-
Υπάρχει κάποιο έγκυρο link για τα δοκιμάστικά live αύριο;
Δυστυχώς θα είμαι εκτός και θα έχω μόνο internet. -
Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 γράφει πως θα δείξει τα δοκιμαστικά σε απευθείας σύνδεση στις 11.30
Προφανώς αυτό δεν γίνεται αφού τα δοκιμαστικά του Σαββάτου ξεκινάνε στις 9.00 ώρα ελλάδας.
Οπότε θα τα δείξει μαγνητοσκοπημένα στις 11.30 ή ζωντανά στις 9.00 ; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 γράφει πως θα δείξει τα δοκιμαστικά σε απευθείας σύνδεση στις 11.30Προφανώς αυτό δεν γίνεται αφού τα δοκιμαστικά του Σαββάτου ξεκινάνε στις 9.00 ώρα ελλάδας.
Οπότε θα τα δείξει μαγνητοσκοπημένα στις 11.30 ή ζωντανά στις 9.00 ;Τα δοκιμαστικά ξεκινάνε στισ 10:00 GMT άρα 12:00 τοπική ώρα Ελλάδας.
Το 11:30 που λέει ο ΑΝΤ1 είναι η έναρξη της εκπομπής, οπότε θα τα δείξει live stis 12:00 (για τους τυχερούς που θα είναι σε tv). -
Τα ελεύθερα ξεκινούν 9.
Τα qual είναι στις 12. -
-
Brawn GP’s Rubens Barrichello has been handed a penalty by the Sepang race stewards after his car needed a new gearbox following Friday practice for this weekend’s Malaysian Grand Prix. Barrichello will drop five places on the grid as a result of the change
5 θέσεις penalty και για το Rubens...
-
Ο χρήστης Gilles27 έγραψε:
Τα δοκιμαστικά ξεκινάνε στισ 10:00 GMT άρα 12:00 τοπική ώρα Ελλάδας.10:00 GMT είναι 13:00 ώρα Ελλάδος με την θερινή ώρα.
Αλλά για να μην μπερδευόμαστε, ισχύουν αυτά (πάντα σε ώρα Ελλάδος και δεν μιλάμε για εκπομπές αλλά για το καθ'αυτό action):
Σαββατιάτικα δοκιμαστικά: 09:00 - 10:00
Κατατακτήριες 12:00
Αγώνας Κυριακής 12:00Τώρα το τί λέει ο ΑΝΤ1 Πιθανόν θα εννοεί το qualifying. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που το qualifying το μεταφράζουν σε 'δοκιμαστικά', παρ΄όλο που δεν είναι.
-
κατατακτήριες είναι 12.00 ώρα ελλάδος, μην μπερδεύετε τον κόσμο με θερινές και λαμακίες.
το σποτ του ΑΝΤ1 γράφει για 11.30 ...αφού λογικό είναι να ξεκινά λίγο νωρίτερα όπως κάνμουν πάντα. -
Υπάρχει κάποιο έγκυρο link για τα δοκιμάστικά live αύριο;
Δυστυχώς θα είμαι εκτός και θα έχω μόνο internet.Ξέρει κάποιος να μου πει;
-
Απαγορεύονται είπαμε αυτά, πόσες φορές να το πει ο koyk?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απαγορεύονται είπαμε αυτά, πόσες φορές να το πει ο koyk?Ρε γμτ, αυτή η παλιά συνθήκη, ότι δηλαδή σε κάθε χώρα που προβάλλεται η F1 θα πρέπει να προβάλλεται τουλάχιστον σε ένα ελεύθερο κανάλι, ισχύει πια ή όχι?
-
Q: Fernando, how are you feeling?
Fernando Alonso: I am not feeling so well, and have a temperature of around 38 degrees Celsius. I have an infection in my ear. So for today we have tried to do a minimum number of laps, so that I would not lose too much water and could avoid sweating as much as possible.Περαστικα ρε καμαρι!!!Παρε κανενα πονσταν!!!
-
Πονστάν για την μόλυνση στο αυτί;
-
ελα μωρε λεπτομεριες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απαγορεύονται είπαμε αυτά, πόσες φορές να το πει ο koyk?Καλά... υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα.
Κρίμα είναι να τα χάσω... -
Απαγορεύονται είπαμε αυτά, πόσες φορές να το πει ο koyk?
Καλά... υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα.
Κρίμα είναι να τα χάσω...+1 για το live στείλτε ένα PM ... έχω μάθημα δεν μπορώ να αφήσω τους μαθητές και να βλέπω ANT1 .
plz -
στα πρώτα δοκιμαστικά η φωτιά στο αυτοκίνητο του Κίμη ήταν απο ΚΕΡΣ.
το πρόβλημα είναι οτι στο τέλος και των 2ων δοκιμαστικών πάλι είχαμε πρόβλημα με το ΚΕΡΣ και αναγκάστηκε να το βγάλει εκτός.
θέλει ακόμα πολύ βελτίωση το σύστημα.
ελπίζω να μην μας δημιουργήσει πρόβλημα αύριο.
-
Αυτό το ρημαδοΚΕΡΣ τι το θελε η ΦΙΑ... ...τα χει κάνει σαν τα μούτρα της!
-
Malaysian GP free practice session three times
- ROSBERG Williams 1m35.940s
- WEBBER Red Bull 1m36.048s
- MASSA Ferrari 1m36.089s
- TRULLI Toyota 1m36.132s
- GLOCK Toyota 1m36.189s
- VETTEL Red Bull 1m36.194s
- RAIKKONEN Ferrari 1m36.322s
- NAKAJIMA Williams 1m36.325s
- BARRICHELLO Brawn 1m36.519s
- BUTTON Brawn 1m36.541s
- KUBICA BMW 1m36.563s
- HAMILTON McLaren 1m36.657s
- KOVALAINEN McLaren 1m36.742s
- ALONSO Renault 1m37.004s
- HEIDFELD BMW 1m37.026s
- PIQUET Renault 1m37.032s
- SUTIL Force India 1m37.118s
- BUEMI Toro Rosso 1m37.282s
- BOURDAIS Toro Rosso 1m37.322s
- FISICHELLA Force India 1m37.398s
-
Κατανταει αηδια...
5 απο τα 6 practise αγωνων τα εχει παρει ο Νιco...
Κανε ενα καλο αγωνα ρε παιδακι μου να τρελλαθουμε!!!
FORMULA 1 PETRONAS Malaysian Grand Prix 2009 (2nd round))