-
**onyx ! ** έχεις σκεφτείς να γίνεις wedding planner?
Μαθε τέχνη κι άστηνε... -
Ωραίος!
Πολύ χρήσιμα και πολύ ενδιαφέρον οι απόψεις/συμβουλές.
Πάμε να τα δούμε ένα-ένα (θα είναι σεντόνι, get ready):
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έχεις κανονίσει εκκλησία και παπάδες, έχετε πάρει χαρτιά από ενορία σας ότι είστε άγαμοι, έχετε συμπληρώσει τα χαρτιά.Done.
Και καμιά καλή συνεννόηση με τον παπά για το τί θα κάνετε στην εκκλησία. Ίσως χρειαστεί δίσκος κλπ. Επίσης ρύθμιση για φώτα, χαλιά και κλιματισμό εκκλησίας αν υπάρχει. (ρύθμιση σημαίνει μάλλον πληρωμή στους επίσημους και λάδωμα στους ανεπίσημους....)
Done
Επιτρέπεται το ρύζι;
Ναι.
Προφανώς έχετε κουμπάρους και αυτοί έχουν ενδυματολογικά ταιριαχτεί με τη νύφη. Ο ψηλός κουμπάρος είναι καλό πράμα, βάζει καλά τα στεφάνια!
Ναι δύο. Τον κολλητό μου (ψηλός) για τα στέφανα και η κολλητής της γυναίκας μου για τις βέρες.
Παπούτσια νύφης και γαμπρού να είναι πάνω από όλα άνετα. Δεν θέλεις να τα βγάλει η γυναίκα και να πατάει το νυφικό της αν είναι μακρύ...
Ωραίος!! Θα το λάβουμε υπόψη.
Κουστούμι αν δεν είσαι μαθημένος να σε ράβουν να το αποφύγεις.... Υπάρχουν ωραιότατα έτοιμα κι ας μην είναι πανάκριβα...
Δεν έχω πρόβλημα. Απλά θέλω να μου ταιριάζει και τα κουστούμια που έχω (7) δεν είναι ραμμένα επάνω μου και μου ταιριάζουμε λόγο γραμμής. Πόσο καιρό παίρνουν τα το ράψουν για να δω αν προλαβαίνω και έχει νόημα να το ψάξω?
Τα προσκλητήρια να έχουν και καμιά οδηγία αν χρειάζεται.
Είναι γνωστός ο χώρος.
Αν ενδιαφέρεστε ανοίξτε λίστες γάμου και κανέναν λογαριασμό γιατί πολλοί θα ρωτάνε (αν δεν το λέτε στις προσκλήσεις)
Έχουμε ΜΟΝΟ τραπεζικό λογαριασμό και καμία λίστα γάμου σε μαγαζιά κλπ.
Έχετε μοιράσει κόσμο στα τραπέζια; Το γλυτώνετε αν το έχετε όρθιο σε στυλ πάρτυ αλλιώς είναι μεγάλο αγγούρι και είναι συνεχές καθώς κάποιοι ακυρώνουν ενώ άλλοι φέρνουν παρέα... Τυπώστε τις λίστες και κατά τραπέζι και αλφαβητικά. Καλό είναι εκτός από του μαγαζιού και κάποιος δικός σου να έχει λίστα και να ενημερώνει ανεπίσημα τους πιο φίλους. Εμένα η αδελφή μου έτσι κατάλαβε ότι είχαν κάνει πατάτα σε 2-3 τραπέζια και το διόρθωσε τελευταία στιγμή χωρίς να το καταλάβει κανένας.
Από τώρα? Έχουμε τραπέζια κανονικά...αλλά να μη περιμένω πρώτα να μου απαντήσουν και μετά να τα φτιάξω, ή να τα φτιάξω από τώρα?
Ο μετρ στο μαγαζί και το προσωπικό του θα τους δείχνει που θα κάτσουν.
Εκτός από στολισμό εκκλησίας έχεις το μπουκέτο που δίνεις στη νύφη με την παραλαβή αυτής και στολισμό τραπεζιών δεξίωσης και χώρου που μπορεί να περιλαμβάνει και μεταφορά αυτού της εκκλησίας.
Επίσης υπάρχουν και οι λαμπάδες καθώς και τα στέφανα. Και δεν ξεχνάμε το κλείσιμο μακιγιάζ και χτενίσματος.O στολισμός τα περιλαμβάνει όλα αυτά που λες, είναι έτοιμος. Στέφανα βρήκαμε χθες. Μακιγιάζ είναι κι αυτό ΟΚ, έχει κάνει και 2-3 πρόβες ήδη.
Γενικά τα κόστη για τα ίδια πράματα ποικίλλουν κατά πάνω από 200% για τα περισσότερα πράματα του γάμου και αξίζει να τα ψάξεις σε περιοχές που δεν περιμένεις (πχ εμπορικό κέντρο, Περιστέρι κλπ) και να τα παζαρέψεις σκληρά... όλοι σε κλέβουν από όπου μπορούν κι από όπου δεν το περιμένεις... Και τίποτα δεν είναι αυτονόητο, όλα χρεώνονται πχ σε κάποιους 2 μέρες πριν τη δεξίωση τους λένε μήπως θέλετε και κάλυμα στις καρέκλες... δεν περιλαμβανόταν και το χρεώναν τόσο όσο να τα έραβες μόνος σου! Το μια φορά παντρεύεσαι που σου λένε, όπως το βλέπω εγώ ισχύει με την έννοια ότι τόσα που σου ζητάνε δεν θα τολμούσες να ξαναπαντρευτείς...!
Έτσι είναι. Είναι ΜΕΓΑΛΗ βιομηχανία ο γάμος στην Ελλάδα.
Εκτός από DJ πρέπει να αποφασίσετε για το είδος της μουσικής και τυχόν ιδιαιτερότητες, happenings γάμου ή και bachelor κλπ.
Τη μουσική πρέπει να βρούμε καθώς και το τραγούδι για να μπούμε και το τραγούδι να χορέψουμε.
Έχω ήδη κάποιες προτάσεις, ακούω και τις δικές σας!
Είσοδος: U2 - Beautiful Day (μπαίνουμε εκεί που λέει 'it's a beautiful day')
Χορός: Nek - InstabileΑκούω προτάσεις. Θέλω κάτι ΦΡΕΣΚΟ και καινούριο και όχι παλιά και κλισέ κομμάτια.
Παρκαδόροι και χώρος.
Χώρος είναι έτοιμος, παρκαδόρους έχει ο χώρος και περιλαμβάνονται στη τιμή.
Με τον φωτογράφο κάνε καλή συμφωνία τόσο για τα οικονομικά όσο και να μην σου έχει έναν προβολέα συνέχεια στα μούτρα. Και θα τυφλώνεσαι και θα ιδρώνεις.
Ωραίος! I'll keep it in mind.
Τέλος τα logistics. Πράματα όπως ποιος αγοράζει ρύζια, ποιος τα πακετάρει, ποιος τα μοιράζει και σε τί και ποιος μοιράζει τις μπομπονιέρες και πού.
Καλαθάκια για το ρύζι θα έχουμε, γιατί μας ζήτησαν 90 λεπτά το σακουλάκι για το ρύζι!!!
Για τις μπομπονιέρες έχουμε βρει γνωστές μας.
Ποιος παραλαμβάνει και μεταφέρει μπομπονιέρες
To do αυτό!
νύφη, γαμπρό, συγγενείς και πίτα της γιαγιάς προς και από την εκκλησία, χώρο δεξίωσης κλπ. Έχε και καμιά ομπρέλα στο αυτοκίνητο καλού κακού.
To πρώτο είναι ΟΚ...ελπίζω να μη βρέξει, αλλά θα έχουμε ομπρέλα.
Θυμάστε τι καιρό είχαμε τις προηγούμενες Πρωτομαγιές???
Πολύ σημαντικό ποιος υπεύθυνος συλλέγει δώρα στην εκκλησία, πάντα υπάρχουν περαστικοί φίλοι των γάμων που μπορεί να θέλουν σουβενίρ...
Ελπίζω να μην έχουμε δώρα...αλλά θα τα βάλουμε στου πατέρα μου.
Μετά μάζεμα στολισμού τραπεζιών (ή χάρισμα σε φίλους) κάποιος να επιστρέψει τα καλαθάκια από τις μπομπονιέρες,
Θα το κάνει το μαγαζί για τον στολισμό.
χαρτιά στο ληξιαρχείο, καθαριότητα και τακτοποίηση ρούχων.
Χαρτιά? Κι άλλα? Δηλαδή?
Και επιλογή φωτογραφιών, δώρα κουμπάρων, υποβολή χαρτιών στη δουλειά για αύξηση μισθού και τέλος το χειρότερο.... οι αλλαγές των δώρων!
Ας ελπίσουμε δώρα δε θα έχουμε, γιατί έχουμε βάλει λογαριασμό τραπέζης. Επιλογή φωτογραφιών αργεί.
Αλλά όπως έμαθα τον γάμο σου τον κάνεις για τους γονείς σου και τους φίλους τους και τον γάμο που ήθελες εσύ θα το κάνει το παιδί σου κοκ...
...κορυφαίο! ΠΟΣΟ αλήθεια είναι αυτό που λες!
Προσπάθησε να συμβιβάσεις τα πράματα ώστε όλοι να μείνετε ευχαριστημένοι. Μην πολυζορίζεσαι, δεν αξίζει, λάθη θα υπάρχουν και καλοθελητές να τα σχολιάσουν το ίδιο... οπότε προσπάθησε να έχεις μοιράσει καθήκοντα και μετά γράψτους όλους και όλα και διασκέδασέ το με την καλή σου! Και τα περί ωραιότερης μέρας της ζωής σου που πρήζουν την καημένη τη νύφη σου λέω ότι είναι μια μέρα που θα χαρείς περισσότερο μόλις τελειώσει...
Κάπως έτσι είναι, γιατί ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, από φίλους μέχρι γονείς...οι πρώτοι να βοηθήσουν θέλουν, αλλά οι δεύτεροι θέλουν να γίνει...και το θέμα είναι ότι οι ηλικίες και οι εμπειρίες μας απέχουν ΠΟΛΥ.
Α ναι, μην φύγετε γαμήλιο ταξίδι αμέσως μετά, όποιος το έκανε το μετάνιωσε, μεγάλη ταλαιπωρία. Καλύτερα να περάσουν 2-3 μέρες.
Κοίτα...Παρασκευή είναι ο γάμος, Σάββατο πετάμε για Βαρκελώνη (και το άλλο Σαββατοκύριακο έχει F1 στη Βαρκελώνη )
Και βασικό, σπίτι έχετε να μείνετε;.. άλλο μεγάλο κεφάλαιο..
Με το καλό...!Ναι, ναι είναι έτοιμο...αλλά όλο και νέα έπιπλα θα πάρουμε.
Ευχαριστώ Πολύ!
-
Νικόλα σάστισα τί κατεβατά κάθεσαι και γράφεις.
ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ
Να ζήσετε
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:yikes:
Νικόλα σάστισα τί κατεβατά κάθεσαι και γράφεις.ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ
Να ζήσετε
Sorry
Παρασύρθηκα.
Κοίτα...από τον γάμο λέει, το πάρτυ, το bachelor party και αυτά που μαζεύεις να φτιάξεις το σπίτι κλπ.
Κατά τ'άλλα, ειδικά αν συζείς 2 χρόνια μαζί με τη κοπέλα, δεν έχει καμία μα καμία διαφορά.
-
Έχουν δίκιο οι γυναίκες που λένε πως δεν έχουν καθόλου χρόνο για τις ετοιμασίες του γάμου. Ποιός κάθεται να κάνει όλες αυτές τις δουλειές;
Να ζήσετε και καλούς απογόνους
-
-
Καλά μιλάμε για διαδικασία, όχι αστεία! Ο onyx έδωσε ρέστα, και όταν παντρευτώ θα τον σκεφτώ πολύ σοβαρά
Πέρα από την πλάκα, η ώρα η καλή!
-
όνυξ, πόσες φορές έχεις παντρευτεί?
πολύ εμπεριστατωμένος!
-
delete
-
Νικολή η ώρα η καλή!!!
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:yikes:
Νικόλα σάστισα τί κατεβατά κάθεσαι και γράφεις.
ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙΝα ζήσετε
Έφαγα 3-4 φρίκες, πωπω...
Να ζήσετε Νίκο, άντε και καλούς απογόνους, αν θέτε φυσικά.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
[
Αυτή ήταν η σκέψη μας...ο χώρος δικός μας όλη μέρα, ο κόσμος δε κουράζεται να περιμένει ατέλειωτες ώρες να φάει (στις 12 τα μεσάνυχτα για παράδειγμα στους απογευματινούς γάμους), αν έχει κανονίσει να φύγει 3μερο, μπορεί το βράδυ να φύγει...και το ηλιοβασίλεμα θα είναι σούπερ καθώς και ο μεσιμεριανός ήλιος (ελπίζω).+inf!
Δυστυχώς τα περισσότερα ζευγάρια δεν χαμπαριάζουν. Έχω κάνει μόνο 2 μεσημεριανούς γάμους...
Κατά τ'άλλα, ειδικά αν συζείς 2 χρόνια μαζί με τη κοπέλα, δεν έχει καμία μα καμία διαφορά.
Για **εσένα **δεν έχει διαφορά, για ρώτα κι εκείνη! Ή καλύτερα, μην σου ξεφύγει κουβέντα! Οι γυναίκες είναι γενετικά προγραμματισμένες για γάμο...
Ρώτησα τον Nikos120i για το ποιός κάνει τον γάμο, καθότι έχω δει το απαράδεκτο (κατ' εμέ) ελληνικό φαινόμενο να καλούν οι γονείς των νεόνυμφων άτομα που το ζεύγος δεν γνωρίζει,
Αυτό δυστυχώς είναι sideffect του ότι ο γάμος είναι κοινωνικό γεγονός-υποχρέωση για τους γονείς. Ή θα τους ξεκόψεις από την οργάνωση εντελώς, αναλαμβάνοντας όμως και 100% το κόστος, ή θα κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. Το θέμα είναι να μην καπελώσουν αυτοί την οργάνωση κάνοντας το γάμο της αρεσκείας τους.
Παπούτσια νύφης: είναι καλή ιδέα να έχει 2 ζευγάρια. Ένα καλό για το σπίτι/τελετή/φωτογράφηση (για να κάνει και το κομμάτι της) και ένα πιο άνετο για χορό.
Μουσική. Για τον πρώτο χορό, μου αρέσουν τα:
Paul Weller - You Do Something To Me και Tracy Chapman - Baby Can I hold you. Το ένα το έχω πετύχει 1 φορά σε γάμο, το άλλο καμία. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ακόμα δεν έχω βρει κουστούμι...και θα ήθελα να το ράψω. ...δε θέλω να πάρω κάτι φανταζί και 'γαμπριάτικο' αλλά κάτι που θα έχει αξία καθώς θέλω να το φορέσω και στη δουλειά μου κλπ και να μη πάει στη ντουλάπα. .
Καλυτερα να παρεις ενα καλο ετοιματζίδικο που θα σου κανουν μικροδιορθωσεις,ο Βαρδας κανει αρκετα καλη δουλεια σε αυτο το θεμα.Εαν πας 2 εβδομαδες πριν εισαι σιγουρα ΟΚ
Οσο για τον καιρο,εγω παντρευτηκα Ιουλιο μήνα, υπο καταρρακτωδη βροχη φυσικα (41 βαθμους το μεσημερι,ανοιξαν οι ουρανοι το απογευμα,ειχαμε και τα ζωα στην κιβωτο stand-by).
Παντα πρεπει να υπαρχει plan B,εγω ειχα διαλεξει χωρο που ελυνε αυτο το θεμα χωρις επιπλεον χρεωση.Σε οτι αφορα γενικοτερα τους γαμους, θερμη παρακληση προς ολους (καθοτι ειμαι σε ηλικια που θα παω σε πολλους ακομα):
Οχι γαμο στην μια ακρη της Αττικης και δεξιωση στην αλλη,οι καλεσμενοι σας δεν επιθυμουν να πηζουν στην κινηση και εσεις δεν θελετε να ακουτε αγωνιωδη τηλεφωνηματα.Δεν υπαρχει μερος στην Ελλαδα οπου δεν γινεται να συνδιαστουν γαμος και δεξιωση σε λογικη αποσταση.
Μετα τον γαμο οχι φωτογραφιες διχως τελος και ατελειωτο 'φρεσκαρισμα' της νυφης,οι καλεσμενοι σας ειναι ανθρωποι και οχι βοδια,δεν χρωστανε τιποτα να περιμενουν 3 ωρες να φανει η αφεντια σας.
Οταν κανουμε γαμο σε νησι (πολυ της μοδας τελευταια),πληρωνουμε στους καλεσμενους μια βραδια στο ξενοδοχειο,εαν δεν ειμαστε διατεθειμενοι να το κανουμε ας μην μας πειραζει αν μας λενε γυφτους .
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έχετε μοιράσει κόσμο στα τραπέζια; Το γλυτώνετε αν το έχετε όρθιο σε στυλ πάρτυ αλλιώς είναι μεγάλο αγγούρι και είναι συνεχές καθώς κάποιοι ακυρώνουν ενώ άλλοι φέρνουν παρέα...Άσχετη σημείωση: Όντας σε μέρος όπου στο γάμο καλείται το μισό (μερικές φορές και ολόκληρο) χωριό[*] της νύφης και του γαμπρού, μου φαίνεται αδιανόητο να ασχολείται κανείς να μοιράσει τον κόσμο σε τραπέζια στο γλέντι. Κρατάς το κεντρικό τραπέζι για το ζευγάρι-κουμπάρους-γονείς-αδέλφια και οι υπόλοιποι ας κάτσουν όπως-όπου θέλουν. Και όταν κάποιος το έκανε αυτό, σχολιάστηκε πολύ αρνητικά.
Ρώτησα τον Nikos120i για το ποιός κάνει τον γάμο, καθότι έχω δει το απαράδεκτο (κατ' εμέ) ελληνικό φαινόμενο να καλούν οι γονείς των νεόνυμφων άτομα που το ζεύγος δεν γνωρίζει, και να δημιουργείται η δυσάρεστη κατάσταση να τους χαιρετούν και να ρωτούν τους γονείς τους ποιοί είναι ...
Τι να πω, επειδή το έχω ζήσει θα το απέφευγα.
Λίγοι και καλοί (και προπάντων γνωστοί!).Αυτό απλα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να γινει εδώ γύρω. Εκτός κι αν δεν θέλει θρησκευτικό γάμο το ζευγάρι (που ΚΑΙ αυτό θα σχολιαστεί πολύ και αρνητικά) και κάνει πολιτικό γάμο με μερικούς κολλητούς μόνο. Αλλά το όνειρο των γυναικών είναι να ντυθούν μπομπονιέρες στην εκκλησία οπότε...
Συνεχίστε.
-
Η ώρα η καλή...
Κι εμείς παντρευόμαστε 9 Μαϊου, και τα περισσότερα είναι τακτοποιημένα. Πάντως κράτα μας ενήμερους για το κουστούμι, θα πάω κι εγώ max μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.
Εχε υπ'όψην σου πάντως, πως με τον αριθμό λογαριασμού δεν θα αποφύγεις μερικά λαμόγια που δεν θα βάλουν το όνομά τους στην κατάθεση επίτηδες, ή δεν θα βάλουν τίποτα.
Εμείς επειδή το προσκλητήριο είναι σαν μίνι βιβλιαράκι, έχοντας σκίτσα πως έγινε το κονέ κλπ, στην τελευταία σελίδα βάλαμε έναν ροζ κουμπαρά-γουρούνι με κέρματα που πέφτουν μέσα, και γράψαμε πάνω του 'Είμαι η λίστα γάμου!'.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έχετε μοιράσει κόσμο στα τραπέζια; Το γλυτώνετε αν το έχετε όρθιο σε στυλ πάρτυ αλλιώς είναι μεγάλο αγγούρι και είναι συνεχές καθώς κάποιοι ακυρώνουν ενώ άλλοι φέρνουν παρέα...
Άσχετη σημείωση: Όντας σε μέρος όπου στο γάμο καλείται το μισό (μερικές φορές και ολόκληρο) χωριό[*] της νύφης και του γαμπρού, μου φαίνεται αδιανόητο να ασχολείται κανείς να μοιράσει τον κόσμο σε τραπέζια στο γλέντι. Κρατάς το κεντρικό τραπέζι για το ζευγάρι-κουμπάρους-γονείς-αδέλφια και οι υπόλοιποι ας κάτσουν όπως-όπου θέλουν. Και όταν κάποιος το έκανε αυτό, σχολιάστηκε πολύ αρνητικά.
Ε ναι βρε Σταυρο απλώς στην Αθήνα δε γίνεται αυτό, δεν είναι όπως στην επαρχία που είναι όλοι γνωστοί.
Και στην Κρήτη όπως ξέρεις δεν παίζει καρτελάκι στο τραπέζι, εκτός ίσως από το τραπέζι για την παρέα των κουμπάρων που μπορεί να είναι 'ξέμπαρκοι'. Ένας ξάδερφος μου που παντρεύτηκε πρόσφατα είχε απλώς μεριμνήσει να κρατήσει ενα τραπέζι για τους συμφοιτητές του που ήταν ως επί το πλείστον Αθηναίοι και δε γνώριζαν το σύστημα.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ρώτησα τον Nikos120i για το ποιός κάνει τον γάμο, καθότι έχω δει το απαράδεκτο (κατ' εμέ) ελληνικό φαινόμενο να καλούν οι γονείς των νεόνυμφων άτομα που το ζεύγος δεν γνωρίζει, και να δημιουργείται η δυσάρεστη κατάσταση να τους χαιρετούν και να ρωτούν τους γονείς τους ποιοί είναι ...
Τι να πω, επειδή το έχω ζήσει θα το απέφευγα.
Λίγοι και καλοί (και προπάντων γνωστοί!)Χτύπησες φλέβα.
Δυστυχώς οι γονείς δε μπορούν να μη καλέσουν τους γνωστούς τους, υποχρεώσεις κλπ. Δε το αποφεύγεις, εκτός αν κάνεις γάμο σε νησί...άρα γίνεται ένα αυτόματο ξεσκαρτάρισμα.
Εμείς το κρατήσαμε όσο πιο χαμηλά μπορούσαμε, έτσι από τα 270 άτομα στο τραπέζι, τα 120 είναι των γονιών.
Σχετικά με το τραπέζι, έχουμε βρει τρόπο ώστε αν βρέξει να είμαστε εντάξει. Φωτογραφίες έχουμε πει να μη βγάλουμε στην εκκλησία πέρα από 1-2 ΜΟΝΟ καθώς θα έχουμε φωτογράφηση κάποια άλλη μέρα μόνο εμείς σε όποια περιοχή/χώρο θέλουμε.
Πάω να δω σε λίγο για κουστούμι, θα σας κρατήσω ενήμερους.
Γενικότερα, θέλει αρκετούς συμβιβασμούς με τους γονείς γιατί έχουν διαφορετική άποψη για τον γάμο, κρίνοντας με το πως το έκαναν αυτοί. Ευτυχώς έχουμε περάσει τη δική μας άποψή...και δεν έχουμε πολλές γκρίνιες, αλλά γενικότερα θέλει συμβιβασμούς. Όπως το λέει ο zorz είναι...ο γάμος είναι και μια υποχρέωση για τους γονείς.
Νάσο...ωραία ιδέα το προσκλητήριο...θα κάναμε κάτι παρόμοιο...αλλά τώρα είναι too late
Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για τις ευχές παιδιά.
-
Η ώρα η καλή φίλε!
Για κουστούμι, ρίξε μια ματιά στον Γιαννέτο (καλύτερα στο κατάστημα της Κηφισιάς) πριν αποφασίσεις. -
Αυτό με τους γνωστούς των γονιών είναι θέμα όντως, φτάνουν σε σημεία που οι καλεσμένοι φτάνουν τα 500 άτομα και βάλε όπου το ζευγάρι είναι ζήτημα αν γνωρίζει έστω τους μισους, και έχεις και να τους χαιρετίσεις και όλους αυτούς μετά!!
-
Τα γόνατά μου το ξέρουν.
Γάμος, δεξίωση και τα παρελκόμενα