-
Στην ευθεία δεν υπάρχει καν σύγκριση, το Abarth είναι πολύ πιο γρήγορο. Στα στροφιλίκια και τα δύο είναι πολύ καλά στημένα αλλά το απενεργοποιούμενο ESP του Swift επιτρέπει παιχνίδια με την ουρά, αντίθετα με το GP. Οδήγησέ τα και τα δύο και κρίνε ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. Αν και μεταξύ μας το γκάζι του Abarth δύσκολα το απαρνιέσαι.
-
φιλε σουιφτ παρε για παιχνιδακια σε γρηγορα ορεινα στροφιλικια!
το πουντο ειναι απλα μια καμουφλαρισμενη αλφα και δε συγκρινεται με τη ποιοτητα κατασκευης της σουζουκι..
-
Ιεροσυλια να βάζουμε το Abarth στο ιδιο τσουβαλι με το Swift!
Οποιος εχει λεφτα για Abarth, παει γι αυτο... μονοδρομος ειναι καποια πραγματα Λιγη αυτοκινητικη εσανς ρε γμτ..
-
Χωρίς Σχόλιο
Αbarth
-
δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω την γνωμη μου.
-
Abarth επειδή είναι πιο αγωνιάρικο από το swift. Πάντως, κανένα από τα 2 δεν μου λέει τίποτα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
To Clio III έχει πέσει στην στατιστική. Εγώ είχα το Clio II και είχαμε συγκρίνει με έναν φίλο μου με 206 και είχα βγάλει ακριβώς τις διπλάσιες βλάβες σε σχέση με το 15 του 206- δηλαδή 30.
Τώρα θέλω να πάρω 207, αλλά φοβάμαι μην είναι μεγάλο το βήμα της αξιοπίστευσης που θα κάνω. Πήρα τηλέφωνο στο Auto Tρίτη στο κινητό τους, και προσπαθούσαν να φρενάρουν με ένα Delta σε ένα αεροδρόμιο με χόρτα γύρω γύρω. Δεν με βοήθησαν γιατί φωτογράφιζαν μια πλήμνη από Yaris.
πάει τον χάσαμε αυτόν!
ευάκι84 θέλεις αξιοπιστία και δεν αγγίζεις γαλλικά και σκέφτεσαι τα ιταλικά; ΟΚ ...
OΛΑ χαλάνε!
οι δικές μου προτάσεις : Peugeot 207 Rallye, AR Mito. -
Abarth επειδή είναι πιο αγωνιάρικο από το swift. Πάντως, κανένα από τα 2 δεν μου λέει τίποτα...Nα καθαρισεις τα αυτια σου
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Φίλε cosygatos επειδή σκέφτομαι το GRANDE PUNTO ή το Abarth Grande Punto και επειδή εσύ έχεις Bravo
πιστεύεις πως μπορώ να εμπιστευτώ την fiat?Βγάζει γενικα προβλήματα,είναι αξιόπιστα?Ή θα τραβάω παλι τα μαλλιά μου!!!!!Οι φιατακηδες δεν εχουμε τετοια προβληματα,
τα μαλλια μας εχουν πεσει απο καιρο
-
πιστεύεις πως μπορώ να εμπιστευτώ την fiat?Βγάζει γενικα προβλήματα,είναι αξιόπιστα?Ή θα τραβάω παλι τα μαλλιά μου!!!!!
περα ως περα ναι, δεν υπαρχει θεμα αξιοπιστιας πλεον, εχει λυθει εδω και παρα πολλα χρονια, κανεις οδηγος δε προβληματιζεται πια..σε λιγο θα χεις και αβαταρ απο γκ.πουντο!!
-
Φέρε μου ένα Abarth για να το γεμίσω με αυτοκόλλητα (ξέρεις, amsoil, revoil, hewlett packard και versace) και να του φορέσω ένα 'κλουβί' και να αρχίσω τις αναβάσεις με δαύτο. Ο Ζαν Λουί Σλεσέ (καλή σου ώρα, Ζανό) είχε να το λέει για τις ρόδες που η μια κοίταζε την ανατολή και η άλλη τη δύση, καθώς μύριζαν τη στροφή από εκατό μέτρα μακριά με το 124 του Σιρόκο και το 'Μιραφιόρι' του Ιορδάνη. O tempora o mores που λένε λοιπόν και οι Λατίνοι και μην ξεχνάμε, γιατί έτσι στο κάτω κάτω.
-
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα γενικά τις γνώμες σας για αυτά τα δύο μοντέλα!
Ευχαριστώ πολύ!Αν κρίνω από το άλλο θέμα βλέπω ότι ψήνεσαι για Abarth. Μεταξύ των δύο είναι μονόδρομος.
Αν βάλεις κάτω την μία και μοναδική αντιπροσωπεία του Abarth, τα δύο και μοναδικά συνεργεία στην Ελλάδα του Abarth, τότε το Abarth το παίρνεις επειδή το γουστάρεις χωρίς πολλά - πολλά.Διαφορετικά θα πρέπει να σκεφτείς και άλλα που αφορούν την περίοδο μετά την αγορά.
π.χ. Όπως με την αλλη την κοπελιά με το Abarth από την Κρήτη που πρέπει να έρθει Αθήνα για Service ...
Αυτό μπορεί να είναι για κάποιους νορμάλ για άλλους μόνο για γέλια ...
Αυτά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οι δικές μου προτάσεις : Peugeot 207 Rallye, AR Mito.+1
Θέλει όμως και αρκετά λύτρα απαγωγής...πορτ μπαγκάζ.207 Rallye (GT εγώ και προτείνω και θα έπαιρνα, το rallye με φαίνεται κοροϊδία) και mito con baggagiera.
-
Τώρα θέλω να πάρω 207, αλλά φοβάμαι μην είναι μεγάλο το βήμα της αξιοπίστευσης που θα κάνω.....Θα έρθεις στο Club; ; ;
Νομίζω ότι είναι η καλύτερη περίοδος ...Για ποιο 207 σκέφτεσαι; ...
-
Abarth !!!
-
οι δικές μου προτάσεις : Peugeot 207 Rallye, AR Mito.
+1
Θέλει όμως και αρκετά λύτρα απαγωγής...πορτ μπαγκάζ.207 Rallye (GT εγώ και προτείνω και θα έπαιρνα, το rallye με φαίνεται κοροϊδία) και mito con baggagiera.
μικρό γρήγορο και άφθονα λΥτρα πορτμπαγκαζ δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση αυτά. Αντε να έχουν 280-300 λίτρα. Παραπάνω δύσκολα.>>Τώρα θέλω να πάρω 207, αλλά φοβάμαι μην είναι μεγάλο το βήμα της αξιοπίστευσης που θα κάνω.....
Θα έρθεις στο Club; ; ;
Νομίζω ότι είναι η καλύτερη περίοδος ...Για ποιο 207 σκέφτεσαι; ...
Ναι τσίμπα κ εσύ ψαράκι ...με τον καιρό θα τον μάθεις!
-
Εγώ πάντως διάβασα αυτό σήμερα (για να περάσει και η ώρα!)
http://renaultcarclub.phpbb24.com/forum ... 94d58a68b2και πρόσεξα ότι οι του Renault ενθουσιάστηκαν με το 207Rallye ίσως περισσότερο από τους ίδιους τους Πεζάκιδες ... Κάνουν αναφορές και στο Abarth το οποίο το θεωρούν υποδεέστερο.
Πάντως φαίνεται να το ξέρουν καλά το 207Rallye/GT ...
-
twingo rs Και τα μυαλα στα καγκελάαααα
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
twingo rs Και τα μυαλα στα καγκελάαααααμαξι θελει η κοπελα οχι γκαζοντενεκε.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως διάβασα αυτό σήμερα (για να περάσει και η ώρα!)
http://renaultcarclub.phpbb24.com/forum ... 94d58a68b2και πρόσεξα ότι οι του Renault ενθουσιάστηκαν με το 207Rallye ίσως περισσότερο από τους ίδιους τους Πεζάκιδες ... Κάνουν αναφορές και στο Abarth το οποίο το θεωρούν υποδεέστερο.
Πάντως φαίνεται να το ξέρουν καλά το 207Rallye/GT ...
αν ειχε και η renault αναλογο αυτοκινητο με το 207gt μαλλον με το renault θα εντυπωσιαζόντουσαν περισσότερο
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps