-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχεις δίκιο Γιαννη... πολύ υποτονική μου φάνηκε η αγωνιστική... ίσως ήταν πολύ μεγάλη η απόσταση και το μικρόφωνο ΓΤΠ...αν κρινω απο τα αλλα βιντεο που εχει τοτε οχι δεν φταιει αυτος..
(αλλα αν κρινω απο το ονομα του τοτε παμε αλλου με βαρια ιστορια μαλακιας ) -
του αναπηρου το αμαξι διπλα τι ειναι?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
του αναπηρου το αμαξι διπλα τι ειναι?Wiesmann
(αν δε κανω λαθος)
-
Ναι και μενα για τετοιο μου φαινεται.Την 458 παντως δεν της παει καθολου η διχρωμια (ουτε και η πινακιδα )
-
Η διχρωμία στην οροφή, όπως είχε ποστάρει ο Γιώργος πριν καιρό μια κόκκινη με μαύρη οροφή, ήταν απλά απίστευτη! Όντως στο καπό είναι
-
Πόσο φιμέ έχει
-
Θα έβαλε και στο παρμπρίζ!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ναι και μενα για τετοιο μου φαινεται.Την 458 παντως δεν της παει καθολου η διχρωμια (ουτε και η πινακιδα )καλογουστο το χρωμα , καροτι με μαυρο και η πινακιδα ειναι σαν χιτλερικο μουστακι
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ναι και μενα για τετοιο μου φαινεται.Την 458 παντως δεν της παει καθολου η διχρωμια (ουτε και η πινακιδα )
καλογουστο το χρωμα , καροτι με μαυρο και η πινακιδα ειναι σαν χιτλερικο μουστακι
Θεωρώ ότι πρέπει να ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές που τα διαθέσιμα χρώματα ήταν το κόκκινο, το κίτρινο και το μαυρο μόνο (όπως στην Enzo πχ)!
-
-
Ωραιο αλλα οχι φερραρι.Μοιαζει σαν χιουνται κουπε ή κατι σε αδιαφορο στυλ...
-
Είπαμε ότι το μπλε δεν κολακεύει την κούκλα αλλά όχι και Hyundai...
-
Εχει ενα ενας εδω πιο κατω χιουνται ιδιο χρωμα και ξενερωσα τωρα....
-
εχουμε specs απο τα led Πουθενα ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εβαλαν εκει
-
εχουμε specs απο τα led Πουθενα ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εβαλαν εκειMarelli, τι άλλο;
-
Στην κοντινή φωτογραφία τα led στα ορθογωνίζοντα ασημί πλαστικά 'κουτάκια' δείχνουν άθλια.
-
Ο πυροσβεστήρας άμεσα προσβάσιμος βλέπω.
(εμένα μου άρεσε το μπλέ )
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εχουμε specs απο τα led Πουθενα ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εβαλαν εκει
Marelli, τι άλλο;
specs των Led θελω οχι για το τι θα καει πρωτα
-
οχι για το τι θα καει πρωταΣυνήθως ο κινητήρας...
-
πολυ ωραιο σε μπλε
Ferrari F458 Italia