-
είμαι ανάμεσα στα 2 το ibiza έχει περισσότερα έξτρα ενώ το fiesta είναι πιο καλοστημένο από διάβασα στο περιοδικό εσείς τη προτείνετε ;
-
είμαι ανάμεσα στα 2 το ibiza έχει περισσότερα έξτρα ενώ το fiesta είναι πιο καλοστημένο από διάβασα στο περιοδικό εσείς τη προτείνετε ;
-
-
Καταρχάς δες τα στις αντιπροσωπείες και οδήγησε τα. Το ίμπιζα είναι λίγο στριμωγμένο οπότε βεβαίωσου ότι σου αρκούν οι χώροι του. Σύγκρινε τιμές και χρηματοδοτικά και μην ξεχάσεις να συγκρίνεις και το κόστος χρήσης τους!
-
οδήγησα το φιέστα και πήγα μια βόλτα με το ιbιzα χωρίς να το οδηγώ εγώ
δεν κατάλαβα μεγάλες διαφορές όσο για το κόστος σαφώς πιο οικονομικό είναι το φιέστα
όχι μόνο λόγο τιμής αλλά και καύσιμου -
το fiesta 5d trend εχει 13.500 € και το ibiza 5d stylance 13.690 € ουσιαστικα δηλαδη ιδια τιμη... εχουν και τα 2 νομιζω 10% εκπτωση τωρα.
3,95 μ. μηκος το fiesta 4,05 μ. το ibiza...
281 λτ πορτ μπαγκαζ το fiesta 292 το ibiza...
εξοπλισμος περιπου ιδιος οποτε τα οδηγεις και τα 2 και βλεπεις τι σου αρεσει πιο πολυ.
ειμαι και γω αναμεσα σε αυτα τα 2 μεταξυ καποιων αλλων αλλα με τα 96 αλογα του fiesta (titanium) και τα 101 του ibiza (sport up). -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
το fiesta 5d trend εχει 13.500 € και το ibiza 5d stylance 13.690 € ουσιαστικα δηλαδη ιδια τιμη... εχουν και τα 2 νομιζω 10% εκπτωση τωρα.
3,95 μ. μηκος το fiesta 4,05 μ. το ibiza...
281 λτ πορτ μπαγκαζ το fiesta 292 το ibiza...
εξοπλισμος περιπου ιδιος οποτε τα οδηγεις και τα 2 και βλεπεις τι σου αρεσει πιο πολυ.
ειμαι και γω αναμεσα σε αυτα τα 2 μεταξυ καποιων αλλων αλλα με τα 96 αλογα του fiesta (titanium) και τα 101 του ibiza (sport up).και τα δυο εχουν πολυ καλο στήσιμο .....στο drive το ibiza 1.4 sport up σε πιστα με κλειστά στροφιλικια εκανε γρηγοροτερο γυρο απο το 207 ραλλυ !!! τωρα σαν πρεστιζ και ποιοτητα το fiesta εχει το πανω χερι και σε καποιες λεπτομέρειες ειναι καλλίτερο . εγω παλι τους χωρους του fiesta τους βρισκω πιο μικρους απο το ibiza !!!
το fiesta δοκιμάστηκε απο το autobild και στο οριο του ειναι πολυ ευκολο στον έλεγχο του ,τωρα αυτα που σ λεω ειναι λεπτομερειες γιατι ουσιαστικα και τα δυο ειναι πολυ καλα αυτοκινητα και μονο τις λεπτομέρειες τους μπορεις να συγκρινεις!!! -
ωστε το ibiza καθαρισε το rally? μηπως ξερεις που μπορω να βρω το αρθρο γιατι με ενδιαφερει αλλα δε μπορεσα να το ανακαλυψω?
ειναι μια καλη επιλογη πιστευω απλα δε ξερω τι λεει απο δυναμη. -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
ωστε το ibiza καθαρισε το rally? μηπως ξερεις που μπορω να βρω το αρθρο γιατι με ενδιαφερει αλλα δε μπορεσα να το ανακαλυψω?
ειναι μια καλη επιλογη πιστευω απλα δε ξερω τι λεει απο δυναμη.στο προηγουμενο drive ειναι αυτο με την porche απέξω!!!!
-
αν το προλαβω θα το παρω γιατι στο ιντερνετ δε βγαζει τα αρθρα.
στο θεμα μας παντως διακρινω μια προτιμηση στο φιεστα... γιατι δε το προτιμαμε το σεατακι...? -
Επειδή το Fiesta είναι καλύτερο αυτοκίνητο, για αυτό. Πάντως μπορεί στο Drive να έκανε καλύτερο χρόνο απο το 207 Rallye αλλά η σύγκριση έγινε στο Kartodromo, σε πίστα καρτ δηλαδή. Τα αυτοκίνητα πήγαιναν 1η-2α συνέχεια (μέγιστη ταχύτητα 85 χ.α.ω) και έτσι το Peugeot με το μη απενεργοποιούμενο και παρεμβατικότατο ESP του ήταν όλη την ώρα με κομμένο γκάζι. Σε μια νορμάλ πίστα, ή στον δρόμο δεν θα υπήρχε καν σύγκριση. Κανείς δεν αμφιβάλει στο ότι το Ibiza είναι καλοστημένο, αλλά οι κινητήρες του είναι παρωχημένοι. Τώρα η σχεδίαση είναι θέμα γούστου... εγώ το βρίσκω κακάσχημο πάντως.
-
Το ibiza στο συγκριτικο του drive ειχε διαφορετικα-μεγαλυτερα σε μεγεθος και αγωνιστικα ελαστικα και το αναφερει και το περιοδικο.Το φιεστα ηρθε δευτερο και αναφερει καλυτερη ποιοτητα κυλισης (η αναρτηση του ιβηρα ειναι σαφως πιο θορυβωδης και σκληρη).Μαλλον το πιο ολοκληρωμενο ειναι το φορντ.
-
στο ίδιο Drive που το ibiza 1.4 sport up βγαίνει γρηγορότερο από το 207 rallye (εννοείται ότι το όλο concept ήταν παντελώς ηλίθιο, είχε προσπαθήσει κάτι ανάλογο στο fifth gear η vicky με ένα panda και μια ferrari σε μια καρτοδιαδρομή και παραλίγο να κερδίσει το panda, κάτι που όπως κατάλαβες το κάνει και καλύτερο αυτοκίνητο από τη ferrari ) υπάρχει ένα ωραίο ρεπορτάζ στο οποίο ο δημοσιογράφος καταλήγει ότι ένα πλούσια εξοπλισμένο fiesta 1.4 ακουμπάει την τιμή ενός fiesta 1.6....
οπότε από μένα κοίτα το 1600, ειδικά τώρα με την έκπτωση... -
Καλα απο εμφανιση το ibiza μονο το 3θηρο SC λεει...
-
Απο μενα φιεστα φιλε..
Σε μαυρο χρωμα ζητα και xenon και φιμε για δωρο και δεν θα θελεις να σταματησεις να το βλεπεις -
Λοιπον κατοχυρωθηκε Fiesta...
Καλοσηλθες στο club http://www.fordnetwork.gr/ -
ευχαριστω για τη βοηθεια εκλεισα το fiesta.
αντι για xenon και φιμε πηρα parking kit δωρο
αλλα το χρωμα μαυρο με μπεζ σαλονι -
σαν ψεμα μου φαινεται... (ειναι και πρωταπριλια...)
-
Ο χρήστης stefanos1985 έγραψε:
ευχαριστω για τη βοηθεια εκλεισα το fiesta.
αντι για xenon και φιμε πηρα parking kit δωρο
αλλα το χρωμα μαυρο με μπεζ σαλονιKαλοταξιδο φιλε! Να το χαρεις με την καρδια σου!
Λοιπον κατοχυρωθηκε Fiesta...
Καλοσηλθες στο club http://www.fordnetwork.gr/Θα γινουμε πολλοι στο κλαμπ μαλλον..
Εκλεισα και εγω το δικο μου σημερα!!
Παθιαρικο μαυρο με συναγερμο , αισθητηρες παρκινκ , πατακια και xenon ! (150euro)
Fiesta power!
Y.Γ Σκεφτομαι να βαλω και φιμε -
καλοταξιδα!!!! καλες επιλογες !!!! και ατρακαριστα
ford fiesta.14 vs seat ibiza 1.4