-
Κατάλαβα πως παντρεύονται οι Γερμανοί μια μέρα που πέρασα έξω από την εκκλησία και ειδα 20-30 άτομα με τα σκολινά τους να αμολάνε κάτι μπαλόνια. Αναρωτήθηκα τι γίνεται και μου είπανε 'γάμος'.
Ε ναι ήταν κι αυτό πολιτισμικό σοκ
Όλοι οι καλεσμένοι μαζί δεν έφταναν για το χορό της νύφης
-
Μερικά ωραία τραγούδια που άκουγα νωρίτερα, για την είσοδο..
PNAU-With you forever
Youtube VideoJamiroquai - Love Foolosophy
Youtube VideoJamiroquai, You Give Me Something (αυτό ιδιαίτερα, έχει πολύ ταιριαστούς στίχους)
Youtube VideoJamiroquai - Cosmic Girl
http://www.youtube.com/watch?v=F2mr2yY5F3c
(Μ'άρέσει ο Jamiroquai, φαίνεται;)
Είναι βέβαια λίγο χαλαρά κομμάτια, αλλά πολύ ωραία.Προλαβαίνεις να τη κοπανήσεις πάντως.. (κάποιος έπρεπε να το πει )
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Προλαβαίνεις να τη κοπανήσεις πάντως.. (κάποιος έπρεπε να το πει )
Αν την κοπανήσει θα σας κοπανήσω και τους δύο...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Προλαβαίνεις να τη κοπανήσεις πάντως.. (κάποιος έπρεπε να το πει )
Αν την κοπανήσει θα σας κοπανήσω και τους δύο...
Αν του πατήσει το πόδι, δικαιολογείται να την κοπανήσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν είχα φτάσει εγώ στο χώρο της δεξίωσης, οι καλεσμένοι έπιναν τις σόδες. Κανείς δεν τους ανάγκασε να μείνουν νηστικοί στο ενδιάμεσο.Εξαρτάται από το τι έχει σχεδιάσει το ζευγάρι. Αν τα έχουν κάνει τότε θα φτάσουν αμέσως μετά το φαγητό. Αν όμως δεν σερβίρουν ή κρατάνε κλειστό το μπουφέ, τι μπορείς να κάνεις εσύ; (Μια λύση είναι να πας για σουβλάκια πριν τη δεξίωση, το έχω κάνει! )
Εμείς έτσι θέλαμε αλλά χάλασε όταν ο ίδιος ο πεθερός μου απείλησε ότι δεν έρχεται εκτός Αθηνών!!
Μπουρτζόβλαχος!
Πρέπει αν γίνεται να την βγάζεις με ένα παρκάρισμα (εύκολο) χωρίς πολύ περπάτημα.
Εξαιρετικά δύσκολο αυτό, πρακτικά περιορίζεσαι σε κτήματα με το δικό τους εκκλησάκι...
Επίσης το θέμα της **καθυστέρησης **που όλοι περιμένουν το ζεύγος να εμφανιστεί 2 ώρες μετά... τι κάνουνε δεν ξέρω! Το εννοώ ότι δεν ξέρω, γιατί χρειάστηκε να μας κρύψουν για να περιμένουμε να κάτσουνε για να βγούμε!
Σε ένα γάμο τελειώσαμε τη φωτογράφηση στο σπίτι του ζευγαριού και μέχρι να τελειώσουν οι καλεσμένοι το φαγητό για να πάμε κι εμείς στο χώρο της δεξίωσης, καθήσαμε να πιούμε 1-2 ποτάκια. Σε κάποια στιγμή, η κουμπάρα με ρωτάει 'Ωστέ αυτό κάνουν τα ζευγάρια ανάμεσα στην εκκλησία και το πάρτι;' Της απαντώ 'Ναι, τι φανταζόσουν;' και μου λέει 'Ξέρω εγώ, αχαλίνωτο σεξ;'
BTW, για τους ενδιαφερόμενους, σας εγγυώμαι ότι δεν πρόκειται να γίνει με τίποτα αυτό.
Το μακρουλό μπορεί να καταλήξει και σαν στολισμός στο γαμήλιο τραπέζι.
Αυτό δεν παίζει γιατί το τραπέζει πρέπει να είναι έτοιμο πριν αρχίσουν να φτάνουν οι καλεσμένοι, και επομένως πριν ερθει και το ζευγάρι. Πρακτικά, μόλις τελειώσει η τελετή, οι άνθρωποι του στολισμού πάνε κατευθείαν στο χώρο της δεξίωσης.
Επίσης μπορεί να είναι βολικό το νυφικό να είναι modular! Η μακριά φούστα φουρώ κλπ αφαιρούνται μετά το βασικό χορό και η νύφη είναι άνετη με βολική φούστα για την υπόλοιπη βραδιά.
Το φουρώ δεν μπορεί να βγει. Συνήθως, είτε αφαιρείται το μεγάλο μέρος της ουράς, είτε διπλώνει προς τα μέσα και πιάνει με κλιπσάκι από τη κάτω μεριά για να μειωθεί το μήκος της.
εκτός από τον ενοχλητικό προβολέα στο τέλος καταλήγεις με μια γελοία ταινία που αν κόψεις τα κεφάλια σου και βάλεις άλλα είναι ίδια με οποιουδήποτε άλλου.
Υπάρχουν κάθε λογής βίντεο και 'βίντεο'.
**Παρανυφάκια **αν μπορείτε να τα αποφύγετε καλό είναι... πιο πολύ μπελάς παρά πλεονέκτημα... μόνο αν είναι πολύ ήσυχα και τα πάνε καλά μεταξύ τους... εμένα ψιλοπλακωθήκανε για το ποιος θα κρατάει την ουρά της νύφης!
Διαφωνώ εδώ, τα παρανυφάκια προσθέτουν πολύ περιεχόμενο στην όλη φάση. Καλό είναι να υπάρχουν μερικά.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κατάλαβα πως παντρεύονται οι Γερμανοί μια μέρα που πέρασα έξω από την εκκλησία και ειδα 20-30 άτομα με τα σκολινά τους να αμολάνε κάτι μπαλόνια. Αναρωτήθηκα τι γίνεται και μου είπανε 'γάμος'.Ε ναι ήταν κι αυτό πολιτισμικό σοκ
Όλοι οι καλεσμένοι μαζί δεν έφταναν για το χορό της νύφης
Κατι παρομοιο ειδα προσφατως στην Ρουμανια
Το μονο καλο ηταν δυο μινοφορουσες τραγουδίστριες -
Ο γάμος ως μυστήριο της εκκλησίας ή κοινωνικό συμβάν δεν έχει καμμία σχέση με το πανηγύρι που έχουμε στο μυαλό μας ως Έλληνες.
Από τη μια μιλάμε για θρησκευτικό γάμο, για παραδόσεις, για ευλογία από το Θεό και από την άλλη βλέπεις νυφικά με μίνι και κουμπάρες με τα μεμέ φόρα παρτίδα ( ).
Από τη μια μιλάμε για την ιερότερη στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού και από την άλλη βλέπεις ελάχιστους φίλους του ζευγαριού και αντίστοιχα όλους τους μπαρμπάδες και λοιπούς παρατρεχάμενους του κάθε σογιού, άσχετα αν το ζευγάρι δεν πρόκειται να τους δει ποτέ.Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο γάμος όπως τον γνωρίζουμε εν Μπανανία είναι μια εκδήλωση που αφορά τη νύφη (από μικρά που παίζουν με τις 'Βαρβαρίτσες' τα ξεκωλάκια ονειρεύονται το άσπρο φουστάνι, τον ιππότη Μήτσο και το άσπρο άλογο) και φυσικά τους γονείς. Τους γονείς που με θλίψη διαπιστώνουμε ότι αν και σε προχωρημένη ηλικία ενεργούν με τη λογική ενός 18χρονου που θα ρίξει όλες του τις οικονομίες για να πάρει ένα καγκουρεμένο Ibiza (τυχαίο παράδειγμα) για να πουλήσουν μούρη στα γκομενάκια της γειτονιάς και να κάνουν τα άλλα 18χρονα να ζηλέψουν. ΑΓΝΟΟΥΝ τις ανάγκες του ζευγαριού (ιερότερη στιγμή που λέγαμε) και ρίχνουν όλο το μπάτζετ σε μια προσπάθεια παροδικής επίδειξης πλούτου και φυσικά το 50-60% των καλεσμένων είναι αχώνευτοι συγγενείς που θέλουν να τους κάνουν να ζηλέψουν.
Από την άλλη αγνοούν και τις επιθυμίες του ζευγαριού στο να περάσουν καλά εκείνο το βράδυ αλλά οργανώνουν τη βραδυά με τα δικά τους κριτήρια ('Παιδάκι μου δεν θα βάλεις νησιώτικα-τσάμικα-καλαματιανά; Τι γάμος θα είναι αυτός; Θα γελάει ο κόσμος...')
Από κει και πέρα μπαίνει στη μέση και το θέμα του χορηγού. Κοινώς αν τα σκάει ο large πεθερός, τότε καλώς ή κακώς κάνεις τσιριμόκο και δέχεσαι όλα τα καραγκιοζηλίκια αναλογιζόμενος το ευήμερο μέλλον που έρχεται...
Από την άλλη αν αφήνεις μια πεθερά να κάνει το πάρτυ του Παυλόπουλου με τα δικά σου φράγκα τότε ή είσαι ο king makaka, ή η θυγατέρα της πεθεράς φέρνει σε Ρία Αντωνίου...Αυτό που θα ήθελα στο δικό μου γάμο θα ήταν μια τελετή σε υπερβολικά μικρό εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα με το πολύ 50 άτομα τα οποία θα έτρωγαν μετά σε δικό μου χώρο και όχι σε απρόσωπους πολυ-χώρους και τα ρέστα που θα γλίτωνα από τους κανιβαλισμούς των δικών μου ένα ωραιότατο roadtrip σε Μονακό-Κυανή Ακτή-Παρίσι (ποτέ δεν μου άρεσαν τα πολύ εξωτικά).
Το θέμα βέβαια είναι ότι με τα μυαλά που κουβαλάω θα μείνω μπακούρι, οπότε όσα γράφω είναι άκρως ακαδημαϊκά...
ΥΓ: Νίκο σιδεροκέφαλος και φώτο από κουμπάρα....
-
Και για να μην λες ότι δεν σε προειδοποιήσαμε...
Πριν...
http://www.youtube.com/watch?v=IiV6KzOK ... re=relatedκαι μετά...
http://www.youtube.com/watch?v=bpo8RDyO ... re=related -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο γάμος ως μυστήριο της εκκλησίας ή κοινωνικό συμβάν δεν έχει καμμία σχέση με το πανηγύρι που έχουμε στο μυαλό μας ως Έλληνες.
Από τη μια μιλάμε για θρησκευτικό γάμο, για παραδόσεις, για ευλογία από το Θεό και από την άλλη βλέπεις νυφικά με μίνι και κουμπάρες με τα μεμέ φόρα παρτίδα ( ).
Από τη μια μιλάμε για την ιερότερη στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού και από την άλλη βλέπεις ελάχιστους φίλους του ζευγαριού και αντίστοιχα όλους τους μπαρμπάδες και λοιπούς παρατρεχάμενους του κάθε σογιού, άσχετα αν το ζευγάρι δεν πρόκειται να τους δει ποτέ.Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο γάμος όπως τον γνωρίζουμε εν Μπανανία είναι μια εκδήλωση που αφορά τη νύφη (από μικρά που παίζουν με τις 'Βαρβαρίτσες' τα ξεκωλάκια ονειρεύονται το άσπρο φουστάνι, τον ιππότη Μήτσο και το άσπρο άλογο) και φυσικά τους γονείς. Τους γονείς που με θλίψη διαπιστώνουμε ότι αν και σε προχωρημένη ηλικία ενεργούν με τη λογική ενός 18χρονου που θα ρίξει όλες του τις οικονομίες για να πάρει ένα καγκουρεμένο Ibiza (τυχαίο παράδειγμα) για να πουλήσουν μούρη στα γκομενάκια της γειτονιάς και να κάνουν τα άλλα 18χρονα να ζηλέψουν. ΑΓΝΟΟΥΝ τις ανάγκες του ζευγαριού (ιερότερη στιγμή που λέγαμε) και ρίχνουν όλο το μπάτζετ σε μια προσπάθεια παροδικής επίδειξης πλούτου και φυσικά το 50-60% των καλεσμένων είναι αχώνευτοι συγγενείς που θέλουν να τους κάνουν να ζηλέψουν.
Από την άλλη αγνοούν και τις επιθυμίες του ζευγαριού στο να περάσουν καλά εκείνο το βράδυ αλλά οργανώνουν τη βραδυά με τα δικά τους κριτήρια ('Παιδάκι μου δεν θα βάλεις νησιώτικα-τσάμικα-καλαματιανά; Τι γάμος θα είναι αυτός; Θα γελάει ο κόσμος...')
Από κει και πέρα μπαίνει στη μέση και το θέμα του χορηγού. Κοινώς αν τα σκάει ο large πεθερός, τότε καλώς ή κακώς κάνεις τσιριμόκο και δέχεσαι όλα τα καραγκιοζηλίκια αναλογιζόμενος το ευήμερο μέλλον που έρχεται...
Από την άλλη αν αφήνεις μια πεθερά να κάνει το πάρτυ του Παυλόπουλου με τα δικά σου φράγκα τότε ή είσαι ο king makaka, ή η θυγατέρα της πεθεράς φέρνει σε Ρία Αντωνίου...Αυτό που θα ήθελα στο δικό μου γάμο θα ήταν μια τελετή σε υπερβολικά μικρό εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα με το πολύ 50 άτομα τα οποία θα έτρωγαν μετά σε δικό μου χώρο και όχι σε απρόσωπους πολυ-χώρους και τα ρέστα που θα γλίτωνα από τους κανιβαλισμούς των δικών μου ένα ωραιότατο roadtrip σε Μονακό-Κυανή Ακτή-Παρίσι (ποτέ δεν μου άρεσαν τα πολύ εξωτικά).
Το θέμα βέβαια είναι ότι με τα μυαλά που κουβαλάω θα μείνω μπακούρι, οπότε όσα γράφω είναι άκρως ακαδημαϊκά...
ΥΓ: Νίκο σιδεροκέφαλος και φώτο από κουμπάρα....
ποσο συμφωνω,ποσο στα λογια σου για το γαμο βλεπω τις δικιες μου σκεψεις για τον δικο μου
Το ιδανικοτερο για μενα ειναι να παντρευτω σε ενα πολυ μικρο νησακι,μονο εγω και η αγαπημενη μου και κανενας αλλος αν γινοταν και να χαρουμε τις επομενες μερες ησυχοι,
και με την επιστροφη ενα γλεντι με δικους μας ανθρωπους.αλλα αυτο μαλλον θα ειναι αδυνατο να γινει -
ενδιαφερον θεμα...
που μας δικαιωνει που καναμε πολιτικό.
σε 15' ημασταν στο δρομο για το honey trip, ουτε λιστες ουτε τρεξιματα
γουστα βεβαια ειναι αυτα. Να ζησετε.
-
Τρελή κρίση βλέπω στην Ελλάδα... ...Αρμάνι κουστούμια διαβάζω.
-
Εγώ δεν έκανα bachelor, δεν μου αρέσει η ιδέα και δεν διασκεδάζω με τον συνήθη τρόπο και δεν νιώθω την ανάγκη να διασκεδάσω με το ζόρι... Κάποιοι φίλοι μου όμως όπως έμαθα μου έκαναν bachelor... έτσι είπαν στις γυναίκες τους ότι πάνε στο bachelor μου!
Το καλύτερο bachelor που πήγα ήταν κατασκήνωση την παραμονή του γάμου έξω από το εκκλησάκι πάνω στο βουνό. Απίστευτη ησυχία και άπειρα αστέρια!Τα παρανυφάκια όντως έχουν φάση αλλά είναι επιπλέον μπελάς. Αντί να ελπίζεις στην τέλεια συμπεριφορά τους και να ζορίζεσαι για να την εξασφαλίσεις καλύτερα να δεχτείς ότι θα αποτελέσουν πηγή ιδαιτερότητας του γάμου σου και απλά τα ελέγχεις για να αποφύγεις την καταστροφή (σκισμένα νυφικά, πάλη με τραυματισμούς στην εκκλησία, πεσμένες λαμπάδες κλπ).
Το να παντρευτείς με λίγους στο μέρος που θέλεις σε νησί κλπ γίνεται. Και σε βεβαιώνω ότι και γυναίκες που το θέλουν. Γιατί όπως εν σοφία είχε πει πριν από καιρό ο αδελφός μου μελετώντας τη ζωή και κάποια απίθανα ζευγάρια (γνωστούς που με τίποτα δεν φανταζόταν ότι θα έβρισκαν άνθρωπο να παντρευτούν) για όλους, μα για όλους υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος. Αρκεί να τον βρεις βέβαια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τρελή κρίση βλέπω στην Ελλάδα... ...Αρμάνι κουστούμια διαβάζω.Για τους υπολοιπους ενδιαφερομενους παντως, και επειδη η μοδα στα αντρικα κοστουμια αλλαζει τραγικα αργα, μια καλη λυση ειναι να το παρεις στις εκπτωσεις. Ολα τα καλα μαγαζια (carouzos, prince oliver, eponymo, boss, βαρδας, κλπ) παιζουν με 40, 50% εκπτωση. Και ειδικα στα κλασσικα κοστουμια που απαιτουνται στο γαμο βρισκεις τεραστια ποικιλια και στην περιοδο αυτη. Μαλιστα, μπορεις να ζητησεις να στο φερουν στα μετρα σου λιγο πριν το γαμο, για να αποφυγεις την περιπτωση να παρεις / χασεις κιλα και να μην σου καθεται καλα μετα 2-3 μηνες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τρελή κρίση βλέπω στην Ελλάδα... ...Αρμάνι κουστούμια διαβάζω.Αυτες οι δραστηριοτητες εχουν ανελαστικες δαπανες...στην Κουβα δινουν καπου 300Ε για μια τελετη με φωτογραφιση κτλ,300Ε ειναι κατι σαν περιουσια για αυτους.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τρελή κρίση βλέπω στην Ελλάδα... ...Αρμάνι κουστούμια διαβάζω.
Αυτες οι δραστηριοτητες εχουν ανελαστικες δαπανες...στην Κουβα δινουν καπου 300Ε για μια τελετη με φωτογραφιση κτλ,300Ε ειναι κατι σαν περιουσια για αυτους.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αισχροκέρδια από αυτήν που γίνεται στους γάμους...
Ειδικά το νυφικό. Ένα συνοθύλευμα από τούλια κοστίζει πραγματικά μια περιουσία. Τα τούλια!!! Που η μάνα μου τα χρησιμοποιεί για να κάνει ψαρόσουπα.
Άντε το κοστούμι του γαμπρού θα μείνει στην ντουλάπα του, αν διαλέξει κάτι κλασικό. Η όλη διαδικασία όμως λατερνοποίησης της νύφης είναι απίστευτα ακριβή... 4ψήφια νούμερα για βάψιμο και χτένισμα!!! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ω ρε πουστη μου!!! Ω ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!
Παντρευομαι στις 30/5 και δεν εχω κανονισει τιποτα (πλην εκκλησιας και κεντρου) και ουτε ειχα σκοπό να ασχοληθω σοβαρά με κάτι μεχρι το Πασχα. Τι ειναι ρε αυτά που διαβαζω;
Το μονο που σκεφτομαι ειναι η μουσικη (απαγορευονται νησιωτικα του Πάριου και βλαχοκαψουρικα. Εισοδος με It's the end of the world as we know it και κατι αντιστοιχο για τουρτες μουρτες) και το ταξιδι. Κουστουμι αστο για την τελευταια βδομαδα συναρρωστε. Ο γαμος ειναι της νυφης μην το ξεχνας, εσυ αρκει να μη φορας μπυτζαμες ή κατι αντιστοιχο.
Σοβαρά?
Κοίτα...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει η νύφη να βρει νυφικό και να ψάξετε για προσκλήσεις...για ξεκινάτε σιγά-σιγά!!! ...πρέπει να έχεις μοιράσει τις προσκλήσεις ένα μήνα πριν τουλάχιστον ώστε να απαντήσουν 15 μέρες πριν τον γάμο. Τρέξτε και για τις άδειες κλπ...
Λιγο υπερβολικος ειμαι. Νυφικο εχουμε κατι υποψην απλά μενουμε Θεσσαλονικη και ο γαμος θα γινει στη Δραμα και για να το κλεισουμε θα πρεπει να ξαναπαμε, το οποιο δεν προβλεπω να γινεται πριν του Λαζαρου. Οι αδειες, ναι ειναι ενα θεμα, αλλα φανταζομαι οχι χρονοβορο. Εδω στις ελληνικες ταινιες ελεγαν 'Την παράλλη Κυριακή θα μπουν τα στεφανα' Πως προλαβαινανε ρε πουστη μου;
Εχω και φιλο συμφοιτητη που το γυρισε σε ειδη γαμου οποτε φανταζομαι θα ξεμπλεξω γρηγορα και με προσκλητηρια - μπουμπουνιερες. Το κουστουμι μονο μενει, αλλα δεν σκοπευω να παρω 'γαμπριατικο', αρα δεν προβλεπω να θελω πανω απο 20 μερες μεχρι το γαμο.
Αρα τι μας μενει; Να ανοιξουμε λογαριασμο για τα φακελλακια, να δουμε αν θα ανοιξουμε λιστα και να κλεισουμε το ταξιδι στον Μαυρίκιο
ΥΓ Ποιος ειπε οτι με ενα παρκαρισμα γαμος - γλεντι; ΠΑΡΩΝ!!! Οχι παιζουμε. Και στο κεντρο της πολης περικαλω
ΥΓ2 Ακομα ψαχνω ΑΝ θα βαλω τραγουδι για χορό και ποιο... Για τουρτα προσανατολιζομαι στο Love Song των Cure -
Ούτε κι εγώ γουστάρω πολύ γκλαμουροκιτς καταστάσεις, αλλά και με 500 άτομα μπορείς να κάνεις μια χαρά γάμο, χωρίς να είναι καλεσμένοι 'άσχετοι'
-
Μόνο σε κάτι περιοχές σαν την Κρήτη, όπου υπάρχουν βιομηχανοποιημένες (με την καλή έννοια) καταστάσεις είναι εύκολο να έχεις 500 και 1000 άτομα χωρίς να σφιχτείς. Ορεκτικάκια, γαμοπίλαφο με βραστό, ψητό με πατάτες, σαλάτα, κρασί-τσικουδιά, χορός, τέλος. Ούτε μπαρμπινιόν με μπιρζιμπίμ, σολωμούς παρθένους από το Νείλο, άνθη από τις Άλπεις κλπ. Και από τα δώρα βγαίνει για το ζευγάρι (που ξεκινάει συνήθως ζόρικα, έτσι; ) και κέρδος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μόνο σε κάτι περιοχές σαν την Κρήτη, όπου υπάρχουν βιομηχανοποιημένες (με την καλή έννοια) καταστάσεις είναι εύκολο να έχεις 500 και 1000 άτομα χωρίς να σφιχτείς. Ορεκτικάκια, γαμοπίλαφο με βραστό, ψητό με πατάτες, σαλάτα, κρασί-τσικουδιά, χορός, τέλος. Ούτε μπαρμπινιόν με μπιρζιμπίμ, σολωμούς παρθένους από το Νείλο, άνθη από τις Άλπεις κλπ. Και από τα δώρα βγαίνει για το ζευγάρι (που ξεκινάει συνήθως ζόρικα, έτσι; ) και κέρδος.Oxι μονο στην Κρητη, στην επαρχια γενικως βρισκεις τιμες σε πολυ καλους χωρους που στην αθηνα δεν υπαρχουν ουτε σε σουβλατζιδικα. Οποτε, αν συνυπολογισουμε οτι η πλειοψηφια δινει χρηματα, οχι απλως εχεις κερδος αλλα εχεις πολυ κερδος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μόνο σε κάτι περιοχές σαν την Κρήτη, όπου υπάρχουν βιομηχανοποιημένες (με την καλή έννοια) καταστάσεις είναι εύκολο να έχεις 500 και 1000 άτομα χωρίς να σφιχτείς. Ορεκτικάκια, γαμοπίλαφο με βραστό, ψητό με πατάτες, σαλάτα, κρασί-τσικουδιά, χορός, τέλος. Ούτε μπαρμπινιόν με μπιρζιμπίμ, σολωμούς παρθένους από το Νείλο, άνθη από τις Άλπεις κλπ. Και από τα δώρα βγαίνει για το ζευγάρι (που ξεκινάει συνήθως ζόρικα, έτσι; ) και κέρδος.Tον καλύτερο γάμο της ζωής μου τον έχω ζήσει πριν από 12-15 χρόνια σε ένα ορεινό χωριο του Ρεθύμνου που λεγέται Αμάρι. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα!
Φθάσαμε Πέμπτη και πίναμε και τρώγαμε μέχρι το Σάββατο.
Έφαγα το καλύτερο κρέας της ζωής μου, ήπια το ωραιότερο κρασί που έχω πιεί σε ωραίο φυσικό περιβάλλον.
Αλλα, πολύ μολύβι ρε παιδί μου
Γάμος, δεξίωση και τα παρελκόμενα