-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τη προηγούμενη Κυριακή ήταν και οι 3 (Scuderia και οι δύο 458) στο καρτόδρομο. Αυτός με τη κόκκινη έχει ένα 6τάχυτο καρτ (techno με iame). Λογικά είναι καθοδόν στη πίστα, ειδικά στο 0:55 και 0:58, πρέπει να είναι στα Goody’s στον παράδρομο της Εθνικής.
-
ωραια τα βιντεακια και οι τυπαδες αλλα γτ ρουμανικες πινακιδες? (οκ για ευνοητους λογους αλλλα.....)
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
ωραια τα βιντεακια και οι τυπαδες αλλα γτ ρουμανικες πινακιδες? (οκ για ευνοητους λογους αλλλα.....)Ξέρεις ποιοι είναι αυτοί?
Τα δύο Italia είναι των Sprider stores.
-
Τζιράρουν καλά φαίνεται τα Sakis Rouvas collection...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τζιράρουν καλά φαίνεται τα Sakis Rouvas collection...Για τον δε 'κόκκινο' που έχει και το καρτ...αφενός τον περνάω με το αυτόματο (έχει 6τάχυτο ) και αφετέρου δεν αφήνει κανένα να παρκάρει σε ακτίνα 10 μέτρων μη του το ακουμπήσουν και βεβαίως το κατεβάζει στα πιτ.
Πάρκαρε ένας κακομοίρης δίπλα του...και του λέει...'το βγάζεις από εδώ σε παρακαλώ γιατί δε μπορώ να ανοίξω τη πόρτα'?!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για τον δε 'κόκκινο' που έχει και το καρτ...αφενός τον περνάω με το αυτόματο (έχει 6τάχυτο ) και αφετέρου δεν αφήνει κανένα να παρκάρει σε ακτίνα 10 μέτρων μη του το ακουμπήσουν και βεβαίως το κατεβάζει στα πιτ.
Πάρκαρε ένας κακομοίρης δίπλα του...και του λέει...'το βγάζεις από εδώ σε παρακαλώ γιατί δε μπορώ να ανοίξω τη πόρτα'?!
αμα εισαι γυφτος, τα λεφτα δε θα σε κανουν ανθρωπο
-
Και ο κακομοίρης κυριολεκτικά κακομοίρης...ένα Ματίζ αρχαίο, στρογγυλοφάναρο είχε...
-
α ολα και ολα. Σε κατι τετοια μονο τον SV2 παραδεχομαι. Στα π@παρια του ολα
(νταξ ειναι και καποιοι αλλοι, αλλα δε τους το λεω για να μη παρουν αερα )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
α ολα και ολα. Σε κατι τετοια μονο τον SV2 παραδεχομαι. Στα π@παρια του ολα(νταξ ειναι και καποιοι αλλοι, αλλα δε τους το λεω για να μη παρουν αερα )
Το σωστό έτσι είναι...
-
Την τριπλη εξατμιση στην F40 την καταλαβαινω ( η μεσαια ειναι απο την wastegate), στην 458 δεν το πιανω.
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την τριπλη εξατμιση στην F40 την καταλαβαινω ( η μεσαια ειναι απο την wastegate), στην 458 δεν το πιανω.Η μεσαία είναι η σιγασμένη και σε χαμηλες ΣΑΛ και με μικρό φορτίο όλα τα καυσαέρια εξέρχονται από αυτην. Οι δύο ακριανές είναι οι άγριες και με περισσοτερες στροφές ή/και πολύ γκάζι τα καυσαέρια εξέρχονται από αυτές τις δύο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για τον δε 'κόκκινο' που έχει και το καρτ...αφενός τον περνάω με το αυτόματο (έχει 6τάχυτο ) και αφετέρου δεν αφήνει κανένα να παρκάρει σε ακτίνα 10 μέτρων μη του το ακουμπήσουν και βεβαίως το κατεβάζει στα πιτ.
καλα κανει ρε παιδια τοσα λεφτα εχει δωσει....και εγω που χω ενα abarth αμα μου κολησει κανεις κοντα κοντα στραβωνω δεβ θελει και πολυ να γινει η ζημια...που να χες και ferrari. Οπως γνωριζετια εμεις οι Ελληνες δεν πολυσεβομαστε το αμαξι του διπλανου μας οτι και ναναι αυτο.
-
καλα κανει ρε παιδια τοσα λεφτα εχει δωσει....και εγω που χω ενα abarth αμα μου κολησει κανεις κοντα κοντα στραβωνω δεβ θελει και πολυ να γινει η ζημια...που να χες και ferrari. Οπως γνωριζετια εμεις οι Ελληνες δεν πολυσεβομαστε το αμαξι του διπλανου μας οτι και ναναι αυτο.
και στο εξωτερικο συμβαίνουν αυτά ειδικά Ιταλία πχ τρώνε κάτι χαρακιές τα ακριβά γερμανικά
-
Γαλλία θα έπρεπε να ζείτε οι ευαισθητούληδες, που παρκάρουν με το αυτί.
Τι πάει να πει δε γουστάρω να παρκάρει κοντά μου? Έχετε την εντύπωση οτι ζούμε στο Αμέρικα, εκεί που υπάρχει άπλετος χώρος για όλους? Ή φοβόσαστε μη γίνει κανένας σεισμός και ακουμπήσουν μεταξύ τους όπώς θα κουνιούνται? -
Κανεις δεν μπορει να σου ορισει το που θα παρκαρεις το αυτοκινητο σου οταν ο χωρος ειναι δημοσιος.Αν πραγματικα φοβαται μπορει να το βαζει σε παρκινγκ και να νοικιαζει 2 θεσεις ωστε να το αφηνει στη μεση(οπως γινεται στη ΧΑΝΘ).Το καλα κανει επειδη εχει δωσει τοσα λεφτα δεν ειναι κατι το λογικο οταν γινεται εις βαρος αλλων γιατι το να σου πει βαλτο αλλου γιατι εδω φοβαμαι μηπως μου το γδαρεις ειναι λιγο
Φυσικα και ειναι σεβαστο να αγαπας το αυτοκινητο σου και να το προσεχεις σαν τα ματια σου αλλα οχι επειδη εχεις τα λεφτα να κανεις κουμαντο.Μπορει πχ καποιος να παρει με τα χιλια ζορια ενα καινουργιο αυτοκινητο των 15000 ευρω,μπορει συμφωνα με το δικο του εισοδημα να εχει δωσει τρελα λεφτα για να το αποκτησει και φυσικα δεν θελει να γινει καποια ζημια.Εχει την δυνατοτητα αυτος ο ανθρωπος να απαγορεψει στους γυρω του να μην παρκαρουν διπλα του???
Κομπλεξικος δεν ειμαι και ουτε τους ζηλευω αλλα το να εκμεταλλευονται καποιες καταστασεις μερικοι επειδη μπορουν ειναι απλα απαραδεκτο. -
Η απάντηση που έπρεπε να δώσει ήταν πολύ απλή: 'Πάνε βάλτο αλλού εσύ'
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Η απάντηση που έπρεπε να δώσει ήταν πολύ απλή: 'Πάνε βάλτο αλλού εσύ'Εν τω μεταξύ το πάνω parking ήταν άδειο...αλλά όοοοοχι...αυτός ήθελε να το βάλει στα πιτ μέσα που γίνεται πανικός και να έχει την απαίτηση να είναι όλοι στα 5 μέτρα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η απάντηση που έπρεπε να δώσει ήταν πολύ απλή: 'Πάνε βάλτο αλλού εσύ'
Εν τω μεταξύ το πάνω parking ήταν άδειο...αλλά όοοοοχι...αυτός ήθελε να το βάλει στα πιτ μέσα που γίνεται πανικός και να έχει την απαίτηση να είναι όλοι στα 5 μέτρα
εμ θελει να πουλησει μουρη, εμ θελει και απλα? Που εισαι ρε φιλε, Θεσ/νικη?
και αργος στη πιστα (καλα αυτο αναμενομενο) -
Πέρα από την πλάκα εμένα μου έχει τύχει εντελώς άκυρο σενάριο στο πάρκινγκ που έβαζα πέρσι το αυτοκίνητο (νοικιασμένη θέση με τον μήνα-υπαίθριο).
Ο ιδιοκτήτης είχε περίπου 10-15 νοικιασμένες σαν τις δικές μου και τις υπόλοιπες κανονικά με την ώρα.
Είχα συνεννοηθεί μαζί του ώστε να έχω θέση σε γωνία του πάρκινγκ ώστε τουλάχιστον η μία πλευρά του αυτοκινήτου να είναι προστατευμένη σε τέτοιες περιπτώσεις (κοπάνημα από πόρτα - ξύσιμο) αυτό το έκανα γιατί στο πάρκινγκ δεν υπήρχε παρκαδόρος και απλώς έβαζες εσύ μόνος σου το αυτοκίνητο.
Εγώ σαν βλάκας στρίμωχνα υπερβολικά το αυτοκίνητο στην μεριά της γωνίας-τοίχου ώστε να αφήνω πάντα αρκετό χώρο στον δίπλα μου για να έχει και αυτός χώρο για ελιγμούς και για την προστασία του αυτοκινήτου μου.
Το κλου της υπόθεσης είναι όμως αλλού : Από Σάββατο βράδυ μέχρι και Δευτέρα πρωί το πάρκινγκ δεν λειτουργούσε και επίσης είχε και τις μπάρες ανοιχτές να μπαίνει όποιος θέλει (για να τα έχει καλά με την 'γειτονιά' έλεγε ο ιδιοκτήτης).
Καταλαβαίνεται λοιπόν τι γινόταν τα Σάββατα το βράδυ σε όσους είχαν μυριστεί την φάση (το πάρκινγκ δεν είναι ακριβώς στο κέντρο αλλά 5 λεπτάκια με τα πόδια).Έτσι λοιπόν ένα ωραίο Σαββατόβραδο ένα Tuscon αν θυμάμαι καλά είχε έρθει και είχε κολλήσει κυριολεκτικά πάνω μου , εντάξει δεν με είχε χτυπήσει αλλά χρειάστηκε να κάνω την μαϊμού για να μπω στο αμάξι
Θα μου πείτε μαλακία που το στρίμωχνες και εσύ στην μεριά του τοίχου αλλά αλλού θέλω να καταλήξω :
Εγώ πάντα όταν παρκάρω πολύ κοντά στον άλλον είτε σε ευθεία είτε πλάγια γραμμή κοιτάω αν ο πίσω-μπροστά-διπλανός μου έχει τον απαραίτητο χώρο για μανούβρες και τότε μόνο το αφήνω
Ferrari F458 Italia