-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ατμόσφαιρα ιζ ντεντ...
σωστος
Α ναι; Κάποιος να στείλει ένα memo στην Ferrari, Lamborghini, Quattro (R8), M Division κλπ γιατί αυτοί οι άσχετοι πιστεύουν ότι η ατμόσφαιρα είναι ανώτερη.
ΥΓ: Με την γενίκευση έχω πρόβλημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ το Abarth προτιμώ. Όμως σε σχέση με το Abarth σαφώς προτιμώ ένα ατμοσφαιρικό Clio RS.
Ρε παλήκαρε (sic) μιλάμε για φυσιολογικά πορτοφόλια. Πλέον σε μικρομεσαία, μίνι και γενικότερα hatch καταστάσεις το turbo είναι μονόδρομος. Αν έχουν μείνει 1-2 εξαιρέσεις (Type R, Mazda MX5-RX8, Clio RS) είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Εδώ και το Twingo RS απέναντι στο 500 Abarth δείχνει υπερβολικά αργό.
Γενικότερα πάντως στη συγκεκριμένη σύγκριση το Swift είναι υπερβολικά λίγο απέναντι στο Abarth από πολλές απόψεις.Aυτο το συμπερασμα πως το εβγαλες?
-
Βοηθήστεεεεε γιατί χανόμαστε!πρέπει η αγορά να γίνει άμεσα!
-
...
Γενικότερα πάντως στη συγκεκριμένη σύγκριση το Swift είναι υπερβολικά λίγο απέναντι στο Abarth από πολλές απόψεις.Μερικές εξ'αυτών?
γιατί βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι που είπαν Abarth αποφάσισαν βάσει τουρμπίνας (και συνεπακόλουθών της) και μόνο.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
γιατί βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι που είπαν Abarth αποφάσισαν βάσει τουρμπίνας (και συνεπακόλουθών της) και μόνο.Μην βάλεις στοίχημα γιατί εγώ π.χ. είπα ότι το Abarth έχει και καλύτερους χώρους και κατά την δική μου άποψη λόγω του μεγαλύτερου αμαξώματος (25 εκατοστά ποιο μακρύ το Abarth) θεωρώ πως θα είναι περισσότερο άνετο σε ταξίδια.
Φυσικά το Abarth είναι ποιο ακριβό αλλά έχω την εντύπωση ότι προσφέρει πολλά περισσότερα από το Swift το οποίο ανεβαίνει σχεδόν στα 17000euro αν κάποιος θέλει τις 17άρες ζάντες χωρίς μεταλλικό χρώμα.
Πάντως και τα δύο είναι πολύ όμορφα αυτοκίνητα μέσα-έξω ... και αξίζει το κόπο κάποιος να τα δει και τα δύο.
Προσωπικά μεταξύ των δύο και μόνο θα αγόραζα Swift ... γιατί πολύ απλά δεν γουστάρω το στυλ προώθησης του Abarth. Aυτά.
-
Abarth
-
παιδια το swift ειναι πολυ αργο(συγκριτικα παντα)..
εχω ζησει ο ιδιος αρκετο με αυτοκινητακι των 125 ιππων(c2),εχω οδηγησει λιγακι το swift το οποιο του μοιαζει αρκετα και μεσω φιλων μου εχω ζησει και 150-155 τουρμπατα..δεν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ τους. και οσο παιχνιδακι και ρυθμισιμο κι αν ειναι το swift, σε καμια περιπτωση δε μπορει να πλησιασει το gp.
πιστευω οτι το gp αξιζει και με το παραπανω τα επιπλεον χρηματα που κοστιζει και γενικα ειναι πολυ αξιολογη αγορατο swift μαλιστα που του εριξα μια ματια συνεχιζει να ειναι αρκετα τσιμπημενο για αυτα που προσφερει
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στα αυτοκίνητα χωρίς ακραίες απαιτήσεις στριψίματος,γιατι πιστευεις οτι λογω lag θα ξεσπαει η τουρμπινα πανω στη στροφη και θα βγαινεις στα χωραφια??
και γω ετσι πιστευα μεχρι που οδηγησα και ειδα οτι αυτα ειναι μυθοι και υπερβολεςτο μονο που πηγα να παθω λογω lag ,ηταν στην αρχη μεχρι να το συνηθισω , που πηγα 2 φορες να σκασω σε μπροστινους μου
αλλα μαλλον αυτο θα το παθαινα με οποιδηποτε αυτοκινητο 2πλασιων αλογων σε σχεση με το προηγουμενο μου οδηγουσα -
Eγώ πάντως 5 μέρες πλέον με το 207GT έχω πάθει σοκ. Μετά από 18 χρόνια ατμοσφαιρικής ατμόσφαιρας ξαφνικά νοιώθω σαν να έφαγα κλωτσιά στο κ@λο...
Σαν να μπήκα σε αυτοκίνητο που έχει φάει φασολάδα και τα προωθητικά αέρια το εκτοξεύουν ... Και όλα αυτά σε μόλις 100χιλιόμετρα που έχω κάνει. Φαντάσου...Και όπως είπα και στο PSClub πριν από λίγο, έβαλα τώρα το απόγευμα μέσα και τον πατέρα μου για μία βόλτα και όταν κατέβηκε έλεγε κάτι για 'ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα' ...
-
-
Ατμόσφαιρα ιζ ντεντ...
σωστος
Α ναι; Κάποιος να στείλει ένα memo στην Ferrari, Lamborghini, Quattro (R8), M Division κλπ γιατί αυτοί οι άσχετοι πιστεύουν ότι η ατμόσφαιρα είναι ανώτερη.
ΥΓ: Με την γενίκευση έχω πρόβλημα, στην συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ το Abarth προτιμώ. Όμως σε σχέση με το Abarth σαφώς προτιμώ ένα ατμοσφαιρικό Clio RS.
Ρε παλήκαρε (sic) μιλάμε για φυσιολογικά πορτοφόλια. Πλέον σε μικρομεσαία, μίνι και γενικότερα hatch καταστάσεις το turbo είναι μονόδρομος. Αν έχουν μείνει 1-2 εξαιρέσεις (Type R, Mazda MX5-RX8, Clio RS) είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Εδώ και το Twingo RS απέναντι στο 500 Abarth δείχνει υπερβολικά αργό.
Γενικότερα πάντως στη συγκεκριμένη σύγκριση το Swift είναι υπερβολικά λίγο απέναντι στο Abarth από πολλές απόψεις.Αυτές οι εξαιρέσεις που λες όμως έιναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία τους.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Στα αυτοκίνητα χωρίς ακραίες απαιτήσεις στριψίματος,
γιατι πιστευεις οτι λογω lag θα ξεσπαει η τουρμπινα πανω στη στροφη και θα βγαινεις στα χωραφια??
και γω ετσι πιστευα μεχρι που οδηγησα και ειδα οτι αυτα ειναι μυθοι και υπερβολεςτο μονο που πηγα να παθω λογω lag ,ηταν στην αρχη μεχρι να το συνηθισω , που πηγα 2 φορες να σκασω σε μπροστινους μου
αλλα μαλλον αυτο θα το παθαινα με οποιδηποτε αυτοκινητο 2πλασιων αλογων σε σχεση με το προηγουμενο μου οδηγουσαΕγώ πάντως συνεχίζω να υποστρέφω. Και όχι δεν είναι υπερβολή ούτε μύθος. Υποστρέφω σαν πούστης.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
οντως στην ελλαδα.....και αγγλια και γαλλια !!!!! ηταν και παραμενει εστω με το ζορι ακομα και σημερα το απόλυτο hot hatch!κατι μου λεει οτι αν ησουν σε ηλικια γουστων την εποχη του 205, ή του clio williams ή του golf GTI mkI θα ειχες εγκαθετα διαφορετικη γνωμη...
euaki84 εχεις οδηγησει και τα 2 μονελα που συγκρινεις;
-
Εγώ πάντως συνεχίζω να υποστρέφω. Και όχι δεν είναι υπερβολή ούτε μύθος. Υποστρέφω σαν πούστης.
με τι αυτοκινητο??
το οτι εχει παντως ενα αυτοκινητο υποστροφικη συμπεριφορα δε σημαινει οτι δε στριβει με τα οσα..
συμφωνω παντως οτι πρεπει να προσαρμοσεις καταλληλα την οδηγηση σου -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αμαξι θελει η κοπελα οχι γκαζοντενεκε.
Το εχεις οδηγησει; Πιστευεις οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βγει αμαξι απο RenaultSport γκαζοντενεκες;
Η ατμοσφαιρα το κατα ποσο ειναι επιτυχημενη στα... supercars εχει ελαχιστη σημασια προφανως οταν συζηταμε για την κατηγορια του polo και του golf, δε βρισκεις; Τι σημασια μπορει να εχει η ατμοσφαιρικη F430 οταν συγκρινουμε σουζουκια και φιατακια;
Όμως σε σχέση με το Abarth σαφώς προτιμώ ένα ατμοσφαιρικό Clio RS.
Το οποιο δεν ειναι αμεσος ανταγωνιστης του Abarth μιας και η διαφορα στην τιμη ειναι πολυ μεγαλη... Αν το οικονομικο δεν ειναι προβλημα, κι εγω προτιμω ενα Clio RS ή ενα Cooper S Works. Αλλα καμια σχεση αυτα με τα 17 χιλιαρικα, ουτε.. μεταχειρισμενα δεν βρισκεις σ'αυτα τα χρηματα.
Γενικότερα πάντως στη συγκεκριμένη σύγκριση το Swift είναι υπερβολικά λίγο απέναντι στο Abarth από πολλές απόψεις.
+1. Ακομη και εμφανισιακα στα δικα μου ματια δειχνει μιας γενιας πισω..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αμαξι θελει η κοπελα οχι γκαζοντενεκε.
Το εχεις οδηγησει; Πιστευεις οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βγει αμαξι απο RenaultSport γκαζοντενεκες;
καλα μην εισαι απολυτος δεν ειναι και ολα τα σπορ μοντελα που εχει βγαλει η ρενω καλα..
σου θυμιζω το clio V6 το οποιο ηταν σχεδον επικινδυνο -
AbarthFord Ka.
-
Εγω παιδια να σας πω την αληθεια δεν υποτιμω και τοσο το swift το οποιο ειναι μια δυνατη επιλογη. Μπορει να ειμαι ιταλοφιλος και να θεωρω το Abarth εξαιρετικη επιλογη ειδικα σε σχεση τιμης-αποδοσης, το swift ομως ειναι ενα πολυ σβελτο και εξαιρετικα στημενο αμαξακι. Δεχομαι βεβαια οτι το Abarth ειναι γρηγοροτερο παντου και παντα λογω ροπης και βαθους που εχει ο τουρμπο κινητηρας του, αλλα επειδη το Abarth ειδικα σε ρεπριζ σκιζει δεν σημαινει οτι το suzuki δεν ικανοποιει. Εχοντας τα ως επιλογες και με το Abarth να κανει λιγο κατω απο 19Κ με το κλειδι στο χερι τοτε τα 17Κ ισως και παραπανω του Swift ειναι αρκετα. Αν το τελευταιο εκανε 15,5 Κ τοτε θα ηταν μια πολυ δυνατη επιλογη, αλλα επειδη με λιγα χρηματα παραπανω παιρνεις το αρκετα γρηγοροτερο στην ευθεια Abarth, εγω θα επαιρνα το ιταλικο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
οντως στην ελλαδα.....και αγγλια και γαλλια !!!!! ηταν και παραμενει εστω με το ζορι ακομα και σημερα το απόλυτο hot hatch!
κατι μου λεει οτι αν ησουν σε ηλικια γουστων την εποχη του 205, ή του clio williams ή του golf GTI mkI θα ειχες εγκαθετα διαφορετικη γνωμη...
euaki84 εχεις οδηγησει και τα 2 μονελα που συγκρινεις;
εχω γνωρίσει ιδιοκτήτη του θρυλικού 205 gti 1.9 και μέσω συζητήσεων και επίδειξης ειλικρινά μόνο να υποκληθω μπορω σε εκεινες τις εποχες που για να στρίψεις ηθελε μπρατσα και ταλεντο και τοτε καταλαβαινες τι σήμαινε σπορ αίσθηση . σέβομαι απόλυτα εκεινες τις εποχες ...εβγαλαν θαυματα τις αυτοκινησης....οχι σαν τα γκεικα τα σημερινα
-
τα σημερινα ειναι γκεικα, αλλα ειναι καλυτερα στους περισσοτερους τομεις..
καλο το παρελθον αλλα μηπως το εξιδανικευουμε??
και τωρα θες χερια απλα τα ορια ειναι πολυ μεγαλυτερα.το γρηγορα των παλιων το φτανεις αρκετα ευκολα, ομως το οριο συνεχιζει να απαιτει ικανοτητα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα σημερινα ειναι γκεικα, αλλα ειναι καλυτερα στους περισσοτερους τομεις..
καλο το παρελθον αλλα μηπως το εξιδανικευουμε??
και τωρα θες χερια απλα τα ορια ειναι πολυ μεγαλυτερα.το γρηγορα των παλιων το φτανεις αρκετα ευκολα, ομως το οριο συνεχιζει να απαιτει ικανοτητα
+1000! Δοκίμασε να πας ένα S3 όριο και αν δεν χέστεις πάνω σου όταν ξεκολλήσει με 200 γράψε μου...
-
ναι το χω δοκιμασει(οχι με 200 αλλα με πολλα τεσπα), χεστηκα, και καπως ετσι εχω φαει κατι ιστορικα για μενα τσαγια απο πολυ καλυτερους οδηγους με θεωρητικα πιο αργα αυτοκινητα
ελπιζω καποια μερα να μαθω να πηγαινω την αγαπη μου οπως της αξιζει..
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps