-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Eμεις κλεινουμε χρονο σε λιγο...πλακα ειχε τωρα που τα θυμαμαι...ειχε πολυ τρεξιμο παντως σε ολα τα επιπεδα.
Στο κεντρο 'μπηκαμε' με το Grand Guignol των bajofonde...
Youtube VideoΓνωστό το τραγούδι που παίζει με το βιολί..
Ποιό είναι;Το τραγουδι που γραφω
Είχα την εντύπωση οτι το έχω ακούσει χωρίς το beat απο πίσω..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Προσοχή κατά την χαιρετούρα στην εκκλησία.Η βέρα στο αριστερό !!!.Πολλοί μλκ βάζουν όλη τους την δύναμη νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα σε ευχαριστήσουν καλύτερα με αποτέλεσμα επώδυνο γιά το δάχτυλο με την βέρα.
Ευτυχώς μου το σφυρίξανε και την γλύτωσα διότι στην εκκλησία είχα πάνω από 2.000 άτομαΚοιτα ειναι πως το βλεπει κανεις, εγω απο παντα που με θυμαμαι βαζω δυναμη στην χαιρετουρα, και ξενερωνω οταν καποιος μου δινει το χερι του σαν μαραμενο παπαρι σα γκομενιτσα. Μπορει να ειμαι παραλογος αλλα ή χαιρετας ή αστο πες του απο μακρυα γεια χαρα φιλε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Προσοχή κατά την χαιρετούρα στην εκκλησία.Η βέρα στο αριστερό !!!.Πολλοί μλκ βάζουν όλη τους την δύναμη νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα σε ευχαριστήσουν καλύτερα με αποτέλεσμα επώδυνο γιά το δάχτυλο με την βέρα.
Ευτυχώς μου το σφυρίξανε και την γλύτωσα διότι στην εκκλησία είχα πάνω από 2.000 άτομαΚοιτα ειναι πως το βλεπει κανεις, εγω απο παντα που με θυμαμαι βαζω δυναμη στην χαιρετουρα, και ξενερωνω οταν καποιος μου δινει το χερι του σαν μαραμενο παπαρι σα γκομενιτσα. Μπορει να ειμαι παραλογος αλλα ή χαιρετας ή αστο πες του απο μακρυα γεια χαρα φιλε
Νταξει, υπάρχουν και οι ενδιάμεσες λύσεις
Πάντως κι εμένα με ξενερώνει όποιος τείνει το χέρι του για χαιρετούρα κι απλά το κρατάει εκεί χωρίς να σφίγγει έστω και λίγο. -
σκύλε συμφωνώ σε όλα...
όσους μου κάνουν τέτοια χειραψία, τους θεωρώ μαραμένα μαρούλια -
Αηδία είναι αυτές οι 'παπαριασμένες' χειραψίες, μου κάνει κακή εντύπωση όταν δίνω το χέρι σε άντρα και δε σφίγγει σαν άνθρωπος. Δεν σφίγγω δυνατά, αλλά ρε φίλε χειραψία είναι, δε σε χαϊδεύω..
-
H χειραψια καποιου μαρτυραει τον χαρακτηρα του και τα συναισθηματα του για εμας,μην περιμενετε να κανουν ολοι ιδια χειραψια.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
H χειραψια καποιου μαρτυραει τον χαρακτηρα του και τα συναισθηματα του για εμας,μην περιμενετε να κανουν ολοι ιδια χειραψια.κατι σαν τα ζωδια;
τιγρη σε βλεπω ντουετο με πητ παπαδακο να σκιζεις
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
H χειραψια καποιου μαρτυραει τον χαρακτηρα του και τα συναισθηματα του για εμας,μην περιμενετε να κανουν ολοι ιδια χειραψια.Όλα αυτά απο μια χειραψία ε? Γέλιο πρέπει να έχει να κρίνεις έναν άνθρωπο απο τη χειραψία του και πιθανόν να του φέρεσαι αναλόγως. Θα το δοκιμάσω και εγω ...
[thinking loud] τι εμοτικον να βάλω τώρα εδώ θεέ μου, δεν υπάρχει κατάλληλο [/thinking loud] -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
H χειραψια καποιου μαρτυραει τον χαρακτηρα του και τα συναισθηματα του για εμας,μην περιμενετε να κανουν ολοι ιδια χειραψια.
Όλα αυτά απο μια χειραψία ε? Γέλιο πρέπει να έχει να κρίνεις έναν άνθρωπο απο τη χειραψία του και πιθανόν να του φέρεσαι αναλόγως. Θα το δοκιμάσω και εγω ...
[thinking loud] τι εμοτικον να βάλω τώρα εδώ θεέ μου, δεν υπάρχει κατάλληλο [/thinking loud]Body language 101 φίλε μου.
Ο χλιαρός βαρετός εχθρικός προς εσένα άνθρωπος πιθανότατα να μη σφίξει καθόλου το χέρι του.
Αντίθετα ο ζεστός ειλικρινής άνθρωπος θα το σφίξει και πιθανότατα θα βάλει και το άλλο χέρι του απο πάνω η στο μπράτσο. Μιλάμε πάντα για ενστικτώδεις αντιδράσεις, όχι για στημένες φάσεις. -
Μάλιστα
-
Επισης μια χλιαρη χειραψια δειχνει ελλειψη εμπιστοσυνης κτλ κτλ
-
Γίνεται όλο και χειρότερο
-
Ας επανέλθουμε. Το θέμα της συζήτησης είναι ο γάμος κι όχι η χειραψία!
-
Άσχετο, αλλά χρήσιμο: οι καθολικοί (και οι καθολικές... ) φοράνε τη βέρα στο αριστερό, απ' ότι έμαθα.
Όσον αφορά την ψόφια χειραψία, το χειρότερο είναι το μ νάκι (μεταφορικώς ή κυριολεκτικώς) που στην 'προσφέρει', να κοιτάει και αλλού! Εκεί ίσως είναι για μπουνιές και κλωτσιές επί τόπου!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Όλα αυτά απο μια χειραψία ε? Γέλιο πρέπει να έχει να κρίνεις έναν άνθρωπο απο τη χειραψία του και πιθανόν να του φέρεσαι αναλόγως. Θα το δοκιμάσω και εγω ...
[thinking loud] τι εμοτικον να βάλω τώρα εδώ θεέ μου, δεν υπάρχει κατάλληλο [/thinking loud]Body language 101 φίλε μου.
Ο χλιαρός βαρετός εχθρικός προς εσένα άνθρωπος πιθανότατα να μη σφίξει καθόλου το χέρι του.
Αντίθετα ο ζεστός ειλικρινής άνθρωπος θα το σφίξει και πιθανότατα θα βάλει και το άλλο χέρι του απο πάνω η στο μπράτσο. Μιλάμε πάντα για ενστικτώδεις αντιδράσεις, όχι για στημένες φάσεις.οφτοπικ οπως και οι πολιτικοι ας πουμε..
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Ας επανέλθουμε. Το θέμα της συζήτησης είναι ο γάμος κι όχι η χειραψία!Πολυ πιθανο μετα το γαμο να ασχολειτι καποιος με την χειρα.....
-
Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι!
-
Ανασταινω το θεμα γιατι παντρευομαι κι εγω
πλακα κανω
Τεσπα πρεπει να παω σ' ενα γαμο και χρειαζομαι κουστουμι. Γενικα δεν παω σε γαμους και αλλες τετοιες εκδηλωσεις, βγαινω μονο σε κατι παρακμιακα στεκια και στη δουλεια ντυνομαι κουκουλοφορος οποτε δεν εχω βγει για σχετικα ψωνια τα τελευταια 2-3 χρονια. Που θα βρω κατι επωνυμο σε καλη ποιοτητα (να μου μεινει τουλαχιστον) και τιμη μεχρι €300-350; Σε Boss, Καρουζο, Prince Oliver κλπ. να παω ή ειναι πολυ πιο ακριβα; Μου ειπαν για τον Τσελιο στη Γλυφαδα, να το τολμησω;
Να δηλωσω εδω οτι θελω κατι ντιζαινατο/νεανικο (για ξεκαρφωμα ), σε ισια γραμμη, χωρις πιετες και παππουδιστικες μλκιες... -
Πήγαινε Glou να βοηθήσεις και την ομάδα.
-
Είναι πιο ακριβα νομίζω!
Γάμος, δεξίωση και τα παρελκόμενα