-
Το γαμοπίλαφο(η αντίστοιχα τα μακαρόνια τα σύζουμα) είναι από τα λίγα φαγητά που σε μεγάλη ποσότητα γίνονται καλύτερα. Εναλλακτικά, το αντικρυστό ή οφτό συνηθίζεται πάρα πολύ στα ορεινά του Ψηλορείτη, και επίσης δεν παίζεται.
Όντως επίσης υπαρχουν πολλά κέντρα με υποδομή για εξυπηρέτηση 600-700ατόμων χωρίς πρόβλημα
-
Ειδα κατι τιμες παραπανω. Αν σας πω αντιστοιχες τιμες για τη Δραμα, καποιοι θα βαλουν τα κλαμματα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ενδιαφερον θεμα...που μας δικαιωνει που καναμε πολιτικό.
σε 15' ημασταν στο δρομο για το honey trip, ουτε λιστες ουτε τρεξιματα
γουστα βεβαια ειναι αυτα. Να ζησετε.
Συναδελφος απο το γραφειο το εκανε αυτο. Παει στη διευθυντρια του μια Τεταρτη και λεει: Θα λειψω κανα 2ωρο. Παει στο δημαρχειο, παντρευεται, γυρναει.
-Που ησουνα ρε μλκ;
-Πηγα και παντρευτηκα...Εγω ημουν υπερ των λιτων τελετων, όχι γλεντια κτλ, αλλα οι πιεσεις των γονιων ηταν αφορητες:
Τιιιι;;; Δεν θα κανουμε τραπεζι;;; Τοσοι ανθρωποι θα 'ρθουν απο την Κολοπετεινιτσα, δεν θα τους φιλεψουμε; (γιατι, νηστικοι θα ερθουν;)
Δεν θα τους κοιμησουμε; (ΟΧΙ).
Θυμασαι ποσο μας περιποιηθηκαν στο γαμο της ξαδερφης σου της Μαριγουλας; (θυμαμαι την πλαστικη μπριζολα, τη σαλατα που ειχε πιασει μουχλα και τον κεμεντζε να μου τρυπαει το κρανιο πριν λιποθυμησω. Ειχε κι αλλο μετα;)
Καθε κοπελα αυτη τη στιγμη περιμενει (αυτη καλα κανει και το γλενταει, εγω προτιμω να πενθω μονος μου)
Μια φορα παντρευεται κανεις (φυσικα, που να μεινουν λεφτα για δευτερη...).Τελικα ο γαμος εγινε μεσημερι (αρα οχι διανυκτερευσεις), η φωτογραφιση εγινε στην κηπο της εκκλησιας που ηταν πολυ ωραιος (αρα οχι ατελειωτη αναμονη για τους καλεσμενους) και στο τραπεζι πηγαμε, κοψαμε την τουρτα και ... φυγαμε ('ξερετε, η μονη πτηση φευγει σε 2 ωρες και μετα βιας προλαβαινουμε...').
Νυφικα, παρανυφακια κτλ δεν τα απεφυγα, ουτε και προσπαθησα.
Μπατσελορ δεν εκανα. Βγηκαμε ολοι οι φιλοι μαζι, οι δικοι μου και της συζυγου (με τη γυναικα μου ημασταν ηδη πολλα χρονια μαζι και ειχαμε κυριως κοινες παρεες) σε ενα εστιατοριο φιλου. Κλεισαμε μια αιθουσα μονο για μας, με τη δικη μας μουσικη και καναμε ενα γλεντι ΙΧ.Κουστουμι πηρα σε ενα απογευμα, με τον κολλητο μου, χωρις να πω σε κανεναν τιποτα, για να μην με πρηζουν. Χωρις να ξερω τι παιζει, μπηκα στον Καρουζο, για πρωτη (και τελευταια) φορα στη ζωη μου:
-Πωλητρια (θεα): Αυτο το κουστουμι ειναι υπεροχο, θεσπεσιο, μοναδικο, θεϊκο, Βαλεντινο.
-Εγω: Ωπα, Βαλεντινο; Μεταφραση;
-Π (Θ): Μονο 300.000 δρχ. (το 1998).
-Ε: Ευχαριστω, αλλα δεν ενδιαφερομαι για κατι τοσο ακριβο.
-Π (Θ): Ξερετε οτι η νυφη θα δωσει τοσα, μονο για να νοικιασει νυφικο;
-Ε: Και επειδη η νυφη δεν εχει μυαλο, πρεπει κι εγω να κανω τα ιδια; Τι θελεις τωρα, να με βαλεις να μαλωσω με τη γυναικα μου;
-Π (Θ): Πιστωτικη καρτα εχετε;
-Ε: Εχω, αλλα τι σχεση εχει αυτο με τη συζητηση μας;
-Π (Θ): Μπορειτε να το παρετε σε 6 ατοκες δοσεις ή 12 εντοκες.
-Ε: Βγαινουν λιγοτερα τα λεφτα ετσι;;;
-Π (Θ): Εεεε, οχι, αλλα κριμα θα ειναι να το χασετε.
-Ε: Κριμα για σας εννοειτε. Αντε γεια... -
Kantoniou 4 president ρε
-
LOL
Να πω ότι από τα ...όσια άτομα στην εκκλησία και τα ...όσια άτομα στο τραπέζι, γούσταρα μόνο καμιά 20ριά. Αλλά με αυτά πέρασα καλά.
-
υστερα απο αυτο το τοπικο, αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον το .. θεωριες κοινωνικης συμπεριφορας..
η καπως ετσι.. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Tον καλύτερο γάμο της ζωής μου τον έχω ζήσει πριν από 12-15 χρόνια σε ένα ορεινό χωριο του Ρεθύμνου που λεγέται Αμάρι. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα!
Φθάσαμε Πέμπτη και πίναμε και τρώγαμε μέχρι το Σάββατο.Αυτά είναι τα καλύτερα!!
Αλλα, πολύ μολύβι ρε παιδί μου
Μεγάλη πληγή
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
υστερα απο αυτο το τοπικο, αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον το .. θεωριες κοινωνικης συμπεριφορας..
η καπως ετσι..Σε αυτό το θρέντ γράφουμε όταν κάτι πάει στραβά σε εκείνο...
-
Είχα βρεθεί πριν από 5 χρόνια σε γάμο φίλου μου που έγινε σε χωριό της ορεινής Ηλείας (Κούμανι) μαζί με άλλους..............1499 καλεσμένους (οι οποίοι πήγαν μετά όλοι στο τραπέζι,μάλλον στα τραπέζια).
Έγινε ο χαμός του χαμού,οι καλεσμένοι ήταν τριπλάσιοι και βάλε από τους κατοίκους του χωριού και ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι και έγινε το τραπεζοχιλιόμετρο σε ανοικτό χώρο,γιατί αλλιώς......
Οπότε όταν έρθει η ώρα μου για ''κρέμασμα'' λίγοι και καλοί.
-
Eμεις κλεινουμε χρονο σε λιγο...πλακα ειχε τωρα που τα θυμαμαι...ειχε πολυ τρεξιμο παντως σε ολα τα επιπεδα.
Στο κεντρο 'μπηκαμε' με το Grand Guignol των bajofonde...
Youtube Video -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Eμεις κλεινουμε χρονο σε λιγο...πλακα ειχε τωρα που τα θυμαμαι...ειχε πολυ τρεξιμο παντως σε ολα τα επιπεδα.
Youtube VideoΓνωστό το τραγούδι που παίζει με το βιολί..
Ποιό είναι; -
delete
-
Έχοντας υπόψη μου κάποια πράματα που είπε φίλος μετά το γάμο του. Τελικά η όλη ιστορία γάμος είναι ένα έργο με πρωταγωνιστή την νύφη και κύριο κομπάρσο (και όχι πρωταγωνιστικό ανδρικό ρόλο) τον γαμπρό.
Το έργο αυτό καταγράφεται μόνο και μόνο ώστε η νύφη να μπορεί να το βλέπει και να το ξαναβλέπει μόνη ή με φίλες ή συγγενείς με τρόπο τέτοιο ώστε είτε να βλέπει τι όμορφη που είναι (ματαιοδοξία, ναρκισσισμός κλπ) είτε με την κάθε μία φίλη να σχολιάζει τις μη παρούσες υπόλοιπες φίλες... -
η τελετη του γαμου στην εκκλησια ειναι πολυ ωραιο πραγμα αλλα το φαγοποτι μετα ειναι αστ να πανε εκτος αν εχεις το χρημα και δεν σε νοιαζει,πρεπει να δεις ποιους θα καλεσεις
αλλοι θα παρεξηγηθοθν,αλλοι θα σχολιασουν θα πληρωσεις κερατιατικα και μονο εσυ και η νυφη δεν θα περασουν καλα.
αλλα ειπαμε σαυτα τα θεματα κουμαντο κανει η γυναικα οποτε οτι και να λεμε -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Youtube VideoΠολύ καλή πρόταση!
-
Παιδια , εχετε κανει το thread του Νικου πουτ@ν@ !
Να παντρευτει θελει ο ανθρωπος, οχι να ακουσει αντιθετες γνωμες και ιστοριες για αρκουδες !
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παιδια , εχετε κανει το thread του Νικου πουτ@ν@ !Να παντρευτει θελει ο ανθρωπος, οχι να ακουσει αντιθετες γνωμες και ιστοριες για αρκουδες !
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Youtube VideoΠολύ καλή πρόταση!
Ήταν πετυχημένο Νίκο!
(Εγώ το ανακάλυψα..! ) -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Youtube VideoΓνωστό το τραγούδι που παίζει με το βιολί..
Ποιό είναι;Το τραγουδι που γραφω
-
Γάμος, δεξίωση και τα παρελκόμενα