό αφού είχε τελειώσει το πρωτάθλημα. Σήμερα μία τέτοια κίνηση θα ήταν το λιγότερο υπερβολική.
Βέβαια η FIA μπορεί να του αφαιρέσει την Super Licence για 15 ή 30 ημέρες ως ένδειξη δύναμης στις ομάδες ώστε να προλάβει αντίστοιχα ευτράπελα αλλά θεωρώ ότι αυτή ακριβώς η τιμωρία είναι υπέρ-επαρκής για να μην πούμε και υπερβολική.
ΙΜΗΟ δεν έπρεπε να πέσει καθόλου τιμωρία όλοι είδαν τι έγινε. H McLaren έκανε αυτό που θα έκανε ΙΜΗΟ ο οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος. Είδε χαραμάδα για ένα podium και μπήκε. Κατακρητέο μεν για κάποιους ειδικά όταν ο προηγούμενος αγωνιστικός της διευθυντής δήλωνε ότι τους ενδιαφέρει το σπορ αλλά ανθρώπινο δε. Συνεχίζω να θεωρώ ότι πυροβολήθηκε στο πόδι η εταιρεία και συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο θα έπρατε οποιαδήποτε ομάδα.
-
Από το ζωντανό σχολιασμό για το FP2 της Μαλαισίας στο msfree:
Από το Δημήτρη Παπαδόπουλο μαθαίνουμε ότι ο μηχανικός του Hamilton Dave Rayan ειναι πιθανό να τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ομάδα. Ταυτόχρονα μαθαίνουμε ότι η McLaren συνεχίζει να βρίσκεται υπό διερεύνηση και ότι δεν θα ειναι απίθανο να επιβληθούν επιπλέον κυρώσεις. -
Ρε παιδιά, σε κάθε περίπτωση όμως... μιλάμε για έναν οδηγό που ξεκίνησε τελευταίος, έκανε ομολογουμένως απ'όλους έναν εξαιρετικό αγώνα κι έφτασε στην 4η (τουλάχιστον, γιατί κανονικά 3ος ήταν, εφόσον ο Trulli βγήκε χόρτα) θέση ΧΩΡΙΣ καμία αντιαθλητική συμπεριφορά και χωρίς εξωαγωνιστικές παρεμβάσεις. Εμένα όπως και να το κάνουμε με χαλάει τόσο αυτό, όσο και η ξεφτίλα ομάδας και οδηγού στο κρυφτούλι που παίξανε. Ποτέ δεν έχω πει στην F1: 'καλά να πάθει, του αξίζουν τα χειρότερα' για εξωαγνωστικούς λόγους. Δηλαδή, τί σχέση να έχει η προσπάθειά του στην πίστα με τα μετέπειτα καραγκιοζιλίκια? Ας του δίναν ποινή για τη Μαλαισία. Να ξεκινήσει 10 θέσεις πίσω? Τελευταίος? Έστω. Αλλά δε μπορείς να ακυρώνεις τόσα προσπεράσματα (νομότυπα και καθαρά όλα, χωρίς καν τις περσινές σκιές) και τέτοια εμφάνιση με ένα αργό (σε σχέση με τον ανταγωνισμό) μονοθέσιο για τέτοια πράγματα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν εστιάζω στο Hamilton, αλλά τον θεωρώ συνυπεύθυνο για το Image του. Η βλακεία αυτού και της McLaren δεν έχει όρια σε τέτοια θέματα. Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι έχει μπλέξει στα σκ*τά εκεί μέσα κι εκεί είναι το μόνο σημείο που τον δικαιολογώ. Εργαζόμενος είναι, την καρριέρα του κοιτάει και σίγουρα τα αφεντικά του θα ικανοποιεί πρωτίστως. Φαντάσου όμως τί μαγκιά και αποδοχή από τον κόσμο θα είχε να λέγανε: 'όχι παιδιά, τον αφήσαμε να περάσει, δεν πρέπει να πάρει ποινή'. 1 βαθμό λιγότερο και τόνους καλύτερες σχέσεις με τους κριτές και όλους τους γύρω. Δε λέω, όταν φτάνεις 3ος από τελευταίος πονάς κάθε βαθμουλάκι που μάζεψες και σε πιάνει απληστία, αλλά έχω εκνευριστεί, γιατί στην αρχή μας (με) είχαν πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα, μιλάμε για απίστευτη υποκρισία (εξηγώ αλλού, βέβαια, γιατί ΔΕΝ θεωρώ ότι η ποινή που φάγανε είναι σωστή).
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Ο Λούης δε φταίει. 500 ώρες τους ρωτούσε τι να κάνει και αυτοί δεν ξέρανε!!!!!!!!...o άμεσα εμπλεκόμενος στο περιστατικό, (ήξερε καλύτερα από τον οποιονδήποτε τι ακριβώς είχε συμβεί) και γνώστης του Κανονισμού (ακόμα και μείς εδώ μέσα ξέρουμε τί γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις), περίμενε από την ομάδα να του πεί τί να κάνει κι αυτό μόλις δυόμισι γύρους πρίν τον τερματισμό?! Άνετα μπορούσε νά πάρει πρωτοβουλία. Έτσι κι αλλιώς η τελική απόφαση από τους αγωνοδίκες δεν θα ήταν χειρότερη από αυτή που ήδη πάρθηκε...
Το φταίξιμο 100% δικό του! (συνυπολογίζοντας και τις αρχικές του δηλώσεις). -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Ο Λούης δε φταίει. 500 ώρες τους ρωτούσε τι να κάνει και αυτοί δεν ξέρανε!!!!!!!!
...o άμεσα εμπλεκόμενος στο περιστατικό, (ήξερε καλύτερα από τον οποιονδήποτε τι ακριβώς είχε συμβεί) και γνώστης του Κανονισμού (ακόμα και μείς εδώ μέσα ξέρουμε τί γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις), περίμενε από την ομάδα να του πεί τί να κάνει κι αυτό μόλις δυόμισι γύρους πρίν τον τερματισμό?! Άνετα μπορούσε νά πάρει πρωτοβουλία. Έτσι κι αλλιώς η τελική απόφαση από τους αγωνοδίκες δεν θα ήταν χειρότερη από αυτή που ήδη πάρθηκε...
Το φταίξιμο 100% δικό του! (συνυπολογίζοντας και τις αρχικές του δηλώσεις).Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε και για ένα παιδί 21 ετών. Και αυτός και ο Vettel δεν μπορούν να κριθούν με κριτήρια που θα έκρινε κάποιος έναν τριαντάχρονο. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ο LH άφηνε τον JT να περάσει ενώ θα μπορούσε να μείνει στην 3η θέση. Είχε την ωριμότητα να ρωτήσει από τον ασύρματο τι να κάνει και αυτό έκανε. Το πρόβλημα ήταν ότι οι 'μέντορες του' που του ζήτησαν αυτό από τον ασύρματο να πράξει κατά αυτό τον τρόπο του έλεγαν άλλα να πει στη FIA. Εδώ εν μέρει ο ημίαιμος πρίγκηξ δικαιολογείται λόγω της ηλικίακης ανωριμότητας του. Ο Αγωνιστικός διευθυντής, ο μηχανικός και ποιός ξέρει ποιός άλλος που γνώριζε τι ακούστηκε στην ενδοεπικοινωνία (και γνώριζε ακόμα ότι ακούει και ο μεγάλος αδελφός) δεν είχε τον απλό νου για να σκεφτεί αυτή τη λεπτομέρεια?? Μάλλον δεν το είχε σκεφτεί ή το είχε αξιολογήσει ως χαμηλού ρίσκου και έπαιξε για να κερδίσει ένα ποντάκι που ίσως αυτό να μεταφραστεί στο τέλος του πρωταθλήματος σε πολλά εκατομύρια παραπάνω για την ομάδα.
-
Απόσπασμα από τη 'Λούη Απολογία'
*'Every time I have been informed to do something I have done it. This time I realise it was a huge mistake and I am learning from it. It has taken a huge toll on me. I apologise to you guys, I didn't speak to you yesterday, but there was a lot to take in and a lot to deal with. I am here to apologise to everyone and I assure you it won't happen again.'
Hamilton, who received applause by a number of journalists at the end of the short press conference (σημείωση του Autosport αυτή, για να μην ξεχνιόμαστε), said that only he and Ryan had been involved in the decision to withhold information from the FIA.*
Δεν ξέρω τι να κάνω, προς το παρόν με έχει πιάσει ένα νευρικό γέλιο. ΚΑΠΑΚΙ μετά το assurance, πετάει το μέγιστο ψέμα. Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι. Απίστευτοι. Στο DNA πραγματικά. Έξις δευτέρα φύσις... Είτε αυτό, είτε είναι το μεγαλύτερο μπ&*$έλο από καταβολής κόσμου. Κανείς δεν ξέρει τι κάνει ο διπλανός του εκεί μέσα δηλαδή. Ο καθένας για τον εαυτό του.
Κι έρχεται κι ο Alonso και λέει, αναφερόμενος στην Ουγγαρία το 2007: 'It's not the first time Hamilton lies. It happend to me in 2007. Its not the first time he went to the stewards, its not the first time he lied to them and sooner or later they have to sanction them.'
Διάφορα ΝΕΑ - Απρίλιος 2009