-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πόσο καλύτερο είναι αυτό το σχέδιο και απ την California και απ την 458!
περι ορέξεως...εγώ το βλέπω πολύ κοινό. Το αυθεντικό είναι πολύ πιο όμορφο και σίγουρα ανήκει σχεδιαστικά στον 21ο αιώνα.
Αυτό μάλλον για 90s είναι...Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!
Οι άνθρωποι της Φερράρι έκαναν μια σχεδιαστική υπέρβαση κατά έναν τρόπο, και παρουσιάσαν μια V8 Φερράρι όπως της αρμόζει στον αιώνα που ζούμε. Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχουν πάντα τα εν αφθονία μτχ μοντέλα και σε προσιτές πλέον τιμές!
Αχ Γιώργο τί μου κάνεις....θα κάνω καμμιά βλακεία και θα φταις εσύ!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάντως η κόρνα πάνω στην στεφάνη του τιμονιού είναι εργονομικό λάθος.Οταν την χρειστείς ποτέ δεν την βρίσκεις......Ολοι πατάνε το κέντρο του τιμονιού από συνήθεια αφού τα περισσότερα χιλιόμετρα γίνονται με άλλα αυτοκίνητα......Περίεργο... Μα είναι ΠΑΝΤΑ εκεί που βρίσκονται οι αντίχειρες, πόσο δύσκολο είναι να τη βρεις; Το τιμόνι χρειάζεται να κρατάς, απλά!
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube Videoκαι ο Μιχαλάκης
Πάντα fashion statement...με τη τελευταία λέξη της μόδας.
Φοβερό το κρεμαστό του...αλλά πάνω απ'ολα, το κολλητό μαύρο με V μπλουζάκι του
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
και ο Μιχαλάκης
Πάντα fashion statement...με τη τελευταία λέξη της μόδας.
Φοβερό το κρεμαστό του...αλλά πάνω απ'ολα, το κολλητό μαύρο με V μπλουζάκι του
οι γερμανοι ειναι γνωστοι για τη κακογουστια τους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι γερμανοι ειναι γνωστοι για τη κακογουστια τους
Καλα ασε τους ιταλους να λενε, το ολο θεμα της αισθητικης ειναι καθαρα φιλοσοφικη δουλεια των γερμανων...
Και οσο και αν ο,η Αλμπα ορκιζεται για τον ρατιοναλισμο και το σμιλεμενο απο τους αεροδυναμιστες κελυφος της 458, τα ορια ρατιοναλισμου συμβολισμου ειναι παραπανω απο ευδιακριτα και οχι μονο απο τα αντιαισθητικα μπουρια...αληθεια γιατι αφου κοπτονται για την αεροδυναμικη της δεν ταπωνουν και τους πισω τροχους καμπως ετσι
να τσιμπισουν και 10χαω τελικη...
-
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Youtube VideoFERRARI και τα μυαλα στα καγκελα που λενε για εμενα απλα δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ porsche και Ferrari (εκτος απο την porsche gt )
Το μονο που εχουν να ζηλεψουν οι Ιταλοι ειναι το ποσο ξεκουραστοι ειναι οι γερμανοι συναδελφοι τους μιας και εδω και 50 χρονια εξελισσουν το ιδιο αυτοκινητο -
-
φαινετε πολυ κακο θυμωμενο
-
πωπω σκέτη λιγούρα είναι!!!!!!
-
Υπέροχη και όσο βλέπω την μασκούλα, τόσο μου αρέσει. Είμαι πολύ περίεργος να δω αυτά τα φώτα νύχτα.
-
Είναι δυνατόν η εταιρεία που κάποτε έβγαζε 308,328,348,355, σήμερα να βγάζει κάτι τέτοιο? Λυπάμε αλλά για Ferrari το θεωρώ απογοήτευση
-
Μια μαλακία και μισή το κάνανε...
-
Μην είστε αρχαιολάγνοι αγαπητοί μου!
Το αμάξι απλά είναι η Ferrari που βάζει όλες τις άλλες στη Galleria της και το χρονοντούλαπο των ιστορικών της μοντέλων, και ορίζει με αυτό το σχέδιο τα αμάξια της εταιρίας για τον αιώνα που διανύουμε! -
Βρε δεν μπα να ορίζει ότι θέλει... Δεν το αγοράζω λέμε!
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Είναι δυνατόν η εταιρεία που κάποτε έβγαζε 308,328,348,355, σήμερα να βγάζει κάτι τέτοιο? Λυπάμε αλλά για Ferrari το θεωρώ απογοήτευσηΌταν είχε βγει η 355, πάω στοίχημα πως κάποιος 'aggelooos1900' είχε πει:
'Είναι δυνατόν η εταιρεία που κάποτε έβγαζε Daytona,512BB,288GTO,F40, σήμερα να βγάζει κάτι τέτοιο? Λυπάμε αλλά για Ferrari το θεωρώ απογοήτευση 'Εις αναμονή λοιπόν του aggeloooos2100, που θα φέρνει σαν παράδειγμα του απόλυτου Ferrari-icon την 458.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Είναι δυνατόν η εταιρεία που κάποτε έβγαζε 308,328,348,355, σήμερα να βγάζει κάτι τέτοιο? Λυπάμε αλλά για Ferrari το θεωρώ απογοήτευση
Όταν είχε βγει η 355, πάω στοίχημα πως κάποιος 'aggelooos1900' είχε πει:
'Είναι δυνατόν η εταιρεία που κάποτε έβγαζε Daytona,512BB,288GTO,F40, σήμερα να βγάζει κάτι τέτοιο? Λυπάμε αλλά για Ferrari το θεωρώ απογοήτευση 'Εις αναμονή λοιπόν του aggeloooos2100, που θα φέρνει σαν παράδειγμα του απόλυτου Ferrari-icon την 458.
Μέχρι και την 355, 456, 550, η Ferrari έβγαζε κομψά αυτοκίνητα. Προσωπικά θεωρώ τα μοντέλα που έβγαλε τη δεκαετία του 70 και 80 τα ομορφότερα, αν και αυτό είναι γενικότερο και δεν αφορά μόνο τη Ferrari. Αυτό που είναι πάντως γεγονός, είναι πως η Ferrari θυσιάζει στο βομό της αεροδυναμικής και στο κυνήγι των απολυτων χρόνων, την απόλυτη φινέτσα που κάποτε χαρακτήριζε όλα της τα μοντέλα! Δεν υπάρχει νομίζω κανείς που να το αμφισβιτεί αυτό!
-
Από τότε που αρχίσαμε να μετράμε τα αυτοκίνητα με το χρονόμετρο και τα δέκατα του δευτερολέπτου χάθηκε η μπάλα.
Λες και μπορούμε να τα πάμε τόσο γρήγορα εμείς οι απλοί 'χρήστες'.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Όταν είχε βγει η 355, πάω στοίχημα πως κάποιος 'aggelooos1900' είχε πει:
Μέχρι και την 355, 456, 550, η Ferrari έβγαζε κομψά αυτοκίνητα. Προσωπικά θεωρώ τα μοντέλα που έβγαλε τη δεκαετία του 70 και 80 τα ομορφότερα, αν και αυτό είναι γενικότερο και δεν αφορά μόνο τη Ferrari. Αυτό που είναι πάντως γεγονός, είναι πως η Ferrari θυσιάζει στο βομό της αεροδυναμικής και στο κυνήγι των απολυτων χρόνων, την απόλυτη φινέτσα που κάποτε χαρακτήριζε όλα της τα μοντέλα! Δεν υπάρχει νομίζω κανείς που να το αμφισβιτεί αυτό!
E, κι εγώ θεωρώ τα μοντέλα του '60 τα ομορφότερα και μάλιστα με τεράστια διαφορά από οτιδήποτε άλλο. Η 250GTO, η California, οι διάφορες 365, οι Dino. Ο κόσμος προχωράει όμως, αλλάζουν οι απαιτήσεις, ανακαλύπτονται νέα πράγματα, αλλάζουν κι οι φόρμες. Μια Ferrari δεν πρέπει να έχει την εμφάνιση σαν πρώτο μέλημα, ειδικά στην κατηγορία super sport. Aν μετρήσεις μια 355 δίπλα σε μια 458 υπάρχει χάος σε οποιοδήποτε από τα δυναμικά χαρακτηριστικά. Και για αυτό το κέρδος η εμφάνιση μπορεί και να πάει περίπατο. Που δεν πήγε.
Ferrari F458 Italia