-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Από τότε που αρχίσαμε να μετράμε τα αυτοκίνητα με το χρονόμετρο και τα δέκατα του δευτερολέπτου χάθηκε η μπάλα.Λες και μπορούμε να τα πάμε τόσο γρήγορα εμείς οι απλοί 'χρήστες'.
Ευτυχώς που στη Ferrari δε σκέφτονται έτσι και υπάρχουν ακόμα Ferrari.
-
Και οι Aston Martin είναι γρήγορες αλλά έχουν ακόμη φινέτσα, και μάλιστα τρομερή! Ο κόσμος προχωράει δε λεω, αλλά ειληκρινά πες, σε συγκινεί το ίδιο μια 360 με μια 355?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Και οι Aston Martin είναι γρήγορες αλλά έχουν ακόμη φινέτσα, και μάλιστα τρομερή! Ο κόσμος προχωράει δε λεω, αλλά ειληκρινά πες, σε συγκινεί το ίδιο μια 360 με μια 355?προτιμώ μία 430 Σκουντερία.
η αρχαιολαγνεία έχει κ τα όρια της.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Και οι Aston Martin είναι γρήγορες αλλά έχουν ακόμη φινέτσα, και μάλιστα τρομερή! Ο κόσμος προχωράει δε λεω, αλλά ειληκρινά πες, σε συγκινεί το ίδιο μια 360 με μια 355?Όχι. Όπως δε με συγκίνησε ποτέ το paddle shift ενός F1 κιβωτίου σε σχέση με το παραδοσιακό χτένι. Στο χαρτί όμως όλα αυτά ή στα συναισθήματα. Αν όμως πλήρωνα και είχα την ευκαιρία να επιλέξω μεταξύ F1 και χειροκίνητης, δεν θα είχα την παραμικρή αμφιβολία ή τύψη να επέλεγα το ημιαυτόματο. Όπως και έκανα άλλωστε στην αντίστοιχη περίπτωση, όταν είχα να επιλέξω μεταξύ χειροκίνητου και SMG2. Πριν καταλήξω είχα σοβαρό δίλημμα, πλέον κάθε μέρα όταν τα θυμάμαι σκέφτομαι 'τι πήγα να κάνω ο λαλάκας'.
-
-
ΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ
ΤΟ
ΠΑ-
ΡΑ-
ΓΓΕ-
ΛΙ-
Ο-
ΧΑΡ-
ΤΟΟΟΟΟΟΟ;;;;;;
-
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ....
Τις πάνε τα σκούρα χρώματα μάλλον, στο μαύρο είναι αμάξι κόλαση -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ....
Τις πάνε τα σκούρα χρώματα μάλλον, στο μαύρο είναι αμάξι κόλασηόντως το μαύρο κρύβει αρκετά την ασχήμια
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ....
Τις πάνε τα σκούρα χρώματα μάλλον, στο μαύρο είναι αμάξι κόλασηόντως το μαύρο κρύβει αρκετά την ασχήμια
+1
Και κατι αλλο μαυρη ferrari δε λεει!Μονο κοκκινη!
-
Κίτρινη? Μπορντώ? Μπλέ?
-
British Racing Green
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
:inlove:ΠΟΥ
ΕΙΝΑΙ
ΤΟ
ΠΑ-
ΡΑ-
ΓΓΕ-
ΛΙ-
Ο-
ΧΑΡ-
ΤΟΟΟΟΟΟΟ;;;;;;
ασε τα ιταλικα και πανε προς αγγλια που τα ξερεις.... mclaren
-
Μόνο σε κάτερχαμ ή τζάγκιουαρ θα μου άρεσε.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.ferrarichat.com/forum/showthread.php?t=257137&page=4Σε 'μένα απευθύνεται αυτό;
-
Και τωρά θα έρθει κανένας και θα μας πει πως μοιάζει με το μικρό δήθεν ζούπερκαρ μιας από τις θυγατρικές της VW και θα πάρουμε τα βουνά!
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Και τωρά θα έρθει κανένας και θα μας πει πως μοιάζει με το μικρό δήθεν ζούπερκαρ μιας από τις θυγατρικές της VW και θα πάρουμε τα βουνά!δε μου θυμιζει καποιο vag
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και τωρά θα έρθει κανένας και θα μας πει πως μοιάζει με το μικρό δήθεν ζούπερκαρ μιας από τις θυγατρικές της VW και θα πάρουμε τα βουνά!
δε μου θυμιζει καποιο vag
Τι να πω κι εγώ που το άκουσα μέρα μεσημέρι πάνω που ετοιμαζόμουν να φάω...
-
τι να σου πω , εμενα ευτυχως δε μου θυμιζει τιποτα γερμανικο
-
Ferrari F458 Italia